₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 3 4 5 6 7 ... 13 14

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

388 بازدید، 264 پست، نویسنده: gilas

• Kishe Mehr

نقل قول: حورا
    وقت گل نی کی هست حالا؟ 624

یه چیزایی تو همون شتر دیدی ندیدی :50: و یا اینکه پشت گوش ات رو دیدی اینم می بینی :50:
    نقل قول: بچه مثبت
    قابل توجه دوستان! سایت بوف بوفی هیچگونه تعهدی در اهدای جوایز ذکر شده ندارد. حتی در وقت گل نی! :83:

بانک مرکزی جمهوری بوفی لند تضمین کرده :74:
    شخص کیش مهر این جوایز رو اعلام نمودند که احتمالاً شخصاً اهدای جوایز فوق الذکر را به عهده خواهند گرفت. :86:

:50: اشکال نداره امین جان یکی ، یه دونه از این مدرک دیپلما میخخخخخرم براشون :4:

بچه مثبت
    عضو هیئت مدیره و
    سخنگوی امروز صندلی داغ

نقل قول: gilas

gilas
    عضو هیئت مدیره
    و مدیر عامل
    و مسئول اجرایی دائمی
    صندلی داغ امروز ، دیروز و فردا

قابل توجه اونایی که به برنده نشدنشون اعتراض دارن :50: خودشون با زبان خودشون اعتراف کردن :74:

• Kishe Mehr

نقل قول: carlos
    مجی تو که هر چی دیپلم میپلم داشتی که میخای به ما بدی :93: به من دکترا بده . من دکترا دوس دارم :86: بده بده یالا بده هی هی :83:

یره راستش مضنه قیمت دکترا یه کم بالاست :37: ولی اگه تو اون جریانه هوامو داشته باشی یه فکرایی برات میکنم :50:
    چه میکنه این کارلوس :110: :9:

مگه اونی که همش چه میکرد رونالدو نبود؟ :37: حالا خودت چی کار میکنی؟ :65:
    منم ازت ممنونم بخاطر اینکه منو لایق دونستی .در پوست خود نمیگنجیم :9:و هم اینکه بهت تبریک میگم بخاطر اینکه بسیار عالی صندلی داغ رو سپری کردی منکه واقعا کیف کردم :46::46::46::46::46:

جیگرتو یره :11: میگم حالا که در پوستت نمی گنجی میخوای چی کار کنی؟ من خیلی نگرانت شدما :17:
    خواهش میکنم عزیز :9: اینقذه عجالتم ندین 824
    مجی دونقطه 107 دونقطه رو میدونی چیه تو شکلکا ؟:50:

:22: زنگ آخر وایسا کارت دارم :37: مردی وایسا :43:
    پست مربوط به مسابقه به علت عدم هماهنگی تا اطلاع ثانوی پنهان میباشد:4:

من بطور کلی روی هم رفته و روی هم نرفته همه چیزو تکذیب میکنم :74:
    نقل قول: The one
    برادر مجتبي لوح زرين ما يادتان نرود بأشد كه رستگأر و خواستگأر شويد

هیفا بدو حقتو از اینا بگیر :79: روز روشن حق بچه ی مردمو خوردن.. الهی که تو حلقتون گیر بکنه. بچم چقدر ناراحته و امیدوار بود :17:
    تا حق تعالي يوخده در دنيا و هيچ در عقبي بر شما گراني كند

چی کار عقبم داری؟ :13:
    سفره ای پهن بوده و مجی گفته همه بهره مند شن :4: اما نمیدوسته که مدیر عامل صندلی داغ (گیلاس) و رئیس هیئت مدیره و سخنگوی امروز صندلی داغ ( خودمو میگما :83:) جلوی اختلاس را خواهیم گرفت! و حکم بوفیلندی خواهیم داد :23:

تمام عوامل پشت پرده را شناسایی و مجازات خواهیم کرد! این بوفی ها پول بوف بوفی بزرگ است و جزء بیت البوفی می باشد! تحقیقات ما نشاد داده این مجی سه ملیتی هست و قرار بود به کانالند فرار کند که به دست سربازان گمنام بوفیلند بازداشت و با قرار وثیقه آزاد شد :83:

امین جان اگه این پست هاتونو میدیدم برنده اعلام نمی کردم شما رو :50:

• carlos

مجی اما شما در صفحه قبل اینارو نوشته بودی :9:

نقل قول: Kishe Mehr
    اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به سورپرایز کننده ترین سوال تعلق میگیرد به کاربر گرامی کارلوس

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به ، با کلاس ترین سوالها تعلق میگیرد به کاربران گرامیان هیفای بیردانا و علی کارلوس

که منم در پاسخ نوشتم :
    (( مجی تو که هر چی دیپلم میپلم داشتی که میخای به ما بدی :93: به من دکترا بده . من دکترا دوس دارم :86: ))

چی شد عوض شد ؟ :65:

• Kishe Mehr

چی شد عوض شد ؟ :65:

دداش بابت اون اولیه شرمنده 276 خو اون یکی ترینها رو حذف کردند و گفتند نباید باشه ولی دومی رو که هستی هنوزم :9:

• carlos

دداش بابت اون اولیه شرمنده 276 خو اون یکی ترینها رو حذف کردند و گفتند نباید باشه ولی دومی رو که هستی هنوزم :9:

اما من اونو هم میخام :79: :79: :79: :79:
    اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به سورپرایز کننده ترین سوال تعلق میگیرد به کاربر گرامی کارلوس

• Kishe Mehr

اما من اونو هم میخام :79: :79: :79: :79:

اونجوری گریه نکن :79: ادم دلش برات کباب کوبیده و شیشلیک میخواد :2: باید یک عملیات انتحاری انجام بدیم و باعث و بانیش رو به دار مجازات بیاویزیم :22:

• levrone

Kishe Mehr,
    مرسی مجتبی جان!
    خیلی باحالی :6:

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین خنده دارترین سوالات به کاربران گرامیان هاچوهاچو یره و نخبه بچه پرو

ایول یره :93: خنگِتَم 453
    مُگم یره مُ هیچ کدوم از سوالاتِ جوابشو یادُم نِمییه 806
    حالا باز میام بیشتر فکر میکنم :3:

• The one

منم كلا الزايمر گرفتم حيف...
    تبارك ا... احسن الخالقين :24:
    مبارك بيت المال بأشه :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: levrone
    مرسی مجتبی جان!
    خیلی باحالی :6:

خواهش میشه دداش :9: شما بیشتر :9:

نقل قول: هاچو هاچو
    ایول یره :93: خنگِتَم 453
    مُگم یره مُ هیچ کدوم از سوالاتِ جوابشو یادُم نِمییه 806
    حالا باز میام بیشتر فکر میکنم :3:

قابلتو نداشت یره :6: بگردی پیدا میشه :74:

نقل قول: The one
    منم كلا الزايمر گرفتم حيف...
    تبارك ا... احسن الخالقين :24:
    مبارك بيت المال بأشه

هان؟ :2:

• The one

Kishe Mehr,
    خب چبكار كنم گلو به خدا هيچي يادم نمياد! مخصوصا كه تب هم كردم.
    متاسفانه اين هفته هم كه خودت ميدوني تعطيلات هست و زياد نميتونم پسمل مامانو ول كنم بيام نت.
    و گرنه إز خدامه كه اين تابيكتم داغ كنم فدات شم. :4:
    حالا باز تا جمعه به مغزم فشار ميارم بلكه الزايمرو شيمي درماني كنم! :23:
    در مورد اون جمله ي سيد جمال هم به نظرم منظورشون در مورد رعايت قوانين انسانيت كه إز أركان دين مبين اسلام هست ، در غرب باشه. يعني در واقع غربيها. با أينكه مسلمان نيستند ولي بعضا انسانترند. و همينطور كه ميدونيم زماني , اسلام سرمنشا دانش و پيشرفت در شرق بود كه غرب هم در اين صفت حسنه إز ما پيشي گرفت... :24:

فعلا همينو داشته باش تا بعد...اينم به خاطر روي گلت نوشتم وگرنه خداييش حالم خرابه... :20:

• بهونه

منم که یادم نمیاد جواب سوالات تازه چیزیم برنده نشدیم 276

• The one

اهان يه چيز ديگه هم يادم أومد
    برداشتت از زندكي رو تو اين شعر گفتي
    زندكي زيباست اي زيبابسند زيبه انديشان به زيبايي رسند
    يعني ادم بايد  گل اندامي بينديشه :23:

راستي مرسي واسه برنده كردن يا شدنم :4:

• The one

در موردسوال دومت قبلا نظرمو كفتم...و ترجيح ميدم جيزي نكم چون به إندازه كافي تو تابيك اصلي سوختم :4:
    ولي در مورد انتقاد خودت ميدوني كه خيلي عزيزي و اكه بكم برام كوه مزيتي إغراق نكردم
    فقط الان كه خواستم جوابهاتو يادم بياد متوجه شدم كه خيلي حاشيه ميري،
    جوريكه ادم تاحدودي از موضوع اصلي دور ميشه. البته نگارنده و سخنور قهاري هستي بدون شك! منتها گأهي اينهمه حاشيه پردازي خارج از حوصله ي مخاطبه و حيفه كه لب مطلب در نوشته هاي بربارت گم بشه! :11:

• ماهی

سلام سلام سلام 265 265 265
    همگی خسته نباشید بچه ها.من بازم دیر رسیدم.گیلاس عزیز و مجی جان خیلی خیلی خسته نباشید....
    خیلی صندلی داغ با نمکی بود ...به یکتای عزیز هم باید خسته نباشید بگم.خیلی زحمت کشید وبانمک کرد صندلی داغو
    و اما این جمله چی بود من خوندم؟ :7:
    اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین خشن ترین سوالات، به کابر ماهی گلی بخاطر پرسیدن اینکه ایا نمی ترسی امام زمان (عج) گردنتو بزنه و فکر کن الان قراره بمیری

کو پس جایزم؟ :2:

• The one

ماهی, :11:
    فدات بشم من ايول به معرفت و مرامت :8:

• maryamlondon1

مجتبی جان خسته نباشی :8: . گیلاسی جون خسته نباشی :8: به برندگان هم تبریک میگم :8:

• gilas

نقل قول: ماهی
    و اما این جمله چی بود من خوندم؟

ماهی گلم مجی یه کم تو ترین ها اشتباه کرده بود و بیش تر از اون چیزی که تو قوانین ترین گذاشته بود
    اون پست رو هم چون مدیر هستی میتونی ببینی و گر نه پنهان شده پست :4:

قابل توجه اونایی که به برنده نشدنشون اعتراض دارن خودشون با زبان خودشون اعتراف کرد

ما هیچ اعترافی نکردیم :4:

بعدا مگه قرار همه برنده بشن :37: :4:

باید یک عملیات انتحاری انجام بدیم و باعث و بانیش رو به دار مجازات بیاویزیم

عمرا :4:

• ماهی

اون پست رو هم چون مدیر هستی میتونی ببینی و گر نه پنهان شده پست :4:

سوتی بودا هیچ چی نگو گیلی جونم:4:
    ماهی گلم مجی یه کم تو ترین ها اشتباه کرده بود و بیش تر از اون چیزی که تو قوانین ترین گذاشته بود

خیلی بده..مجی بدجنسووووووووووووووووو چرا منو حذف کردیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی 242 242 242
    نمایش یا پنهان متن :10:

• Kishe Mehr

The one,
    سلام گلو خوشملو سلام به روی ماهت.. خوفی؟ ای بابا چی شده؟ :20: حالت چلا خلافه؟ خلاف شدی؟ :43: خلاف میکنی؟ میخواهی ما را بد جلوه بدهی؟ بدهم حلق آویزت بکنن؟ :22: :23: ای بابا چی شده مگه؟ :13: اللهم اشفا هیفاء بیردنا همین الان :4: ایشالله که بلا دوره گلو :48:
    بابت جوابات خیلی مرسی 786 ولی اون شعره که در جواب سوال دوم گفتی رو باید بگی که چه کسی اون سوال رو پرسید تا برنده اعلامت کنیم :74:
    بابت جوابم دونت ووری تا اخر این هفته وقت داری :5: :11:
    نقل قول: بهونه
    منم که یادم نمیاد جواب سوالات تازه چیزیم برنده نشدیم 276

:68: ای بابا من برنده ات کرده بودم ولی این عمال استکبار جهانی نذاشتن 276
    خو اگه اون سه تا سوال یادت نمیاد اون بعدیا رو جواب بده :4:
    راستي مرسي واسه برنده كردن يا شدنم :4:

خواهش میشه گلو :9: میخواستم یه کمی توضیح بدم ولی حالا که گفتی زیاد حاشیه میری دیگه توضیح نمیدم :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: