₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 79 80 81 82 83 84 85 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• نغمه

سمن بویان غبار غم چو بنشینند بنشانند .......... پری رویان قرار از دل چو بستیزند بستانند
    به فتراک جفا دل‌ها چو بربندند بربندند ............ ز زلف عنبرین جان‌ها چو بگشایند بفشانند
    به عمری یک نفس با ما چو بنشینند برخیزند ............ نهال شوق در خاطر چو برخیزند بنشانند
    سرشک گوشه گیران را چو دریابند در یابند ............. رخ مهر از سحرخیزان نگردانند اگر دانند
    ز چشمم لعل رمانی چو می‌خندند می‌بارند ........... ز رویم راز پنهانی چو می‌بینند می‌خوانند
    دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ........... ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند
    چو منصور از مراد آنان که بردارند بر دارند ........... بدین درگاه حافظ را چو می‌خوانند می‌رانند
    در این حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند ........... که با این درد اگر دربند درمانند درمانند :4:

مصرع آخر آشنا نیست براتون؟ :83:

5 سپاس: ماهی، بهونه، farzane، garfild، Ahora Quien

• ماهی

روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست.. زندگی باید کرد...! :1:
    8 سپاس: بهونه، farzane، arash52، نغمه، Life Dream، Kishe Mehr، Ahora Quien، malakeh

• Life Dream

روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست.. زندگی باید کرد...! :74:

:4: .Copyright © Red Fish. All Rights Reserved :4:

5 سپاس: Kishe Mehr، farzane، ماهی، Ahora Quien، malakeh

• mz56mz

ابجى مريم ( maryamlondon1 ) كجا بودى دلمون تنگ شده بود خوش آمدى :buff:
    مریم ..قربون دادش محمود مهربونم برم :6:
    بهونه:مامی خوش اومدی 786

5 سپاس: farzane، hosseinhn82، بچه مثبت، Ahora Quien، حورا

• بهونه

به هر کرانه رفته ای به یک بهانه رفته ای دلم نشانه رفته ای بجویمت ز بی نشان ها دوباره به پیش من بیا :8:
    4 سپاس: Ahora Quien، حورا، farzane، malakeh

• hadi04

هیچ میدونین پنج شنبه این هفته میخواد توی ایران چه اتفاقی بیفته که همین طوری بی خیال توی سایت پرسه میزنید؟ :37:
    واقعا خسته نباشید تولد یاس باباییه یاس بابایی داره یکساله میشه نفس باباش یکسالش میشه یکسااااااااااااااااال :82: وای این یک سالش :18: کی میشه دامادمو ببینم :4: :56:
    مریم ..الهییییییییییییییی که بالباس عروسی ببینیش :11: یاسی جان الهی که صد ساله بشی

12 سپاس: بچه مثبت، maryamlondon1، lion1360، نغمه، حورا، farzane، هاچو هاچو، ژنرال، ماهی، Life Dream، Kishe Mehr، malakeh

• Ahora Quien

آدم ها لالت می کنند...
    بعد هی می پرسند...
    چرا حرف نمی زنی !!!!!!!!!!!

این خند دار ترین نمایشنامه ی دنیاست..

8 سپاس: garfild، حورا، farzane، gilas، هاچو هاچو، ژنرال، ماهی، malakeh

• gilas

امروز صبح با خودم زمزمه میکردم
    • از کسانی که دست دوستی بسویم دراز می کنند .دست انها را با صمیمیت می فشارم
    • از کسانیکه از من مـــــــــــتنفرند سپاس،نفرت آنها مرا قویتر می کند.
    • از کسانیکه مرا دوســـــــــــــــــــــت دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند.
    • ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشـــــــــــــکرم،آنان بمن می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست.
    • از کسانیکه با من مـــــیمانند سپاسگذارم،آنان بمن معنای دوست داشتن واقعی را نشان میدهند

8 سپاس: farzane، حورا، maryamlondon1، hadi04، هاچو هاچو، ژنرال، ماهی، malakeh

• maryamlondon1

چنین گفت زرتشت........عاشق عاشق شدن باش و دوست داشتن را دوست بدار از تنفر متنفر باش به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی كن و از جدایی جدا باش..........
    :6:

7 سپاس: hadi04، هاچو هاچو، حورا، ژنرال، ماهی، Life Dream، farzane

• هاچو هاچو

براي من سس نزن!

دكتر شريعتي در ساندویچی

6 سپاس: نغمه، ماهی، Life Dream، ژنرال، malakeh، farzane

• baron jon

یه جایی از دنیا، یه كتابی هست، كه منتظر دستای توئه
    و می خواد تو اونو بخونی تا تو رو تغییر بده... " هانس کریستین اندرسن"

6 سپاس: ماهی، حورا، هاچو هاچو، ژنرال، malakeh، farzane

• 7 سپاس: هاچو هاچو، نغمه، Life Dream، ژنرال، mati، malakeh، farzane

• هاچو هاچو

گاهي دلم ميخواد يكي ازم اجازه بخواد، كه بياد تو تنهاييم... و من اجازه ندم! و اون بي تفاوت به مخالفتم بياد تو وآروم بغلم كنه و بگه:مگه من مردم كه تنها بموني...! 677
    5 سپاس: نغمه، Life Dream، mati، malakeh، farzane

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست 415 استقلال 3 - 0 الريان 415 تصویر در دسترس نیست
    6 سپاس: بچه مثبت، حورا، hosseinhn82، ژنرال، mati، farzane

• هاچو هاچو

:4: غضنفر میره زن بگیره بهش میگن ۱۰۰۰تا سکه..میگه:زیاده!!!یکی دیدم ۱۴ سکه …تازه حامله هم هست :68:

4 سپاس: hosseinhn82، ژنرال، mati، farzane

• hadi04

به دلیل گرد و غبار پروازم کنسل شد بالاخره این ریز گردهای عربی هم یه بار به دردمون خورد یه دو روز دیگه موندگار شدیم خدایا برای همه داده هات سپاسگزارم :4: :24:
    7 سپاس: هاچو هاچو، نغمه، hosseinhn82، حورا، ژنرال، mati، farzane

• mz56mz

من و ماهی عزيز , MSN Bot, Google Bot آى لاوو يو بوفيلند :buff:
    6 سپاس: hosseinhn82، ژنرال، ماهی، mati، farzane، Ahora Quien

• نغمه

کاربران آنلاین: MSN Bot, Google Bot, نغمه :19:
    4 سپاس: ژنرال، ماهی، mati، farzane

• malakeh

«پرسیدم دوست بهتر است یا برادر؟ گفت: دوست برادری است که انسان مطابق میل خود انتخاب میکند.» 286 369
    6 سپاس: ژنرال، نغمه، ماهی، mati، farzane، Ahora Quien

• ژنرال

من یه سری فایل و فولدر خیلی خیلی مهم روی دسکتاپم داشتم که همه ش پریده...
    بکاپ هم نداشتم. :62: :62: :62:
    کسی نرم افزار خوب و درست و درمون سراغ داره واسه برگردوندن فایل ها و فولدرهای حذف شده؟
    دوتا از این برنامه ها دانلود و نصب کردم، کلی فایل و فولدر پیدا کرد جز اونایی که من میخواستم.
    خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه :101:

دلشاد: داش محسن از برنامه ریکاوری استفاده کن. مریم .. همون که دلشاد پیشنهاد داده

4 سپاس: دلشاد، نغمه، mati، farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: