₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی بهونه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 21

صفحه شخصی بهونه

1179 بازدید، 402 پست، نویسنده: بهونه

• بهونه

نقل قول: نغمه
    اومدم بگی جارو بکش تمیز کن

مرسی فدا سرت متی میاد جمع میکنه :4:
    نمایش یا پنهان متن362

2 سپاس: farzane، mati

• نغمه

بستنی میخورین ؟ :85: عجله نکنید اندازه همه هست :5:

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: farzane، بهونه، mati

• farzane

نغمه,
    واااااااااااااااااااااااااااااای مرسیییییییییییییییییی نغمه جونم هورااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااا خواهری جونم :8: :11: :6: :93: تو هم بیا شلوخ کنیم خواهلی مهلبونم 1153 824 823
    827 825 826
    عزیزمی نغمه جونم قربونت بشم ما نمیریم :2: :79: بدون تو که دلمون نمیاد خواهری جونم صبر میکنیم تا تابستون که بیایی با هم بریم عزیزدلم فدات بشم همه با هم میریم آخ جونم 1024 1018 979 1244

منم براتون خوراکی آوردم بخولیم بگیمو بخندیم دور هم فقط این خوراکی ها هنر من و مامان جونمه اینارو خودمون درست کردیم بعضی هاشو تنها بهعضی هاشو با مامان ولی فقط شیرینی جاتشو آوردم خیلی هست عذاهاش خیلی خوشمزه بود ولی دیدم اینجا جاش نیست زیاد میشه اینا چند تا از چیزایی که درست کریم الهی وقت کنم مثل اون موقع ها همش درست کنم بیارم بوفی ببرم تو غذا بیار بوفی ببر دوست داشتم همشو بزارم ولی صد تا بیشتره هنر های منو مامان جونم این چند تا دسر هاشه فقط میزارم تو متن پنهان که شلوخ نشه زیادی داداشم بیلونم نکنه از خونشون 824 828

نمایش یا پنهان متن
    10 تصویر این بخش در دسترس نیست

وااااااااااااااااااااااااااااای من عاشق بستی هستم مخصوصا شکلاتی نغمه جونم :85: میخواااااااااااااااااااااااااااااااااام 953

داداشی جونم من باز آمدم خونتون بهونه ی من این بار برات غذا هم درست کردم آوردم بهونه ی خودم البته غذا هارو بعدا برات میارم فعلا دیدم دور همیم دیر آوردم دیگه دیدم زیاد میشه غذا هم بیارم 824 678 1153

3 سپاس: نغمه، بهونه، mati

• نغمه

farzane, :13: واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای فرزانهههههه اول بذار غش کنم 299

وحید واستادی نگا میکنی برو شربتی چیزی بیار ناسلامتی من غش کردماااا 390

فرزانه جونم خیلی خیلی خیلی خیلی ..... عالیه چیقده مامانیت هنرمنده از همچین مامانی همچین دخملی هم میشه دیگه :8: 1153

تو رو خدا فرزانه اینارو آموزش بده ما هم یاد بگیریم خواهش میکنم ازت برای آبجیت بگو اینا رو چطوری درست میکنی خیلی کدبانویین هم مامانی گلت هم خودت عزیزم خدا مامانت رو برای تو نگه داره قدرشو بدون نازنینم :11:

2 سپاس: بهونه، farzane

• مامي

صاب خونه کجایی سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام این شاخه گل و از من بپذیر تا بعد 280
    2 سپاس: بهونه، farzane

• بهونه

بستنی میخورین ؟ عجله نکنید اندازه همه هست

وای آخ جون بستنی هوا هم گرمه :85:
    نقل قول: farzane
    داداشی جونم من باز آمدم خونتون بهونه ی من این بار برات غذا هم درست کردم آوردم بهونه ی خودم البته غذا هارو بعدا برات میارم فعلا دیدم دور همیم دیر آوردم دیگه دیدم زیاد میشه غذا هم بیارم

آبجی چه کردی شما451منو واقعا ذوق زده کردی :93: خیلی خیلی قشنگ بود اینا :85: من از اینا میخوام 391 واااااااااای گشنم شد 391 این چه کاریه با من میکنید 299 باید برا منم درست کنی از اینا 322 مرسییییییییییییییییییییییییییییییی 786 1153 803 511
    نمایش یا پنهان متنحجم عکساتو کوچیک کردم و تو نمایش پنهان گذاشتم :8:

وحید واستادی نگا میکنی برو شربتی چیزی بیار ناسلامتی من غش کردماااا

الان میرم آماده میکنم351

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: farzane، نغمه، mati

• هاچو هاچو

مهمون؟صابخونه نمیخوای؟ :4:

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: بهونه، farzane، نغمه

• بهونه

نقل قول: مامي
    صاب خونه کجایی سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام این شاخه گل و از من بپذیر تا بعد

مرسی خیلی خیلی خوش اومدی386
    نقل قول: هاچو هاچو
    مهمون؟صابخونه نمیخوای؟

نه قربون دستت قبلا گرفتیم صابخونه :83:

4 سپاس: farzane، هاچو هاچو، نغمه، mati

• farzane

نغمه جونم , 1153

1024 1219 1015 824 عزیزمی نغمه جووووووووووووووووووووونم شرمنده میکنی قربونت بشمممممممممممممممممم 827 826 825 823
    تازه آبجی جونم جدیدا اینقدر چیز های جدیدتر و خوشگلو خوشمزه تر درست میکنیم ولی منو مامان جفتمون بی خوصله شدیم دیگه تزیین و حتی یه دونه عکس هم ازش نمیندازیم سری میخوریمو هر کی میره دنباله کاراش اینقدر دلم میسوزه از کلی غذاهای جدیدیمون یه دونه عکس هم نداریم خواهری جونم عزیز دلمی تو نغمه جوووووووووووونم مامانمو خاله هام همه کلی هنر دارن قربونشون بشم منم انگشت کوچیکشون نمیشم :9: :8: :6: :11:
    عزیزمی تو مهربونم خیلی گلی با مخبت به مامانم پی امت رو نشون دادم کلی ازت تشکر و کرد و براش گفتم خودتم چه کد بانویی هستی منو مامان کلی یه دنیا ازت تشکر میکنیم و میبوسیمت چشم حتما خودمم خیلی دوست دارم هر چند تا از چیزایی که اینجا گذاشتم یا نذاشتمو آموزش بدم ولی یا وقت نمیکنم یا عکس نمیگیرم ولی حتما سعیمو میکنم چشم چشم شرمندم نکن چشم رو چشمم شما جون بخواه آبجی جونم 824 1024 827

2 سپاس: بهونه، نغمه

• farzane

بهونه,
    داداشی جونم وای شماها چقدر منو شرمنده کردین عزیز دل آبجی :8: :11: :6: 824
    823
    داداشی مهربون و خوب من قابل شمارو نداشت عزیزم چشم حتما داداشی وحیدم رو چشم بهونه ی آبجی 825 827 826
    مرسی مرسی که پستمو درس کردی دست گلت مثل همیشه درد نکنه 1153
    من که کاری نکردم قابل تورو نداشت داداشی تازه از چیزای جدیدمون و تازگی ها هیچ کدوم رو عکس ننداختیم گفتم کلی دلم میسوزه مخصوصا غذا جدیدی هارو بازم قابلی نداشت بازم میام خونت داداشی برات دست پخت خودمونم میارم 824 280

1 سپاس: بهونه

• بهونه

داداشی جونم وای شماها چقدر منو شرمنده کردین عزیز دل آبجی

دشمنت شرمنده آبجییی ماشالله از هر انگشتت یه هنر میباره 1153 803
    من که کاری نکردم قابل تورو نداشت داداشی تازه از چیزای جدیدمون و تازگی ها هیچ کدوم رو عکس ننداختیم گفتم کلی دلم میسوزه مخصوصا غذا جدیدی هارو بازم قابلی نداشت بازم میام خونت داداشی برات دست پخت خودمونم میارم

آخ جونم منتظرم ولی عکسش فایده نداره واقعیش بیشتر منتظرم :93: 1181 1244

1 سپاس: farzane

• farzane

بهونه,
    واااااااااااااااااااااااای داداشی جونم منم میخواااااااااااااااااام 1010 1006 من نوشیدنی هارو خیلییییییییییییییییییییی دوست دارمممممممممممممممممممم 953 391 299
    داداشی به جاش منم اینو خودم درست کردم برات آوردم
    دیده دلمو نسوزونی ها ببین منم دالم خودم دولوس کلدم 831
    حالا بلیم با اون شیلینی ها بخولیم همگی آخه خیلی خوشمزست اینجولی نگاش نکن 678 519
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: بهونه، نغمه

• farzane

میسییییییییییییییییییی میسییییییییییییییییییی داداشی جووووووووووووون شرمنده نکن دیگه مهلبونم 1153 786 824
    چشم حتما انشاالله یادم میمونه و حتما درست میکنم برات واقعیشم میرسه :93:
    1211 1018

1 سپاس: بهونه

• هاچو هاچو

نقل قول: بهونه
    نه قربون دستت قبلا گرفتیم صابخونه :83:

واسه خودت گفتم 804

3 سپاس: farzane، بهونه، نغمه

• بهونه

حالا بلیم با اون شیلینی :83: ها بخولیم همگی آخه خیلی خوشمزست اینجولی نگاش نکن

خیلی خوشمزه :85: 519
    چشم حتما انشاالله یادم میمونه و حتما درست میکنم برات واقعیشم میرسه

مرسی مرسی :24:
    واسه خودت گفتم

نمیخوایم از این چیزا:4:فکر کردی زنگی بچه مشدی

1 سپاس: farzane

• hadi04

خدای من صنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من چرا اینجا رو ندیدم؟ :2:
    کاش اومده بودی کاش خودت اومده بودی صنم دلمون پوسید برگرد منتظرتیم مثل همیشه ولی با این تفاوت که ایندفعه میدونیم که خواهی اومد چون قول دادی قول :46:

5 سپاس: بهونه، mati، Kishe Mehr، نغمه، farzane

• mati

دفا نتونین به نوبت جواب همتونو میدم
    مرسی فدا سرت متی میاد جمع میکنه

314 وای خدا باز من چند روز نبودم این روش زیاد شد
    خودت جمع کن من بلت نیستم فقط شلوخ کاری بلتم تازه مگه دلت کتک میخواد؟! 315 اون چیه نوشتی؟! بدو عذر خواهی کن ببینم 263
    بستنی میخورین ؟ عجله نکنید اندازه همه هست

خاله بازم بیار اینا من دیر رسیدم همشو لمبوندن تموم شده 391
    صد تا بیشتره هنر های منو مامان جونم این چند تا دسر هاشه فقط میزارم تو متن پنهان که شلوخ نشه زیادی داداشم بیلونم نکنه از خونشون

:85: فرفری جونم
    داداشی؟! بیا شلوخ کاریتو بکن حرف زد بگو خودم حسابشو میرسم 389
    مهمون؟صابخونه نمیخوای؟

چرا بیا این خودش اینجا اضافیه :74: 519

4 سپاس: Kishe Mehr، نغمه، farzane، بهونه

• بهونه

نقل قول: mati
    وای خدا باز من چند روز نبودم این روش زیاد شد

تازه کجاشو دیدی:4: حالا زود باش ریختو پاشاتو جمع کن 263
    خودت جمع کن من بلت نیستم فقط شلوخ کاری بلتم تازه مگه دلت کتک میخواد؟!

وقتی که جمع کردی متوجه میشی بلدی یا نه :4: اره دلم کتک میخواد بیا بزن 802
    خاله بازم بیار اینا من دیر رسیدم همشو لمبوندن تموم شده

آخییییییش دماخ متی سوخت بهش بستنی نرسید 1030
    حرف زد بگو خودم حسابشو میرسم

اومدم362 1046 519
    چرا بیا این خودش اینجا اضافیه

چی گفتی؟؟؟ 1209 یه بار دیگه بگو متوجه نشدم 1208

2 سپاس: mati، farzane

• KuRoSh

:4: درود بر مشتی گل پسر
    اومدم خونت تا بگم دیروز خیلی بهم خوش گدشت بهترین روزی بود که داشتم در کنار تو بودن برام بهترین لحظات هست

4 سپاس: بهونه، mati، Kishe Mehr، farzane

• mati

تازه کجاشو دیدی حالا زود باش ریختو پاشاتو جمع کن

الان میرم دایی جونمو صدا میتونم 351
    وقتی که جمع کردی متوجه میشی بلدی یا نه اره دلم کتک میخواد بیا بزن

389 989
    آخییییییش دماخ متی سوخت بهش بستنی نرسید

:23: خدا نکشته تو رو