ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
/*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
نخبه
ولی چه جالب همه ی دخمرای سایت شکل هم هستن
منم ببرید با خودتون 391
اتفاقا ذکر خیر شما هم بود بچه ها گفتن فیس بوک میرید ولی سایت نمیتونید وارد بشید.. جای شما هم خالی بود .. اره دیگه همه دخترای سایت به اضافه دو تا از پسرا همگی شبیه هم بودن
نخبه
جای همگیتون خالی بود
علیرضا
دوما که حیف شد فرصت خوبی بود تا حداقل صدای قشنگ همه تونو بشنوم که این هم از دست رفت..
ولی همین که عکسها رو دیدم غنیمته و از شیرین عزیز به خاطر زحمت آماده سازی این تاپیک با ارزش تشکر می کنم.
عمو محمود هم که حسابی خوش به حالش.. جای ما رو هم خالی میکردین.
از اینکه روز خوبی براتون بوده خوش گذشته من هم خوشحالم. امیدوارم من هم یه روزی خودمو تو این جمع ببینم..
به امید اون روز
نخبه
ممنون که سر زدین به تاپیک و خودتون رو تو شادی بچه ها سهیم کردین
خواهش میکنم
به امید اون روز
امیدوارم تک تک عزیزان خارج از کشور رو یه روز توی ایران ملاقات کنیم
پری سا
خیلی خوشحالم عکساتون گذاشتین روی ماهتون دیدم
امیدوارم همتون هرجا که هستین شاد و سالم باشید
Holtek
حیف که قسمت نشد ما هم بیایم
شیرین ، اون سفارش منو بجا اوردی یا نه ؟
عمو جان انشالله دفعه بعد که اومدی زودتر خبرم کن .
نخبه
بس که دخملا خوشملن میترسن این پسملا چشم بزنن
ممنون همچنین شما دوست عزیز
بچه های مشهد خودشون این جمعه تازه همو دیدن البته فقط سه نفر رفتن دیدن عمو.. الانم از ترس اینکه بچه های مشهدی ترورشون نکنن متوراری شدن
نمیدونستم شما هم مشهدی هستین چه جالب
پری سا
شیرین جون من مشهدی نیستم و مشهد زندگی نمیکنم اما شهرمون نزدیک مشهده
چه بامزه تو یک خط سه بار گفتم مشهد
نخبه
نمیدونم چرا فکر میکردم تهران زندگی میکنین برام جالب بود گفتین مشهد یا همون شهر نزدیک مشهد
البته عزیزان ژولی (حسین) و نیکو خانمشون از یزد تشریف اورده بودن .. سامان از کرمانشاه و هادی از عسلویه. و امین موج منفی هم از انزلی
اوا یادم رفت عمو هم از خارج
هاچو هاچو
باشه پریسا خانوم،اگر ازین قرار ها گذاشتیم شما هم خبر میکنیم،البته تعداد بچه های سایت تو مشهد خیلی کمتره ولی خب اگر میدونستیم شما نزدیک مشهد هستین حتما خبرتون میکردیم
هاچو هاچو
کیا بودن؟می خوام ببینم
گلی خانوم تو مشهد منو ،عمو، علی و بهروز بودیم،راستیاتش فقط عمو عکس گرفت من اگر عکس داشتم تا الان میذاشتم
هاچو هاچو
عکسا همش دست عمو هستش
هاچو هاچو
آره واقعا حق با توئه
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردم یره هاmz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
وای عمو چه باحاله
EVANESCENCE
وای 12صفحه
من سر صفحه 12 تازه رسیدم
منم اومدم تشکر کنم خیلی خوب بود مخصوصا اینکه عمورو دیدم
برم این 12 صفحه رو بخونم باز خدمت میرسم
نخبه
جان؟
انشالله سال بعد
اااااااااااااا میگم چرا کارلوس صداش در نیومد
کی میگه تعدادتون کمه بهروز کارلوس هاچو هاچو محسن صائب حانیه شبنم پری سا مهرزاد.. همه مشهدی هستین .. حالا یه سری هم هنوز کشف نشدن
mz56mz
باز هم دارم بزارم
SaMaN TaJ
18 سال مگه کمه ماهی خانوم؟؟؟
آره واقعا...به جون مجی راست میگم
میرزا,
آقااااااااااای....
من که از کرج اومدم،شاهد هم دارم
mz56mz,
وای عمو منم شطرنجی کن
راستی:
موقع خداحافظی بیرون باغ گیلاس،من با هر کدوم 6 بار خداحافظی کردم،ولی بازم نمیرفتیم
mati
خاله شیلین جون بهروز در جریانه که من واسه ی ورود به سایت مشکل داشتم چند باری وارد شدم اما نه میتونستم پست بذارم نه پیغام بدم و تا اینکه بهروز مشکلم رو حل کردو بعد از اون هم مسافرت و یه سری کارای شخسی اجازه نمیدادو فیس بوک هم تا دیشب که رفتم 2 هفته ای بود که نرفته بودم.
به هر حال ببخشید
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→