₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی

1327 بازدید، 54 پست، نویسنده: mojde

• mojde

فروش عصمت مصنوعی و چوب حراج به عفت عمومی

به گزارش پایگاه 598اخیرا یکی از وارد کننده های محصولات آرایش بهداشتی اقدام به واردات گسترده پرده بکارت مصنوعی از کشور چین نموده است این در حالیست که مدت زیادی از دعوا معروف دانشگاه الأزهر در مورد پرده بکارت مصنوعی با کشور چین (به عنوان بزرگترین تولید کننده این محصول) نگذشته است.
    راز شما برای همیشه محفوظ میماند، این شعاریست که این روزها در بعضی از ایمیلها و سایتها به چشم میخورد شعاری که عفت عمومی جامعه را هدف قرار داده است.

همانگونه که همه میدانند پرده بکارت در فرهنگ مسلمانان نشانه پاکدامنی دختر است و وارد نمودن و ترویج استفاده از این گونه ابزار راه را برای ترویج فساد در جامعه باز میکند نکته دیگر اینکه در منابع فقهی شیعه و سنی یکی از اعمال خلاف شرع تدلیس و فریب دادن در ازدواج است که در مواردی موجب بطلان عقد نیز میشود حال این نکته واضح است که استفاده از این محصول چینی برای دخترانی که به هر دلیلی پرده بکارت خود را از دست داده اند مصداق بارز تدلیس و فریب در ازدواج میباشد .

اما نکته جالب فروش این محصول در آنجاست که این محصول از طریق پست جمهوری اسلامی ایران و همراه با یک فیلم آموزشی عرضه می شود البته گفتن این نکته بدان معنا نیست که توقع بازرسی از تمام مرسولات پستی از اداره پست وجود داشته باشد اما لازم است این ارگان ارتباطی در مورد قراردادهای پستی تجاری خود دقت و بازرسی بیشتری به عمل آورد.

سوال دیگی که در اینجا مطرح است این است که این محصول از چه طریقی وارد کشور شده است آیا از مجاری رسمی و گمرکات قانونی و یا از طریق قاچاق. اگر از طریق مجاری قانونی وارد شده است مسئولین امر با چه توجیهی اجازه واردات محصولاتی را میدهند که عفت عمومی و امنیت خانوادگی جامعه را هدف قرار دادهاست و اگراز طریق قاچاق وارد کشور شده است به چه دلیل وارد کنندگان آن به راحتی امکان تبلیغ و فرش آن ر ا از طریق سایتهای اینترنتی دارا هستند و چرا مسئولین قضایی با آن برخورد مقتضی را نمی نمایند .

البته باید دانست که به صرف فیلتر نمودن سایتهای فروشنده مشکل حل نمیشود چرا که فروشندگان آن با صرف مدت زمان کوتاهی سایت جدیدی را به جهت فروش تاسیس می نمایند .

به امید آنکه نهاد های نظارتی در مقابل فروش این چنین محصولاتی واکنش سریعی را از خود نشان دهند تا حریم جامعه به آلودگی های

2 سپاس: دخترخاله، ari 93

• Yalda Anwari

نقل قول: mojde
    پرده بکارت مصنوعی از کشور چین

89

عجبببببب

• ماهی

تا وقتی که ملاک پاکدامنی دختر پرده و چوب پرده و گیره و ...باشه همین میشه دیگه 66

• نخبه

نقل قول: ماهی
    تا وقتی که ملاک پاکدامنی دختر پرده و چوب پرده و گیره و ...باشه همین میشه دیگه

همینو بگو والا.. 32

• gilas

جااااااااااااااااان 452 314

• soheyla

mojde,

سلام و سپاس . 46
    این موضوع طبیعیه که وارد کننده باشیم 2 . چون به خاطر خیلی دلایل ( بالارفتن سن ازدواج و خراب بودن شرایط مالی و ... ) دخترای ما از سنین پائین دچار این مشکلات میشن . وقتی مسئولان محترم نتونن مشکلات و ریشه ای حل کنن باید سرپوشی رو این جور مصیبتهای اجتماعی بگذارن . پس این کالاهارو وارد میکنن .
    من از دکتری شنیدم که میگفت به ما دستور دادن در صورت سالم بودن خانمی ( حتی اگه مشاهده بشه که ساختگی هست یا اینکه نشانه های بی قید و بندی و در این خانم مشاهده بشه ) برگه ی سلامت بهشون بدیم و هیچ حرفی نزنیم که این خانم قبلاً سابقه داشته . همین خانم دکتر میگفت تقریباً نصف بیشتر خانمهائی که برای آزمایش پیشم میان ترمیمی هستن و دقت تو اندامشون نشون میده که سابقه های طولانی در این امر دارن .
    ومهم اینه که هیچ کاری نمیشه کرد و باید ساکت موند 31 .

• kamal313

وااااااااااااااااااااااااااااااای
    من چرا اینجام این که برای خانوماست
    ولی مطالبی که نوشته شده بدرد انسان می خوره ولی من نخوندم بازم 4 میزارم بعدا که حالش بود می خونم ولی خود نظرات دوستان خیلی جالب بودش
    ممنون مژده جان

• محسن صائب

باید قبول کنیم هنوز طیف وسیعی از دخترهای ما که اتفاقا در تمام طبقات جامعه ما حضور دارند واقعا پاکدامن و با نجابت هستند
    دیشب جاتون خالی ما عروسی دعوت بودیم ، توی مجلس کنار چند تا پسر که از 26 تا 32سال سن داشتند و هنوز مجرد بودند نشسته بودم ، پرسیدم چرا ازدواج نمیکنید
    هر کسی به موردی اشاره کرد
    بیکاری
    در امد پایین
    نداشتن خونه و ماشین
    ووووو
    و یک نکته که همشون متفق القول بودند این بود
    که ای بابا دیگه دختر پاک و نجیب گیر نمیاد
    وقتی گفتم این چه حرفی هست حالا چند تا دختر خراب دیدید که نباید به همه بدبین بشید
    هر کدومشون کلی تعریف کردند
    که مثلا در دانشگاه و یا محیط کار دخترها اینجوری بودند
    ولی گفتم باز هم دلیل نمیشه
    حرفی زدند که واقعا قابل تامل هست
    گفتند
    این دوره وقتی دخترها میتونند بکارتشون رو ترمیم کنند و اتفاقا همین موضوع(بکارت چینی) رو هم با تفسیر اینکه چطوری عمل میکنه هم گفتند 3
    دیگه اصلا نمیتونیم به کسی اعتماد کنیم ،
    بنظر من همین که گفته میشود ترمیم، لوازم جدید ، وجود دارد،خودش واقعا باعث سوءظن بیشتر در جامع
    ه میشود

• مستانه

به امید آنکه نهاد های نظارتی در مقابل فروش این چنین محصولاتی واکنش سریعی را از خود نشان دهند تا حریم جامعه به آلودگی های

من راستش نمیتونم همه این مطلب رو بخونم 2 خیلی کار دارم بخدا ولی درمورد اون مسأله لوازم جانبی 9 و لزوم بودو نبودش 9 خیلی حرف دارم ولی به شدت با این محصولات و عرضشون توی جامعه مخالفم 101

• محسن صائب

نقل قول: مستانه
    ولی درمورد اون مسأله لوازم جانبی و لزوم بودو نبودش خیلی حرف دارم ولی به شدت با این این محصولات و عرضشون توی جامعه مخالفم

خیلی خوب میشه در یک تاپیک مستقل در مورد اینکه ایا این وسایل و لوازم کمکی در همه زمینها نیاز خانمها و اقایون بحث بشه و نظر دوستان رو بفهمیم

• arash52

مغلطه نکن دخترم 4

• مستانه

نقل قول: محسن صائب
    خیلی خوب میشه در یک تاپیک مستقل در مورد اینکه ایا این وسایل و لوازم کمکی در همه زمینها نیاز خانمها و اقایون بحث بشه و نظر دوستان رو بفهمیم

میدونین من منظورم اینه که به داشتن عفاف برای یه خانم و همچنین برای آقا کاملاً موافقم. چون تجربه یه زندگی رو دارم و میدونم که اگه آدما قبح یک سری مسائل براشون بریزه چه بالاهایی که سرخودشون و دگران نمیارن 87 و البته این نو عملهای ترمیمی رو میشه فقط درمواردی بکار گرفت که حتماً احتیاج به توضیح نداره 1 ممکنه برای یکی حادثه ای چیزی اتفاق بیافته 2
    ولی اینکه یه خانمی هزار بار ......... داشته باشه بعدش خودشو دست نخورده جا بزنه 21 خوب اگه کارش درست بوده نباید از فاش شدنش ناراحت باشه 43

• نخبه

گفتند
    این دوره وقتی دخترها میتونند بکارتشون رو ترمیم کنند و اتفاقا همین موضوع(بکارت چینی) رو هم با تفسیر اینکه چطوری عمل میکنه هم گفتند

بازم خوبه که میرن ترمیم میکنن و به فکر ازدواج هستن نه مثل بیشتر پسرا که هزار جور غلط زیادی میکنن اصلا هم مشخص نمیشه بعد ازدواج هم ماشالله ادامه میدن .. به نظر خود من هر پسری که دنبال دختر افتاب و مهتاب ندیده میگرده خودشم باید همینجوری باشه... نه اینکه خودش بلا نسبت هزار جور غلط زیادی کرده باشه حالا دنبال یه دختر معصوم میگرده که خرش کنه که به کارهای دوران مجردی ادامه بده و بزنه تو سر اون دختر

1 سپاس: دخترخاله

• maryamlondon1

و یک نکته که همشون متفق القول بودند این بود
    که ای بابا دیگه دختر پاک و نجیب گیر نمیاد
    وقتی گفتم این چه حرفی هست حالا چند تا دختر خراب دیدید که نباید به همه بدبین بشید
    هر کدومشون کلی تعریف کردند
    که مثلا در دانشگاه و یا محیط کار دخترها اینجوری بودند
    ولی گفتم باز هم دلیل نمیشه
    گفتند
    این دوره وقتی دخترها میتونند بکارتشون رو ترمیم کنند و اتفاقا همین موضوع(بکارت چینی) رو هم با تفسیر اینکه چطوری عمل میکنه هم گفتند
    دیگه اصلا نمیتونیم به کسی اعتماد کنیم ،
    بنظر من همین که گفته میشود ترمیم، لوازم جدید ، وجود دارد،خودش واقعا باعث سوءظن بیشتر در جامعه میشود

محسن جان این گفته های این جوانان بود ویا حرف دل شما بود 86
    مرسی مژده جون من حرفهای سهیلا جون تا یید میکنم .تقصیر اونای هستن که به فکر جوانا نیستن فقط به فکر غارت اموال وثروت این مملکت 14

• Holtek

اقدام به واردات گسترده پرده بکارت مصنوعی از کشور چین نموده است

تازه پرده کره کره شم اومده 4

حالا چوب پرده برای چی دیگه ؟ 83

• hadi04

ببخشيد اينجا چقدر از كلمه پرده استفاده شده منكه نفهميدم چطور جاييه اينجا پرده فروشيه؟ 37 راست ميگي؟چقدر خوب 93 پس بي زحمت 12 تيكه پرده رو هم من سفارش داشتم زحمتشو بكشيد 9 راستي متري چنده؟ 23

• مستانه

نقل قول: hadi04
    ببخشيد اينجا چقدر از كلمه پرده استفاده شده منكه نفهميدم چطور جاييه اينجا پرده فروشيه؟ 37 راست ميگي؟چقدر خوب 93 پس بي زحمت 12 تيكه پرده رو هم من سفارش داشتم زحمتشو بكشيد 9 راستي متري چنده؟ 23

ببچخیدا .............. شمام از بین رفته هادی جان 68

نمايش يا پنهان متن280

• مخلوط کن

mojde,
    ببین ذهن جوونا رو با چه چیزایی مشغول میکنن 87 سفارش خود شون به چین 19

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: