مدیرای جدید تبریک مدیرای قدیم تشکر مدیرای کنگر خورده ، لنگر انداخته به آویزونی ادامه بدید نمايش يا پنهان متن خواستم متفاوت باشم راستی مثل همیشه از رییس جون متشکرم
وای خدا مردم تا تونستم این صفحه رو باز کنم این هفته گویا سایت پر از خبرای خوب خوبه دوستای نازنینم تبریک میگم بهتون خوشحالم سایت پر از کاربرای به این خوبیه و خسته نباشید خدمت عزیزان کوروش مجید و سیروس عزیز امیدوارم همگی موفق باشید
مرسی از کامنتهای زیباتون... تبریکات و تشکرها و امتیازهاتون...
نقل قول: ساحل ناقلا
مدیرا بر چه اساسی انتخاب میشن؟
ساحل جان نوشتیم که بر اساس نظر و رای مدیران قبلی. البته این انتخاب مدیران هم چیزی نمی تونه باشه غیر از مورد اطمینان بودن اون کاربر و همچنین فعالیت در چارچوب قوانین سایت و داشتن چهره محبوب و واقعی و نه مرموز و اسرار آمیز. کمک رسوندن به کاربران جدید و دادن اطلاعات سودمند در مورد سایت و طرز استفاده از قسمتها مختلفش به کاربران تازه عضو شده.. و یک سری مسائل دیگه که خوب خودشون می دونند. البته این به این معنی نیست که کاربرانی که انتخاب نمیشن دارای این شرایط نیستند. ولی مثل هر انتخابات دیگه ای به هر حال عده ای که مورد توافق عده بیشتری باشند در اون دوره برنده میشن.
پس من چی؟ ترگل خانوم منو دوس نداشتی؟ نمايش يا پنهان متن بازم مدرسم دیر شد چقدر دیر اومدم منم به نوبه ی خودم از علیرضا ی عزیز و همه ی مدیران سایت تشکر می کنم. سال بالایی ها بدجنسی نکنیدا ما هنوز کوچولوییم.اگه فول کردیم هوامونو داشته باشید لطفا از تجریبات شما ( blustarو Kurosh و MAJID ART ) هم استفاده خواهیم کرد.خسته هم نباشید
ممنونم از علیرضای عزیز و همه بچه ها که تو این مدت زحمت کشیدن به مدیران جدید هم از صمیم قلب تبریک میگم به هر حال اگه در این مدت خوبی بدی کم کاری چیزی از ما دیدید ببخشید به بزگی خودتون
aliiiiiii
chand ta rah dige ham hast
1
bezarin dare koze abesho bokhorin
2
gabesh konid bezanid sar dare khonaton
3
ye bar be jaye dastmal azash estefade konid
va................
maryamlondon1
آخه تکرار مکررات میشه
من همونای که سانازی جون عرض کردن عرض میکنم
قربون مهربونیت برم الهی
هاچو هاچو
علیرضا جان از شما هم ممنونم
Galexy
ساحل ناقلا
shaparak64
مدیرای قدیم
مدیرای کنگر خورده ، لنگر انداخته
نمايش يا پنهان متن
راستی
نخبه
امیدوارم همگی موفق باشید
علیرضا
ساحل جان نوشتیم که بر اساس نظر و رای مدیران قبلی. البته این انتخاب مدیران هم چیزی نمی تونه باشه غیر از مورد اطمینان بودن اون کاربر و همچنین فعالیت در چارچوب قوانین سایت و داشتن چهره محبوب و واقعی و نه مرموز و اسرار آمیز. کمک رسوندن به کاربران جدید و دادن اطلاعات سودمند در مورد سایت و طرز استفاده از قسمتها مختلفش به کاربران تازه عضو شده.. و یک سری مسائل دیگه که خوب خودشون می دونند.
البته این به این معنی نیست که کاربرانی که انتخاب نمیشن دارای این شرایط نیستند. ولی مثل هر انتخابات دیگه ای به هر حال عده ای که مورد توافق عده بیشتری باشند در اون دوره برنده میشن.
ماهی
پس من چی؟
ترگل خانوم منو دوس نداشتی؟
نمايش يا پنهان متن
بازم مدرسم دیر شد
منم به نوبه ی خودم از علیرضا ی عزیز و همه ی مدیران سایت تشکر می کنم.
سال بالایی ها بدجنسی نکنیدا
ما هنوز کوچولوییم.اگه فول کردیم هوامونو داشته باشید لطفا
از تجریبات شما ( blustarو Kurosh و MAJID ART ) هم استفاده خواهیم کرد.خسته هم نباشید
چکاوک
ترگل خانوم منو دوس نداشتی؟
قربونت برم من الهی ناز خانومم
ماهی
خدا نکنه تر گل جونم.شما اختیار دارید
آخیش
سهیل22
Mahboob
مدیران قبلی هم دستتون درد نکنه
از مدیران هم جهت حال دادن چیز نه یعنی انتخابم ممنونم
نمايش يا پنهان متن
Hero