مجی تو که هر چی دیپلم میپلم داشتی که میخای به ما بدی به من دکترا بده . من دکترا دوس دارم بده بده یالا بده هی هی
یره راستش مضنه قیمت دکترا یه کم بالاست ولی اگه تو اون جریانه هوامو داشته باشی یه فکرایی برات میکنم
نقل قول: carlos
چه میکنه این کارلوس
مگه اونی که همش چه میکرد رونالدو نبود؟ حالا خودت چی کار میکنی؟
منم ازت ممنونم بخاطر اینکه منو لایق دونستی .در پوست خود نمیگنجیم و هم اینکه بهت تبریک میگم بخاطر اینکه بسیار عالی صندلی داغ رو سپری کردی منکه واقعا کیف کردم
جیگرتو یره میگم حالا که در پوستت نمی گنجی میخوای چی کار کنی؟ من خیلی نگرانت شدما خواهش میکنم عزیز اینقذه عجالتم ندین
مجی دونقطه 107 دونقطه رو میدونی چیه تو شکلکا ؟
زنگ آخر وایسا کارت دارم مردی وایسا
نقل قول: gilas
پست مربوط به مسابقه به علت عدم هماهنگی تا اطلاع ثانوی پنهان میباشد
من بطور کلی روی هم رفته و روی هم نرفته همه چیزو تکذیب میکنم
نقل قول: The one
برادر مجتبي لوح زرين ما يادتان نرود بأشد كه رستگأر و خواستگأر شويد
هیفا بدو حقتو از اینا بگیر روز روشن حق بچه ی مردمو خوردن.. الهی که تو حلقتون گیر بکنه. بچم چقدر ناراحته و امیدوار بود
نقل قول: The one
تا حق تعالي يوخده در دنيا و هيچ در عقبي بر شما گراني كند
چی کار عقبم داری؟
نقل قول: بچه مثبت
سفره ای پهن بوده و مجی گفته همه بهره مند شن اما نمیدوسته که مدیر عامل صندلی داغ (گیلاس) و رئیس هیئت مدیره و سخنگوی امروز صندلی داغ ( خودمو میگما ) جلوی اختلاس را خواهیم گرفت! و حکم بوفیلندی خواهیم داد
نقل قول: بچه مثبت
تمام عوامل پشت پرده را شناسایی و مجازات خواهیم کرد! این بوفی ها پول بوف بوفی بزرگ است و جزء بیت البوفی می باشد! تحقیقات ما نشاد داده این مجی سه ملیتی هست و قرار بود به کانالند فرار کند که به دست سربازان گمنام بوفیلند بازداشت و با قرار وثیقه آزاد شد
امین جان اگه این پست هاتونو میدیدم برنده اعلام نمی کردم شما رو
Kishe Mehr, خب چبكار كنم گلو به خدا هيچي يادم نمياد! مخصوصا كه تب هم كردم. متاسفانه اين هفته هم كه خودت ميدوني تعطيلات هست و زياد نميتونم پسمل مامانو ول كنم بيام نت. و گرنه إز خدامه كه اين تابيكتم داغ كنم فدات شم. حالا باز تا جمعه به مغزم فشار ميارم بلكه الزايمرو شيمي درماني كنم! در مورد اون جمله ي سيد جمال هم به نظرم منظورشون در مورد رعايت قوانين انسانيت كه إز أركان دين مبين اسلام هست ، در غرب باشه. يعني در واقع غربيها. با أينكه مسلمان نيستند ولي بعضا انسانترند. و همينطور كه ميدونيم زماني , اسلام سرمنشا دانش و پيشرفت در شرق بود كه غرب هم در اين صفت حسنه إز ما پيشي گرفت...
فعلا همينو داشته باش تا بعد...اينم به خاطر روي گلت نوشتم وگرنه خداييش حالم خرابه...
در موردسوال دومت قبلا نظرمو كفتم...و ترجيح ميدم جيزي نكم چون به إندازه كافي تو تابيك اصلي سوختم ولي در مورد انتقاد خودت ميدوني كه خيلي عزيزي و اكه بكم برام كوه مزيتي إغراق نكردم فقط الان كه خواستم جوابهاتو يادم بياد متوجه شدم كه خيلي حاشيه ميري، جوريكه ادم تاحدودي از موضوع اصلي دور ميشه. البته نگارنده و سخنور قهاري هستي بدون شك! منتها گأهي اينهمه حاشيه پردازي خارج از حوصله ي مخاطبه و حيفه كه لب مطلب در نوشته هاي بربارت گم بشه!
سلام سلام سلام همگی خسته نباشید بچه ها.من بازم دیر رسیدم.گیلاس عزیز و مجی جان خیلی خیلی خسته نباشید.... خیلی صندلی داغ با نمکی بود ...به یکتای عزیز هم باید خسته نباشید بگم.خیلی زحمت کشید وبانمک کرد صندلی داغو و اما این جمله چی بود من خوندم؟
نقل قول: Kishe Mehr
اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین خشن ترین سوالات، به کابر ماهی گلی بخاطر پرسیدن اینکه ایا نمی ترسی امام زمان (عج) گردنتو بزنه و فکر کن الان قراره بمیری
ماهی گلم مجی یه کم تو ترین ها اشتباه کرده بود و بیش تر از اون چیزی که تو قوانین ترین گذاشته بود اون پست رو هم چون مدیر هستی میتونی ببینی و گر نه پنهان شده پست
قابل توجه اونایی که به برنده نشدنشون اعتراض دارن خودشون با زبان خودشون اعتراف کرد
ما هیچ اعترافی نکردیم
بعدا مگه قرار همه برنده بشن
باید یک عملیات انتحاری انجام بدیم و باعث و بانیش رو به دار مجازات بیاویزیم
The one, سلام گلو خوشملو سلام به روی ماهت.. خوفی؟ ای بابا چی شده؟ حالت چلا خلافه؟ خلاف شدی؟ خلاف میکنی؟ میخواهی ما را بد جلوه بدهی؟ بدهم حلق آویزت بکنن؟ ای بابا چی شده مگه؟ اللهم اشفا هیفاء بیردنا همین الان ایشالله که بلا دوره گلو بابت جوابات خیلی مرسی ولی اون شعره که در جواب سوال دوم گفتی رو باید بگی که چه کسی اون سوال رو پرسید تا برنده اعلامت کنیم بابت جوابم دونت ووری تا اخر این هفته وقت داری
Kishe Mehr
یه چیزایی تو همون شتر دیدی ندیدی
بانک مرکزی جمهوری بوفی لند تضمین کرده
عضو هیئت مدیره و
سخنگوی امروز صندلی داغ
gilas
عضو هیئت مدیره
و مدیر عامل
و مسئول اجرایی دائمی
صندلی داغ امروز ، دیروز و فردا
قابل توجه اونایی که به برنده نشدنشون اعتراض دارن
Kishe Mehr
یره راستش مضنه قیمت دکترا یه کم بالاست
مگه اونی که همش چه میکرد رونالدو نبود؟
جیگرتو یره
خواهش میکنم عزیز
من بطور کلی روی هم رفته و روی هم نرفته همه چیزو تکذیب میکنم
هیفا بدو حقتو از اینا بگیر
چی کار عقبم داری؟
امین جان اگه این پست هاتونو میدیدم برنده اعلام نمی کردم شما رو
carlos
که منم در پاسخ نوشتم :
(( مجی تو که هر چی دیپلم میپلم داشتی که میخای به ما بدی
چی شد عوض شد ؟
Kishe Mehr
دداش بابت اون اولیه شرمنده
carlos
اما من اونو هم میخام
Kishe Mehr
اونجوری گریه نکن
levrone
مرسی مجتبی جان!
خیلی باحالی
هاچو هاچو
ایول یره
مُگم یره مُ هیچ کدوم از سوالاتِ جوابشو یادُم نِمییه
حالا باز میام بیشتر فکر میکنم
The one
تبارك ا... احسن الخالقين
مبارك بيت المال بأشه
Kishe Mehr
خیلی باحالی
خواهش میشه دداش
مُگم یره مُ هیچ کدوم از سوالاتِ جوابشو یادُم نِمییه 806
حالا باز میام بیشتر فکر میکنم
قابلتو نداشت یره
تبارك ا... احسن الخالقين
مبارك بيت المال بأشه
هان؟
The one
خب چبكار كنم گلو به خدا هيچي يادم نمياد! مخصوصا كه تب هم كردم.
متاسفانه اين هفته هم كه خودت ميدوني تعطيلات هست و زياد نميتونم پسمل مامانو ول كنم بيام نت.
و گرنه إز خدامه كه اين تابيكتم داغ كنم فدات شم.
حالا باز تا جمعه به مغزم فشار ميارم بلكه الزايمرو شيمي درماني كنم!
در مورد اون جمله ي سيد جمال هم به نظرم منظورشون در مورد رعايت قوانين انسانيت كه إز أركان دين مبين اسلام هست ، در غرب باشه. يعني در واقع غربيها. با أينكه مسلمان نيستند ولي بعضا انسانترند. و همينطور كه ميدونيم زماني , اسلام سرمنشا دانش و پيشرفت در شرق بود كه غرب هم در اين صفت حسنه إز ما پيشي گرفت...
فعلا همينو داشته باش تا بعد...اينم به خاطر روي گلت نوشتم وگرنه خداييش حالم خرابه...
بهونه
The one
برداشتت از زندكي رو تو اين شعر گفتي
زندكي زيباست اي زيبابسند زيبه انديشان به زيبايي رسند
يعني ادم بايد گل اندامي بينديشه
راستي مرسي واسه برنده كردن يا شدنم
The one
ولي در مورد انتقاد خودت ميدوني كه خيلي عزيزي و اكه بكم برام كوه مزيتي إغراق نكردم
فقط الان كه خواستم جوابهاتو يادم بياد متوجه شدم كه خيلي حاشيه ميري،
جوريكه ادم تاحدودي از موضوع اصلي دور ميشه. البته نگارنده و سخنور قهاري هستي بدون شك! منتها گأهي اينهمه حاشيه پردازي خارج از حوصله ي مخاطبه و حيفه كه لب مطلب در نوشته هاي بربارت گم بشه!
ماهی
همگی خسته نباشید بچه ها.من بازم دیر رسیدم.گیلاس عزیز و مجی جان خیلی خیلی خسته نباشید....
خیلی صندلی داغ با نمکی بود ...به یکتای عزیز هم باید خسته نباشید بگم.خیلی زحمت کشید وبانمک کرد صندلی داغو
و اما این جمله چی بود من خوندم؟
کو پس جایزم؟
The one
فدات بشم من ايول به معرفت و مرامت
maryamlondon1
gilas
ماهی گلم مجی یه کم تو ترین ها اشتباه کرده بود و بیش تر از اون چیزی که تو قوانین ترین گذاشته بود
اون پست رو هم چون مدیر هستی میتونی ببینی و گر نه پنهان شده پست
ما هیچ اعترافی نکردیم
بعدا مگه قرار همه برنده بشن
عمرا
ماهی
سوتی بودا هیچ چی نگو گیلی جونم
خیلی بده..مجی بدجنسووووووووووووووووو چرا منو حذف کردیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
سلام گلو خوشملو سلام به روی ماهت.. خوفی؟ ای بابا چی شده؟
بابت جوابات خیلی مرسی
بابت جوابم دونت ووری تا اخر این هفته وقت داری
خو اگه اون سه تا سوال یادت نمیاد اون بعدیا رو جواب بده
خواهش میشه گلو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→