ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
Kishe Mehr
نه دِداش نمشه
قربون داداش بهونه ی وحیدی.. و همچنین خودتم موفق باشی و سر بلند
خیلی متشکرم حورا خانم
انصافا صندلی داغ جالبی بود.
از تمامی مدیران دست اندرکاران اعم از کارگران واحد فنی نودال خانواده کریمی فرماندهی نیروی انتظامی و دیگر دوستانی که مارا در این راه همراهی کردند تشکر میکنم.
جا داره یه تشکر مخصوص هم از بلقیس جان بابت اجرای بی نقص صندلی داغ بکنم.
خواهش میشه دِداش
پ ن پ تو طرح کن من حلشون میکنم
من در كل توو زندگي مردم زياد فضولي نميكنم و به خاطر همينه كه زياد به صندلي داغ كسي سر نميزنم!! بعداً گلايه نكنيد ازم ها!
خواهش میشه مازی جان. خیلی لطف کردین تشریف اوردین.. اگه بیشتر بنده رو داغ می کردین بهتر بود و خوشحال تر میشدم
به نوبه ی خودت چی علی جان؟
اهان اینو میخواستی بگی؟
ای بابا شده عین جریان اون دفعه ی من که میخواستم واسه یکی از بچه ها نامه بنویسم وسط نامه رفتم بیرون و یک ساعت دیگه اومدم ، وقتی نامه رو واسه دوستم فرستادم بنده خدا یک ساعت وسط نامه گیر افتاده بود
دِداش اونی که اس میکنن سوالای شب خواستگاری هست
آها راستی اون فیلمای سینمائیه
برا منم فوروارد کن 427
ای بابا ترسوندیم که... برام شارژ بفرست تا برات بفرستمش
حورا
بچه مثبت
شخص کیش مهر این جوایز رو اعلام نمودند که احتمالاً شخصاً اهدای جوایز فوق الذکر را به عهده خواهند گرفت.
بچه مثبت
عضو هیئت مدیره و
سخنگوی امروز صندلی داغ
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
carlos
مجی تو که هر چی دیپلم میپلم داشتی که میخای به ما بدی
چه میکنه این کارلوس
اگه میدونستم سوالام اینقدر باکلاس و سوپرایزیه بیشتر میپرسیدم
منم ازت ممنونم بخاطر اینکه منو لایق دونستی .در پوست خود نمیگنجیم
ایشالاه همیشه موفق باشی .
gilas
عضو هیئت مدیره
و مدیر عامل
و مسئول اجرایی دائمی
صندلی داغ امروز ، دیروز و فردا
carlos
گیلاسی حالا که ما دیدیم اما حفظ نکردیم . بذار حال کنیم لاقل با جوایزمون
The one
عباد ا... اوصيكم بتقوا.... و طرح سوال
برادر مجتبي لوح زرين ما يادتان نرود بأشد كه رستگأر و خواستگأر شويد
تا حق تعالي يوخده در دنيا و هيچ در عقبي بر شما گراني كند
برگرفته إز دعاي رفع ألواح ختم كرسي هات
gilas
نوچ
بچه مثبت
سفره ای پهن بوده و مجی گفته همه بهره مند شن
تمام عوامل پشت پرده را شناسایی و مجازات خواهیم کرد! این بوفی ها پول بوف بوفی بزرگ است و جزء بیت البوفی می باشد! تحقیقات ما نشاد داده این مجی سه ملیتی هست و قرار بود به کانالند فرار کند که به دست سربازان گمنام بوفیلند بازداشت و با قرار وثیقه آزاد شد
ژنرال
من ندیدم
حومه کارلوس اسمش خیلی آشناس
carlos
ظاهرن مسئولین هم در جریان بودن
شاید دیده مملکت شیر تو شیره پول های بوفی لند رو زده تو گوشش
داغه داغه
ژنرال
منم میتونم حال کنم با جوایز؟
نخبه
gilas
شدیدا تکذیب میکنم در جریان بودم به شرط تغییرات
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
با سلام مجدد خدمت شما دوستان عزیزالبته واقعا انتخاب خیلی سختی بود ، بخصوص الان که قرار شد تعداد کمتری رو بگم، انتخاب سخت تر هم شد. بهرحال این شما و این هم برنده ها
دوستتون دارم اختلاس تاااااااااااااااااا
الف-
اول بریم خدمت انتخاب ترینها! این ترینها رو در زیر لیست کردم که عناوینش رو خودم با توجه به سوالاتی که دوستان عزیز کردند طرح کردم
اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین خلاقانه ترین سوالها تعلق میگیرد به کاربران گرامیان آرش فیفتیتو و بهروز یره مشدی
اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین بهترین سوالها تعلق میگیرد به کاربران گرامیان هیفای بیردانا و علی کارلوس بخاطر پرسیدن این سوالات :
نمایش یا پنهان متن
پیشنهادت برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم چیه ؟ یعنی چه طرح هایی رو میتونی ارائه بدی که عامه پسند و پرسود باشه برای مردم ؟(فک کن رئیس جمهوری )نمایش یا پنهان متن
اگه بخوای یک کار خیریه در آینده ت انجام بدی چه پروژه ای به نظرت مفیدتره ؟اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به تفکر برانگیزترین سوالات تعلق میگیرد به کاربر گرامی امین بچه مثبت نژاد
اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین داغ ترین سوالات به کاربر گرامی هیفای بیردانا
اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین خنده دارترین سوالات به کاربران گرامیان هاچوهاچو یره و نخبه بچه پرو
اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به رمانتیک ترین سوالات به کاربر حورا
نمایش یا پنهان متن
ضمنا بدلیل اماده نشدن لوح زرین یادبود که طلای 39 عیار بود و دیپلم افتخار ، این دو هدیه ی گرانبها همزمان با جشنواره ی فیلم فجر و پس از وقت گلی نی خدمت شما عزیزان اهدا خواهد شدب- سوالات مربوط به پاسخ و جواب هایی که در طی این صندلی داغ عنوان شده است :
1. یکی از جک هایی که توی تاپیک گفتم رو با رسم نمودار شرح دهید و بگید که خطاب به کی گفتم؟
نمایش یا پنهان متن
تا ببینم جک هایی که میگم رو می خونید یا نه؟2. در پاسخ به سوالی که گفتند برداشتم از زندگی چیه؟ ، پرسش کننده کی بود و من چه جوابی دادم؟
3. در سوال کاکو محمود گلو
ج- و آمـــــا میریم سر اصل مطلب
همونطور که قبلا هم عرض شد برنامه ریزی کرده بودم که همچینی یه نموره اینجا داغتون بکنم که شما هم شریک داغ شدن من باشید
اول اینو بگم به گیلاسی گفته بودم که به افراد جوایز بیشتری بدهند ولی قبول نکردند و گفتند که 5 بوفی بیشتر نمیدیم
البته اینم بگم که اگه جواب دوستان عزیز خیلی مورد قبول بود و خیلی حض حظ حز حذ کردم خودم هم بهشون بوفی برنز میدم
سوال یک) ممکنه این جمله از سید جمال الدین اسد آبادی رو شنیده باشید که میگه " به غرب رفتم اسلام دیدم مسلمان ندیدم به شرق رفتم همه مسلمان دیدم اسلام ندیدم!!! نظرتون راجع به این جمله چیه؟ البته اگه یادتون باشه گفتم بهترین فیلم ایرانی که دیدم فیلم کتاب قانون بوده. که در جوابم میتونید از این فیلم هم استفاده بکنید. هر چند شرح همین جمله هم کافیه
سوال دوم) رابطه جنسی قبل از ازدواج، مخالف یا موافق؟ مسئله اینست! نظرتون چیه؟
سوال سوم) پیشنهاد و انتقاد سازنده ای که میتونید از بنده ی حقیر سراپا تقصیر بکنید چیه؟
نمایش یا پنهان متن
در ضمن اینجانب از گرفتن هرگونه رشوه، شیرینی، پول چایی، زیر میزی، رو میزی و... معذورم و کسانی که این عمل قبیح را انجام دهند دست بسته به مدیره گیلاسی تقدیم خواهند شد تا اعمال قانون شوندو من الله توفیق
نخبه
نمیشه به من دکترای افتخاری بدین.. بعد هم منو صدا کنین دکتر نخبه
خسته نباشی مجی جان صندلی داغت یکی از بهترین صندلی داغهای سایت بود واقعا لذت بردم حیف که خیلی وقت نداشتم که همه سوال و جوابها رو بخونم هفته گذشته سرم خیلی شلوغ بود کلی سوال باحال و خنده دار ناک هم داشتم که حیف شد روز اخر شارژم تموم شد و نتونستم نوشته هامو ارسال کنم خیلی دوست داشتم بدونم چی جواب میدی
جواب سوالا رو هم یادم نمیاد چون همه سوال و جوابها رو نخوندم و یه سریاشو هم بدیو بدیو ولی قول میدم بعد از ازاد سازی تاپیکت همشو بخونم
یه تقلب به بقیه برسونم که معمولا جکهایی که تعریف کردی خطاب به من بوده یا به هیفا
نخبه
یعنی پرسش کننده و اونی که رو صندلی داغ نشسته بود کی میتونه باشه
بچه مثبت
ممنون مجی جان!
منتظر جواب های دوستان میمانیم
Kishe Mehr
خواهش میشه
اره حیف شد که نتونستی بیای صندلی ولی کنجکاو شدم ببینم سوالت چیه
بهرحال از تو و دیگر دوستان بازم موتشکرم
خو اگه راست میگی جکشو بگو