ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نغمه
به فتراک جفا دلها چو بربندند بربندند ............ ز زلف عنبرین جانها چو بگشایند بفشانند
به عمری یک نفس با ما چو بنشینند برخیزند ............ نهال شوق در خاطر چو برخیزند بنشانند
سرشک گوشه گیران را چو دریابند در یابند ............. رخ مهر از سحرخیزان نگردانند اگر دانند
ز چشمم لعل رمانی چو میخندند میبارند ........... ز رویم راز پنهانی چو میبینند میخوانند
دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ........... ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند
چو منصور از مراد آنان که بردارند بر دارند ........... بدین درگاه حافظ را چو میخوانند میرانند
در این حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند ........... که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
مصرع آخر آشنا نیست براتون؟
ماهی
Life Dream
mz56mz
مریم ..قربون دادش محمود مهربونم برم
بهونه:مامی خوش اومدی
بهونه
hadi04
واقعا خسته نباشید تولد یاس باباییه یاس بابایی داره یکساله میشه نفس باباش یکسالش میشه یکسااااااااااااااااال
Ahora Quien
بعد هی می پرسند...
چرا حرف نمی زنی !!!!!!!!!!!
این خند دار ترین نمایشنامه ی دنیاست..
gilas
• از کسانی که دست دوستی بسویم دراز می کنند .دست انها را با صمیمیت می فشارم
• از کسانیکه از من مـــــــــــتنفرند سپاس،نفرت آنها مرا قویتر می کند.
• از کسانیکه مرا دوســـــــــــــــــــــت دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند.
• ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشـــــــــــــکرم،آنان بمن می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست.
• از کسانیکه با من مـــــیمانند سپاسگذارم،آنان بمن معنای دوست داشتن واقعی را نشان میدهند
maryamlondon1
هاچو هاچو
دكتر شريعتي در ساندویچی
baron jon
و می خواد تو اونو بخونی تا تو رو تغییر بده... " هانس کریستین اندرسن"
ماهی
هاچو هاچو
دلشاد
هاچو هاچو
hadi04
mz56mz
نغمه
malakeh
ژنرال
بکاپ هم نداشتم.
کسی نرم افزار خوب و درست و درمون سراغ داره واسه برگردوندن فایل ها و فولدرهای حذف شده؟
دوتا از این برنامه ها دانلود و نصب کردم، کلی فایل و فولدر پیدا کرد جز اونایی که من میخواستم.
خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه
دلشاد: داش محسن از برنامه ریکاوری استفاده کن. مریم .. همون که دلشاد پیشنهاد داده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→