₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » نتيجه خيانت مردان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » نتيجه خيانت مردان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

نتيجه خيانت مردان

1502 بازدید، 65 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

هر انساني چه مرد وچه زن از خيانت در زندگي مشترك متنفره و افراد مختلف با توجه به تربيت اجتماعي شان ,عكس العملهاي متفاوتي رو نسبت به طرف خيانتكار نشون ميدن .به تصاوير نگاه كنيد بقيه ماجرا دستگيرتون خواهد شد. :4:

[center] تصویر در دسترس نیست

عكس العمل خانمي نسبت به خيانت شوهرش اين بود كه يك آگهي با نام "سگ گمشده"چاپ كرد و آنرا در بين دوستان و محله خود پخش نمود. قشمتي از مضمون آگهي اين است:

"سگ گمشده"
    او(استيون) آخرين بار در يك دوربين مخفي (كار گذاشته شده )مشغول خيانت به همسرش وداشتن رابطه با بهترين دوست زنش ديده شده است. :23: :92:

اين خانم كه از خيانت همسرش عصباني بود با رنگ بر روي ماشين او نوشت:
    اميدوارم (آن زن) ارزشش رو داشته باشه!! :10:

تصویر در دسترس نیست

خانمي ديگر كه فوق العاده از خيانت همسرش (ويا دوست پسرش) عصباني بود باپرداخت هزينه اي نسبتا زياد,
    نوشته پارچه اي رو به دنباله يك هواپيماي اجاره اي بسته و آنرا بر بالاي يك اجتماع بزرگ شهرشان در
    انگليس به نمايش در آورد
    :4:

خانم ديگري پس از آگاهي از خيانت شوهرش, اول اساس و لباسهاي او را از خانه بيرون انداخت و بعد هم با
    رنگ اسپري روي گاري حامل اثاثيه نوشت: شوهر خيانت كار :15:

خانمي هم با رنگ بجان ماشين شوهر خيانت كار افتاد....و واقعا افتاد :15:

اين يكي ...............واقعا مرد خيانت كار شانس آورد موقع عمليات خانم عصباني , اونجا حضور نداشت والا يكي
    از اين كلنگ ها روي سر اون فرود ميآمد....!!:68:

[/center]

• دلشاد

مرسی مامان مریم

• maryamlondon1

چرا سایت خلوته :37: نکنه تاپیکم تکراریه :2:

• carlos

این خانوما هم چه کارای زشتی میکنن :22: :22: :22:

• نخبه

نقل قول: carlos
    این خانوما هم چه کارای زشتی میکنن :22: :22: :22:

در مقابل کار خوب(خیانت اقایون)واقعا زشته این حرکات:83: باید به اقایون جایزه بدن :23:

• carlos

نقل قول: نخبه
    در مقابل کار خوب(خیانت اقایون)واقعا زشته این حرکات:83: باید به اقایون جایزه بدن

شاید اون آقا میخاسته خانمش رو غافلگیر کنه با اون کار :4::4: (سوپرایز از نوع خرکی) :83:
    زن که نباید به این سرعت عکس العمل نشون بده :86:

• نخبه

نقل قول: carlos
    شاید اون آقا میخاسته خانمش رو غافلگیر کنه با اون کار :4::4: (سوپرایز از نوع خرکی) :83:
    زن که نباید به این سرعت عکس العمل نشون بده :86:

خب زنه هم خاسته سرعت عمل رو نشونش بده و بگه چیزی کم از میگ میگ نداره :4:

• soheyla

maryamlondon1,

سلام و سپاس :46: .
    بارها به همسرم گفتم اگه روزی احساس کنم بهم خیانت میکنی هیچی بهت نمیگم و خیلی آروم از زندگیت بیرون میرم . همین .
    واقعاً هیچی بهش نمیگم . با اینکه میدونم اون لحظه مرگ و احساس میکنم ولی درک میکنم که اون یه مرد هست و ذات آقایون تنوع طلبه .
    اگه یکمی آقایون و خواسته هاشون و درک کنیم میفهمیم که خیلی ضعیفتر از خانمها هستن و انگار خیانت تو خونشونه . اونا به دنیا میان تا تو طول عمرشون با چندین زن ارتباط داشته باشن . این خاصیت درونی مرداست و نمیشه کارشون کرد :66: .
    شاید فکر کنید دارم لاف میزن ولی حرف و دلم و گفتم :1: .
    یکی از دوستام میگفت همسرم از خانم همسایمون خیلی خوشش میومد وقتی فهمیدم باهاش درگیر شدم و همسرم و تحت فشار گذاشتم 900 . حتی خونمو ن عوض کردیم تا اجازه ندم همسرم با اون زن روبروبشه . یه شب بیدار شدم و احساس کردم همسرم تو خواب با یه نفر ارتباط احساسی برقرار کرده وقتی خوب گوش دادم دیدم هی میگه عزیزم عاشقتم و همینجوری که بالای سرش بودم که اسم زینب و هم شنیدم . همسرم تو خواب با اون خانم بود 1140 . اونوقت بود که متوجه شدم هرچقدر هم همسرم و تحت فشار بزارم نمیتونم احساساتش وکنترل کنم و اون بالاخره تو خواب به من خیانت میکنه 709 . پس بهترین کارو انجام دادم و 528 . بیچاره همسرش آش نخورده و دهن سوخته . :83:

• gilas

دستشون درد نکنه نوش جوووووووووون آقایون :23: :23:

فقط میگم چه گیری دارن به ماشیناشون :4:

• محسن صائب

نقل قول: soheyla
    بارها به همسرم گفتم اگه روزی احساس کنم بهم خیانت میکنی هیچی بهت نمیگم و خیلی آروم از زندگیت بیرون میرم . همین .
    واقعاً هیچی بهش نمیگم . با اینکه میدونم اون لحظه مرگ و احساس میکنم ولی درک میکنم که اون یه مرد هست و ذات آقایون تنوع طلبه .
    اگه یکمی آقایون و خواسته هاشون و درک کنیم میفهمیم که خیلی ضعیفتر از خانمها هستن و انگار خیانت تو خونشونه . اونا به دنیا میان تا تو طول عمرشون با چندین زن ارتباط داشته باشن . این خاصیت درونی مرداست و نمیشه کارشون کرد .
    شاید فکر کنید دارم لاف میزن ولی حرف و دلم و گفتم

اولا ازت تشکر کنم بخاطر دو موضوع
    یکی شکلک های که گذاشتی
    و دیگر کامل نقطه نظراتت رو عنوان کردی
    و اما
    در نوشته شما تناقص وجود دارد
    نوشتید قبول دارم مردها تنوع طلب هستند
    نوشتید یک خانمی بخاطر ترس از رابطه همسرش با همسایه با وجود نقل مکان باز هم در عمل موفق نشد که اونو باز بداره
    برام جالبه شما جزو اون دسته خانمهایی هستید که درک میکنید مردها یک کاریشون هست، یک اشکالی ناخواسته در ژن شون وجود داره
    قبول دارید مردها تنوع طلب هستند
    این قبول داشتن
    یعنی ما مردها مریض هستیم
    اون موقع شما چکار میکنید
    ترک بی سرو صدا
    .
    من خیلی از مردها رو میشناسم
    نسبت به همسر اولشون تعصب و علاقه خاصی دارند
    نه که بگویم عاشق همسر اولشون هستند
    یک نوع تعلق خاطر خاص نسبت به همسرشون دارند
    از طرف دیگه تنوع طلب هم هستند
    و باز در جایی دیگه از شما خوندم عمر مفید رابطه مردها با زنهایی غیر از همسرشون 2سال هست
    و تجربه نشون داده مرد بعد اون مدت بر خواهد گشت
    چرا فکر میکنید تنها راه ترک همسر هست

• ماهی

نقل قول: maryamlondon1
    اين خانم كه از خيانت همسرش عصباني بود با رنگ بر روي ماشين او نوشت:
    اميدوارم (آن زن) ارزشش رو داشته باشه!! :10:

چه رفتار منطقی ای کرده این خانوم :23:
    بابا این مسئله درمون نداره اینقدر فسفر نسوزونید:23:

• ژنرال

او(استيون) آخرين بار در يك دوربين مخفي (كار گذاشته شده )مشغول خيانت به همسرش وداشتن رابطه با بهترين دوست زنش ديده شده است.
    خیلی جالبه که خانومها هنم از خیانت همسرشون بدشون میاد و هم خودشون با یه مرد زن دار میپرن ! :4:

• baron jon

خيانت مردان

:28:

• aac198000

نتيجه خيانت مردان

خیلی با حال بود :83:
    ولی نمیدونی نتیجه خیانت زنها چی میشه :86:

سپاس :110:

• ماهی

نقل قول: میرزا
    خیلی جالبه که خانومها هنم از خیانت همسرشون بدشون میاد و هم خودشون با یه مرد زن دار میپرن !

ببخشید آقا محسن ... با کمال احترام باید عرض کنم هر کسی مسئول عمل خودشه.قرار نیست ما مواظب باشیم دیگران اشتباه نکنند.اینم از اون مسائلی بود که روانشناسان و کارشناسان علوم اجتماعی باب کردند که مسئله خیانت رو گردن یه عامل دیگه ای از جنس زن بیندازند و آقایون رو مبرا کنند. :25:
    دروغ می گم بگید دروغ می گی :10:

• gilas

نقل قول: محسن صائب
    از طرف دیگه تنوع طلب هم هستند

این تنوع طلبی تو وجود همه هست چه زن و چه مرد
    اما جدیدا مردا یاد گرفتن از این کلمه به نفع خودشون بهره بردای کنن و کثافت کاریشونو با اسم اینکه مردا تنوع طلبی تو خونشونو توجیح میکنن

این قسمتی از یک متن هست در باره زن فکر کنم به اندازه کافی واضح باشه متن :3:

ﺑﺎﻭﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ
    او ﻫﻢ ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍهد ،
    ﻣﯽ ﺗﻮﺍند ﺧﯿﺎﻧﺖ کند،
    ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻭﺑﯽ ﺍﺣﺴﺎﺱ باشد،
    ﺑﯽ ﺍﺩﺏ ﻭ ﺷﻨﯿﻊ باشد،
    ﺑﯽ ﻣﺒﺎﻻﺕ ﻭ ﮐﺜﯿﻒ ﺑﺎشد ....
    ﺍﮔﺮ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﻭ ﻧﯿﺴت ،
    ﻧﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﻭ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍهد

• maryamlondon1

نقل قول: soheyla
    اگه یکمی آقایون و خواسته هاشون و درک کنیم میفهمیم که خیلی ضعیفتر از خانمها هستن و انگار خیانت تو خونشونه

:39: 286 افرین و اقعا که حق مطلب را ادا کردی .
    نقل قول: محسن صائب
    من خیلی از مردها رو میشناسم
    نسبت به همسر اولشون تعصب و علاقه خاصی دارند
    نه که بگویم عاشق همسر اولشون هستند

محسن جان مرد حیوان شهوانی لال هستش :2: میدونی بدون سرصدا یعنی بدون هیچ کم وکاست تو زندگی زناشوئی میره خیانت میکنه .واین امر خوی حیوانی اون سر چشمه میگیره :4: اون اقا که شما مگید به خانم اولش عشق وتعصب داره چه مرضی داره خیانت کنه :30: مرد ادم هوس باز وسیر ناپذیر هستش :30: میدونی مرد دوست داره زن خانه مثل زن فاحشه را از او پذیرائی کنه .در حالیکه زن خانه حجب وحیای داره که زن فاحشه نداره :30: بنابرین مردها بیشتر دنبال لذت وتغیر هستن به گفته یکی از اقایون میگه نمیشه که هروز خروش قیمه خورد باید تنوع باشه :30: از هرمردی که بهر بهانه خیانت کنه حالم بهم میخوره :30:

• ژنرال

نقل قول: ماهی
    بخشید آقا محسن ... با کمال احترام باید عرض کنم هر کسی مسئول عمل خودشه.قرار نیست ما مواظب باشیم دیگران اشتباه نکنند.اینم از اون مسائلی بود که روانشناسان و کارشناسان علوم اجتماعی باب کردند که مسئله خیانت رو گردن یه عامل دیگه ای از جنس زن بیندازند و آقایون رو مبرا کنند. :25:
    دروغ می گم بگید دروغ می گی

من که نگفتم خیانت یه مرد به همسرش تقصیر زنهای دیگس :3:
    حتماً هر کسی مسئول اعمال خودشه و من و شما نمیتونیم و قرار هم نیس پاسخگوی اعمال دیگران باشیم.
    کاری به گفته های روانشناسان و جامعه شناسها و نیات اونها ندارم، اون بحثش جداس.
    یه حرف خیلی روشن و سرراست زدم.
    حساب دو دو تا چارتاس!
    خیلی از زنها میان از بدی خیانت حرف میزنن ولی خودشون با مرد متاهل میپرن! لااقل نمیرن نیازشون به مرد رو با یه مرد مجرد برطرف کنن.
    من نمونه های عینیش رو دیدم.
    هدفم اصلا این نیست که چون خودم مرد هستم، پس خانومهارو زیر سوال ببرم یا از مردها طرفداری کنم.

• hadi04

كلا خيانت به همسر كار بسيار كثيفيه حالا فرقي نميكنه از بابت زن باشه يا مرد
    به نظر من خائن به همسر از حيوون هم كمتره
    ممنون مامان مريم :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: