ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بهونه
سلام
خبر سلامتی شما
بله این که سر جاش خست دیگه
راستی این عکس کیه؟چقدر قشنگه
zrnznn
من شخصا شاهد بی تابی های داداشی خودم وحید جان بودممممممممممممممم قربونتتتتتتت چقدر دلت میخواست خبری ازش بشه یادته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و شاهد بودم وقتی نامه دستت رسید چقدر خوشحال شدییییییییییییییییییی
من که ندیدیه عاشق صنم شدم.....خیلی حرفاش به دل من یکی که نشسته..از صحبت کردنش خوش اومدههههههههههههههههه
صنم جون من که خیلییییییییییییییی دوست دارممممممممممم امیدوارم زودتر برگردیییییییییی ....و هر جایی جسمت سلامت و دلت شاد باشه......به منم افتخار بدی و دوست باشیییییییییییییییییییییییی....دوست دارمممممممم
نغمه
نمایش یا پنهان متن
بهونه
مثل من
farzane
دیدی من آمدم
ای وای سلام سلام بازم سلام به روی ماهت داداشی جونم
الهی همیشه شادو سلامت و موفق ببینمت و غمتو نبینم هیچ وقت همیشه هم خوش خبر باشی داداشی مهربونم داداشی جونم هیلی با معرفت و با مرام هستی نمیدونم چطوری اصلا میتونم تلافی و جواب این همه خوبی رو بدم
ایناهم قابلتو نداره داداشی آمدم سری بهت بزنم و بگم به یادتم وحید جونم که البته میدونم که میدونی به یادت بودم و هستم همیشه
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
mati
بهونه
سلام
مرسی خیلی عزیزی آبجی خانوم
باشه بیا خاله بازی
خوب اینکه خاله بازی نشد که
farzane
ای جاااااااااااااااااااااااانم متی جونم منم میام خاله بازی مهلبونم
farzane
عزیزمی داداشی جونم
mati
نه دیگه ببین نمیشه داداشی من وقت ندارم بفهم بابا چقد وقت منو میگیری هی در میزنی میگی خاله بازی بتونیمو تاپیک بزنیمو بشه دیگه بابا خسته شدم ایش
نمایش یا پنهان متن
چقده چرت و پرت گفتم خدابهونه
تق تق تق متی کجایی بیا خاله بازی
نمایش یا پنهان متن
سر کار بودی فرار کردمبیا خاله بازی
نمایش یا پنهان متن
آره والا
mati
اونو چرا باز کردی فضول مال فرزانه بود
farzane
اونو چرا باز کردی فضول مال فرزانه بود
عسیسمی به این قشنگی و شیرین زبونی و با نمکی کی داره که ما متی جونمونو داریم مهلبونم اصلا هم چرت و پرت نمیگی خواهلی جونم
بهونه
از دست تو متی
بهونه
خوش اومدی
ما داریم یکی رو
mati
نغمه
farzane,
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بخورین و بریزین و بپاشین
بهونه