به بهونه عزیز تبریک می گم و به خاطر قبول مسوولیت ازش تشکر می کنم. از آرامش عزیز که دومین دوره مدیریتش رو به پایان رسوند صمیمانه تشکر می کنم و خسته نباشید می گم و به خاطر تمام زحماتش ازش قدردانی می کنم.. همینطور از مدیران قبلی که در پست خودشون ابقا شدند. و به گیلاس جان هم که با شایستگی به مقام مدیریت سایت رسیدند تبریک عرض می کنم.
از همه کسانی که تبریک گفتن تشکر میکنم تعداد زیاد بود نمیشد جواب همه رو داد به هر حال مرسی به گیلاسی هم تبریک میگم تاجت خیلی بهت میاد تو خیلی بیشتر از اینا ارزش داری آرامش عزیز هم خسته نباشی خیلی زحمت کشیدی تو دو دوره که مدیر بودی دستت مرسی دیگه چی بگم.... هیچی
با تشكر ويژه از مدير عليرضا و خسته نباشيد به آرامش گل ورود بهونه عزيز را به جمع مديران زحمت كش و خستگي ناپذير بوف بوفي تبريك عرض نموده براي خودم علو درجات را آرزو مندم و به گيلاس نازنين كه شايسته ترين هستند براي پست دريافتي تبريكات مخصوصه عرض مينمايم نميدانيد چه حالي ميدهد ابقا شدن
تشکر میکنم از پیامهای گرم و پر از محبت دوستهای گل بوفیلنیدیم و علیرضای عزیز، و همینطور تبریک میگم به گیلاس عزیز و وحید عزیز. به امید موفقیتهای بیشتر و بهتر برای سایت بوف بوفی.
سلام به همه مدیر های جدید قدیم خیلی قدیم خیلی خیلی قدیم خسته نباشید خدا قوت به همگی هم کاربر ها هم اونهایی که به عنوان مهمان میان و هم اونهایی که مدیر هستند و شدن همین دیگه زیاد بگیم سرشون گیج میره می خورن تو دیوار
من یه پیشنهاد دارم و چون خاص نیست گفتم همینجا عمومی بگم. گاهی لازم میشه که پستی رو حذف کنیم ..کاش میشد هر کاربری بتونه روی پستهای خودش تسلط داشته باشه و هر وقت دوست داشت حذفشون کنه.. الان کلید حذف زیر پستهامون هست اما نمیشه ازش استفاده کرد..
من یه پیشنهاد دارم و چون خاص نیست گفتم همینجا عمومی بگم. گاهی لازم میشه که پستی رو حذف کنیم ..کاش میشد هر کاربری بتونه روی پستهای خودش تسلط داشته باشه و هر وقت دوست داشت حذفشون کنه.. الان کلید حذف زیر پستهامون هست اما نمیشه ازش استفاده کرد..
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حالا نمیشه به خودمون بگیم گاهی خیلی لازم و اضطراری میشه..
نمایش یا پنهان متناومدیمو من خواستم شوور کنم..بعدم نقش یه خانم افتاب مهتاب ندیده رو هم بخوام ایفا کنم.. یارو بیاد این جفنگیات منو بخونه که اسب سفیدش رم میکنه میره .. اونوقت حتی نمیشه به 112 زنگ زد چه برسه به شما!!
پستها هم که حذف بشن کپیهاشون بر و بر نیگامون میکنن
به خودم بگید کپیهاشم حذف میکنم
خب اگه فکر میکنید با ویرایش کردن مشکل برطرف نمیشه یه پیغام خصوصی برای علیرضا بفرستید شاید یه کارایی کرد!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
از آرامش عزیز که دومین دوره مدیریتش رو به پایان رسوند صمیمانه تشکر می کنم و خسته نباشید می گم و به خاطر تمام زحماتش ازش قدردانی می کنم.. همینطور از مدیران قبلی که در پست خودشون ابقا شدند.
و به گیلاس جان هم که با شایستگی به مقام مدیریت سایت رسیدند تبریک عرض می کنم.
ممنون امین جان دوست عزیزم
بهونه
به گیلاسی هم تبریک میگم تاجت خیلی بهت میاد تو خیلی بیشتر از اینا ارزش داری
آرامش عزیز هم خسته نباشی خیلی زحمت کشیدی تو دو دوره که مدیر بودی دستت مرسی
دیگه چی بگم....
هیچی
ژنرال
آرامش عزیز هم خسته نباشه
arash52
"مبارکه"
mojde
و خسته نباشيد به آرامش گل
ورود بهونه عزيز را به جمع مديران زحمت كش و خستگي ناپذير بوف بوفي تبريك عرض نموده براي خودم علو درجات را آرزو مندم
و به گيلاس نازنين كه شايسته ترين هستند براي پست دريافتي تبريكات مخصوصه عرض مينمايم
نميدانيد چه حالي ميدهد ابقا شدن
baron jon
به دو دوست عزيز گيلاس
و بهونه
مبارك باشه گيلاسي خيلي خوشحال شدم
مرسي از زحمات مديران عزيز
gilas
سپاس دیگه خجالتم نده
سپاس گلم
عمو تاجو دادن اما تخت هنوز نه
لطف داری عمو جونم
سپاس مریم گلم خیلی لطف داری
سپاس نازنیم
سپاس دکی
آخه غافلگیر شدم
لواشک هم نوش جونت
شکلات سفیداشو هم میزارم برای آقا جون آرش خیلی دوست داره
الان دیگه از خجالت آب شدم
سپاس
سپاس علیرضا عزیز و بازم سپاس بیشتر برای اعتمادتون
مال خودتم مبالک باشه
سپاس ژنرال
سلامت باشی
سپاس خاله جووونم
سپاس بارون پاکم
Kishe Mehr
خواهش میشه
منم سپاس دارم از علیرضا خان ولی ساس ندارم
malakeh
Mahboob
تبریک به بهونه و گیلاسی
تشکر زیاد از آرامش عزیز
ممنون از زحمات تمام مدیران مخصوصا علیرضای عزیییززززززز
محبوب خوشحالی میکند:
گیلاسی و بهونه و آرامش یکی یکی بیاید ==>
sib
Aramesh
و همینطور تبریک میگم به گیلاس عزیز و وحید عزیز.
به امید موفقیتهای بیشتر و بهتر برای سایت بوف بوفی.
▧ تصویر در دسترس نیست
KuRoSh
جدید
قدیم
خیلی قدیم
خیلی خیلی قدیم
خسته نباشید خدا قوت به همگی
هم کاربر ها هم اونهایی که به عنوان مهمان میان و هم اونهایی که مدیر هستند و شدن
همین دیگه زیاد بگیم سرشون گیج میره می خورن تو دیوار
The one
با عرض تشکر و تبریک مجدد
Kishe Mehr
با عرض تشکر و تبریک مجدد
The one
آقا نمیخواد پیشنهادمو پس گرفتم تا وقتی اکو و آینه اینها تو سایت هست پستها هم که حذف بشن کپیهاشون بر و بر نیگامون میکنن
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
خب الحمدلله رب العالمین با درایت و کاردانی ویژه و تلاش و پشتکار شبانه روزی امین بچه مثبت نژاد این مشکل شما هم حل شد و دیگه مشکلی نیست
نمایش یا پنهان متن
ولی منم جدی موافق هستمThe one
حالا نمیشه به خودمون بگیم
نمایش یا پنهان متن
اومدیمو من خواستم شوور کنم..بعدم نقش یه خانم افتاب مهتاب ندیده رو هم بخوام ایفا کنم.. یارو بیاد این جفنگیات منو بخونه که اسب سفیدش رم میکنه میره .. اونوقت حتی نمیشه به 112 زنگ زد چه برسه به شما!!بچه مثبت
خب اگه فکر میکنید با ویرایش کردن مشکل برطرف نمیشه یه پیغام خصوصی برای علیرضا بفرستید شاید یه کارایی کرد!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→