₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19

/*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

780 بازدید، 374 پست، نویسنده: نخبه

• دلشاد

mati,
    الاهی قربون آبجی کوجولو شم آره شیرین جان مهتاب کوجولو در مورد ورود به سایت مشکل داشت انشالله سری قرارهای بعدی حتما
    در ضمن من اونجا متی کوجولو را با متین57 اشتباه گرفته بودم :23:

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    انشالله سال بعد

حالا عجله ای هم نیست :10:
    اااااااااااااا میگم چرا کارلوس صداش در نیوم

آره زود جیم زد رفت :50:
    کی میگه تعدادتون کمه بهروز کارلوس هاچو هاچو محسن صائب حانیه شبنم پری سا مهرزاد.. همه مشهدی هستین .. حالا یه سری هم هنوز کشف نشدن

شبنم و پریسا و مهرزاد رو نمیدونستم :66: البته پریسا که گفت نزدیک مشهده :22: الان یکی دیگه هم من کفش کردم :4: Sepehrirani هم ظاهرا مشهدیه :1:
    خوب شد یادآوری کردی اینطوری تعدادمون داره میزنه بالا 369 اصلا حالا که اینطوری شد اگر بشه یه قرار ردیف میکنم که حال مجتبی که گفت ما یکم سردیم گرفته بشه 286

• پرهام

نقل قول: هاچو هاچو
    Sepehrirani هم ظاهرا مشهدیه :1:

:4: :74: اره دیگه منم هستم یه سورپرایز هم ما مشهدی ها بگیریم جالب میشه ها 369 369 1052

• نخبه

خوب شد یادآوری کردی اینطوری تعدادمون داره میزنه بالا

تازشم شما رو هم من یاد عمو انداختم که مشهدی هستی عمو نمیدونست :15: خوشحالم که رفتین دیدن عمو .. افرین بچه خوب :46:

اصلا حالا که اینطوری شد اگر بشه یه قرار ردیف میکنم که حال مجتبی که گفت ما یکم سردیم گرفته بشه 286

تازه قراره یه مهمونی بزرگ تو شیراز یا کیش بگیریم سال بعد.. همگی با خانواده تشریف بیارن :4: همگی هم مهمون هادی.. به جون خودم خودش گفت :74:

• ماهی

گلی خانوم تو مشهد منو ،عمو، علی و بهروز بودیم،راستیاتش فقط عمو عکس گرفت من اگر عکس داشتم تا الان میذاشتم

هاچو هاچو جان تاپیکشو دیدم.ممنون .خوشحالم بهتون خوش گذشته :93:

• پری سا

نمیدونم چرا فکر میکردم تهران زندگی میکنین برام جالب بود گفتین مشهد یا همون شهر نزدیک مشهد

چه جالب شیرین جون :7:

نمیدونم چرا فکر میکردم تهران زندگی میکنین برام جالب بود گفتین مشهد یا همون شهر نزدیک مشهد

البته عزیزان ژولی (حسین) و نیکو خانمشون از یزد تشریف اورده بودن .. سامان از کرمانشاه و هادی از عسلویه. و امین موج منفی هم از انزلی :4: بقیه هم از تهران و کرج

واقعا بچه ها از شهرهای دیگه اومدن من فکر میکردم همه بچه ها تهرانی هستن

• ماهی

نقل قول: SaMaN TaJ
    سال مگه کمه ماهی خانوم؟؟؟ :2:

اهووووووووووووم 286 408 631

• هاچو هاچو

نقل قول: sepehrirani
    اره دیگه منم هستم یه سورپرایز هم ما مشهدی ها بگیریم جالب میشه ها

آره داداش تو فکرش هستم نخ سوزن برا رو کم کنی مجی هم شده این کارو میکنیم :4:
    تازشم شما رو هم من یاد عمو انداختم که مشهدی هستی عمو نمیدونست :15: خوشحالم که رفتین دیدن عمو .. افرین بچه خوب :46:

ااااااااااااااااا خیلی ممنونم :8: پس انشالله یکی از بچه های سایت که خواست بیاد تهران من جبران میکنم و شما رو یادش میارم :83:
    نمایش یا پنهان متنالبته منظورم کرجه :3:

نقل قول: ماهی
    هاچو هاچو جان تاپیکشو دیدم.ممنون .خوشحالم بهتون خوش گذشته :93:

خوشحالم خوشحالی :93:

• نخبه

نقل قول: پری سا
    واقعا بچه ها از شهرهای دیگه اومدن من فکر میکردم همه بچه ها تهرانی هستن

بله تازه متالیکا از اصفهان مازیار از سنندج فکر میکنم و دکی رضا از ارومیه مجی کیش مهر از شیراز هم قرار بود همراه ما باشن که خب چون روز تعطیل بود و وقت کافی برای تهیه بلیط نداشتن متاسفانه نتونستن همراهمون باشن :46:

ااااااااااااااااا خیلی ممنونم :8: پس انشالله یکی از بچه های سایت که خواست بیاد تهران من جبران میکنم و شما رو یادش میارم

منو که خب همه میشناسن ولی عمو نمیدونست شما مشهدی هستی با هم که صحبت میکردیم من گفتم مهدی هم مشهده اگه بدونه میرید مشهد حتما میاد دیدنتون.. ببین من چه دخمل خوبی ام جایزمو بده :9:

• نخبه

الان یه عکس خلاف سنگین کشف کردم که البته من شاهدم که امین موج منفی همه پسرا رو گمراه کرد و گولشون زد بعد موقع عکس گرفتن سریع خودش رو کشید کنار :4:

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• نخبه

یه عکس هم دارم خانمها با عمو محمود گرفتن نمیدونم بزارم یا نه :9: چهره ها همه نورانیه :4:

• The one

نقل قول: SaMaN TaJ
    18 سال مگه کمه ماهی خانوم؟؟؟

گت اآت هیر تو هیجده سالته فقط؟ :23:

شبنم

شبنم کیه؟ :7:

میگم بچه های اسکاندیناوی بیاین ما هم قرار بذاریم خب. حالا که تنهام تو این دهات برهوت جا برای همتون هست همگی مهمون من :4:
    اینقذه خوش بگذره :23:

• هاچو هاچو

منو که خب همه میشناسن

میدونم بابا :4: شوخی کردم باهات :83:
    ولی عمو نمیدونست شما مشهدی هستی با هم که صحبت میکردیم من گفتم مهدی هم مشهده اگه بدونه میرید مشهد حتما میاد دیدنتون.. ببین من چه دخمل خوبی ام جایزمو بده :9:

وای چه دخمل خوبی هستی تو 824 جایزه ؟ :66: خب چی میخوای حالا؟ :4:

• نخبه

نقل قول: The one
    گت اآت هیر تو هیجده سالته فقط؟

خالی میبنده بابا این یکم کوچکتر از حضرت نوحه :4:

شبنم کیه؟

دختر خاله حانیه(nini)نام کاربریش یادم نیست اهان نام کاربریش mishaka

میگم بچه های اسکاندیناوی بیاین ما هم قرار بذاریم خب. حالا که تنهام تو این دهات برهوت جا برای همتون هست همگی مهمون من :4:
    اینقذه خوش بگذره :23:

جان ؟ بله بله با من بودین :93:

• هاچو هاچو

:23: این که فقط عمو هستش :10: چه کاریه خب!!!! :37:

• نخبه

اونهمه چهره نورانی و هاله نور :4:
    خواستم اذیتتون کنم :56:

• ماهی

چقدر خوش به حال عمو محمود شده ها :23:

• gilas

عمو بد نگذشته که بغل این همه فرشته نورانی :5:

:23: :23: :23: