ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند. ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت: www.boooofi.com
farzane
+0
915 : امتیاز
فروم Ph.D
مشخصات در سایت :
نام: farzane
کشور: iran
وضعیت تأهل: مجرد
علاقه: زنــــدگــی به مـن آموخـــت هیـــچ کــــــس شبیه حرفهایـــش نـیـسـت.......
دیشب که نمی دانستم به کدام یک از دردهایم بگریم کلی خندیدم.......
♥ ♡ ♥♥ ♡ ♥
درد دارد..... وقتی چیزی را کسر میکنی که با وجودت جمع زده ای
♥ ♡ ♥♥ ♡ ♥
مدالها:
فروم Ph.D از 2800 نوشته کارشناس ارشد فروم از 2500 نوشته کارشناس فروم از 2200 نوشته فوق حرفه ای از 2000 نوشته بابا... حرفه ای! از 1500 نوشته فروم باز اساسی از 1000 نوشته نباشه کارمون لنگه از 750 نوشته نیاد غصه میخوریم از 500 نوشته یکی از ما از 300 نوشته خودمونی شد از 150 نوشته دوست بوف بوفی از 80 نوشته مهمون بوف بوفی از 10 نوشته داشتم رد میشدم از 0 نوشته
هدیههای دریافتی
18 هدیه از طرف بهونه تاپیک اولت مبارک آبجی عزیز 13.3.2012 از طرف mz56mz سال نو 1391عيدتان مبارك 14.3.2012 از طرف kamal313 سال نو1391 عیدتان مبارک 14.3.2012 از طرف maryamlondon1 سال جدید 91 مبارک 14.3.2012 از طرف ماهی سال 91 همایون باد 2.4.2012 از طرف هاچو هاچو بهارت شاد و پر نشاط 12.4.2012 از طرف maryamlondon1 مسابقه خاطرات نوروزی 21.4.2012 از طرف hosseinhn82 یادگاری 27.7.2012 از طرف garfild دوست من 2.8.2012 از طرف ماهی سر آشپز فرزانه 1.10.2012 از طرف mati ممنون که در نبودم هم به یادمی 9.11.2012 از طرف بچه مثبت تولدت مبارک فرزانه جان 3.1.2013 از طرف zrnznn خوشگله تولدت مبارکککککک 1.1.2013 از طرف ari 93 خواهری تولدت مبارک..بووووووس 2.1.2013 از طرف mati تولد و یکسالگیت مبارک خواهری جونم 2.1.2013 از طرف بندری تولدت مبارک مهربون 4.1.2013 از طرف هاچو هاچو تولدت مبارک فرزانه با محبت 4.1.2013 از طرف بهونه تولدت و یکسالگیت مبارک آبجی فرزون 6.1.2013
فعالیت در سایت:
عضو از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
پست در انجمن: 2993
نخستین نوشته: ۱۹ دی ۱۳۹۰
آخرین نوشته: ۱۳ دی ۱۳۹۱
سپاس دریافتی: 2
سپاس داده: 7766
در مورد من:
♥ ♡ ♥♥ ♡ ♥ درد دارد..... وقتی چیزی را کسر میکنی که با وجودت جمع زده ای ♥ ♡ ♥♥ ♡ ♥
دوستان:
121 دوست
نوشتههای farzane
:.:به افتخار بوفی و بوفیلنــدی:.: ۲۱ دی ۱۳۹۰ مبارک باشه برای همگی :.:به افتخار بوفی و بوفیلنــدی:.: ۲۱ دی ۱۳۹۰ :.:به افتخار بوفی و بوفیلنــدی:.: مرسی زیبا بود عزیزم شهری با زنان معتاد و خود فروش! + عکس ۲۱ دی ۱۳۹۰ چه شهر بدی ییییییییییییییییییییی &&& دیدنیهای روز از گوشه کنار جهان &&& ۲۱ دی ۱۳۹۰ مرسی خیلی زیبا بود کاش میشد با تو بودم... ۲۱ دی ۱۳۹۰ زیبا بود مرسی آرزو جون دلت را بتكان تقديم به شاپرك گلم -نبينم كسله ۲۱ دی ۱۳۹۰ مرسییییییییییییی خیلی خیلی زیبا بووووووووود ....حقیقت.... ۲۱ دی ۱۳۹۰ The one, مرسیییییییییییییی عزیزم mz56mz, ممنووووووون دوست عزیز دلشاد, مرسی لطف دارید دوست عزیز با من مدارا كن ۲۱ دی ۱۳۹۰ mojde جون واقعا زیبا بود مرسی من که لذت بردم صفحه شخصي hadi04 ۲۱ دی ۱۳۹۰ خانه جدید مبارک زیبا بود مرسی با من مدارا كن ۲۱ دی ۱۳۹۰ mojde جون واقعا زیبا بود مرسی من که لذت بردم ๑۩۞۩๑ مسابقه (ویرایش عکس) ๑۩۞۩๑ ۲۱ دی ۱۳۹۰ ماهی جون خیلی مسابقه ی جالبی گداشتی مرسی خسته هم نباشید خیلی قشنگ بود کارها ....حقیقت.... ۲۰ دی ۱۳۹۰ ژنرال, مرسی آقا ژنرال عزیز پری سا, ممنون پریسا جون ali41, ممنون لطف دارید mojde, مرسی مژده جون ممنون از لطف همه ی دوستان عزیزم ....حقیقت.... ۲۰ دی ۱۳۹۰ baron jon, مرسی عزیزم Dr.GSM, ممنون جمله شمام زیبا بود مرسی ....حقیقت.... ۲۰ دی ۱۳۹۰ بهونه, مرسیییییییی بهونه hadi04, تشکر ....حقیقت.... ۲۰ دی ۱۳۹۰ امروز ظهر شیطان را دیدم ! نشسته بر بساط صبحانه و آرام لقمه بر میداشت گفتم: ظهر شده هنوز بساط کار خود را پهن نکرده ای؟ بنی آدم نصف روز خود را بی تو گذرانده اند شیطان گفت: خود را بازنشسته کرده… عكسهايي جديد از بلندترین پل معلق دنیا كه در مکزیک ساخته شد ۲۰ دی ۱۳۹۰ ترسناک ولی زیبا مرسی &&& معـجـزه ی یـک مـداد &&& ۲۰ دی ۱۳۹۰ واقعا هنرمنده خیلی زیبا و قشنگه جای تحسین داره من که لذت بردم تعداد استفاده کنندگان از تلفن همراه به 6 میلیارد نفر در جهان رسید! ۲۰ دی ۱۳۹۰ چه جالب کفش پاشنه دار چه بلایی سر خانم ها می آورد! ۲۰ دی ۱۳۹۰ چه جالبه ما که احتیاج نداریم خداروشکر يك جرعه صبوري ۲۰ دی ۱۳۹۰ بسیار زیبا بود عزیزم عالی بود