ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
نخبه
نمایش یا پنهان متن
190 امتیاز از چند امتیاز؟
باید به مجی یه عالمه امتیاز بدین بچه مردم جواب هر سوال رو ده خط مینوشت نه یه کلمه
مجی جان ناراحت نباش از این صندلی به اون صندلی فرجه
تبریک میگم به همه برندگان
و تشکر از گیلاسی عزیززززززززززززززززز برای همه زحمتهایی که کشیدن.. دست گلت درد نکنه خانوم با مسئولیت
هاچو هاچو
انقدر گفتم کم نمک درست نکن
حالا عیبی نداره
gilas
درسته خوب جواب داد اما چندتا تذکر داشت خوب اینا کم میشه بعدم همه راضی نبودن که
منم خیلی حرص داد تازه
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
بعدشم یه جور میگید که انگار سکه تمام بهار آزادی طرح امام (ره) قراره بدینیره تو رفیق دزدی یا شریک قافله؟
نمایش یا پنهان متن
ولی شوخی کردم گیلاسی ایشالله پله های ترقی رو یکی یکی جارو بکشهمن جیگر ای کاکو محمودو رِ برم که ایقد ماهه هااااااااااااا
Kishe Mehr
مثل اینکه از 300 هست
نمایش یا پنهان متن
بی خیال بابا من که تاید لباسشویی رو واسه کیفیتش میخرم جایزه هم نمیدونم داره یا نه ؟نمایش یا پنهان متن
قربون ادم چیز فهم
بفرما گیلاسی
همش زیر سر همین بنده خدا هست
فدای سرت ما که ناراحت نیستیم خدا از باعث و بانیش نگذره
والله با کاکو محمود مسابقه (شعر و داستان) برگزار کردیم (اونم در حد تیم ملی) نه من اذیت شدم نه کاکو گلو و نه من حرص خوردم و نه کاکو گلو
The one
ضمن تشکر و قدردانی و بقیش زیاد مهم نیست فقط یکی بهم بگه چرا آخه؟!!!
به نظر من که مجی سنگ تموم گذاشت و من که پرسشگر داغترین سوال بودم داغترین جواب رو هم گرفتم بدون هیچ سانسوری...
به هرحال خوشحال میشم اگه مجلس خبرگان توضیح بیشتری ارائه بدن در این زمینه
Kishe Mehr
مرسی عزیزم بی خیال. فدای سرت. بذار این دهن بسته بمونه
نمایش یا پنهان متن
ایشالله در دادگاه های بین المللی در حضور مدیرکل آژانس پی گیری خواهد شدبه قول عادل جان فردوسی پور جان « قضاوت را به مردم واگذار میکنیم و مردم فهمیده هستند »
The one
و به خاطر اینکه بچه ها در اینده هم بتونن با اگاهی بیشتری نسبت به قوانین این بخش، شرکت کنند به نظرم بهتره که همه ی شرایط و نکاتی که در کسر و بیشتر کردن امتیاز نقش دارند، ذکر بشن!!
علاوه بر اینکه این حق ما حضار و از همه مهمتر حق مجی هست که بدونه این یک هفته ای که برای جذابتر شدن صندلی داغ وقت گذاشته کجاش کم وکاستی بوده تا نتیجه ی مطلوب از این بخش به بهترین صورت گرفته بشه!!
من متوجه نمیشم خود مجی عزیز که گفت هر کس انتقادی ازم داره بگه پس چرا به جای کسر امتیاز از این آپشنی که خود مجی داد استفاده نشد.
به هرحال با پوزش از دوستان من اصرار دارم که علت رو با شفافیت تمام و علنی بدونم . مرسی
Kishe Mehr
قربون ادم چیز فهم
این عین اینه که توی بازی فوتبال کسی ندونه خطای هَند چیه بعد خطای هند گرفته بشه
گل بودنتو میرسونه
The one
قربانت مجی جون
به خدا نه اینکه تو دوستم باشی کلا همه دیدند که تو صندلی داغ خیلی مایه گذاشتی و سعی کردی همه ی سوالها رو به بهترین صورت و خیلی کامل جواب بدی یعنی واقعا وقت گذاشتی بعد هم که جواب همه رو دادی دیگه نمیدونم امیدوارم به زودی علت کسر این 110 امتیازو بفهمیم .. هر چند اگه شما با اونهمه زحمت 300 امتیاز نگیری دیگه نمیدونم کی میتونه استحقاق این جایزه رو داشته باشه
Kishe Mehr
زنده باشی گلو
حالا نمیخواستم بگم ولی واقعا از وقت درس و کار و... گذاشتم و اومدم جواب دادم
خب اره جواب همه رو دادم و کسی هم نگفت که جواب ندادی یا اینکه از جواب دادنت راضی نیستم!!!! اگر این تذکر مربوط به انتخاب برنده هاست که واسه اونم جواب دارم
The one
به هرحال این حرفهایی هم که زده شد یک انتقاد دوستانه از نحوه ی برگزاری این بخش جذاب بود و گرنه زحمت بزرگی که گیلاسی عزیزم میکشه برای همه مخصوصا من و مجی کاملا نموداره
Kishe Mehr
اره نمودارش نمودار خطی هست
The one
میگم امروز یکشنبه ست پس این تاپیکه چرا اکسپایر نمیشه؟
Kishe Mehr
فکر کنم بخاطر استقبال بی نظیر روزه داران محترم ماه رمضان تمدید......
gilas
امتیازا رو برداشتم برای خودم برای سفر به سواحل هاوایی
نخبه
چمدونا رو بستم بریم
بچه مثبت
سقف امتیازهای در نظر گرفته شده برای میهمان صندلی داغ 300 امتیاز بود!
براساس نظر هیئت مدیره صندلی داغ با توجه به لوحی که محمود جان تقدیم میکند این سقف کاهش یافته!
به همه برندگان و سوال کنندگان و داغ شدگان تبریک عرض مینمایم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
و به خاطر اینکه بچه ها در اینده هم بتونن با اگاهی بیشتری نسبت به قوانین این بخش، شرکت کنند به نظرم بهتره که همه ی شرایط و نکاتی که در کسر و بیشتر کردن امتیاز نقش دارند، ذکر بشن!!
علاوه بر اینکه این حق ما حضار و از همه مهمتر حق مجی هست که بدونه این یک هفته ای که برای جذابتر شدن صندلی داغ وقت گذاشته کجاش کم وکاستی بوده تا نتیجه ی مطلوب از این بخش به بهترین صورت گرفته بشه!!
من متوجه نمیشم خود مجی عزیز که گفت هر کس انتقادی ازم داره بگه پس چرا به جای کسر امتیاز از این آپشنی که خود مجی داد استفاده نشد.
به هرحال با پوزش از دوستان من اصرار دارم که علت رو با شفافیت تمام و علنی بدونم . مرسی
ماهی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→