₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی

1435 بازدید، 106 پست، نویسنده: علیرضا

• نخبه

نقل قول: The one
    بذار واسه ی زبون تو هم مو بکارم که بچه ها بیشتر باور کنن :23:

واسه زبون من کلاه گیس بزار البته مواظب باش عقرب توش نباشه لطفا:4:

• The one

نقل قول: نخبه
    واسه زبون من کلاه گیس بزار البته مواظب باش عقرب توش نباشه لطفا

:23:

نه هرمزگان دوره همینجا میگیم زبون چقد قشنگه ایشالا مبارکش باد :23:

• The one

تا دو ساعت و نیم دیگه وقت دارید جا بگیرید.. :4: دیگه هم لازم نیست زحمت بکشید پخش شید قول مردونه... :23:

• gilas

میگن قرار اینجا خبرای بشه :4:
    منم زنبیل میزارم میگن تاپیکای اول قیمتش بالاتره :23: :23:

• The one

نقل قول: gilas
    منم زنبیل میزارم میگن تاپیکای اول قیمتش بالاتره

:4:

میگم گیلی حالا که هنوز وقت هست من برم تخمه ای چیزی بخرم بیام ..دسته ی زنبیلتو پرت کن بالا رو پستم که جامو کسی نگیره :23:

• gilas

نقل قول: The one
    میگم گیلی حالا که هنوز وقت هست من برم تخمه ای چیزی بخرم بیام ..دسته ی زنبیلتو پرت کن بالا رو پستم که جامو کسی نگیره

برو قربونت من جاتو نگه داشتم دو دستی :23:
    یه لواشک من سر راهت برای من بگیر لفطا :10:

• بچه مثبت

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

با تشکر از تمام دوستان مخصوصاً افرادی که برای مدیریت انجمن ثبت نام نموده بودند، نتایج به شرح زیر اعلام می‌گردد:

mojde، arash52، دلشاد، mhboob، sib، حورا، levrone، Life Dream، mz56mz، maryamlondon1 و ماهی برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیران انجمن ابقا شدند.

LIFE و بچه مثبت برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیر ابقا شدند.

ضمن قدردانی فراوان از زحمات Aramesh عزیز، ایشان به گروه مدیران قبلی منتقل شده و بهونه به کادر مدیران انجمن اضافه می‌شود.

همچنین gilas عزیز نیز به گروه کاربری مدیر منتقل می‌شود.

با تشکر
    بچه مثبت
    یکشنبه 29 آبان 1390

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

با تشکر از علیرضا جان و امین عزیز...
    و خیر مقدم به مدبران جدید و تبریک ویژه به گیلاس خانومی و تشکر از آرامش عزیز :46:

• SaMaN TaJ

خسته نباشی به مدیران قبلی و تبریک به مدیران جدید :6:

• دلشاد

نقل قول: بچه مثبت
    ضمن قدردانی فراوان از زحمات Aramesh عزیز، ایشان به گروه مدیران قبلی منتقل شده و بهونه به کادر مدیران انجمن اضافه می‌شود.

من هم از Aramesh عزیز تشکر و قدردانی میکنم و به بهونه عزیز جهت مدیر انجمن شدنش تبریک میگم و امیدوارم موفق باشه :11:

به گیلاس هم تبریک میگم و خوشحالم تاج جدید بهت میاد مبارکه :11:

• gilas

:13: :9: :100:
    میگم یه خبری چیزی من میرفتم باشگاه خودمو آماده میکردم
    من گیلاسی بیش نیستما :9:

سپاس برای اعتمادی که بهم کردین 826

به نازنین آرامشم خسته نباشید میگم :11:
    مبارک وحید کوشمولو باشه 826

نقل قول: ماهی
    تبریک ویژه به گیلاس خانومی

:11:
    نقل قول: SaMaN TaJ
    تبریک به مدیران جدید

آقا تبریک میخوای بگی فاصله 25 سانت رو رعایت کن :4:
    826

• حورا

خسته نباشید خاطره های خوبی از آرامش عزیز دارم :1:

گیلاسی و آفای بهونه تبریک میگم بهتون . :46: :46:

• levrone

منم به مدیر جدیدمون بهونه تبریک و یه خسته نباشید جانانه هم به آرامش عزیز میگم.
    همچنین یه تبریک مخصوص به بلقیس که باعث افتخار دکتر جکول شده.

• mz56mz

من هم از تمام عزيزان قدر دانى ميكنم از Aramesh عزيز هم متشكرم و به مدير انجمن جديد بهونه تبريك عرض ميكنم و به به عمو گيلاس تاج و تخت بزرگتر مبارك باشه لايقش هستى مدير ارشد :6: 287

• maryamlondon1

ضمن قدردانی فراوان از زحمات Aramesh عزیز

ارامش عزیزم بابت زحمات که برای سایت کشیدی ومیکشی متشکریم . :8: به بهونه عزیز هم تبریک عرض میکنم وبه جمع مدیران خوش امدی :6:

گیلاسی عزیز شایسته مدیریت داشتی تاج جدید مبارکت باشه .. :8:

• نخبه

ارامش عزیز ممنون برای زحماتی که کشیدی و خسته نباشی عزیزم :11:
    و عرض تبریک به بهونه وحیدی و گیلاسی نازنین برای پستهای جدیدشون 282 282 282

• هاچو هاچو

مبارک گیلاسی باشه واقعا زحمت میکشه حقش بود :72:
    مبارک داداش وحید هم باشه 287 به آرامش هم خسته نباشید میگم 806
    اصرار نکنین که عمرا اگر رئیس سایت بشم :32:

• Holtek

منم به مدیران ابقا شده و مدیران قبلی و بعدی و جدید و بالاخص گیلاس از صمیم قلب تبریک میگم :1: :1: :1:
    و تشکر ویژه از علیرضا خان :46:

• The one

گيلي جون اينقدر حواست رفت به تاج جديدت كه زنبيلت از پستم سر خورد جامو گرفتن!! :23:
    لواشكتم خودم ميخورم ديگه برات افت داره بايد نسكافه بخوري با شكلات تلخ!! :10:
    عزيزم مثل هميشه ميگم برازندته يكي از مسوولترين اشخاصي هستي كه تو زندگيم ديدم مرسي خواهر نازم :8: و برازندگيت مباركت باشه :11:
    ارامش گلم مرسي براي حضور ارامش دهنده ت كه براي من حكم مديتيشن رو داشت.. درود بر تو نازنين خوشذوق خواهر بزرگوارم.. :8:
    وحيد جان داداش كوچيكه ي باصفا مرسي كه ميخواي وقت بيشتري رو به خاطر دوستان كاربرت به سايت اختصاص بدي موفق باشي گلم280
    از همه ي مديران عزيز مخصوصا عليرضا و امين جان هم تشكر ميكنم كه وقت گرانبهاشونو در اختيار ما قرار ميدن پاينده باشيد :1:
    البته من فكر ميكردم كه از هفت نفر كانديد حداقل هشت نفر انتخاب بشن ديگه فكر بحران اقتصادي رو نكرده بودم! :4:
    واي چه طوماري شد اين پست!! يادم باشه دفعه ديگه جاي زنبيل گاري بذارم :23:

• Kishe Mehr

اینجانب حقیر سراپا تقصیر از طرف خودم و فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر به افرادی که قبلا مدیر بودند و الان مدیر هستند و بعدا مدیر خواهند شد و مدیر می شوند و مدیر نیستند و خلاصه به همه ی عزیزان تبریک جانانه میگم :24: و برای این عزیزان آرزوی طول عمر و خدمت صادقانه در پست های خویش رو دارم. ان شاءالله تعالی در وظایف محوله ی خویش کمال313 جمال و جلال و غیره رو به نحو احسن انجام بدهند. امید است در سایه ی عنایات خاصه ی علیرضاخان مورید باشند :9: البته این چند روزه همش توی این فکر بودم با اینکه زیاد نمی تونم بیام سایت، اگه مدیر بشم و نتونم زیاد وقت بذارم چقدر شرمنده میشم که الان خیالم راحت شد :9:

نقل قول: The one
    البته من فكر ميكردم كه از هفت نفر كانديد حداقل هشت نفر انتخاب بشن ديگه فكر بحران اقتصادي رو نكرده بودم! :4:

دقیقا منم همین فکر رو میکردم :4: یکی داشته مسابقه ی دو مشاهده میکرده، میگه چرا اینا دارن می دون؟ میگن که قراره به یک نفر جایزه بدن. این بنده خدا هم میگه خب چرا بقیه میدون؟ :83: حالا شده جریان این 311

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: