₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 77 78 79 80 81 82 83 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• sotude

به وسعت ندیدن نگاهت خسته ام چگونه بشکنم ثانیه های سنگین دوریت را؟
    4 سپاس: ماهی، garfild، malakeh، farzane

• هاچو هاچو

852 محسن صائب برگشته 852 همشهری کجا بودی؟ :2: بچه ها بارها سراغتو گرفتن یره
    668

4 سپاس: malakeh، حورا، Ahora Quien، farzane

• arash52

در تمام زندگيم تكه تكه هاي ابر غمناك در هواي آهسته نگاه دوردست ظهر پاييزي مثل برگي از دهان عقاب كه وجودم را سرلوحه عشق به هستي كه خسته از تقدير بازيگران شهر دل و بر لوح ضمير آنگاه كه اشك چشمانت مانند رودي در بالاي آستان دل انگيز شيب دار خط مي اندازد توي روحت قسم . دكتر آنتوان سه سنت دي ماريا فيزيولوكا شريعاتيوني
    6 سپاس: malakeh، ژنرال، levrone، ماهی، Ahora Quien، farzane

• ژنرال

شناسنامه، کارت ملی، کارت خدمت و گواهینامه رانندگی اینجانب رو یکساله دزد برده :1:

تا اینجا موفق شدم شناسنامه و کارت ملی رو المثنی بگیرم :1:
    نمایش یا پنهان متن
    :62: :62: :62:

7 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1، کوروش فسقلی، levrone، نغمه، Ahora Quien، farzane

• baron jon

زیباترین مکان برای حضور این است که دیگران در فکرشان تو را به یاد داشته باشند .
    6 سپاس: garfild، Ahora Quien، هاچو هاچو، ماهی، farzane، ژنرال

• Ahora Quien

وقتی یه زنی داره هی مانتوش رو می کشه رو پاش، روسریشو درست میکنه، نگاه کنید ببینید کی داره با نگاش عذابش می ده :21:
    4 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، بندری، farzane

• Kishe Mehr

یک دور صندلی داغ بذارید دور هم حال کنیم :4:
    4 سپاس: نغمه، هاچو هاچو، ماهی، farzane

• zrnznn

سلام مهندستون بازم اومد...فقط و فقط به خاطر یه مهربون اومدم...که یه فرشته اس در قالب یه ادم....من الان فقط میتونم از نسخه موبایل سایت استفاده کنم...برا همین نمیتونم شکلک بزارم...میدونم دلتون برام خیلی تنگیده بود ..برا همین اومدم...دوستون دارم...داداشی بهروز لطفا بهم یکم مثبت بده تا ذوق زده بشم.............وای چقدر بده نمیشه شکلک بزارممممممممممممممممم

دلشاد: :11: :6:

9 سپاس: بهونه، garfild، Ahora Quien، نغمه، ژنرال، دلشاد، Kishe Mehr، هاچو هاچو، farzane

• Kishe Mehr

خطاب به مهدی یـــــــره ؛ :4: تجربه و علم ثابت کرده که خیلی از آدمها یک آمریکای درون دارن و یک شیراز درون :86: ؛ که با اولی نتونسته هیچ غلطی بکنه و با دومی هم اگه کاری میخواسته بکنه نذاشته :83:
    5 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، farzane، Ahora Quien، ژنرال

• هاچو هاچو

یه روز یه نفر از شهرهای مجاور مجی اینا :4: میره رو پشت بوم خونه اش که آنتن رو درست کنه
    که یک دفعه از طبقه ششم میفته پایین همین که از جلوی پنجره آشپزخونه خودشون رد میشه
    می بینه خانومش داره برنج درست می کنه داد می زنه میگه خانم یک پیمانه کمش کنننننننننن !!!!! :4:

5 سپاس: ماهی، farzane، نغمه، Ahora Quien، ژنرال

• نغمه

دیشب که نمیدانستم برای کدامیک از دردهایم گریه کنم، کلی خندیدم!! ( صادق هدایت)
    5 سپاس: garfild، دلشاد، farzane، هاچو هاچو، ژنرال

• دلشاد

باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست (کوروش کبیر)
    3 سپاس: farzane، Ahora Quien، ژنرال

• sib

نه این دقایق خوشبو که روی شاخه نارنج می شود خاموش،نه این صداقت حرفی که در سکوت میان دو برگ این گل شب بوست ،نه، هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاند .و فکر می کنم که این ترنم موزون حزن تا به ابد شنیده خواهد شد

4 سپاس: farzane، هاچو هاچو، Ahora Quien، ژنرال

• مامي

سوابق شما همون روز که ایمیل دادید منتقل شد به این آیدیتون.. امتیازهاتونو چک کنید یا پاسخ ایمیلی که فرستاده بودید رو بخونید لطفا. :1: علیرضا
    توجه توجه سلام به همه :46: قابل توجه همه :1: من مامی همان mami هستم ولی به علت مشکلات فنی در هنگام ورود مجبور شدم با نام کاربری مامی دوباره عضو شوم از مدیران محترم ومحترمه خواهشمندم مرا یاری کنید و امتیازاتم رااز آن mami به این مامی انتقال دهید البته در صورت امکان لطفا :58:در ضمن اگر کسی راه حلی داره که من بتونم از مامی به mami برگردم منو راهنمایی کنه ممنون از همه 280
    مریم... مامی جون این موضوع با علیرضا مدیر سایت درمیان بذار کار از دست ما مدیران برنمیاد

7 سپاس: farzane، Life Dream، دلشاد، zrnznn، حورا، ژنرال، نغمه

• zrnznn

:50: کلا دلم خواست اینجا برا نیم ساعتم که شده مال خود خودم باشه :50:
    نمایش یا پنهان متن:4:
    ,

4 سپاس: garfild، farzane، ماهی، ژنرال

• Ahora Quien

سکـــــوت و صبــــــوری آدم ها را، به حساب ضــــعف و بی کســــیِ شان نگذارید، شاید هنوز به چیــــــــزهایی پای بندند ***"چیزهایی که شمـــــــــــــــــــا یادتان نمی آید"***
    4 سپاس: farzane، حورا، ماهی، ژنرال

• حورا

عشق مرگ نیست زندگی است ،
    سخت نیست عین سادگی است
    عشق عاشقانه های باد و گندم است
    ، اولین پناهگاه کودکی آخرین پناهگاه آدم است

4 سپاس: Ahora Quien، ماهی، ژنرال، farzane

• Ahora Quien

به قول بهروز وثوقی: میشه ما رو یاد چیزهایی نندازید که تو زندگی نداریم.
    4 سپاس: Dr.GSM، ماهی، ژنرال، farzane

• Holtek

کریستیانو رونالدو می‌گوید: «خدای فوتبال من رو به زمین فرستاد تا به مردم یاد بدم فوتبال رو چطوری بازی می‌کنن.» مسی پاسخ می‌دهد: «چرند نگو. من یادم نمیاد کسی رو فرستاده باشم.» 245
    4 سپاس: ماهی، ژنرال، farzane، Ahora Quien
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: