₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی بهونه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 21

صفحه شخصی بهونه

1179 بازدید، 402 پست، نویسنده: بهونه

• علیرضا

به به... چه خبر خوبی. خیلی خوشحال شدیم. دستت درد نکنه وحید جان به خاطر این خبر بسیار خوب.. :78:
    5 سپاس: بهونه، carlos، کوروش فسقلی، ژنرال، حورا

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست
    واقعا نمیدونم چی بگم آبجی صنم زود برگرد ما همگی دوست داریم مواظب خودت باش :79: :6:

4 سپاس: بهونه، کوروش فسقلی، Kishe Mehr، حورا

• ژنرال

ممنون از اینکه مارو از بی خبری دراوردی صنم جان :46:
    امیدوارم شرایطت روز به روز بهتر بشه و هرچه زودتر برگردی.
    همه بچه ها به یادت هستن.
    یادش بخیر شبی که تو یاهو خدافظی کردی، چقدر بحث کردیم :4: )

ممنون از اطلاع رسانیت وحید جان :46:
    در واقع، مورد استفاده ابزاری صنم قرار گرفتی ! :4:

نقل قول: بچه مثبت
    15 جووون منتظرتم :4:

صنم جان، پنجم سپتامبر میاد ! :4:

2 سپاس: بهونه، حورا

• بهونه

از همه دوستانی که این نامه رو خوندم سپاسگزارم خیلی ممنونم که به فکر صنم بودید و بهتر از اون اینکه بها دادید این نامه رو خوندید خیلی لطف دارید مرسی همگی 786
    3 سپاس: Kishe Mehr، حورا، mati

• baron jon

:79:
    صنم جان خیلی خیلی خوشحال شدم بعد این مدت یه خبری ازتون شنیدم
    متن نامه تون خیلی قشنگ بود :90: امیدوارم ههر چه زود تر مشکلات حل بشه و شما رو دوباره تو سایت ببینیم. ایشالا
    مرسی آقا وحید برای این خبر خیلی خوب :46::46:

3 سپاس: بهونه، Kishe Mehr، حورا

• Kishe Mehr

صنم جان، اون تاپیکی که گذاشتم رو دلم میخواست زمانی بذارم که بی نهایت دلم برات تنگ میشه.. باور کن اگه بگم هر روز به یادت بودم دروغ نگفتم. نه تنها امیدوارم زودتر برگردی سایت بلکه امیدوارم بیای ایران و شیراز رو با هم بریم بگردیم...

نقل قول: sib
    این یعنی چی؟مگه بدنش سالم نیست خدا نکرده؟ :2:

تنها چیزی که از دیشب تا حالا اذیتم میکنه همینه :17: امیدوارم که مشکلی نباشه...

3 سپاس: بهونه، حورا، farzane

• حورا

نمیدونم چی بگم :79:

خودمم بکشم الان نمیتونم احساس واقعیمو بیان کنم فقط خدار شکر میکنم که خبری شد و از خدا میخوام هرگز تنهات نذاره :48:

:20:

3 سپاس: بهونه، Kishe Mehr، farzane

• shaparak64

وقتی گفتی خبر خوشحال کننده :93: اولین حدسم صنم بود :79: اما نگفتم که حالت گرفته نشه :2: اما دیدی که نیومده گفتم صنم :79:

ولی عقلم مثل همیشه اهل حساب کتاب بود و هست. میگفت نگرانی ناشی از بیخبری( به قول شاپرک ماهم) بهتر از خبردار کردنشونه. .

:6: صنم :6: شوک شدم 299 هیچی نمیتونم بگم
    پس دیگه بی خبر نذار مارو :79:
    شاپرکم : گل نازم ازم تا حالا بیمعرفتی دیدی؟ حق داری از اینجا تا آسمون حق داری که بگی از معرفت به دوره . اما مرجان عزیزتر از جانم. سوی تیز این فراق رو به من بوده و هست. اگر بیمعرفتی کردم ... اسمشو نمیدونستم. توهم اسمشو بذار بی عقلی.

صنم! من کم قسم میخورم، اما به خداوندی خدا، اونجوری گفتم که اگه دورادور میای سایت و سر میزنی ، یه خبری از خودت بدی ( چون یه حسی بهم میگفت که بی خبر از ما نیستی :79: که درست بود احساسم ) دیدی که تو نمایش پنهان چی گفتم بهت :79:
    ببخشید از حرفم :17: خواستم تحریکت کنم به حضور
    اگه بدونی چه حس بدیه :2:

دلم واقعا تنگش شده :2: بی خبری بد هست، اما نگرانیه ناشی از بی خبری بدتره
    اگه گاهی میای و سری میزنی بدون که از معرفت به دوره صنم
    نمایش یا پنهان متن
    چی بگم بهت صنم:79:

:79: اومدی که صنم :79: حالا برو! برو که خیالمون راحت شد :79: فقط برگرد! خیلیییییی زود

نمایش یا پنهان متنواقعا شوک شدم وحید :79: در این حد که موندم چی بگم :79:
    به خصوص به خاطر ناراحتی و گرفتاریش :79: ایشالا به خیر بگذره

4 سپاس: بهونه، Kishe Mehr، نخبه، farzane

• farzane

:93: چقدر وقت بود شاد نبودم و خوشحال و شادی نکرده بودم برای کسی :82: وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای سلام سلام داداشی جوووووووووووووووونم دیدی بلاخره از صنم خبری شد مهربوووووووووووووووون با محبت من چرا به آبجی فرزانت نگفتی که از صنم با خبر شدی عزیزم تا برات یه دنیا خوشحال بشه که با شادی تو منم شاد میشم وحید جون مباااااااااااااااارک باشه تبریک میگم بهت به سلامتی و خوبی خوشی انشاالله بر میگرده پیشت حتما بزار بیاد بهش میگم چقدر هر روز راجبش با من حرف میزنی و دلتنگشی و همش به یادشی داداشی مهربونم 256 1153 786 303 271 979 1244
    داداشی خیلی برات خوشحال شدم همین یه تاپیکو اومدم م متاسفانه الان وقت ندارم به همه تاپیک ها سر بزنم و گرنه دلم برای همه ی بچه ها خیلی خیلی تنگه با اینکه تا امروز از اینجا و هیچکی با وجود شماها و داداشی مهربونم بی خبر نبودم الان باید برم دیگه منم دیگه کم کم میامو از ترم بعد دانشگاه دیگه همش اینترنتم و همش اینجام میبوسم روی ماه همرو فعلا دوستتون دارم 826 825 1024 827 1007

:17: :79: صنم جون عزیزم نمیدونم چی بگم برات خیلی زیبا نوشتی خانومی :2: انشاالله هر چی زودتر بر گردی و همه رو خوشحال کنی و با سلامتی و خوبی و شادو برطرف شدن تمام مشکلاتت عزیزم منتظرتیم با کلی دعا برات و بهترین آرزوها برات که همش خوبی تورو شنیدم و دلتنگی بچه هارو برات دیدم صنم جون بی صبرانه منتظرتیم 671 903 :6: :11: :8: 1234

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

5 سپاس: بهونه، shaparak64، Kishe Mehr، نغمه، نخبه

• بهونه

نقل قول: farzane
    سلام سلام داداشی جوووووووووووووووونم

سلام علیکم 786
    دیدی بلاخره از صنم خبری شد مهربوووووووووووووووون

اره دارم از خوشحالی پرواز میکنم به به چه روزهای بدی که سپری نشد بدون تو صنم همش به وسیله یک نامه بر باد هوا رفت 668
    محبت من چرا به آبجی فرزانت نگفتی که از صنم با خبر شدی عزیزم تا برات یه دنیا خوشحال بشه که با شادی تو منم

میخواستم سوپرایزت کنم که نشد :4:
    تبریک میگم بهت به سلامتی و خوبی خوشی انشاالله بر میگرده پیشت

انشالله روز شماری میکنم :65:
    بزار بیاد بهش میگم چقدر هر روز راجبش با من حرف میزنی و دلتنگشی و همش به یادشی داداشی مهربونم

مرسی مرسی خجالتمون نده دیگه :24:
    داداشی خیلی برات خوشحال شدم همین یه تاپیکو اومدم م متاسفانه الان وقت ندارم به همه تاپیک ها سر بزنم و گرنه دلم برای همه ی بچه ها خیلی خیلی تنگه با اینکه تا امروز از اینجا و هیچکی با وجود شماها و داداشی مهربونم بی خبر نبودم الان باید برم دیگه منم دیگه کم کم میامو از ترم بعد دانشگاه دیگه همش اینترنتم و همش اینجام میبوسم روی ماه همرو فعلا دوستتون دارم

منم خیلی خوشحال شدم که اومدی گرچه زمانش کوتاه بود ولی همینشم خیلی خوبه 1189

4 سپاس: نغمه، Kishe Mehr، shaparak64، farzane

• SaMaN TaJ

صنم :8:

اسم استادای منو بلد بود :4:

2 سپاس: بهونه، farzane

• نخبه

را هیچ کسی به من نگفت که اینجا چه خبره.. هی میرفتم تو اون تاپیکه نامه صنم میدیدم که بسته شده بعد هم خونه نبودم هی یادم میرفت از کسی بپرسم تا اینکه امروز فرصت شد و از گیلاسی پرسیدم جریان اون نامه یه که ادرس اینجا رو بهم داد.. با خوندن این نامه هم خوشحال شدم که دوست عزیزمون به زودی بر میگرده و ناراحت از اینکه دوستمون مشکلاتی داشته که ما این مدت ازش بی خبر بودیم.. مثل داستان زندگی ستاره. هر جا که هستین سالم و موفق باشید :8:
    دوست خوبم صنم عزیزم ان شالله که به زودی مشکلاتت حل بشه و بتونی بر گردی پیشمون
    میگم تولد فندقی بیا تولد امین خوب نیست:4:
    چشمت روشن وحید بهونه ای.. دیگه بهونه نگیریا ابجی صنمت هم اومد :24:

• بهونه

نقل قول: نخبه
    را هیچ کسی به من نگفت که اینجا چه خبره..

راستش تو رو یادم رفت بهت بگم :9: از بس منو دوست اری برا همینه ها خیلی حالمو میپرسی :9:
    چشمت روشن وحید بهونه ای.. دیگه بهونه نگیریا ابجی صنمت هم اومد

مرسی شیرین جون :8: بله بله خواهد آمد چشممون به راه تا دوباره ملاقاتش کنیم :11:

2 سپاس: نخبه، farzane

• نخبه

نقل قول: بهونه
    راستش تو رو یادم رفت بهت بگم از بس منو دوست اری برا همینه ها خیلی حالمو میپرسی

خب من خونه نبودم گه گاهی از خونه مامی میام سایت و سریع میرم یکی میخاد حال منو بپرسه با این فندق توی دلم :24: دورا دور حواسم بهتون هست چه کنم این روزا هم هی فندقم بزرگتر میشه و به مراقبت نیاز داره نیتونم هی بیام سایت و بشینم پای کام از یه طرف هم هی باید با مامی برم برای فندقم سیسمونی بخرم هر چی میخری هم تمومی نداره:4:

3 سپاس: mati، بهونه، farzane

• mati

خب من خونه نبودم گه گاهی از خونه مامی میام سایت و سریع میرم یکی میخاد حال منو بپرسه با این فندق توی دلم دورا دور حواسم بهتون هست چه کنم این روزا هم هی فندقم بزرگتر میشه و به مراقبت نیاز داره نیتونم هی بیام سایت و بشینم پای کام از یه طرف هم هی باید با مامی برم برای فندقم سیسمونی بخرم هر چی میخری هم تمومی نداره

ای جانم خدا 1153

3 سپاس: بهونه، نخبه، farzane

• mati

وحید بیا سایت میخوام تاپیک بزنم کمک کن :74:
    وحید بعد از خواندن این پست 314 391 351
    247

• بهونه

خب من خونه نبودم گه گاهی از خونه مامی میام سایت و سریع میرم یکی میخاد حال منو بپرسه با این فندق توی دلم دورا دور حواسم بهتون هست چه کنم این روزا هم هی فندقم بزرگتر میشه و به مراقبت نیاز داره نیتونم هی بیام سایت و بشینم پای کام از یه طرف هم هی باید با مامی برم برای فندقم سیسمونی بخرم هر چی میخری هم تمومی نداره

بیام کمک برا خرید سیسمونی فندوق :8:
    نقل قول: mati
    وحید بیا سایت میخوام تاپیک بزنم کمک کن

یا خدا بازم تایپیک351دارم میام422
    نقل قول: mati
    وحید بعد از خواندن این پست

661
    نمایش یا پنهان متن :23:519

2 سپاس: mati، farzane

• mati

بهونه,
    519 لازم نکرده خودم میزنم تاپیک :23: برگرد