ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بهونه
مرسی فدا سرت متی میاد جمع میکنه
نمایش یا پنهان متن
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
farzane
واااااااااااااااااااااااااااااای مرسیییییییییییییییییی نغمه جونم هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااا خواهری جونم
عزیزمی نغمه جونم قربونت بشم ما نمیریم
منم براتون خوراکی آوردم بخولیم بگیمو بخندیم دور هم فقط این خوراکی ها هنر من و مامان جونمه اینارو خودمون درست کردیم بعضی هاشو تنها بهعضی هاشو با مامان ولی فقط شیرینی جاتشو آوردم خیلی هست عذاهاش خیلی خوشمزه بود ولی دیدم اینجا جاش نیست زیاد میشه اینا چند تا از چیزایی که درست کریم الهی وقت کنم مثل اون موقع ها همش درست کنم بیارم بوفی ببرم تو غذا بیار بوفی ببر دوست داشتم همشو بزارم ولی صد تا بیشتره هنر های منو مامان جونم این چند تا دسر هاشه فقط میزارم تو متن پنهان که شلوخ نشه زیادی داداشم بیلونم نکنه از خونشون
نمایش یا پنهان متن
وااااااااااااااااااااااااااااای من عاشق بستی هستم مخصوصا شکلاتی نغمه جونم
داداشی جونم من باز آمدم خونتون بهونه ی من این بار برات غذا هم درست کردم آوردم بهونه ی خودم البته غذا هارو بعدا برات میارم فعلا دیدم دور همیم دیر آوردم دیگه دیدم زیاد میشه غذا هم بیارم
نغمه
وحید واستادی نگا میکنی برو شربتی چیزی بیار ناسلامتی من غش کردماااا
فرزانه جونم خیلی خیلی خیلی خیلی ..... عالیه چیقده مامانیت هنرمنده از همچین مامانی همچین دخملی هم میشه دیگه
تو رو خدا فرزانه اینارو آموزش بده ما هم یاد بگیریم خواهش میکنم ازت برای آبجیت بگو اینا رو چطوری درست میکنی خیلی کدبانویین هم مامانی گلت هم خودت عزیزم خدا مامانت رو برای تو نگه داره قدرشو بدون نازنینم
مامي
بهونه
وای آخ جون بستنی هوا هم گرمه
آبجی چه کردی شما
نمایش یا پنهان متن
حجم عکساتو کوچیک کردم و تو نمایش پنهان گذاشتمالان میرم آماده میکنم
هاچو هاچو
بهونه
مرسی خیلی خیلی خوش اومدی
نه قربون دستت قبلا گرفتیم صابخونه
farzane
تازه آبجی جونم جدیدا اینقدر چیز های جدیدتر و خوشگلو خوشمزه تر درست میکنیم ولی منو مامان جفتمون بی خوصله شدیم دیگه تزیین و حتی یه دونه عکس هم ازش نمیندازیم سری میخوریمو هر کی میره دنباله کاراش اینقدر دلم میسوزه از کلی غذاهای جدیدیمون یه دونه عکس هم نداریم خواهری جونم عزیز دلمی تو نغمه جوووووووووووونم مامانمو خاله هام همه کلی هنر دارن قربونشون بشم منم انگشت کوچیکشون نمیشم
عزیزمی تو مهربونم خیلی گلی با مخبت به مامانم پی امت رو نشون دادم کلی ازت تشکر و کرد و براش گفتم خودتم چه کد بانویی هستی منو مامان کلی یه دنیا ازت تشکر میکنیم و میبوسیمت چشم حتما خودمم خیلی دوست دارم هر چند تا از چیزایی که اینجا گذاشتم یا نذاشتمو آموزش بدم ولی یا وقت نمیکنم یا عکس نمیگیرم ولی حتما سعیمو میکنم چشم چشم شرمندم نکن چشم رو چشمم شما جون بخواه آبجی جونم
farzane
داداشی جونم وای شماها چقدر منو شرمنده کردین عزیز دل آبجی
داداشی مهربون و خوب من قابل شمارو نداشت عزیزم چشم حتما داداشی وحیدم رو چشم بهونه ی آبجی
مرسی مرسی که پستمو درس کردی دست گلت مثل همیشه درد نکنه
من که کاری نکردم قابل تورو نداشت داداشی تازه از چیزای جدیدمون و تازگی ها هیچ کدوم رو عکس ننداختیم گفتم کلی دلم میسوزه مخصوصا غذا جدیدی هارو بازم قابلی نداشت بازم میام خونت داداشی برات دست پخت خودمونم میارم
بهونه
دشمنت شرمنده آبجییی ماشالله از هر انگشتت یه هنر میباره
آخ جونم منتظرم ولی عکسش فایده نداره واقعیش بیشتر منتظرم
farzane
واااااااااااااااااااااااای داداشی جونم منم میخواااااااااااااااااام
داداشی به جاش منم اینو خودم درست کردم برات آوردم
دیده دلمو نسوزونی ها ببین منم دالم خودم دولوس کلدم
حالا بلیم با اون شیلینی ها بخولیم همگی آخه خیلی خوشمزست اینجولی نگاش نکن
نمایش یا پنهان متن
farzane
چشم حتما انشاالله یادم میمونه و حتما درست میکنم برات واقعیشم میرسه
هاچو هاچو
واسه خودت گفتم
بهونه
خیلی خوشمزه
مرسی مرسی
نمیخوایم از این چیزا
hadi04
من چرا اینجا رو ندیدم؟
کاش اومده بودی کاش خودت اومده بودی صنم دلمون پوسید برگرد منتظرتیم مثل همیشه ولی با این تفاوت که ایندفعه میدونیم که خواهی اومد چون قول دادی قول
mati
خودت جمع کن من بلت نیستم فقط شلوخ کاری بلتم تازه مگه دلت کتک میخواد؟!
خاله بازم بیار اینا من دیر رسیدم همشو لمبوندن تموم شده
داداشی؟! بیا شلوخ کاریتو بکن حرف زد بگو خودم حسابشو میرسم
چرا بیا این خودش اینجا اضافیه
بهونه
تازه کجاشو دیدی
وقتی که جمع کردی متوجه میشی بلدی یا نه
آخییییییش دماخ متی سوخت بهش بستنی نرسید
اومدم
چی گفتی؟؟؟
KuRoSh
اومدم خونت تا بگم دیروز خیلی بهم خوش گدشت بهترین روزی بود که داشتم در کنار تو بودن برام بهترین لحظات هست
mati
الان میرم دایی جونمو صدا میتونم
گفتم اضافی تشریف داری اینجا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→