به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند. ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
راهرو + دانلود موزیک۲۴ اسفند ۱۳۹۰ خیلی ممنون عالی بود سال خوبی رو برای شما و تمامی بوف بوفیان عزیز آرزومندم
سال نهنگ۲۴ اسفند ۱۳۹۰ مرسی حورا جونم ممنون انشاالله هم شما هم همه سال خوبی رو داشته باشید با آرزوی بهترین ها برای همتون
فکر میـــــــــــــــکردم تو همــــــــــدردی....!۲۳ اسفند ۱۳۹۰ نقل قول: بهونه وظیفم بود آبجی از بس خوب و مهربونی و تو از لطف زیادیه که داری داداشی جونم من شرمنده خیلی اذیتت کردم نقل قول: بهونه مرسی مرسی ما منتظر تایپیک بعدیت هستیم یکی یدونه ای هی وااااا…
فکر میـــــــــــــــکردم تو همــــــــــدردی....!۲۳ اسفند ۱۳۹۰ نقل قول: Ahora Quien فرزانهههههه جوووووووووونممممممممم خیلی تاپیک زیبا و با احساسی بود خانومییییییییییییییی تازه اول هم شدم قربوووووووووووووونت بشمممممممممممممم تو با محبت مرسی مرسی عزیزم نظ…
فکر میـــــــــــــــکردم تو همــــــــــدردی....!۲۳ اسفند ۱۳۹۰ «-(¯`v´¯)-« نیایی هـم بهـــآر میـآیـد.... حفـــظ آبرو کن؛ بیــآ ! »-(¯`v´¯)-» ♡ بهانه های ، دنیا تو را از یادم نخواهد برد.. من تو را در قلبم دارم ، نه در دنیا ♡ ღ₪†₪•.¸ با اینکه ازم دوری اما…
بیاشـــــیراز و مخلوق خدا بین ...۲۳ اسفند ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااااااااای من عاشق شیرازم دوست دارم بیام شیراز شاید به زودی زود برم شیراز داداشی آرسام خیلی شیرازو دوست دارم به اندازه ی اصفهان و همدان و شمال دوست دارم من فقط همیشه ا…
حاجی فیروز در خیابانها باحرکت موزون!!!!۲۳ اسفند ۱۳۹۰ مرسییییییییییییییی عید شما هم و همه ی بچه های عزیز و گل بوف بوفی هم مبارک همراه با آرزوی بهترین ها براتوووووووووووووووون عید مبااااااااااارک بر همه پیشاپیش
شعر بگو براي من بوف ببر هلهله كن۲۳ اسفند ۱۳۹۰ آفرییییییییییییییییین مژده جونم همه که مثل تو هنرمند و شاعر بی همتا نیستن و نمیتونن خاله جونم خیلی عالی و قشنگ بود عزیزممممممممممممم امیدوارم همیشه شاد و سلامت و خوش و سالی سرشار از برکت داش…
آتش...۲۳ اسفند ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااای مرسی یکتا جونم خیلی قشنگ بودن عزیزم کپی هم کردم هیفا عزیزم چهار شنبه سوری شما و عمو علی و همه ی بچه های بوف بوفی هم مبارک باشه خوش باشید و خوش بگذره به همه عزیزدلم م…