₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 14

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

388 بازدید، 264 پست، نویسنده: gilas

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    اخه اجرهای کلوز اپ تموم شده بود

پس بیا تا یک لانگ شات ازت بگیرم 381
    نقل قول: نخبه
    نکنه من همسن ننه دایناسورهام

پ ن پ همسن ننه ی خرسی ها هستی :50:
    :23:
    نقل قول: نخبه
    پرو من خیلی جوونترم ارزوهای جنسی دارم

452 ای بی تربیت تیرتپری نشین 848

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    لانگ شات

:5: این ژستم خوبه :10:

اولین باری که لانگ شاتو شنیدم فکر می کردم میگن رانگ شات یعنی اشتباهی از خودشون تیر در و کنن. :4:

نمایش یا پنهان متن حالا یه وقت اشتباهی تیر و تپر در نشه :24: :23:

• Holtek

نقل قول: ماهی
    از کی باید اجازه بگیری؟ :37:

از یه نفر که خیلی ...... و ....... و .......
    نمایش یا پنهان متنجاهای خالی رو پر کنید

نقل قول: ماهی
    اجازه ی ایشونم دست شماست لابد :99:

اختیار دارین این چه حرفیه
    ولی حیف شد سوتی خیلی باحالی بود ولی اجازه نفرمودند :10:
    شما هر کدومشو که دوست داری جواب بده دکتر :4:

پرداختن به مسائل جنسی در هر مرحله و زمانی بسیار خوب و مفید هست :4:

• نخبه

پ ن پ همسن ننه ی خرسی ها هستی :50:

به خرس کاریت نباشه رفته پیشواز خواب زمستانی :4:

ای بی تربیت تیرتپری نشین

مگه چیه؟ خودت گفتی راجع به مسائیل تیر تپر نظر بدیم که بسی مهم می باشد :4:

• Kishe Mehr

:111: ای اهالی بوف بوفی بدانید و آگاه باشید ، :80: تا ساعاتی دیگر جواب آزمایش، نه یعنی جواب برنده ها اعلام خواهد شد 1244

• ماهی

اعلام نمی خواد که...همه می دونن :5:

• gilas

تاریخ شروع مسابقه جانبی صندلی داغ مهر 1390 :

شنبه 23 مهر تا شنبه 30 مهر

:4:

• هاچو هاچو

چون آخرای عمر این تاپیک هست اومد اون سه تا سوالی که پرسیدی جواب بدم هر چند مختصر 806
    سوال یک) ممکنه این جمله از سید جمال الدین اسد آبادی رو شنیده باشید که میگه " به غرب رفتم اسلام دیدم مسلمان ندیدم به شرق رفتم همه مسلمان دیدم اسلام ندیدم!!! نظرتون راجع به این جمله چیه؟ البته اگه یادتون باشه گفتم بهترین فیلم ایرانی که دیدم فیلم کتاب قانون بوده. که در جوابم میتونید از این فیلم هم استفاده بکنید. هر چند شرح همین جمله هم کافیه

متاسفانه این جمله بعضی موقعها حقیقت داره :2: واقعا نمیدونم چی بگم :66:
    سوال دوم) رابطه جنسی قبل از ازدواج، مخالف یا موافق؟ مسئله اینست! نظرتون چیه؟

هم موافق هم مخالف :4: ،مثلا وقتی کسی به هر دلیلی شرایط ازدواج رو نداره میتونه اینطوری نیازشو برآورده کنه که بحثشم مفصله و اصلا هم نمیخوام راجع به این موضوع با کسی بحث کنم 279 (آخه نظرات راجع به این موضوع متفاوته :3: ) اما من شخصا یک مشکلی با این قضیه دارم اونم اینه که موقع ازدواج عذاب وجدان میگیرم 806 و گرنه با اصلا این کار مشکلی ندارم به شرطی که در چارچوب اعتقادات دینیم باشه :3:
    سوال سوم) پیشنهاد و انتقاد سازنده ای که میتونید از بنده ی حقیر سراپا تقصیر بکنید چیه؟

من که کوچکتر ازین حرفام و ازینجور تعارفا :10: ولی باید بیشتر ازینا باهات آشنا بشم داداشی که بتونم پیشنهاد یا انتقادی بکنم :6:
    در آخر برات آرزوی موفقیت میکنم و خسته نباشید بخاطر زحمتی که تو این مدت واسه صندلیت و جانب صندلیت کشیدی :11: خدابای 351

• The one

منم اومدم پسابيش تشكر كنم كه ميخواي همه ي جوايزو بهم بدي :4:
    نه ولي بي شوخي صندلي داغ جذابي داشتي مجي جان وأين مسابقه ي جانبي هم با همت و طرح سوالهاي قابل توجهت، جالب و خواندني بود.
    كلا از هر دو بخش نكات مفيدي رو دريافت كردم كه سپاسگزارم گلو. هميشه پيروز باشي دوست خوبم :8:

• Kishe Mehr

هاچو هاچو,
    دست گل ات مرسی یره داداش :11: بابت جواباتم میسی :6: خواهش میشه، ایشالله تو صندلیت جبران کنم :86: هرچند میتونستی توی این صندلی داغ منو بیشتر بشناسی ولی اگه به من پیشنهاد میکردی و انتقاد می دادی :4: خیلی بهتر بود ولی خوب داداشتو بشناس و انتقاد بده و پیشنهاد کن :9:
    The one,
    خواهش میشه هیفا گلو :6: از من تشکر نکنید از داغ کننده ی اصلی تاپیک یعنی خودت تشکر بکن :4: واقعا خیلی چیزا یاد گرفتم تو این تاپیک ولی دوست داشتم خیلی از من انتقاد بکنند و پیشنهاد بهم بدن ولی باید برم توی کنه تاپیک و حرفهای بچه ها و خودمو از بین حرفاشون بیرون بکشم :4:واسه همه چی مرسی 1189

• هاچو هاچو

هرچند میتونستی توی این صندلی داغ منو بیشتر بشناسی ولی اگه به من پیشنهاد میکردی و انتقاد می دادی :4: خیلی بهتر بود ولی خوب داداشتو بشناس و انتقاد بده و پیشنهاد کن :9:

راست میگی یره :4: یادم نبود تقریبا همه صفحات صندلیتو خوندم :50: پس چرا احساس میکنم نمیشناسمت :37: صبر کن ببینم :22: اِ مستشار تویی ؟ :4:
    والا انتقاد ندارم واقعا که بکنم :4: ولی پیشنهاد.... 403 اینکه بیا مشهد یره ببینمت واقعا جدی میگم :11:

• ژنرال

مبارک برندگان باشه :24:

• gilas

Kishe Mehr,
    لطفا اسم برندهای 3تا سوال دوم رو برام پیغام خصوصی کن :1:

• gilas

نتیجه صندلی داغ مهر ماه با حضور Kishe Mehr
    Kishe Mehr برنده 190 بوفی به همراه یک ستاره که زیر آواتار قرار میگرد و لوح اهدای mz56mz

اسامی برندگان بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال ، تفکر برانگیزترین سوال و رمانتیک ترین سوال جایزه برابر با 15 بوفی

بهترین سوال
    The one
    carlos

خنده دار ترین
    هاچوهاچو
    نخبه

داغ ترین
    The one

خلاقانه ترین
    arash52
    levrone

تفکر برانگیزترین
    بچه مثبت

رمانتیک ترین
    حورا

اسامی برندگان مسابقه جانبی بخش اول با جایزه 5 بوفی

نخبه پاسخ به سه سوال 15 بوفی

اسامی برندگان مسابقه جانبی بخش دوم با جایزه 5 بوفی

mojde، ماهی و The one هر کدام 5 بوفی

• حورا

خسته نباشید :1:
    :46: :46:

• Kishe Mehr

بازم از همه ی دوستان عزیزی که بنده ی حقیر سراپا تقصیر رو داغ نمودند تشکر و قدردانی بیجه، نه یعنی ویژه بعمل می آید ایشالله که در صندلی داغهاشون جبران کنم :4: از تک تک دوستان بخصوص هیفا گلو که زحمتیده شدند :6:
    نقل قول: gilas
    Kishe Mehr برنده 190 بوفی به همراه یک ستاره که زیر آواتار قرار میگرد و لوح اهدای mz56mz

بابت ستاره جون مرسی :9: سنشون چقده؟ :9: قد و قواره و... چی؟ :9: چه رشته ای درس خوندن؟ :9: اصالتا کجایی هستن؟ :9: ولی اصل تفاهم هست که ما دو تا با هم تفاهم داریم :9: ایشالله به زودی تاریخ مراسم عقد و عروسی رو به اطلاع عموم و داییم و عمه ام اینا میرسونیم :9: ولی میگم چرا میخواید بذارینش زیر اواتارم؟ :9: بذارینش تو قلبم :9: 824

بابت لوح یادبود هم از کاکو گلو متشکرم :6: بعنوان یادگاری از این سایت و کاکو گلو و این صندلی داغ تا همیشه نگهش می دارم :8:

بابت امتیاز هم چقده خسیسین :10:

بهرحال خیلی میسی :11:

برنده ها هم مبارکشون باشه :8: دیگه ببخشید کم و کسری داشت گردن یه بنده خدایی :50: که نذاشت کارمونو درست انجام بدیم :4: انتخاب ها محدود بودن و جوابهای زیبای دوستان هم وسیع که دیگه این شد که میبینید هر چند اگه از من بود همه رو برنده اعلام می کردم :9:

• gilas

بابت امتیاز هم چقده خسیسین

احیانا چیزی درباره اسب پیشکشی و دندون اینا چیزی شنیدی :4:

• هاچو هاچو

بابت امتیاز هم چقده خسیسین :10:

بیا گیلی اینم مزد دستت :4: این همه با پارتی بازی اینو نشوندی رو صندلی حالا تحویل بگیر :86:

• mz56mz

تا همیشه نگهش می دارم

اول كه مباركت باشه كاكو و دويوم هم بپا نشكنه شيشه اى :15:

• gilas

نقل قول: هاچو هاچو
    بیا گیلی اینم مزد دستت

هیییی میبینی جوجو جنگولک باز :44:
    بشکنه این شاخه که نمک نداره :2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: