ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مخلوط کن
اونایی که منفعت میبرند:
رستورانها
کافی شاپها
ایرانسل و همراه اول !!
حورا:
نمایش یا پنهان متن
SaMaN TaJ
روز جمعه داداشمو آوردن تهران...آخه اینجا نتونسته بودن عملش کنن
دیروز زانو و با ساقشو عمل کردن،دکترش از عمل هم راضی بوده
واسه کمرش گفتن نیاز به عمل نداره,چون جوونه اگه استراحت مطلق داشته باشه خوب میشه
منم جمعه میرم پیشش
هووووووووووووووورا
Kishe Mehr
The one
که خورم ز هجرش نموده کسوف
نباشم به ظاهر ولی در نهان
دعاگویتانم به رب رئوف
دوستان گل و با معرفتم سلام.
Life Dream: بدين وسيله مفتخرم كه اولين نفري باشم كه بازگشت شكوه مندانه يكي بدونه به جمع بوفيان رو تبريك و خير مقدم عرض نمايم، يكي يدونه خوش برگشتي به جمع ما، صفا اوردي،
gilas: یکی یه دونه خودم
عزیزم خوب شما خودتو بستی به تخت ترک کنی ما چه گناهی کردیم که ما رو میبندی به تخت که ترک کنیم خوب من نمیخوام یکی یه دونه مو ترک کنم
ماهی : عزیزم هر کجا هستی برات آرزوی موفقیت دارم ..خیلی وقتا توی ذهنم می آی
دلشاد
mz56mz
هاچو هاچو
علیرضا
با هاست تماس گرفتم. اگه تا فردا درست نشه باید یه دستی به سر و روی تاپیکهای قدیمی بزنیم و تغییراتی هم در قالب صفحات اصلی و تاپیکها بدیم. ممکنه نمایش امتیازها و مدالها و.. رو به صفحات مشخصات کاربران فقط انتقال بدیم و همگی همراه با باز شدن هر تاپیک زیر آواتار هر کاربر دیگه نمایش داده نشه. همچنین چت باکس هم احتمالا از صفحه اصلی حذف بشه و مثل گذشته با لینک قابل دسترسی باشه در یک صفحه فرعی.
دلشاد: خسته نباشید یک دفه بگید دیگه تابیک نزاریم
وزير ارتباطات : قطعي كابل ؛ علت كاهش سرعت اينترنت
14\10\1390 1:56 PM
تهران / واحد مرکزی خبر / مکتوب 1390/10/14 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، قطعی کابل در خلیج فارس و آتش سوزی در مسیر روسیه را علت کاهش سرعت اینترنت اعلام کرد. رضا تقی پور پس از نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره کاهش سرعت اینترنت در روزهای اخیر گفت: برخی موارد کاهش سرعت ، مقطعی و بر اثر قطعی کابل در خلیج فارس بود که در نصف روز وصل شد. وی علت قطعی کابل را در خلیج فارس برخورد کشتی ها دانست و افزود: عکس هایی از کابل های پاره شده در زیر آب را به رسانه ها دادیم. تقی پور گفت: همچنین در مسیر شمال یعنی سمت روسیه ، آتشسوزی روی داد که این مشکل هم در یک روز رفع شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اکنون بیش از13 درگاه برای پهنای باند داریم و سعی میکنیم کسری موجود از منابع و مسیرهای دیگر جبران شود. وی گفت: از نظر زیرساخت مشکلی نداریم اما در واگذاری پهنای باندی که توزیع شد با بعضی شکایات مواجه شدیم که به اپراتورها اعلام و آنان را موظف کردیم پاسخگوی مشتریان خود باشند.
مریم میگه
چند روزه وضع سایت خیلی بد بود .انشالله هرچه زودتر درست بشه.ما همیشه شرمنده محبت علیرضا هستیم
چکاوک
ماهی
حورا
ببخشید اتوبوس ۹:۳۰ ساعت چند حرکت میکنه ؟
ببخشید کارت شارژ دو تومنی دارین ؟ چنده !؟
دلشاد
ژنرال
سرم به دنیی و عقبی فرو نمیآید *** تبارک الله از این فتنهها که در سر ماست
در اندرون من خسته دل ندانم کیست *** که من خموشم و او در فغان و در غوغاست
دلم ز پرده برون شد کجایی ای مطرب *** بنال هان که از این پرده کار ما به نواست
چه ساز بود که در پرده میزد آن مطرب *** که رفت عمر و هنوزم دماغ پر ز هواست
Kishe Mehr
ویرگول را دریابید
hadi04
The one
Fight for you, jason derulo
…پایان راه کاملاً پیداست!