₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14

๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

388 بازدید، 264 پست، نویسنده: gilas

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: gilas
    برنده 190 بوفی به همراه یک ستاره که زیر آواتار قرار میگرد و لوح اهدای mz56mz

190 امتیاز از چند امتیاز؟
    باید به مجی یه عالمه امتیاز بدین بچه مردم جواب هر سوال رو ده خط مینوشت نه یه کلمه :19: کلی هم صندلیش داغ و باحال بود با سوالای مختلف من که بسی خوشم اومد از این صندلی...... راستش رو بگید کی امتیازا رو اختلاس کرده؟304
    مجی جان ناراحت نباش از این صندلی به اون صندلی فرجه :4:

تبریک میگم به همه برندگان

282 282
    و تشکر از گیلاسی عزیززززززززززززززززز برای همه زحمتهایی که کشیدن.. دست گلت درد نکنه خانوم با مسئولیت 786

• هاچو هاچو

هیییی میبینی جوجو جنگولک باز :44:

:83: تو هم چه اسمی گذاشتی رو ما :83:
    بشکنه این شاخه که نمک نداره :2:

انقدر گفتم کم نمک درست نکن :56: گوش ندادی :10:
    حالا عیبی نداره 668 برای صندلی بعدی منو انتخاب کن تا جبران کنم واست 585

• gilas

نقل قول: نخبه

درسته خوب جواب داد اما چندتا تذکر داشت خوب اینا کم میشه بعدم همه راضی نبودن که :100:
    منم خیلی حرص داد تازه :4:
    :23:

• Kishe Mehr

احیانا چیزی درباره اسب پیشکشی و دندون اینا چیزی شنیدی :4:

451 مگه قراره هویجوری در راه خدا بهم امتیاز بدین؟ :7: اون دندون و اسب پیشکش رو به کسی میدن که کار و تلاشی نکرده نه به کسی که دو هفته اومده زحمت کشیده جواب داده :22: این حرفو واقعا گیلاسی زده؟ 378
    نمایش یا پنهان متنبعدشم یه جور میگید که انگار سکه تمام بهار آزادی طرح امام (ره) قراره بدین :23: حالا خوبه براتون خرجی نداره اگه خرج داشت چی کار میکردین :23: ولی هرچند ما که چشم و دل سیریم چیزی هم نمی دادین بازم همونطور که تشکر کردم بازم تشکر میکردم :15:

نقل قول: هاچو هاچو
    بیا گیلی اینم مزد دستت :4: این همه با پارتی بازی اینو نشوندی رو صندلی حالا تحویل بگیر :86:

یره تو رفیق دزدی یا شریک قافله؟ :23: بعدشم گیلاسی مگه منو انتخاب کرده؟ :4: گیلاسی فقط باعث سلب ارامش من و دست بردن توی کارهای من شده :23:
    نمایش یا پنهان متنولی شوخی کردم گیلاسی ایشالله پله های ترقی رو یکی یکی جارو بکشه :74:

نقل قول: mz56mz

من جیگر ای کاکو محمودو رِ برم که ایقد ماهه هااااااااااااا :11:

• Kishe Mehr

مثل اینکه از 300 هست :4:
    نمایش یا پنهان متنبی خیال بابا من که تاید لباسشویی رو واسه کیفیتش میخرم جایزه هم نمیدونم داره یا نه ؟ :66:

نمایش یا پنهان متن:23:

باید به مجی یه عالمه امتیاز بدین بچه مردم جواب هر سوال رو ده خط مینوشت نه یه کلمه

قربون ادم چیز فهم :3: یه بوس میدم لطفا بدون اینکه بهش دست بخوره مستقیم بدین به اقاتون اقاشون اقاجون 786
    کلی هم صندلیش داغ و باحال بود با سوالای مختلف من که بسی خوشم اومد از این صندلی.

بفرما گیلاسی :3: بنا به اذعان بروبکس بوفی مسابقه به بهترین نحو ممکن انجام شد :4: و اگه تعریف از خود نباشه حتی بهترین مسابقه بود :3:
    راستش رو بگید کی امتیازا رو اختلاس کرده؟

همش زیر سر همین بنده خدا هست :50: تازشم همه ی بچه ها رو من حداقل سه بار برنده کردم بودم گیلاسی نذاشت :4: بعدشم قرار بود به خرج بیت البوفی یک تور یک ماهه آنتالیا و پاتایای تایلند (ویژه اقایان :9: ) به هر کدومتون بدم :74:
    مجی جان ناراحت نباش از این صندلی به اون صندلی فرجه :4:

فدای سرت ما که ناراحت نیستیم خدا از باعث و بانیش نگذره :23: الهی که تو گلوش گیر بکنه :74:

درسته خوب جواب داد اما چندتا تذکر داشت خوب اینا کم میشه بعدم همه راضی نبودن که :100:

452 منظورت از تذکرا چیه؟ :37: بعدشم کیا راضی نبودن؟ 452 هر کسی که درست جواب نگرفته بود من دوباره و چندباره توضیح میدادم :4: حالا نمیخواید بیشتر بدید الکی بهونه نیارید :23:
    منم خیلی حرص داد تازه :4:

والله با کاکو محمود مسابقه (شعر و داستان) برگزار کردیم (اونم در حد تیم ملی) نه من اذیت شدم نه کاکو گلو و نه من حرص خوردم و نه کاکو گلو :15:

• The one

Kishe Mehr برنده 190 بوفی

452
    ضمن تشکر و قدردانی و بقیش زیاد مهم نیست فقط یکی بهم بگه چرا آخه؟!!!

به نظر من که مجی سنگ تموم گذاشت و من که پرسشگر داغترین سوال بودم داغترین جواب رو هم گرفتم بدون هیچ سانسوری... :24:
    به هرحال خوشحال میشم اگه مجلس خبرگان توضیح بیشتری ارائه بدن در این زمینه :4: و کلا امتیاز رو چه معیاری داده میشه ؟!! :84:

• Kishe Mehr

The one,
    مرسی عزیزم بی خیال. فدای سرت. بذار این دهن بسته بمونه :5: :24:
    نمایش یا پنهان متنایشالله در دادگاه های بین المللی در حضور مدیرکل آژانس پی گیری خواهد شد :3:

به قول عادل جان فردوسی پور جان « قضاوت را به مردم واگذار میکنیم و مردم فهمیده هستند » :3:

• The one

البته مساله سر امتیاز و اینها نیست که همه ی اینها فقط وسیله ای برای سرگرمی کاربران هست منتها مساله اینجاست که همه ی کارها و حساب کتابمون در سایت بر اساس ضوابطی ایجاد میشه .

و به خاطر اینکه بچه ها در اینده هم بتونن با اگاهی بیشتری نسبت به قوانین این بخش، شرکت کنند به نظرم بهتره که همه ی شرایط و نکاتی که در کسر و بیشتر کردن امتیاز نقش دارند، ذکر بشن!!

علاوه بر اینکه این حق ما حضار و از همه مهمتر حق مجی هست که بدونه این یک هفته ای که برای جذابتر شدن صندلی داغ وقت گذاشته کجاش کم وکاستی بوده تا نتیجه ی مطلوب از این بخش به بهترین صورت گرفته بشه!!

من متوجه نمیشم خود مجی عزیز که گفت هر کس انتقادی ازم داره بگه پس چرا به جای کسر امتیاز از این آپشنی که خود مجی داد استفاده نشد.
    به هرحال با پوزش از دوستان من اصرار دارم که علت رو با شفافیت تمام و علنی بدونم . مرسی :46:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    البته مساله سر امتیاز و اینها نیست که همه ی اینها فقط وسیله ای برای سرگرمی کاربران هست منتها مساله اینجاست که همه ی کارها و حساب کتابمون در سایت بر اساس ضوابطی ایجاد میشه .

قربون ادم چیز فهم 786 توی قانون هر کشوری میگن که اگر هر قانونی بخواد وضع بشه بایستی به اطلاع عموم رسانده بشه و اگر این قانون اطلاع رسانی نشه قابلیت اجرا نداره :3: حالا نمیدونم چرا توی این سایت و بخصوص توی تاپیکی که این چیزا توش مهمه اطلاع رسانی نمیشه!!!! فکر کنم مشکل از اطلاع رساننده باشه :1: حالا هم والله ما که چنین قانونی ندیدیم :66: هر کی دیده به ما هم خبر بده :7:
    و به خاطر اینکه بچه ها در اینده هم بتونن با اگاهی بیشتری نسبت به قوانین این بخش، شرکت کنند به نظرم بهتره که همه ی شرایط و نکاتی که در کسر و بیشتر کردن امتیاز نقش دارند، ذکر بشن!!

این عین اینه که توی بازی فوتبال کسی ندونه خطای هَند چیه بعد خطای هند گرفته بشه 451
    به هرحال با پوزش از دوستان من اصرار دارم که علت رو با شفافیت تمام و علنی بدونم . مرسی :46:

گل بودنتو میرسونه :6: بهرحال من اگه از حق خودم هم بگذرم از حق دیگران نمی گذرم :15: عین مدعی العموم تا آخرش وایسادم :4:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    گل بودنتو میرسونه بهرحال من اگه از حق خودم هم بگذرم از حق دیگران نمی گذرم عین مدعی العموم تا آخرش وایسادم

قربانت مجی جون 786

به خدا نه اینکه تو دوستم باشی کلا همه دیدند که تو صندلی داغ خیلی مایه گذاشتی و سعی کردی همه ی سوالها رو به بهترین صورت و خیلی کامل جواب بدی یعنی واقعا وقت گذاشتی بعد هم که جواب همه رو دادی دیگه نمیدونم امیدوارم به زودی علت کسر این 110 امتیازو بفهمیم .. هر چند اگه شما با اونهمه زحمت 300 امتیاز نگیری دیگه نمیدونم کی میتونه استحقاق این جایزه رو داشته باشه :37:

• Kishe Mehr

قربانت مجی جون 786

زنده باشی گلو :9:
    نقل قول: The one
    به خدا نه اینکه تو دوستم باشی کلا همه دیدند که تو صندلی داغ خیلی مایه گذاشتی و سعی کردی همه ی سوالها رو به بهترین صورت و خیلی کامل جواب بدی یعنی واقعا وقت گذاشتی بعد هم که جواب همه رو دادی دیگه نمیدونم امیدوارم به زودی علت کسر این 110 امتیازو بفهمیم .. هر چند اگه شما با اونهمه زحمت 300 امتیاز نگیری دیگه نمیدونم کی میتونه استحقاق این جایزه رو داشته باشه :37:

حالا نمیخواستم بگم ولی واقعا از وقت درس و کار و... گذاشتم و اومدم جواب دادم :1:

خب اره جواب همه رو دادم و کسی هم نگفت که جواب ندادی یا اینکه از جواب دادنت راضی نیستم!!!! اگر این تذکر مربوط به انتخاب برنده هاست که واسه اونم جواب دارم :3:

• The one

حالا نمیخواستم بگم ولی واقعا از وقت درس و کار و... گذاشتم و اومدم جواب دادم

:84:
    به هرحال این حرفهایی هم که زده شد یک انتقاد دوستانه از نحوه ی برگزاری این بخش جذاب بود و گرنه زحمت بزرگی که گیلاسی عزیزم میکشه برای همه مخصوصا من و مجی کاملا نموداره :8:

• Kishe Mehr

نموداره

اره نمودارش نمودار خطی هست :4:

• The one

اره نمودارش نمودار خطی هست

:23:

میگم امروز یکشنبه ست پس این تاپیکه چرا اکسپایر نمیشه؟ :23: تازه شده اکشن! برم واسه هفته ی دومش جشن تخمه شکنی بگیرم ... بشکن بشکنه بشکن! تخمه میشکنی؟ بشکن! با پوست میخوری؟ نشکن :23:

• Kishe Mehr

میگم امروز یکشنبه ست پس این تاپیکه چرا اکسپایر نمیشه؟ :23: تازه شده اکشن! برم واسه هفته ی دومش جشن تخمه شکنی بگیرم ... بشکن بشکنه بشکن! تخمه میشکنی؟ بشکن! با پوست میخوری؟ نشکن :23:

فکر کنم بخاطر استقبال بی نظیر روزه داران محترم ماه رمضان تمدید...... :68: نه یعنی فکر کنم بخاطر استقبال بی نظیر دوستان بوفی پور، صندلی داغم تمدید شده :23:

• gilas

دست همگی درد نکنه
    امتیازا رو برداشتم برای خودم برای سفر به سواحل هاوایی:4:

• نخبه

امتیازا رو برداشتم برای خودم برای سفر به سواحل هاوایی:4:

چمدونا رو بستم بریم 1144 1144 1144 1144

• بچه مثبت

جهت تنویر افکار عمومی عرض میکنم که: :4:
    سقف امتیازهای در نظر گرفته شده برای میهمان صندلی داغ 300 امتیاز بود!
    براساس نظر هیئت مدیره صندلی داغ با توجه به لوحی که محمود جان تقدیم میکند این سقف کاهش یافته!

به همه برندگان و سوال کنندگان و داغ شدگان تبریک عرض مینمایم :46: :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

علاوه بر اینکه این حق ما حضار و از همه مهمتر حق مجی هست که بدونه این یک هفته ای که برای جذابتر شدن صندلی داغ وقت گذاشته کجاش کم وکاستی بوده تا نتیجه ی مطلوب از این بخش به بهترین صورت گرفته بشه!!

من متوجه نمیشم خود مجی عزیز که گفت هر کس انتقادی ازم داره بگه پس چرا به جای کسر امتیاز از این آپشنی که خود مجی داد استفاده نشد.

:83:

:4:

:50:

• ماهی

همگی خسته نباشید.گیلاس ، مجی و عمو محمود و همه ی اونایی که واقعا زحمت کشیدن...به برندگان هم تبریک می گم.از بابت اینکه منو هم برنده اعلام کردید ممنونم :8:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: