₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی
1 2 3 4 5 6

بدون عکس

معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی

1435 بازدید، 106 پست، نویسنده: علیرضا

• maryamlondon1

نقل قول: The one
    من یه پیشنهاد دارم و چون خاص نیست گفتم همینجا عمومی بگم. گاهی لازم میشه که پستی رو حذف کنیم ..کاش میشد هر کاربری بتونه روی پستهای خودش تسلط داشته باشه و هر وقت دوست داشت حذفشون کنه.. الان کلید حذف زیر پستهامون هست اما نمیشه ازش استفاده کرد..

من قبلا مطرح کردم ولی متاسفانه کسی به گوش نگرفت :2:

• بچه مثبت

نقل قول: maryamlondon1
    من قبلا مطرح کردم ولی متاسفانه کسی به گوش نگرفت :2:
    والا من یادم نمیاد چنین پیشنهادی! یعنی حواس پرت شدم؟ :2:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    حالا نمیشه به خودمون بگیم :4: گاهی خیلی لازم و اضطراری میشه.. :24:

الان امین جان میان و میگن خب مدیران رو گذاشتن پس واسه چی؟ بعدشم خب ویرایش بکنید دیگه :4:

نقل قول: The one
    اومدیمو من خواستم شوور کنم..بعدم نقش یه خانم افتاب مهتاب ندیده رو هم بخوام ایفا کنم.. یارو بیاد این جفنگیات منو بخونه که اسب سفیدش رم میکنه میره .. اونوقت حتی نمیشه به 112 زنگ زد چه برسه به شما!! :23:

اگر بخوایم اثر جرم رو از بین ببریم ابتدا بایستی تاپیک صندلی داغ منو بالکل بفرستیمش روی زغال داغ جهنم :4:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    ولی منم جدی موافق هستم بوف بوفی اولین فرومی هست که بین سایتها دیدم نمیشه پستمون رو حذف کنیم!

ممنون به خاطر تاکید و تایید مجدد :4:

نقل قول: بچه مثبت
    خب اگه فکر میکنید با ویرایش کردن مشکل برطرف نمیشه یه پیغام خصوصی برای علیرضا بفرستید شاید یه کارایی کرد!

آخه مشکل اینه که من در حال حاضر نمیدونم مشکل بر طرف میشه یا نه!! ولی امان از روزی که در حال غایب بخوام صد و چند صفحه پست رو دونه دونه ویرایش کنم!! یه گله اسب سفید رو از دست میدم :23:

نقل قول: maryamlondon1
    من قبلا مطرح کردم ولی متاسفانه کسی به گوش نگرفت

مرسی خواهری،حالا شاید اگه مساله ی مرگ و زندگی و اسب و اینها باشه تجدید نظر اعمال بشه :10: :4:

نقل قول: Kishe Mehr
    اگر بخوایم اثر جرم رو از بین ببریم ابتدا بایستی تاپیک صندلی داغ منو بالکل بفرستیمش روی زغال داغ جهنم

خب اگه بتونم پستهامو حذف کنم .. به اسب سواره میگم که از بس تو داغ شده بودی حواست نبود خودت از خودت سوال میکردی مثل ادمهای تبدار :83:

• ژنرال

منم با پیشنهاد هیفا موافقم.

به نظرم خیلی خوبه که هر کاربری روی پست هاس خودش تسلط داشته باشه و اگر لازم دونست حذفشون کنه.

• levrone

نقل قول: ژنرال
    منم با پیشنهاد هیفا موافقم.

به نظرم خیلی خوبه که هر کاربری روی پست هاس خودش تسلط داشته باشه و اگر لازم دونست حذفشون کنه.

منم با پیشنهاد هیفا موافق نیستم.

به نظرم خیلی خوبه که هر کاربری روی پست هاس خودش تسلط نداشته باشه و اگر لازم دونست نتونه حذفشون کنه. :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: