₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19

/*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

780 بازدید، 374 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: mati
    مت متی کوشولو جا موند :20: ببینا همش 3هفته توی سایت نتونستم بیام :2:
    ولی چه جالب همه ی دخمرای سایت شکل هم هستن :56:
    منم ببرید با خودتون 391

اتفاقا ذکر خیر شما هم بود بچه ها گفتن فیس بوک میرید ولی سایت نمیتونید وارد بشید.. جای شما هم خالی بود .. اره دیگه همه دخترای سایت به اضافه دو تا از پسرا همگی شبیه هم بودن:23:

• نخبه

نقل قول: Gormesabzi
    یشالا همیشه به خوشی وشادی

نقل قول: چکاوک
    وای خدای من خوشبحالتون همه دور هم بودید

جای همگیتون خالی بود :8:

• علیرضا

اولا که منو ببخشید که خیلی دیر رسیدم به تاپیک. فکر کنم دیرور عنوان رو دیدم ماشالاه رسید به صفحه 12 تا الان
    دوما که حیف شد فرصت خوبی بود تا حداقل صدای قشنگ همه تونو بشنوم که این هم از دست رفت..
    ولی همین که عکسها رو دیدم غنیمته و از شیرین عزیز به خاطر زحمت آماده سازی این تاپیک با ارزش تشکر می کنم.
    عمو محمود هم که حسابی خوش به حالش.. جای ما رو هم خالی میکردین.
    از اینکه روز خوبی براتون بوده خوش گذشته من هم خوشحالم. امیدوارم من هم یه روزی خودمو تو این جمع ببینم..
    به امید اون روز

• نخبه

نقل قول: علیرضا
    اولا که منو ببخشید که خیلی دیر رسیدم به تاپیک. فکر کنم دیرور عنوان رو دیدم ماشالاه رسید به صفحه 12 تا الان

ممنون که سر زدین به تاپیک و خودتون رو تو شادی بچه ها سهیم کردین

دوما که حیف شد فرصت خوبی بود تا حداقل صدای قشنگ همه تونو بشنوم که این هم از دست رفت

:79:

ولی همین که عکسها رو دیدم غنیمته و از شیرین عزیز به خاطر زحمت آماده سازی این تاپیک با ارزش تشکر می کنم

خواهش میکنم :46:

از اینکه روز خوبی براتون بوده خوش گذشته من هم خوشحالم. امیدوارم من هم یه روزی خودمو تو این جمع ببینم..
    به امید اون روز

امیدوارم تک تک عزیزان خارج از کشور رو یه روز توی ایران ملاقات کنیم :82:

• پری سا

وای چقدر خوش به حالتون شد :82:
    خیلی خوشحالم عکساتون گذاشتین روی ماهتون دیدم :8: حیف که دخترها را صورتشون نمیشه دید :2:
    امیدوارم همتون هرجا که هستین شاد و سالم باشید

• Holtek

امید وارم به همه تون خوش گذشته باشه
    حیف که قسمت نشد ما هم بیایم :2:
    شیرین ، اون سفارش منو بجا اوردی یا نه ؟
    عمو جان انشالله دفعه بعد که اومدی زودتر خبرم کن .

• نخبه

نقل قول: پری سا
    خیلی خوشحالم عکساتون گذاشتین روی ماهتون دیدم :8: حیف که دخترها را صورتشون نمیشه دید

بس که دخملا خوشملن میترسن این پسملا چشم بزنن :4:

امیدوارم همتون هرجا که هستین شاد و سالم باشید

ممنون همچنین شما دوست عزیز

راستی اگه همه بچه ها مشهد از این قرارها گذاشتین یواشکی نرین من را هم خبر کنید

بچه های مشهد خودشون این جمعه تازه همو دیدن البته فقط سه نفر رفتن دیدن عمو.. الانم از ترس اینکه بچه های مشهدی ترورشون نکنن متوراری شدن :23:
    نمیدونستم شما هم مشهدی هستین چه جالب :8:

• پری سا

نقل قول: نخبه
    نمیدونستم شما هم مشهدی هستین چه جالب

شیرین جون من مشهدی نیستم و مشهد زندگی نمیکنم اما شهرمون نزدیک مشهده
    چه بامزه تو یک خط سه بار گفتم مشهد :10:

• نخبه

شیرین جون من مشهدی نیستم و مشهد زندگی نمیکنم اما شهرمون نزدیک مشهده

نمیدونم چرا فکر میکردم تهران زندگی میکنین برام جالب بود گفتین مشهد یا همون شهر نزدیک مشهد :1:

البته عزیزان ژولی (حسین) و نیکو خانمشون از یزد تشریف اورده بودن .. سامان از کرمانشاه و هادی از عسلویه. و امین موج منفی هم از انزلی :4: بقیه هم از تهران و کرج

اوا یادم رفت عمو هم از خارج :83:

• هاچو هاچو

دوست داشتم برو بچه های سایت رو ببینم،دستت درد نکنه شیرین خانوم :3: امیدوارم یه بار همگی دور هم جمع بشن :1:

راستی اگه همه بچه ها مشهد از این قرارها گذاشتین یواشکی نرین من را هم خبر کنید

باشه پریسا خانوم،اگر ازین قرار ها گذاشتیم شما هم خبر میکنیم،البته تعداد بچه های سایت تو مشهد خیلی کمتره ولی خب اگر میدونستیم شما نزدیک مشهد هستین حتما خبرتون میکردیم :3:

• هاچو هاچو

نقل قول: ماهی
    چرا از مشهد عکس نمی گذارنننننننننننننننننننننننن؟
    کیا بودن؟می خوام ببینم

گلی خانوم تو مشهد منو ،عمو، علی و بهروز بودیم،راستیاتش فقط عمو عکس گرفت من اگر عکس داشتم تا الان میذاشتم :9:

• هاچو هاچو

من میدونم کیا بودن ولی دوست دارم خودشون بگن و عکس بزارن ..

عکسا همش دست عمو هستش :3:

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    یه چی میگم ولی دوستان مشهدی به دل نگیرنا یه کمی همچینی یه نموره سرد تشریف دارن کاکو هادی فقط دو بار اومد شیراز دو بارشم رفتیم همدیگه رو دیدیم و سورپرایز گذاشتیم ولی به قول کاکو محمود این مشهدی ها تازه بار اول همدیگه رو هفته ی پیش دیده بودن

آره واقعا حق با توئه :10: آخه ما اینجا تعدادمون کمه :9: مظلوم گیر آوردی یره 390 بالاخره که میای مشهد با علی بهروز و محسن خانومای مشهدی آنچنان میزنیمت که فقط امام رضا بتونه شفات بده :4:
    نمایش یا پنهان متنشوخی کردم یره ها :10:

• gilas

mz56mz,
    وای عمو چه باحاله :93:

• EVANESCENCE

اخ جون عکسسسسسس :93:
    وای 12صفحه :20:
    من سر صفحه 12 تازه رسیدم :20:
    منم اومدم تشکر کنم خیلی خوب بود مخصوصا اینکه عمورو دیدم :6:
    برم این 12 صفحه رو بخونم باز خدمت میرسم :10:

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    چندتا عكس كه لو رفته :74:

جان؟ :89: اینا رو کی گرفتین ؟ کی گرفت؟ مگه دوربین داشتین ؟
    :4: من تو این عکس نیستم :10: مرجان جلوتر نشسته من دیده نمیشم :19:

نقل قول: هاچو هاچو
    دوست داشتم برو بچه های سایت رو ببینم،دستت درد نکنه شیرین خانوم :3: امیدوارم یه بار همگی دور هم جمع بشن :1:

انشالله سال بعد :83:

گلی خانوم تو مشهد منو ،عمو، علی و بهروز بودیم،راستیاتش فقط عمو عکس گرفت من اگر عکس داشتم تا الان میذاشتم :9:

اااااااااااااا میگم چرا کارلوس صداش در نیومد:23:

آخه ما اینجا تعدادمون کمه :9: مظلوم گیر آوردی یره

کی میگه تعدادتون کمه بهروز کارلوس هاچو هاچو محسن صائب حانیه شبنم پری سا مهرزاد.. همه مشهدی هستین .. حالا یه سری هم هنوز کشف نشدن

• mz56mz

اینا رو کی گرفتین ؟ کی گرفت؟ مگه دوربین داشتین ؟

باز هم دارم بزارم :15:

• SaMaN TaJ

نقل قول: ماهی
    سامانو هم فکر نمی کردم اینقدر کم سن و سال باشه.تقصیر آواتارته

18 سال مگه کمه ماهی خانوم؟؟؟ :2:
    نقل قول: carlos
    جای خالیه من کاملن احساس میشد مگه نه ؟؟؟؟

آره واقعا...به جون مجی راست میگم :2:
    میرزا,
    آقااااااااااای.... :23:
    سامان از کرمانشاه

من که از کرج اومدم،شاهد هم دارم :10:
    mz56mz,
    وای عمو منم شطرنجی کن :9:

راستی:
    موقع خداحافظی بیرون باغ گیلاس،من با هر کدوم 6 بار خداحافظی کردم،ولی بازم نمیرفتیم :23: شیرین 40 بار منو کشید کنار میگفت بسه بیا برو ماشینو بیار :23: حسین هم گیر داده بود به کیف و کفشی که خریده بودن،هی میگفت بیا بریم از صندوق عقب بیاریمشون :23: منم که هنوز داشتم با دایی هادی و بقیه خداحافظی میکردم :4:

• mati

اتفاقا ذکر خیر شما هم بود بچه ها گفتن فیس بوک میرید ولی سایت نمیتونید وارد بشید.. جای شما هم خالی بود ..

خاله شیلین جون بهروز در جریانه که من واسه ی ورود به سایت مشکل داشتم چند باری وارد شدم اما نه میتونستم پست بذارم نه پیغام بدم و تا اینکه بهروز مشکلم رو حل کردو بعد از اون هم مسافرت و یه سری کارای شخسی اجازه نمیدادو فیس بوک هم تا دیشب که رفتم 2 هفته ای بود که نرفته بودم.
    به هر حال ببخشید :2: :46: من بی وفا نیستم همتون رو دوست دارم و دلم واستون تنگ شده بود دوست داشتم از نزدیک ببینمتون قسمت نبود

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: