₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 ... 10 11 12 13 14

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

388 بازدید، 264 پست، نویسنده: gilas

• ژنرال

نقل قول: The one
    جبرییل قرن بیست و یکه به جای اینکه بگه بخون میگه ماچ بده بعد یه لوح افتخار هم همونجا میده جای کتاب و جزوه :23: البته محسن کاراموزه فعلا واسه همین در اهدای عبادت لبی تجدید نظر شد :23:

عرض کردم که!
    ما با جماعت نسوان فقط سلام و علیک داریم! :24:

نقل قول: نخبه
    اوهوم پس ماچ به این گابریل پرو تعلق نمیگیره

خدارو شکر :58: :4:

نقل قول: gilas
    چقده تو بی حیاتی :74:

شما اون CPU رو یه ارتقائی بده ثواب داره!
    پردازش معکوس میکنی؟ :4:
    پست بنده هم دقیقا در راستای داشتن حیات و اینا بود 427

• gilas

به خدا دلم لک زده برای یه جای داغغغغ مثل هاوایییی.. حالا مردا نباشن اون بومیهاش هستن ماشالا واسه خودشون چند تا بخاری و علا الدینن

اگه ماهایم که مردای اونجارو هم میندازیم بیرون
    بزار به مریم گلم و ماهی قرمز هم بگم چمدون ببندن بیان :23: :@3ک

سنجد فحشه؟

نه فحش نیست چیزه برای آدامای که یه خورده چیزن یعنی خجسته دلن استفاده میشه :9:

شیرین بیا موضوع سنجد و بشکاف من روم نمیشه :23:

ولکام این ذ کلاب زندگی رو دریاب

:5:

نقل قول: بچه مثبت
    از همین حالا برای ثبت نام در صندلی داغ آبان 90 خودتان را آماده نمایید

یعنی برم تاپیک ثبت نام بزنم :17:
    نمایش یا پنهان متنباشه بابا میرم اخم نکن :10:

• ژنرال

خب زحمت کشیده گلو امتیازاشم چه مستقیم چه غیر مستقیم حقش بید. کلی خلاقیت به خرج داد برای داعتر شدن مجلسسس البته با کمک من :10:

:83:

:4:

:50:

سلام علیکم
    یاد یه خاطره و شاید سوتی بیافتادم برم تاپیک تعریف کنم و بیام

برو تعریف کن بیا :buff:

اینهمه حرف زدی تازه سلام وعلیک بود !!! خدا به داد گودبای پارتی برسه :23:

عرض کردم که!
    ما با جماعت نسوان فقط سلام و علیک داریم!

:4:

• بچه مثبت

بی شوخی مرسی برای توضیحت امین جان. خب ما اگه این حاشیه ها رو نریم همه چی یکنواخت میشه پس تحملم کنید پلیززز
    تحمل چیه آبجی؟! ما نیز از نمک و نمکدون و ادویه و... لذت میبریم. اینو گفتم که سایرین دلسرد نشن و بشتابن برای ثبت نام :4:

یعنی برم تاپیک ثبت نام بزنم
    فهمیدی؟ :4:
    نه منظورم اصلاً این نبود! مدیر عامل و مسئول اجرایی و همه کاره صندلی خودتی :4: راستی من هنوز متوجه حرف نوذری تو اون کلیپ نشدم! هرکی متوجه شد به منم بگه :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

نه فحش نیست چیزه برای آدامای که یه خورده چیزن یعنی خجسته دلن استفاده میشه :9:

شیرین بیا موضوع سنجد و بشکاف من روم نمیشه

دکتر هیفا دیگه شما خودت میدونی که سنجد رو کی استفاده میکنه انسانی که مزاج پزاجش همچین یه نموره چیز شده باشه :4:

گیلاس جان شکافتم بیا ببین بسه یا بشکافم کلا از اول بدوزیم :23:
    وای گفتین ایده یاد یه سوتی از مادر شوهرم افتادم برم اینم بگم

• The one

اگه ماهایم که مردای اونجارو هم میندازیم بیرون
    بزار به مریم گلم و ماهی قرمز هم بگم چمدون ببندن بیان :@3ک

نه بابا بذار باشن کی برامون نارگیل می چینه اونوقت؟ :23:

نه فحش نیست چیزه برای آدامای که یه خورده چیزن یعنی خجسته دلن استفاده میشه

شیرین بیا موضوع سنجد و بشکاف من روم نمیشه

:23: به یکی میگفتم من فقط برای بهتر کردن زبانم میام تو سایتهای ایرانی باورش نمیشد بنده خدا :23:

نقل قول: Gabriel
    عرض کردم که!
    ما با جماعت نسوان فقط سلام و علیک داریم!

یعنی همیشه وردلمون هستی هیچوقت بای بای نمیکنی.. :23:
    تازشم جواب پست اولت، حسود رفت تو چشش دود هست :83: :4: :50:

• ژنرال

یعنی همیشه وردلمون هستی هیچوقت بای بای نمیکنی.. :23:

نه خوب شما که خدارو شکر فاصله ت زیاده از این نظر همیشه بای بای هستیم :4:

تازشم جواب پست اولت، حسود رفت تو چشش دود هست :83: :4: :50:

:23:

نه من اگر خندیدم به این دلیل بود که خیلی جانانه دفاع میکردی :83:

وگرنه ما مخلص همه دوستان هستیم :46:

• Kishe Mehr

368 چه خبر ه اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 315 چرا تاپیک جنب (:50:) من رو به قنا بردید؟؟؟؟؟؟؟؟ 1209 محسن جبرئیل باتیستوتا، زود بلند شو بیا دفتر مدیر مدرسه کارت داره؟ :43:

تاپیک نازنین من رو بوس مالی کردن رفته :23:

میخوام تاپیک رو از چهره های ماندگار بکنم تا ابد باقی بمونه :23: :74:

راستی :13: وایسید ببینممممممممممم 390 این ستاره 261 جون من :11: رو چرا هنوز تحویل ندادین به من؟؟؟؟؟؟ :5:

نقل قول: بچه مثبت
    براساس نظر هیئت مدیره صندلی داغ با توجه به لوحی که محمود جان تقدیم میکند این سقف کاهش یافته!

:22: اولا که لوح کاکو گلوی خودم از شونصد هزارتا امتیاز برام ارزشش بیشتره :8: بعدشم همونطور که گفتم همون اول بایستی اطلاع رسانی میشد که جریان از چه قراره :3: بعدشم مگه قراره سکه ی تمام بهار ازادی بدین؟ :83: ... من همونطور که گفتم از مواضع قبلی خویش یک قدم عقبتر نخواهم رفت و تا احقاق حق کامل این املت :50: همیشه در صحنه باقی خواهم ماند و آرمانهای علیرضا را تا اخر ادامه خواهم داد :74:

• Kishe Mehr

نقل قول: بچه مثبت
    اما دور از شوخی، 190 بوفی امتیاز کمی برای صندلی داغ نیست! البته این تنها امتیاز مستقیمی بود که از طرف سایت تقدیم خواهد شد! اگر محبوبیت هایی که به واسطه صندلی داغ از طرف کاربران به میهمان صندلی داغ اهدا شده و میشود را هم در نظر بگیریم. خیلی خوش بحال میهمان صندلی داغ خواهد شد. :4: از همین حالا برای ثبت نام در صندلی داغ آبان 90 خودتان را آماده نمایید

امین جان دلبندم!! اولا خو چرا بچه ی مردم رو با دادن وعده های بالا اغفال میکنید؟ :23: من اگه میدونستم قراره حتی 299 امتیاز بدین شرکت نمیزدم بلکه کارخونه میزدم :4:
    من فکر میکردم بر اساس تعداد پاسخگویی امتیاز میدین؟ :66: شیرین گفت که بیشتر جواب بده تا بیشتر امتیاز بگیری منم فچر میچردم اینطوریه هاااااااااا :4: وگرنه کمتر جواب میدادم :23:

بعدشم خب مثلا به نفر قبلی صندلی یعنی ساناز خانم هم ، هم لوح دادین هم 180 امتیاز!!!!!! که نه خودشون گفتن کمه و نه دیگران :3: حالا بنا به اذعان خود دوستان (که لطف دارن) میگن که این صندلی داغ ترین و جذابترین بوده پس اینجا عدالت این رو حکم میکنه که هر دو تا یه امتیاز بگیریم؟ :7:
    بعدشم امین جان اولا که مگه چقدر امتیاز گرفته شده از طرف دوستان؟ حالا گه من تو صندلی داغ نبودم بجاش چهارتا تاپیک میزدم سودشو می بردم :4:
    بهرحال من واسه دور بعدی مسابقه سم پاشی میکنم تا کسی شرکت نکنه و صندلی داغتون بمونه رو دستتون :74:

نقل قول: The one
    اووو به این امتیازها هم چشم دارید البته بیشتر سقفه نه چشم اخه سقفش زدن چشش نزدن :23: خب زحمت کشیده گلو امتیازاشم چه مستقیم چه غیر مستقیم حقش بید. کلی خلاقیت به خرج داد برای داعتر شدن مجلسسس البته با کمک من :10:

اقا اجازه 1078 میشه همه ی امتیازای صندلی داغمو بدین به این بیردانا؟ :9: اگه نمیشه نصفش چی؟ :65:

• The one

نه من اگر خندیدم به این دلیل بود که خیلی جانانه دفاع میکردی

تو هم خیلی بادمجانانه سر بسر ادم میذاری :23:

• Kishe Mehr

نقل قول: ماهی
    همگی خسته نباشید.گیلاس ، مجی و عمو محمود و همه ی اونایی که واقعا زحمت کشیدن...به برندگان هم تبریک می گم.از بابت اینکه منو هم برنده اعلام کردید ممنونم :8:

خواهش میشه ماهی گلی گل گلو :9: کاری نکردم فقط رستوران هفت خوان که قول دادی یادت نره :50:
    ولی بی شوخی یادگاری داداش محمود از شونصد تا امتیاز مجازی با ارزشتره و کار خوبی کردید و فقط کاش این تبصره هم علنا نشریح میشد که این وسط نه گلوی کیبردم پاره بشه نه کلا کسی از دوستان عزیزم دلخور بشه.

:72:
    حالا تا شما صلوات میفرستید من روی ماه تک تک دوستان گلمو می بوسم

من هنوز ثلوات نفرستادم :9: بذارید الان میفرستم :23:
    ای بابا همش جکی یادم می افته نمیشه صلوات بفرستم :4: بوس رو بذار واسه بعد نماز :4
    اره یا جنسشون خرابه یا قلابی ان :4:

جنسش چینیه زودی میشکنه 713

• ژنرال

نقل قول: Kishe Mehr
    محسن جبرئیل باتیستوتا، زود بلند شو بیا دفتر مدیر مدرسه کارت داره؟ :43:

داداش یا همون گابریل بگو یا کاملشو بگو!

اسم کاملم اینه : محسن میرزا لوئیز گابریل دوناسیمونتو اولیویرا :9:

البته بچه ها همون محسن صدام میکنن :9:

فقط یکتا بخونه: :4: اولیویرا هیچ ربطی به الویه نداره ! :34:

حواسم نبود متنو پنهان کنم، همه خوندن :68: :9:

• Kishe Mehr

میگم یه فکری به ذهنم رسید واسه اینکه از دل مجی این سقف کوتاه امتیازو اینا دراد.. تو تاپیک صندلیشم که قرار بود زنش بدیم نشد.. :4: لذا از تمام خواهران علاقمند دعوت میشه که نفری یه ماچ هوایی بفرستن جای دوری نمیره فوقش میفته تو بغلم من پاسش می کنم به هدف :23:

هر کسی بوس خواست بهش بوس میدم هر چند خودم نیازی ندارم چون خودم زن دارم بخاطر خود این نسوان محترمه میگم :74:
    ما به همه عطا میکنیم! منتها قابلیت جذب عطایای ما در همه یکسان نیست! :24:

میرزا محسن الدین جبرئیل باتیستوتا ، شنیدم کراماتی هم از طرف شما شده :37: راسته یا ماسته؟ :4:

• The one

ای بابا همش جکی یادم می افته نمیشه صلوات بفرستم بوس رو بذار واسه بعد نماز :4

خب تعریف نکن :56:
    منم الان دارم مجسم میکنم اگه نماز جماعت مختلط بود و به جای تقبل ا... می گفتیم تقبل الماچ... چقدر برابری و برادری رو میشد به جهان ضد اسلام ثابت کرد :44: :23:

اولیویرا هیچ ربطی به الویه نداره !

اولیهای الهی نیست مردم نیست حتما حور العینه :4:

• Kishe Mehr

محسن میرزا لوئیز گابریل دوناسیمونتو اولیویرا

محسن جان ارتوپد شکسته بندی نکن پلیز، شما محسن الدین میرزا لوئیز گابریل باتیستوتا دوناسیمونتو اولیویرا هستید :24:

• The one

هر کسی بوس خواست بهش بوس میدم هر چند خودم نیازی ندارم چون خودم زن دارم بخاطر خود این نسوان محترمه میگم

ای بابا قرار شد تو جایزه بگیری نه بدی که اصن اگه امتیاز زیادی داری می گفتی که من برای جمع امتیاز اخروی خودمو وقف بوس نکنم :23:

• بچه مثبت

جا داره مجدد تشکر کنم از همه دوستان، مخصوصاً کیش مهر عزیز، گیلاس و محمود که نقش عظیمی در برپایی هر چه بهتر صندلی داغ مهر 90 داشتند.
    همچین از بوسه و سیب عزیز که در مرداد و شهریور 90 در خدمتشون بودیم هم تشکر میکنم.
    صندلی داغ هر سه دوره جذاب بود حالا این جذابیت ها جایی کم میشد و جایی به اوج خودش میرسید! ممکن است تعریف بعضی ها از جذابیت متفاوت باشه. اما در کل فکر میکنم تعداد زیادی از دوستان راضی باشن!
    امیدوارم این جذابیت ها همچنان ادامه داشته باشد! :46:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• The one

من اگه میدونستم قراره حتی 299 امتیاز بدین شرکت نمیزدم بلکه کارخونه میزدم

حالا گه من تو صندلی داغ نبودم بجاش چهارتا تاپیک میزدم سودشو می بردم

واسه دور بعدی مسابقه سم پاشی میکنم تا کسی شرکت نکنه و صندلی داغتون بمونه رو دستتون

اقا اجازه میشه همه ی امتیازای صندلی داغمو بدین به این بیردانا؟ اگه نمیشه نصفش چی؟

:9:

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    امیدوارم این جذابیت ها همچنان ادامه داشته باشد!

خب پس این بار نوبت توئه بشینی رو صندلی داغ

• Kishe Mehr

خب تعریف نکن :56:

چشم :5: :9:
    منم الان دارم مجسم میکنم اگه نماز جماعت مختلط بود و به جای تقبل ا... می گفتیم تقبل الماچ... چقدر برابری و برادری رو میشد به جهان ضد اسلام ثابت کرد :44: :23:

مزه ی همه چی به اختلاطشه :86:
    ای بابا قرار شد تو جایزه بگیری نه بدی که اصن اگه امتیاز زیادی داری می گفتی که من برای جمع امتیاز اخروی خودمو وقف بوس نکنم :23:

منظورم این بید که به اونایی که میخوان میذارم بوس ام کنن :9:
    نمایش یا پنهان متنولی تو خودتو وقف نکن، تو خودتو خمس بکن :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: