شیرین خدا خفت نکنه شونصد بار تا حالا این عکسه رو نگاه کردم.آخه یکی ببینه نمی گه انگیزه این جمعیت از این عکسه چی بوده؟ ای خدا مردم
نقل قول: gilas
انگیزه که بسیاره اول اینکه این عکسو بفرستیم برای عمه زری بعدم می خواستیم نور خودمونو به رخ بکشین اینقدر هاله نور رو نزنن تو سرمون
دقیقا انگیزمون همین بود .. حالا نبودین ببینین موقع گرفتن این عکسه چقدر خندیدیم .. تو همین عکس گیلاسی داره میخنده با پرستو جفتی غش کردن منتها چون چهره ها نورانیه دیده نمیشه
دقیقا انگیزمون همین بود .. حالا نبودین ببینین موقع گرفتن این عکسه چقدر خندیدیم .. تو همین عکس گیلاسی داره میخنده با پرستو جفتی غش کردن منتها چون چهره ها نورانیه دیده نمیشه
آخه نمیدونی چی شد که اینا اون 25 سانت رو جدی گرفته بودن هی میگم باب عمو محرمه 25 سانت نیم خواد تو کادر جا نمیشین گوش نمیکنن
نقل قول: ماهی
والله جای عمه زری باشم می گم چه شوهر جذابی دارم که این همه دختر جذاب دور و برش جمع شدن اونم با هاله نور
حوری پری
نقل قول: نخبه
عمه زری که ماشالله خودشون خیلی خوشملن عمو عکسش رو نشونمون داد البته فکر کنم منو گیلاسی و پرستو دیدیم
ماهی
شونصد بار تا حالا این عکسه رو نگاه کردم.آخه یکی ببینه نمی گه انگیزه این جمعیت از این عکسه چی بوده؟
ای خدا مردم
gilas
گرمش کن تازه میشه مثل همون نون بربری
انگیزه که بسیاره
اول اینکه این عکسو بفرستیم برای عمه زری
بعدم می خواستیم نور خودمونو به رخ بکشین اینقدر هاله نور رو نزنن تو سرمون
والا با این نوناشون
ژنرال
آها راستی رنگ پاشیدن رو صورتشون
نخبه
شونصد بار تا حالا این عکسه رو نگاه کردم.آخه یکی ببینه نمی گه انگیزه این جمعیت از این عکسه چی بوده؟
ای خدا مردم
اول اینکه این عکسو بفرستیم برای عمه زری
بعدم می خواستیم نور خودمونو به رخ بکشین اینقدر هاله نور رو نزنن تو سرمون
ماهی
والله جای عمه زری باشم می گم چه شوهر جذابی دارم که این همه دختر جذاب دور و برش جمع شدن
اونم با هاله نور
EVANESCENCE
نخبه
عمه زری که ماشالله خودشون خیلی خوشملن عمو عکسش رو نشونمون داد البته فکر کنم منو گیلاسی و پرستو دیدیم
ماهی
منم میخوام ببینم
SaMaN TaJ
وات؟
پس چی که 18 سالمه
gilas
آخه نمیدونی چی شد که
اینا اون 25 سانت رو جدی گرفته بودن هی میگم باب عمو محرمه 25 سانت نیم خواد تو کادر جا نمیشین گوش نمیکنن
اونم با هاله نور
حوری پری
وای آره خیلی ناز و خوشمله عمه جونم
carlos
هاچو هاچو
راست میگه مال ما خیلی بهتره
ژنرال
من تو هتل با محمود قهوه خوردم اون از همش بهتر بود
نخبه
چی؟
carlos
همون