₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 89 90 91 92 93 94 95 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• garfild

آدمهاي ساده رادوست دارم،همانهايي كه بدي هيچكس راباورندارند، همانهايي كه براي همه كس لبخنددارند، همانهاييكه بوي ناب "آدم" ميدهند.
    3 سپاس: حورا، ماهی، farzane

• حورا

خانه باشد طلبت , شانه دوست كجاست؟
    4 سپاس: garfild، ژنرال، Kishe Mehr، farzane

• ماهی

به دلیل برگزاری مسابقات جام ملتهاى اروپا يورو 2012 فستیوال آشپزی "غذا بیار !بوفی ببر!" این هفته برگزار نمی گردد.. :buff:

3 سپاس: ژنرال، علیرضا، farzane

• علیرضا

خدمت تمام دوستان عزیز و نازنین و مه جبینم در بوفیلند سلام عرض می کنم... دلم واقعا برای تک تکتون تنگ شده بود... فرصتی پیش آمد تا در خدمتتون باشم. امیدوارم بعد از این هم از این فرصتها پیش بیاد. آپلود سنترها راه اندازی شد. البته در آدرس جدید.
    ضمنا نام کاربری sepehrirani عزیز هم به سپهرام تغییر داده شد.
    لطفا در مورد فعال شدن آپلود سنتر های عکس اطلاع رسانی کنید تا دوستان راحت عکسها و فایهاشونو آپلود کنند.
    با تشکر از همگی :46:
    مریم ..خسته نباشی علیرضا جان امیدوارم روزی در میان برا 5 دقیقه هم که شده فرصت کنی وبه سایت سرکشی کنی ما هم گناه داریم :4: .ما هم دلمون براتون تنگ شده :6:

12 سپاس: دلشاد، gilas، mz56mz، maryamlondon1، بهونه، levrone، arash52، حورا، ماهی، Kishe Mehr، بچه مثبت، farzane

• garfild

تنهایی یعنی اگر هزار بار هم از اول تا آخر لیست شماره های موبایلت رو چک كني ، نتونی یک نفر رو پیدا کنی که باهاش درد و دل کنی... :44:
    2 سپاس: بهونه، hadi04

• ژنرال

ماه فروماند از جمال محمد
    سرو نباشد به اعتدال محمد

قدر فلک را کمال و منزلتی نیست
    در نظر قدر با کمال محمد

وعده دیدار هرکسی به قیامت
    لیلة اسری شب وصال محمد

آدم و نوح و خلیل و موسی و عیسی
    آمده مجموع در ظلال محمد

عرصه گیتی مجال همت او نیست
    روز قیامت نگر جمال محمد

وانهمه پیرایه بسته جنت فردوس
    بو که قبولش کند بلال محمد

همچو زمین خواهد آسمان که بیفتد
    تا بدهد بوسه بر نعال محمد

شمس و قمر در زمین حشر نتابد
    نور نتابد مگر جمال محمد

شاید اگر آفتاب و ماه نتابد
    پیش دو ابروی چون هلال محمد

چشم مرا تا به خواب دید جمالش
    خواب نمی گیرد از جمال محمد

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
    عشق محمد بس است و آل محمد

:46: . . . عید مبعث، گرامی باد . . . :46:

14 سپاس: farzane، نغمه، ماهی، Aramesh، پری سا، بهونه، hadi04، Cyrus66، arash52، حورا، بندری، Kishe Mehr، مامي، malakeh

• ماهی

سخــت است...صبور باشی...و در حجم این سکوت نفسـت بند نیـایــــد.
    10 سپاس: Aramesh، پری سا، علیرضا، hadi04، zrnznn، بندری، بچه مثبت، farzane، ژنرال، Kishe Mehr

• Aramesh

فال حافظ زدنت از پی دلتنگی کیست ؟... من که هر لحظه به یاد تو و دلتنگ تو ام... هر ستاره یه نشان از غم و دلتنگی من... آسمان را بفرستم که بدانی همه جا یاد تو ام...

حورا : خواهری دوست دارم 261
    سخن از زبان ما میگویی :56: :20:
    دلشاد: آبجی آرامش تولدت مبارک :8: :11: :6:

Life Dream: آبجي آرامش گلم خيلي خوش اومدي، كم پيدايي، تولدتم مبارك :8:

فدای همتون بشم... :6: ممنونم از تبریکات پر از مهرتون... :98: دوســــــــــتتون دارم بی نهایت... :90: :11: :11: :90:
    Aramesh

19 سپاس: maryamlondon1، garfild، دلشاد، حورا، Life Dream، پری سا، بهونه، نغمه، hadi04، zrnznn، بندری، بچه مثبت، arash52، farzane، مامي، ژنرال، malakeh، Kishe Mehr، نخبه

• zrnznn

834 توجهههه توجهههه 834 میخوام یه فرصت بدم به کاربراییی سایت تا در یک عمل خیر خواهنه شرکت کنننننن:4:
    مهندستون به 6 امتیاز نیاز داره تا امتیازاتششش به 1000 برسه :93:
    منم گفتم بهتون اطلاع رسانیییی کنم تا این موقعیت رو از دستتتتتتتتتتتت ندیددددد 850

12 سپاس: Cyrus66، arash52، نغمه، ژنرال، farzane، بندری، مامي، Aramesh، hadi04، mojde، Kishe Mehr، نخبه

• بندری

اسمتون رو بنويسيد ببينيد چي ميشه :3:
    http://www.dilmaza.com/intro/

4 سپاس: Aramesh، ژنرال، farzane، Kishe Mehr

• ari 93

ان قدر فریادم را سکوت کرده ام که اگر به چشمانم بنگری کر میشوی...!!! :21:
    9 سپاس: garfild، Aramesh، hadi04، ژنرال، حورا، بندری، farzane، malakeh، Kishe Mehr

• Aramesh

فدای همتون بشم... ممنونم از تبریکات پر از مهرتون... دوســــــــــتتون دارم بی نهایت... تصویر در دسترس نیست
    10 سپاس: hadi04، maryamlondon1، ژنرال، حورا، garfild، بندری، farzane، malakeh، Kishe Mehr، بهونه

• shaparak64

تنهــا بودن قــدرت مــی خــواهــد و ایـن قــدرت را کســی بـه مـن داد
    کـه روزی مـی گفت: تنهــــایـت نمــی گــذارم !!

نمایش یا پنهان متنیهو احساس تنهایی کردم :2: چقدر بده که دور و برت رو نگاه کنی و تا فرسنگها حتی یه پشت و پناه هم نبینی :79:

13 سپاس: hadi04، ژنرال، حورا، garfild، بندری، بهونه، mz56mz، mojde، farzane، malakeh، Kishe Mehr، نخبه، ماهی

• garfild

دلم برای کودکیم تنگ شده.... برای روزهایی که باور ساده ای داشتم همه آدم ها را دوست داشتم... مرگ مادر "کوزت" را باور می کردم و از زن "تناردیه" کینه به دل می گرفتم .... مادرم که می رفت به این فکر بودم که مثل مادر "هاچ" گم نشود... از نجاری ها که می گذشتم گوشه چشمی به دنبال "وروجک" می گشتم.... تمام حسرتم از دنیا نوشتن با خودکار بود... دلم برای خدا تنگ شده ... خدایی که شبها بوسه بارانش می کردم... دلم برای کودکیم تنگ شده.

:44: :44:

9 سپاس: حورا، بندری، ماهی، ژنرال، shaparak64، hadi04، mojde، farzane، malakeh

• ژنرال

خدایا...

به هر که دل بستم تو دلم را شکستی...

عشق هر کسی را که به دل گرفتم،تو او را از من گرفتی...

هر کجا که خواستم دل مضطرب و دردمندم را آرامش دهم و در سایه امیدی و بخاطر آرزویی برای دلم امنیتی بوجود اورم تو یکباره همه را برهم زدی...

و در طوفان های وحشت زای حوادث رهایم کردی...

تا هیچ آرزویی در دل نپرورم و به هیچ چیز امیدی نداشته یاشم و هیچ وقت آرامش و امنیتی در دل خود احساس نکنم...

خدایا...

تو این چنین کردی

تا به غیر تو محبوبی نگیرم و به جز تو آرزویی نداشته باشم و جز تو به چیزی یا کسی امید نبندم و جز در سایه توکل به تو آرامش و امنیتی حس نکنم...

خدایا تو را براین همه نعمت شکر میکنم...

از نیایش های دکتر مصطفی چمران

9 سپاس: shaparak64، hadi04، Kishe Mehr، Cyrus66، بچه مثبت، mojde، farzane، malakeh، بندری

• علیرضا

سؤال: چگونه برای تاپیک خود آهنگ بزارم.
    جواب: فایل mp3 رو اینجا آپلود کنید: آپلود فایل ( لینک مستقیم). بعد لینک فایل آپلود شده تونو بذارید تو این کد: (به جای LINK لینکتونو بذارید) و قرارش بدید تو تاپیکتون:
    [audio=LINK]

• garfild

.
    .
    روی قبـرمــ بنویسیــد :
    مثل نخودچـــی های ته آجیل بود
    وقتـــــی هیچ چیز دیگه نبـــــود میـومــدن سراغش . . .

8 سپاس: بهونه، arash52، farzane، ژنرال، shaparak64، malakeh، Kishe Mehr، بندری

• 7 سپاس: farzane، ژنرال، hadi04، shaparak64، Kishe Mehr، ماهی، بندری

• نغمه

خواهش میکنم عکس سوسک برای تاپیکاتون نذارین بوخودا حالم بد میشه چکار کنم 370

بعدا نوشتم : ممنون از آقا مازیار و گیلاس جون

9 سپاس: دلشاد، ژنرال، hadi04، shaparak64، malakeh، Kishe Mehr، farzane، ماهی، بندری

• ژنرال

با حاكميّت بي نظمي در يک جامعه، وظايف و حقوق، قاطعيّت خود را از دست مي دهند و انگيزه عمل به وظايف و ايفاي حقوق از تأثير مي افتند؛ محال ها به ممكن ها، ممكن ها به محال ها، موقّت ها به دائمي ها، دائمي ها به موقّت ها، اصيل ها به فرعي ها، و فرعي ها به اصيل ها مبدّل مي گردد!!! آري، معجزه بي نظمي ها بيش از اين هاست!!!

علامه جعفری (ره)

8 سپاس: hadi04، نغمه، shaparak64، malakeh، Kishe Mehr، arash52، farzane، بندری
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: