₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 3 4 5 ... 13 14

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

388 بازدید، 264 پست، نویسنده: gilas

• ژنرال

نقل قول: The one
    همه ی جذابیت این تاپیکها به این برادری و برایری و عدم حسادت و لژخانوادگی دار بودنشونه :4:

:83:

کوتاه بیا داداش! :4:

ما این کاره نیستیم :4: :24: :4:

ما همیشه لژ مجردی بودیم و حالا حالاها هستیم 427

• ژنرال

همه ی جذابیت این تاپیکها به این برادری و برایری و عدم حسادت و لژخانوادگی دار بودنشونه :4:

:83:

کوتاه بیا داداش! :4:

ما این کاره نیستیم :24:

ما همیشه لژ مجردی بودیم و حالا حالاها هستیم 427
    نقل قول: Kishe Mehr
    داداش ما دیگه قراره زن و بچه دار بشیم :32: از قبل یه سری مذاکراتی با علی کارلوس شده :50: خواهشا اطراف ما نپلک :22: ما دیگه مجردی با کسی نمی گردیم 804 شما هم برو یه فکری واسه حال خودت بکن :37: یا اینکه بدم برات فکر بکنن :86:

شما راحت باش کاکو :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: gilas
    :50:

:66: گیلاسی چی شده سوت میزنی؟ :65:
    نمایش یا پنهان متنمربوط به این چیزه که نمیشه؟ :50:

نقل قول: mz56mz
    من هم به نوبه خودم از گيلاس خانم براى اداره و مديريت اين صندلى داغ كه بسيار هم داغ داغ بود و همچنين كاكو گلو بابت پاسخ گويى و تمام دوستان بوفى تشكر ميكنم 786

من جیگرتو برم گلووووووو :11:
    نمایش یا پنهان متنولی به شمام میگن کاکو؟ :2: کاکویی که توی سختی های کاکاش به داداش نرسه وقتی داغ هست خنکش که نکنه هیچ، داغترش هم بکنه میگن کاکا؟ :79:

نمایش یا پنهان متن:11: :6: :8:

كاكو گلو كدوم يكر رو ميخواى؟؟؟ 806

:13: وای :68: کاکو ای حرفا یعنی چیچی؟ 451 نمیدونستم که از اینا اهدا میکنین به شرکت کننده :66: گلو به خدا نمیخوام تو دردسر و زحمت بیفتی 1153

• gilas

از مدیر کل و معمار کبیر سایت بخاطر ساپورتها، از گیلاسی بابت اجرا، از کاربران گرامی بابت داغ نمودن بنده ( که البته ان شاء الله در داغ نمودنشان جبران زحمات بفرماییم ) ، و از خود حقیر سراپا تقصیرم بابت داغ نمودن خویش از خودم تشکر میکنم

تشکرات به صورت نقدی هم پذیرفته میشود :4:

نقل قول: چکاوک
    مرسی از این همه زحمتی که برای سایت میکشی خانوم گل کاشکی علیرضا تو رو مدیر کنه چون واقعأ واسه سایت سنگ تموم میزاری

ای بابا نکن اینجوری اجالت میکشم 824
    من وظیفو انجام دادم :1:

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون گیلاس عزیز

خواهش بچه مثبت عزیز :46:

نقل قول: دلشاد
    من هم از گل گلی عزیز کمال تشکر و خسته نباشید را دارم

خواهش دارم همراه سلامت باشید :5:

حضرت کربلایی آرش فرمودند بعد یک سال هنوز جاش داره درد میکنه

بابا شماها دوتا ایش مامانم اینا تشریف داریم پس چرا جای مال من خوب شد :4:

راستی یادم رفت از خواهر خوب و وظیفه شناسم گیلی جون گلم تشکر کنم خیلی زحمت کشیدی عزیزم

خواهش میکنم یکی یهدونه من :11:
    ببشخید دیگه هی پستاتون رو پاک میکردم 824

اونجا از ترس نمیشد جیک بزنی.. تا می اومدی حرفی بزنی یهو صاحبش می اومد باید در می رفتی

بدجنس :23: :23:
    حالا خوبه میترسیدن اگه نمیترسیدن چکار میکردین :23:

نقل قول: Kurosh
    با تشکر فراروان از زحمات گیلاس آلبالویی شکلاتی آبنباتی قند عسلی جای این گیلاسی رو تصورکنید

824
    میگم سیبیل چقدر بهم میادا :4:

من هم به نوبه خودم از گيلاس خانم براى اداره و مديريت اين صندلى داغ كه بسيار هم داغ داغ بود و همچنين كاكو گلو بابت پاسخ گويى و تمام دوستان بوفى تشكر ميكنم

خواهش دارم عمو جونم 786

گیلاسی چی شده سوت میزنی؟

اعلام حضور کردم که بدونی من هستم :23:

• gilas

نمیدونستم که از اینا اهدا میکنین به شرکت کننده گلو به خدا نمیخوام تو دردسر و زحمت بیفتی

عمو داره تعارف میکنه بفرست برا خودم :23: :23:

• Kishe Mehr

1244 با سلام و درود خدمت کاربران گرامی سایت :84: و خدمت روح و روان پرفتوح و داغ شده ی خودم :4: و با تشکر از اینکه بنده ی حقیر رو طی این چند روز تحمل فرمودید :11: 1153 همچنین از همه ی دوستان عزیزی که این حقیر رو شامل عنایات و توجهات و الطاف بیکران خویش قرار دادند :90: واقعا از این مسابقه لذت بردم :8: شاید بشه گفت بهترین خاطره ی عمرم از اینترنت همین صندلی داغ باشه. خیلی چیزا یاد گرفتم خیلی جاها خودمو بیشتر شناختم خیلی جاها درس گرفتم و خلاصه خیلی خیلی خیلی.. دوستانی که بنده ی ناقابل رو به القاب مثبت و خوبی ملقب کردند کمال قدردانی و تشکر رو میکنم و به قول "چینگ" که میگه تا صفتی رو در خودت نبینی اون رو در دیگران نخواهی دید! ، حتما چنین هست که منو لایق این صفات دیدید :84: همونطور که میدونید قراره در اینجا ترینها رو انتخاب کنم و سوالاتی رو از شما گلهای روزگار بپرسم :82: پس بیشتر منتظرتون نمی ذارم و این هم..... 1244

الف-

اول بریم خدمت انتخاب ترینها! این ترینها رو در زیر لیست کردم که عناوینش رو خودم با توجه به سوالاتی که دوستان عزیز کردند طرح کردم :4: که به نفرات برتر 15 بوفی و یک عدد دیپلم افتخار، بعلاوه لوح زرین این سری مسابقات بعنوان یادوگاری اهدا خواهد شد :84: البته نفرات برتر در کمیسیون چهار نفره انتخاب گردیده اند تا جای شک و شبهه و اعتراضی نباشد :50: که مرکبند از دبیر این همایش، جناب آقای کیش مهر (نماینده ی رسمی فرهنگستان فرهنگ و ادب و هنر کیش مهر)، آقای مجتبی مسئول تدارکات، جناب آقای سعید مسئول هماهنگی و برگزار کننده ی این مراسم آقای مجی 824

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به سورپرایز کننده ترین سوال تعلق میگیرد به کاربر گرامی کارلوس
    نمایش یا پنهان متنبا توجه به سوالی که گفت نفر سومی که دوست داری بیاد خواستگاریت کیه؟ و همچنین دختر همسایه شون رو که بهم معرفی کرد :4:

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به سوالی که منو شرمنده ترین کرد، سوال آبجی ترگلی مهربونی بود که گفتند
    نمایش یا پنهان متنآیا خودت خبر داری که قلب خیلی مهربونی داری؟

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به ، با کلاس ترین سوالها تعلق میگیرد به کاربران گرامیان هیفای بیردانا و علی کارلوس بخاطر پرسیدن این سوالات :
    نمایش یا پنهان متنپیشنهادت برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم چیه ؟ یعنی چه طرح هایی رو میتونی ارائه بدی که عامه پسند و پرسود باشه برای مردم ؟(فک کن رئیس جمهوری )

نمایش یا پنهان متناگه بخوای یک کار خیریه در آینده ت انجام بدی چه پروژه ای به نظرت مفیدتره ؟

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به کاربر هاچو هاچو بخاطر بی معنی ترین و الکی ترین سوال
    نمایش یا پنهان متنیک جمله برای دلداری به یک عنتر که تالاسمی ماژور داره و از درخت افتاده روی یک جوجه تیغی بگو؟

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به خاطر کوچکترین سوال منجر به درازترین جواب ، به کاربر پرروی سایت شیرین ، بخاطر پرسیدن این سوال که نظرت رو راجع به تک تک کاربران سایت بگو :4:

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به خاطر گیربده ترین سوالات دیااکو

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به تفکر برانگیزترین سوالات تعلق میگیرد به کاربر گرامی امین بچه مثبت نژاد

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین خشن ترین سوالات، به کابر ماهی گلی بخاطر پرسیدن اینکه ایا نمی ترسی امام زمان (عج) گردنتو بزنه و فکر کن الان قراره بمیری

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین داغ ترین سوال به کاربر گرامی هیفای بیردانا بخاطر پیشنهادش

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین زرشک ترین سوالات تعلق میگیرد به پرروترین کاربر سایت بخاطر پرسیدن سوالاتی از قبیل :
    نمایش یا پنهان متنفرق باتری با مادر زن چیه؟

نمایش یا پنهان متنتو این عکس کدوم دانش آموز خسته و خواب آلود به نظر ميرسه؟کدومشون دوقلو هستن مثل میتی؟چند تا زن تو عکس میبینی ؟چند نفرشون خوشحالن؟

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین بهترین سوال پیشنهادی به سایت ، تعلق میگیرد به کاربر حورا بخاطر پرسیدن این سوال که یک پیشنهاد مدیریتی به سایت بده.

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به رمانتیک ترین سوالات و رمانتیک ترین فرد این تاپیک به هیفای بیردانا

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین اجتماعی ترین سوالات تعلق میگیرد به کاربر گیلاسی بخاطر سوالات اجتماعی اش

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین تیرتپرترین سوال به دلشاد بهروزی بخاطر سوال تیرتپری زیر
    نمایش یا پنهان متناگر نصف شب از خواب بیدار بشی و ببینی دختر همسایه لخت تو بغلت خوابیده چکار میکنی؟

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین علمی ترین سوال تعلق میگیرد به کاربر آقا بهروز یره (levrone) بخاطر پرسیدن سوال زیر
    نمایش یا پنهان متنمدیریت کایزن رو به صورت ساده و قابل فهم در یک سطر برام توضیح بده.

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به منحرف ترین سوال تعلق میگیرد به کاربر گرامی آرش فیفتیتو بخاطر سوال زیر
    نمایش یا پنهان متن اون چه فیلمیه که معمولاً ۲تا شخصیت اصلی‌ داره، که معمولان لختن..! یه کار تکراری رو هی‌ انجام میدان، بعضی‌ وقتا خشن، بعضی‌ وقتا با ملایمت ؛ هیچ گفتو گویی هم بینشون رد و بدل نمی‌شه.

توضیحأ اینکه بدلیل آماده نبودن دیپلم افتخار و لوح زرین با طلای 39 عیار این مسابقات :86: ، این جوایز همزمان با جشنواره ی فیلم فجر ، در وقت گل نی به این عزیزان تعلق خواهد گرفت :50:
    نمایش یا پنهان متن :103:

ب- سوالات مربوط به پاسخ و جواب هایی که در طی این صندلی داغ عنوان شده است :

1. یکی از جک هایی که توی تاپیک گفتم رو با رسم نمودار شرح دهید و بگید که خطاب به کی گفتم؟ :4:
    نمایش یا پنهان متنتا ببینم جک هایی که میگم رو می خونید یا نه؟ :43:

2. در پاسخ به سوالی که گفتند برداشتم از زندگی چیه؟ ، پرسش کننده کی بود و من چه جوابی دادم؟ :86:

3. در سوال کاکو محمود گلو :50: که گفتند یک نصیحت برادرانه بکن؟ ، پرسش کننده و پرسش شونده چه کسانی بودند :86: و من چه جوابی دادم؟ :4:

ج- و آمـــــا میریم سر اصل مطلب :4:

همونطور که قبلا هم عرض شد برنامه ریزی کرده بودم که همچینی یه نموره اینجا داغتون بکنم که شما هم شریک داغ شدن من باشید :74:
    اول اینو بگم به گیلاسی گفته بودم که به افراد جوایز بیشتری بدهند ولی قبول نکردند و گفتند که 5 بوفی بیشتر نمیدیم :9: حالا دلیلش رو نمی دونم ولی فکر کنم دلیلش اینه که نرخ تورم توی بوفی لند میره بالا :4:

البته اینم بگم که اگه جواب دوستان عزیز خیلی مورد قبول بود و خیلی حض حظ حز حذ کردم خودم هم بهشون بوفی برنز میدم :9: پس بشتابید :82:

سوال یک) ممکنه این جمله از سید جمال الدین اسد آبادی رو شنیده باشید که میگه " به غرب رفتم اسلام دیدم مسلمان ندیدم به شرق رفتم همه مسلمان دیدم اسلام ندیدم!!! نظرتون راجع به این جمله چیه؟ البته اگه یادتون باشه گفتم بهترین فیلم ایرانی که دیدم فیلم کتاب قانون بوده. که در جوابم میتونید از این فیلم هم استفاده بکنید. هر چند شرح همین جمله هم کافیه :3:

سوال دوم) رابطه جنسی قبل از ازدواج، مخالف یا موافق؟ مسئله اینست! نظرتون چیه؟ :65:

سوال سوم) پیشنهاد و انتقاد سازنده ای که میتونید از بنده ی حقیر سراپا تقصیر بکنید چیه؟ :9:

تمامی جوابها در همین تاپیک بایستی جواب داده شوند :4:

نمایش یا پنهان متندر ضمن اینجانب از گرفتن هرگونه رشوه، شیرینی، پول چایی، زیر میزی، رو میزی و... معذورم و کسانی که این عمل قبیح را انجام دهند دست بسته به مدیره گیلاسی تقدیم خواهند شد تا اعمال قانون شوند :86: و همچنین مبلغ رشوه ضمیمه ی پرونده خواهد شد. البته شماره تلفنم رو هر کسی خواست بهش میدم تا بیرون از سایت اگه کاری داشت خدمت برسیم :50:

و من الله توفیق :84: 311

• هاچو هاچو

مجی جان بازگشت شما رو از صندلی داغ قبول باشه :4: انصافا گیلی گیلی هم خیلی زحمت کشید 386 صندلی واقعا داغی داشتی آفرین :105:
    راستی الان ما باید چی رو جواب بدیم ؟ :66: اگر بشه که این سوالا رو به من برسونی 853 از خجالتت در میام 824

• gilas

لابد صندلیت اونطوری داغ نشده

هههههه خبر نداری
    اینقده داغ بود که به جمع حضوری هم کشید :4:

• Kishe Mehr

تشکرات به صورت نقدی هم پذیرفته میشود :4:

چون در هفته ی مقدس اختلاس قرار داریم می ترسم که به جرم اخذ رشوه و زیر میزی و رو میزی طرح گیگیلی از مدیریت برکنارت بکنن :74:
    بابا شماها دوتا ایش مامانم اینا تشریف داریم پس چرا جای مال من خوب شد :4:

لابد صندلیت اونطوری داغ نشده :4:
    بدجنس :23: :23:
    حالا خوبه میترسیدن اگه نمیترسیدن چکار میکردین :23:

من یه اعترافی بکنم؟ :9:
    نمایش یا پنهان متنخیلی از پستهامونو بخاطر اذیت کردنت میذاشتیم :50: :23:

اعلام حضور کردم که بدونی من هستم :23:

اهان خوب شد گفتی، من فکر می کردم که این پست رو کاکو محمود گذاشته و کلا اثری از شما تو این تاپیک نیست :4:
    عمو داره تعارف میکنه بفرست برا خودم :23: :23:

:13: نه کاکو محمود گلو... همین الان پاشو برو برام پستش کن بیاد :23:
    نمایش یا پنهان متنراستی میشه اون صندلی که روش داغ شدی رو برام بفرستی؟ البته اگه داری؟ :4:

نقل قول: هاچو هاچو
    مجی جان بازگشت شما رو از صندلی داغ قبول باشه

مرسی یره :11: صندلیم مشکور شد داغ بودنم مقبول واقع قرار گرفت :23:
    نقل قول: هاچو هاچو
    انصافا گیلی گیلی هم خیلی زحمت کشید

اره واقعا خیلی کشید :4:
    صندلی واقعا داغی داشتی آفرین

:9: میسی یره.. به لطف شما و دیگر دوستان بید :8:
    نقل قول: هاچو هاچو
    راستی الان ما باید چی رو جواب بدیم ؟

داره سوالا آمده میشه الان بهت میگم :4:
    اگر بشه که این سوالا رو به من برسونی 853 از خجالتت در میام 824

راستش سوالا اوپن هست :50: ولی حالا چجوری در میای تا توی برنده کردنت یه کارایی بکنم :50:

• هاچو هاچو

راستش سوالا اوپن هست :50: ولی حالا چجوری در میای تا توی برنده کردنت یه کارایی بکنم :50:

نمیشه گفت :50: پیغام کن برام :50: بالاخره یه روزم نوبت ما میشه رو این صندلی بشینیم :50: جبران میکنم :50:

• بهونه

مجی جون منم به نوبه خودم بهت خسته نباشید میگم ایشالله در تمام مراحل زندگیت موفق و سر بلند باشی386

از یگانه گیلاس سایت هم تشکر میکنم که با وقتی که برای این کار میزاره خیلی زحمت میکشه من خودم یک هزارم این وقتی که گیلاسی میزاره رو ندارم دستت مرسی :8: :11:

• حورا

خسته نباشین گیلاس عزیز و مجتبی خان :46: :46:

• levrone

مرسی مجتبی جان.
    انصافا صندلی داغ جالبی بود.
    از تمامی مدیران دست اندرکاران اعم از کارگران واحد فنی نودال خانواده کریمی فرماندهی نیروی انتظامی و دیگر دوستانی که مارا در این راه همراهی کردند تشکر میکنم.
    جا داره یه تشکر مخصوص هم از بلقیس جان بابت اجرای بی نقص صندلی داغ بکنم.

• The one

ميخواي من جواب سوالا رو بگم تو طرحشون كن :4:

• Life Dream

آقا خسته نباشيد ميگم به همه دست اندركاران، شركت كنندگان، مدير و مديره ها و مهمانهاي افتخاري و غير فتخاري، خدا قوت
    من در كل توو زندگي مردم زياد فضولي نميكنم و به خاطر همينه كه زياد به صندلي داغ كسي سر نميزنم!! بعداً گلايه نكنيد ازم ها! :10:

• carlos

من هم به نوبه خودم :83:
    من هم به نوبه خودم تشکر میکنم :83:
    ای بابا یاد یه جوکی میوفتم هی خندم میگیره :83:

Kishe Mehr,
    مجی میگم جواب سوالای فردا رو نداری امشب برام SMS کنی :50:
    :4::4:

• ژنرال

نقل قول: carlos
    مجی میگم جواب سوالای فردا رو نداری امشب برام SMS کنی :50:
    :4::4:

بابا یه ماه دیگه CD ایش میاد بیرون.. تو همه مغازه ها میفروشن :4: