نمايش يا پنهان متنعید که مسافرت بودم از یک کارخانه کاشی بازدید کردم نمیدونم تا حالا رفتید از این نوع کارخانه ها بازدید کنید یا نه برام جالب بود امسال تعداد زیادی زن و دختر استخدام کرده بودند ، خیلی سوالها برایم پیش امده بود از جمله چرا امسال اینهمه کارگر زن استخدام کردید و حقوق و میزایاشون ووووو ولی وقتی از یکیشون (زنهای کارگر)پرسیدم که تو در زیر این فشار شدید کاری واقعا دنبال چی هستی جوابی واقعا جالب و تا حدودی تاسف بار داد .
پژوهشهای صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان می دهد که سکته مغزی و قلبی در زنان شاغل دو برابر زنان خانه دار است.
این نتایج، یافته های پژوهشی است که توسط گروه "MPH" دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر روی چهار هزار و 250 زن شاغل و خانه دار در تهران، شیراز، رشت و مشهد انجام شده است.
با توجه به تنش های روحی و عصبی در افراد شاغل، از آنجائیکه آمار ناراحتی های روحی و عصبی در اینگونه افراد بیشتر از سایرین است در مورد زنان باید به این نکته توجه داشت که برخی از بیماریها در زنان شاغل بیش از زنان خانه دار است.
مشاغل دارای تنشهای عصبی، فشارهای فکری نیز به همراه دارند و همینطور مسئولیتهای سنگین دیگر در کنار اشتغالات فکری، تنشهای عصبی، نارضایتی شغلی و عوامل تنش زای محیطی به طور حتم زنان را در معرض خطر سکته، پیری زودرس، اختلالات هرمونی و بیماریهای گوارشی قرار می دهد.
البته در مورد مشاغل فرهنگی، هنری و اجتماعی که بیشتر جنبه عاطفی و بهره وری از لطافت روحی زنان دارد، نه تنها خطرات گفته شده وجود ندارد بلکه اشتغال در آنها باعث شکوفایی توانمندیهای نهفته بانوان نیز می شود.
در مجموع بررسی میان زنان شاغل و خانه دار نشان می دهد که آرامش فکری و روحی زنان خانه دار حتی اگر مشکلات مالی نیز داشته باشند بازهم بیشتر از نان شاغل است.
خب بستگی به شغل هم داره ، بعضی آگهی ها دیدم که مینویسن ، نیازمند خانم منشی با روابط عمومی بالا ، حالا این روابط عمومی بالا چی هست الله و اعلم ..................
خب بستگی به شغل هم داره ، بعضی آگهی ها دیدم که مینویسن ، نیازمند خانم منشی با روابط عمومی بالا ، حالا این روابط عمومی بالا چی هست الله و اعلم
یکبار یک خانمی برای جایی میخواستیم استخدام کنیم اگهی به روزنامه دادیم و کلی زن و دختر امدند از دختر چادری تا خانم بسیار امروزی توی فرم هر کدومشون هم مشخصات کامل و علت رو باید مینوشتند هر کسی چیزی نوشته بود یکی میخوام درس بخونم خرج تحصیل ندارم یکی متاهل هستم و حوصله ام توی خونه سر رفته یکیشون خیلی جالب نوشته بود من روابط عمومی بالایی دارم ، حسابداری و میتونم با شبکه هم کار کنم ، میتونم با نوع حرف زدنم با مشتریان کار شمارو رونق ببخشم و کلی چیزها دیگه اخرش نوشته بودم درضمن من میتونم پای درد دل شما هم بنشینم
نقل قول: ساحل ناقلا
یعنی مامان منم میمیره
چرا اخرش اونجوری لبخند زدی
نقل قول: Kishe Mehr
من زنم رو فقط توی دانشگاه میذارم کار بکنه اونم بعنوان استاد
این خیلی خوبه
نقل قول: bibigoli_1
واقعیت غم انگیزیه
بله متاسفانه و این مرد شدن زنها امروزه داره شایع میشه
بله متاسفانه و این مرد شدن زنها امروزه داره شایع میشه
چرا متاسفانه همیشه که خرج زندگی یه زن رو نباید مرد تامین کنه چرا به جای اینکه هی بگیم این کارا برای زن نسیت این مشکلات برای زن به وجود میاد اگه این کارا رو بکنه یه شرایطی رو به وجود نمیاریم که بتونن بدون دردسر کار کنن چرا باید حقوق یه زن و مردی که یه کار روانجام میدن به خاطر تفاوت جنسیت متفاوت باشه چرا باید یه زن وقتی یه زن در کنار چندتا مرد کار میکنه همیشه احساس نا امنی کنه
توی اینکه بعضی کارا مناسب ساختار فیزیکی زن نیست حرفی ندارم حرف من از عدالت کاره که رعایت نمیشه برای رعایت نکردنش دلیل های میارن که راه حل های ساده ای داره و فقط باید یه کم دید که به زن دارن رو عوض کنن
یه زن همیشه می تونه مستقل باشه و نیازی به مرد نداشته باشه اما اگه مردا بزارن
همیشه که خرج زندگی یه زن رو نباید مرد تامین کنه چرا به جای اینکه هی بگیم این کارا برای زن نسیت این مشکلات برای زن به وجود میاد اگه این کارا رو بکنه یه شرایطی رو به وجود نمیاریم که بتونن بدون دردسر کار کنن چرا باید حقوق یه زن و مردی که یه کار روانجام میدن به خاطر تفاوت جنسیت متفاوت باشه چرا باید یه زن وقتی یه زن در کنار چندتا مرد کار میکنه همیشه احساس نا امنی کنه
توی اینکه بعضی کارا مناسب ساختار فیزیکی زن نیست حرفی ندارم حرف من از عدالت کاره که رعایت نمیشه برای رعایت نکردنش دلیل های میارن که راه حل های ساده ای داره و فقط باید یه کم دید که به زن دارن رو عوض کنن
یه زن همیشه می تونه مستقل باشه و نیازی به مرد نداشته باشه اما اگه مردا بزارن . گیلاس جان من عرض کردم خدا نکنه زن مرد بشه اینکه زنی بتونه با حفظ زنانگی خودش ، از تمامی استعدادها و قابلیت های خودش استفاده کند نه بد نیست بلکه عالی هم هست . صحبت در این موضوع هست که ایا کارهای زنانه مثل اشپزی و بچه داری و مهر و محبت زیاد ووو رو مرد نمیتونه انجام بدهد چرا ولی این مرد رو دیگه میشه مرد نامید ؛ مردی که زنانه کار بکند و زنانه حرف بزند هم در درون خودش با تضاد بزرگی مواجه میشود و هم در دید دیگران با یک علامت سوال بزرگ روبرو میشود مقاله خوبی رو یکی از دوستان گذاشته بود اینکه زنی خوشحال بود دیگه با مردها برابر شده ولی ........ باور کن زن باید زن باشد با حفط تمام ان ظرایف زنانگی خودش و اگر احساس کند که میتواند خودش رو بجای مرد بنشاند دیر یا زود متوجه خواهد شد که ضرری بس عظیم کرده
اینکه زنی خوشحال بود دیگه با مردها برابر شده ولی ........
بله اون مقاله و مقاله بعدی و تمام پستاشو خوندم با اینکه بنا به دلایلی به صورت مهمان وارد سایت شدم خیلی هم حرف برا گفتن داشتم که ترجیح دادم نگم اما حرفای شما
نقل قول: محسن صائب
ایا کارهای زنانه مثل اشپزی و بچه داری و مهر و محبت زیاد ووو رو مرد نمیتونه انجام بدهد
نقل قول: محسن صائب
ولی این مرد رو دیگه میشه مرد نامید
اشتباه همه مردا همینه زن برابر با شستن و پختن و بچه بزرگ کردن این کارا زنونه است چون شما مردا می خواین زنونه باشه چطور وقتی حرف برتری و زن و مرد میرسه بهترین آشپزا و آریشگرا مرد هستن ( ارجاع به سخن Galexy) ولی وقتی پای کار خونه میشه وظیفه زنه ؟؟
زن هیچ وظیفه ای تو خونه نداره اگرم کاری میکنه محبتشه همنطور که زن پا به پای مرد بیرون خونه کار میکنه تا از لحاظ اقتصادی زندگی رو تامین کنن ( توی زندگی مشترک ) مرد هم باید توی خونه پا به پای زن کار کنه برای انجام امور خونه و تربیت بچه
تا وقتی این دید به زن هست که کار زنونه یعنی کار خونه هیچ بحثی به نتیجه نمیرسه
محسن صائب, سلام و سپاس . کاملاً موافقم . چون یه کارمند هستم و وقتی به مدت یک هفته اداره نمیرم گودی چشمام برطرف میشه . پوستم شفاف میشه . و در کل زیبائیم برمیگرده وحوصله ام میاد سرجاش و هزار تا تغییر خوب دیگه . و امان از روزهائی که تا عصر مجبور باشم اضافه کار بمونم ...
چقدر زنونه مردونه میکنید!!!! هم مرد هم زن باهم متفاوتن، این بحثا تا صبح هم میتونه ادامه پیدا کنه ولی 100% بی نتیجس! مسئله اصلی دهن بینیه که زندگیا رو دچار مشکل میکنه، مثلا: میگن ببین شوهر فلانیو فلونی برای زنش چیکار که نمیکنه یا از زنای دیگه یاد بگیر ببین .... ازین حرفای عامیانه دیگه یخورده با انصاف نیگاه کنیمو مقایسه نکنیم نه زندگیه دیگرون رو و نه مرد رو با زن ما همه انسانیم
اشتباه همه مردا همینه زن برابر با شستن و پختن و بچه بزرگ کردن این کارا زنونه است چون شما مردا می خواین زنونه باشه چطور وقتی حرف برتری و زن و مرد میرسه بهترین آشپزا و آریشگرا مرد هستن ( ارجاع به سخن Galexy) ولی وقتی پای کار خونه میشه وظیفه زنه ؟؟
زن هیچ وظیفه ای تو خونه نداره اگرم کاری میکنه محبتشه همنطور که زن پا به پای مرد بیرون خونه کار میکنه تا از لحاظ اقتصادی زندگی رو تامین کنن ( توی زندگی مشترک ) مرد هم باید توی خونه پا به پای زن کار کنه برای انجام امور خونه و تربیت بچه
خوب من که گفتم با حرفهات موافق هستم اینکه زنها مورد بی انصافی و ظلم در طول تاریخ قرار گرفتند که من حرفی ندارم اینکه باید به حق و حقوقشون هم برسند باز هم حرفی ندارم حرف من اینکه این عوض شدن ، این تظلم خواهی به چه قیمتی باید باشه نمیدونم متوجه منظورم شدی چقدر باید زنان ما هزینه کنند و ایا با این هزینه ای که میکنند نتیجه رضایت بخش هست یا نه حالا هر کسی خودش بنشینه و کلاهش رو قاضی کنه ببینه چی بهتره
نقل قول: soheyla
سلام و سپاس . کاملاً موافقم . چون یه کارمند هستم و وقتی به مدت یک هفته اداره نمیرم گودی چشمام برطرف میشه . پوستم شفاف میشه . و در کل زیبائیم برمیگرده وحوصله ام میاد سرجاش و هزار تا تغییر خوب دیگه . و امان از روزهائی که تا عصر مجبور باشم اضافه کار بمونم ...
ممنون از صداقت شما
نقل قول: Galexy
چقدر زنونه مردونه میکنید!!!! هم مرد هم زن باهم متفاوتن، این بحثا تا صبح هم میتونه ادامه پیدا کنه ولی 100% بی نتیجس! مسئله اصلی دهن بینیه که زندگیا رو دچار مشکل میکنه، مثلا: میگن ببین شوهر فلانیو فلونی برای زنش چیکار که نمیکنه یا از زنای دیگه یاد بگیر ببین .... ازین حرفای عامیانه دیگه یخورده با انصاف نیگاه کنیمو مقایسه نکنیم نه زندگیه دیگرون رو و نه مرد رو با زن ما همه انسانیم
محمد جان این نوع نگرش امروزی که تقریبا از جنس نگرش گیلاسی به اجتماع هست امروزه داره زیاد میشه دایره اون داره حتی به شهرستانها کوچک هم کشیده میشه عواملی هم که دخیل این نگاه شد خیلی فراتر از این مواردی هست که شما ذکر کردید [/b]
محسن صائب
نمايش يا پنهان متن
عید که مسافرت بودم از یک کارخانه کاشی بازدید کردم نمیدونم تا حالا رفتید از این نوع کارخانه ها بازدید کنید یا نهبرام جالب بود امسال تعداد زیادی زن و دختر استخدام کرده بودند ، خیلی سوالها برایم پیش امده بود
از جمله چرا امسال اینهمه کارگر زن استخدام کردید و حقوق و میزایاشون ووووو
ولی وقتی از یکیشون (زنهای کارگر)پرسیدم که تو در زیر این فشار شدید کاری واقعا دنبال چی هستی
جوابی واقعا جالب و تا حدودی تاسف بار داد
.
پژوهشهای صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان می دهد که سکته مغزی و قلبی در زنان شاغل دو برابر زنان خانه دار است.
این نتایج، یافته های پژوهشی است که توسط گروه "MPH" دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر روی چهار هزار و 250 زن شاغل و خانه دار در تهران، شیراز، رشت و مشهد انجام شده است.
با توجه به تنش های روحی و عصبی در افراد شاغل، از آنجائیکه آمار ناراحتی های روحی و عصبی در اینگونه افراد بیشتر از سایرین است در مورد زنان باید به این نکته توجه داشت که برخی از بیماریها در زنان شاغل بیش از زنان خانه دار است.
مشاغل دارای تنشهای عصبی، فشارهای فکری نیز به همراه دارند و همینطور مسئولیتهای سنگین دیگر در کنار اشتغالات فکری، تنشهای عصبی، نارضایتی شغلی و عوامل تنش زای محیطی به طور حتم زنان را در معرض خطر سکته، پیری زودرس، اختلالات هرمونی و بیماریهای گوارشی قرار می دهد.
البته در مورد مشاغل فرهنگی، هنری و اجتماعی که بیشتر جنبه عاطفی و بهره وری از لطافت روحی زنان دارد، نه تنها خطرات گفته شده وجود ندارد بلکه اشتغال در آنها باعث شکوفایی توانمندیهای نهفته بانوان نیز می شود.
در مجموع بررسی میان زنان شاغل و خانه دار نشان می دهد که آرامش فکری و روحی زنان خانه دار حتی اگر مشکلات مالی نیز داشته باشند بازهم بیشتر از نان شاغل است.
دلشاد
shaparak64
Holtek
نخبه
خب خاطره تعریف میکنید تا اخرش بگید دیگه
ساحل ناقلا
ژنرال
Kishe Mehr
حاج محسن زنه چی گفت بالاخره دیگه؟
تشکر از شما
حورا
واقعیت غم انگیزیه
فرشيد717
Galexy
همه بالاخره میمیرن
خدا ایشونو برای شما و شما رو برای ایشون حفظ کنه
شعر گفتما برات
محسن صائب
.
اگه میخواستم بگم که گفته بودم
یکبار یک خانمی برای جایی میخواستیم استخدام کنیم
اگهی به روزنامه دادیم و کلی زن و دختر امدند
از دختر چادری تا خانم بسیار امروزی
توی فرم هر کدومشون هم مشخصات کامل و علت رو باید مینوشتند
هر کسی چیزی نوشته بود
یکی میخوام درس بخونم خرج تحصیل ندارم
یکی متاهل هستم و حوصله ام توی خونه سر رفته
یکیشون خیلی جالب نوشته بود
من روابط عمومی بالایی دارم ، حسابداری و میتونم با شبکه هم کار کنم ، میتونم با نوع حرف زدنم با مشتریان کار شمارو رونق ببخشم و کلی چیزها دیگه
اخرش نوشته بودم درضمن من میتونم پای درد دل شما هم بنشینم
چرا اخرش اونجوری لبخند زدی
این خیلی خوبه
بله متاسفانه
و این مرد شدن زنها امروزه داره شایع میشه
انشاا.....
gilas
و این مرد شدن زنها امروزه داره شایع میشه
چرا متاسفانه
همیشه که خرج زندگی یه زن رو نباید مرد تامین کنه
چرا به جای اینکه هی بگیم این کارا برای زن نسیت
این مشکلات برای زن به وجود میاد اگه این کارا رو بکنه یه شرایطی رو به وجود نمیاریم که بتونن بدون دردسر کار کنن
چرا باید حقوق یه زن و مردی که یه کار روانجام میدن به خاطر تفاوت جنسیت متفاوت باشه چرا باید یه زن وقتی یه زن در کنار چندتا مرد کار میکنه همیشه احساس نا امنی کنه
توی اینکه بعضی کارا مناسب ساختار فیزیکی زن نیست حرفی ندارم
حرف من از عدالت کاره که رعایت نمیشه برای رعایت نکردنش دلیل های میارن که راه حل های ساده ای داره و فقط باید یه کم دید که به زن دارن رو عوض کنن
محسن صائب
چرا به جای اینکه هی بگیم این کارا برای زن نسیت
این مشکلات برای زن به وجود میاد اگه این کارا رو بکنه یه شرایطی رو به وجود نمیاریم که بتونن بدون دردسر کار کنن
چرا باید حقوق یه زن و مردی که یه کار روانجام میدن به خاطر تفاوت جنسیت متفاوت باشه چرا باید یه زن وقتی یه زن در کنار چندتا مرد کار میکنه همیشه احساس نا امنی کنه
توی اینکه بعضی کارا مناسب ساختار فیزیکی زن نیست حرفی ندارم
حرف من از عدالت کاره که رعایت نمیشه برای رعایت نکردنش دلیل های میارن که راه حل های ساده ای داره و فقط باید یه کم دید که به زن دارن رو عوض کنن
.
گیلاس جان
من عرض کردم خدا نکنه زن مرد بشه
اینکه زنی بتونه با حفظ زنانگی خودش ، از تمامی استعدادها و قابلیت های خودش استفاده کند
نه بد نیست بلکه عالی هم هست
.
صحبت در این موضوع هست که ایا کارهای زنانه مثل اشپزی و بچه داری و مهر و محبت زیاد ووو رو مرد نمیتونه انجام بدهد
چرا
ولی این مرد رو دیگه میشه مرد نامید ؛ مردی که زنانه کار بکند و زنانه حرف بزند هم در درون خودش با تضاد بزرگی مواجه میشود و هم در دید دیگران با یک علامت سوال بزرگ روبرو میشود
مقاله خوبی رو یکی از دوستان گذاشته بود
اینکه زنی خوشحال بود دیگه با مردها برابر شده ولی ........
باور کن
زن باید زن باشد با حفط تمام ان ظرایف زنانگی خودش و اگر احساس کند که میتواند خودش رو بجای مرد بنشاند دیر یا زود متوجه خواهد شد که ضرری بس عظیم کرده
shaparak64
اگه میخواستی نگی پس چرا تعریف کردی؟
والااااااااااااااااا
gilas
بله اون مقاله و مقاله بعدی و تمام پستاشو خوندم با اینکه بنا به دلایلی به صورت مهمان وارد سایت شدم خیلی هم حرف برا گفتن داشتم که ترجیح دادم نگم اما حرفای شما
اشتباه همه مردا همینه
زن برابر با شستن و پختن و بچه بزرگ کردن
این کارا زنونه است چون شما مردا می خواین زنونه باشه
چطور وقتی حرف برتری و زن و مرد میرسه بهترین آشپزا و آریشگرا مرد هستن ( ارجاع به سخن Galexy) ولی وقتی پای کار خونه میشه وظیفه زنه ؟؟
زن هیچ وظیفه ای تو خونه نداره اگرم کاری میکنه محبتشه
همنطور که زن پا به پای مرد بیرون خونه کار میکنه تا از لحاظ اقتصادی زندگی رو تامین کنن ( توی زندگی مشترک ) مرد هم باید توی خونه پا به پای زن کار کنه برای انجام امور خونه و تربیت بچه
soheyla
سلام و سپاس .
کاملاً موافقم
گودی چشمام برطرف میشه .
پوستم شفاف میشه .
و در کل زیبائیم برمیگرده وحوصله ام میاد سرجاش و هزار تا تغییر خوب دیگه
و امان از روزهائی که تا عصر مجبور باشم اضافه کار بمونم ...
Galexy
هم مرد هم زن باهم متفاوتن، این بحثا تا صبح هم میتونه ادامه پیدا کنه ولی 100% بی نتیجس!
مسئله اصلی دهن بینیه که زندگیا رو دچار مشکل میکنه،
مثلا: میگن ببین شوهر فلانیو فلونی برای زنش چیکار که نمیکنه
یا
از زنای دیگه یاد بگیر ببین .... ازین حرفای عامیانه دیگه
یخورده با انصاف نیگاه کنیمو مقایسه نکنیم
نه زندگیه دیگرون رو
و نه مرد رو با زن
ما همه انسانیم
shaparak64
حرفهاتو خوندم
آره ولی مشکل اینه که بعد از انسان بودن سریع دو شاخه میشیم: زن و مرد
محسن صائب
اشتباه همه مردا همینه
زن برابر با شستن و پختن و بچه بزرگ کردن
این کارا زنونه است چون شما مردا می خواین زنونه باشه
چطور وقتی حرف برتری و زن و مرد میرسه بهترین آشپزا و آریشگرا مرد هستن ( ارجاع به سخن Galexy) ولی وقتی پای کار خونه میشه وظیفه زنه ؟؟
زن هیچ وظیفه ای تو خونه نداره اگرم کاری میکنه محبتشه
همنطور که زن پا به پای مرد بیرون خونه کار میکنه تا از لحاظ اقتصادی زندگی رو تامین کنن ( توی زندگی مشترک ) مرد هم باید توی خونه پا به پای زن کار کنه برای انجام امور خونه و تربیت بچه
خوب من که گفتم با حرفهات موافق هستم
اینکه زنها مورد بی انصافی و ظلم در طول تاریخ قرار گرفتند که من حرفی ندارم
اینکه باید به حق و حقوقشون هم برسند باز هم حرفی ندارم
حرف من اینکه
این عوض شدن ، این تظلم خواهی
به چه قیمتی باید باشه
نمیدونم متوجه منظورم شدی
چقدر باید زنان ما هزینه کنند و ایا با این هزینه ای که میکنند نتیجه رضایت بخش هست یا نه
حالا هر کسی خودش بنشینه و کلاهش رو قاضی کنه
ببینه چی بهتره
کاملاً موافقم . چون یه کارمند هستم و وقتی به مدت یک هفته اداره نمیرم
گودی چشمام برطرف میشه .
پوستم شفاف میشه .
و در کل زیبائیم برمیگرده وحوصله ام میاد سرجاش و هزار تا تغییر خوب دیگه .
و امان از روزهائی که تا عصر مجبور باشم اضافه کار بمونم ...
ممنون از صداقت شما
هم مرد هم زن باهم متفاوتن، این بحثا تا صبح هم میتونه ادامه پیدا کنه ولی 100% بی نتیجس!
مسئله اصلی دهن بینیه که زندگیا رو دچار مشکل میکنه،
مثلا: میگن ببین شوهر فلانیو فلونی برای زنش چیکار که نمیکنه
یا
از زنای دیگه یاد بگیر ببین .... ازین حرفای عامیانه دیگه
یخورده با انصاف نیگاه کنیمو مقایسه نکنیم
نه زندگیه دیگرون رو
و نه مرد رو با زن
ما همه انسانیم
محمد جان
این نوع نگرش امروزی
که تقریبا از جنس نگرش گیلاسی به اجتماع هست امروزه داره زیاد میشه دایره اون داره حتی به شهرستانها کوچک هم کشیده میشه
عواملی هم که دخیل این نگاه شد خیلی فراتر از این مواردی هست که شما ذکر کردید
[/b]
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→