₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 ... 13 14

๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

388 بازدید، 264 پست، نویسنده: gilas

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    نمیشه گفت :50: پیغام کن برام :50: بالاخره یه روزم نوبت ما میشه رو این صندلی بشینیم :50: جبران میکنم :50:

نه دِداش نمشه :17: این سوالات طی تدابیر شدید امنیتی طراحی شده اند که ناظری از وزارت داد نگستری :4: ، وزارت زندان ها، دانشگاه گرفته ی غیر اسلامی ، نماینده ی بانک مرکزی و ... بسته بندی و توزیع شده که جون داداش اصلا نمشه لو نداد :74:

نقل قول: بهونه
    مجی جون منم به نوبه خودم بهت خسته نباشید میگم ایشالله در تمام مراحل زندگیت موفق و سر بلند باشی386

قربون داداش بهونه ی وحیدی.. و همچنین خودتم موفق باشی و سر بلند :5: 311
    نقل قول: حورا
    خسته نباشین گیلاس عزیز و مجتبی خان :46: :46:

خیلی متشکرم حورا خانم 311
    نقل قول: levrone
    مرسی مجتبی جان.
    انصافا صندلی داغ جالبی بود.
    از تمامی مدیران دست اندرکاران اعم از کارگران واحد فنی نودال خانواده کریمی فرماندهی نیروی انتظامی و دیگر دوستانی که مارا در این راه همراهی کردند تشکر میکنم.
    جا داره یه تشکر مخصوص هم از بلقیس جان بابت اجرای بی نقص صندلی داغ بکنم.

خواهش میشه دِداش :84: اگرم خوب شده بخاطر لطف و داغ داغی کردن شما دوستان گل بوده :11: من هم از اینایی که گفتی بعلاوه ی خانواده ی محترم رجبی و نیم وجبی هم تشکر میکنم و بخصوص بلقیس خانم که همواره کنار من بودند :9:
    نقل قول: The one
    ميخواي من جواب سوالا رو بگم تو طرحشون كن :4:

پ ن پ تو طرح کن من حلشون میکنم :4:
    نقل قول: Life Dream
    آقا خسته نباشيد ميگم به همه دست اندركاران، شركت كنندگان، مدير و مديره ها و مهمانهاي افتخاري و غير فتخاري، خدا قوت
    من در كل توو زندگي مردم زياد فضولي نميكنم و به خاطر همينه كه زياد به صندلي داغ كسي سر نميزنم!! بعداً گلايه نكنيد ازم ها! :10:

خواهش میشه مازی جان. خیلی لطف کردین تشریف اوردین.. اگه بیشتر بنده رو داغ می کردین بهتر بود و خوشحال تر میشدم :4:
    نقل قول: carlos
    من هم به نوبه خودم :83:

به نوبه ی خودت چی علی جان؟ :66: چیه دِداش جایی نوبت میدن؟ :65: اگه نوبتی هست جای منم زنبیل بذار میام 351
    من هم به نوبه خودم تشکر میکنم :83:

اهان اینو میخواستی بگی؟ :99: منم به نوبت خودم خواهش میکنم :83:
    ای بابا یاد یه جوکی میوفتم هی خندم میگیره :83:

ای بابا شده عین جریان اون دفعه ی من که میخواستم واسه یکی از بچه ها نامه بنویسم وسط نامه رفتم بیرون و یک ساعت دیگه اومدم ، وقتی نامه رو واسه دوستم فرستادم بنده خدا یک ساعت وسط نامه گیر افتاده بود :83:

مجی میگم جواب سوالای فردا رو نداری امشب برام SMS کنی :50:

دِداش اونی که اس میکنن سوالای شب خواستگاری هست :4:
    نقل قول: میرزا
    بابا یه ماه دیگه CD ایش میاد بیرون.. تو همه مغازه ها میفروشن :4:

852 سی دی کی بیرون میاد؟ :68:

آها راستی اون فیلمای سینمائیه :68:
    برا منم فوروارد کن 427

ای بابا ترسوندیم که... برام شارژ بفرست تا برات بفرستمش :4:

• حورا

وقت گل نی کی هست حالا؟ 624

• بچه مثبت

نقل قول: Kishe Mehr
    اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین
    قابل توجه دوستان! سایت بوف بوفی هیچگونه تعهدی در اهدای جوایز ذکر شده ندارد. حتی در وقت گل نی! :83:
    شخص کیش مهر این جوایز رو اعلام نمودند که احتمالاً شخصاً اهدای جوایز فوق الذکر را به عهده خواهند گرفت. :86:

بچه مثبت
    عضو هیئت مدیره و
    سخنگوی امروز صندلی داغ
    :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• carlos

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به سورپرایز کننده ترین سوال تعلق میگیرد به کاربر گرامی کارلوس

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به ، با کلاس ترین سوالها تعلق میگیرد به کاربران گرامیان هیفای بیردانا و علی کارلوس

مجی تو که هر چی دیپلم میپلم داشتی که میخای به ما بدی :93: به من دکترا بده . من دکترا دوس دارم :86: بده بده یالا بده هی هی :83:
    چه میکنه این کارلوس :110: :9:
    اگه میدونستم سوالام اینقدر باکلاس و سوپرایزیه بیشتر میپرسیدم :93:

منم ازت ممنونم بخاطر اینکه منو لایق دونستی .در پوست خود نمیگنجیم :9:و هم اینکه بهت تبریک میگم بخاطر اینکه بسیار عالی صندلی داغ رو سپری کردی منکه واقعا کیف کردم :46::46::46::46::46:

ایشالاه همیشه موفق باشی . :90:

خانواده های کارلوس و حومه . . . :4:

• gilas

پست مربوط به مسابقه به علت عدم هماهنگی تا اطلاع ثانوی پنهان میباشد:4:

gilas
    عضو هیئت مدیره
    و مدیر عامل
    و مسئول اجرایی دائمی
    صندلی داغ امروز ، دیروز و فردا
    :4:

• carlos

نقل قول: gilas
    پست مربوط به مسابقه به علت عدم هماهنگی تا اطلاع ثانوی پنهان میباشد:4:

گیلاسی حالا که ما دیدیم اما حفظ نکردیم . بذار حال کنیم لاقل با جوایزمون :4:

• The one

وأعدوا لهم ماستطعتم من سوال
    عباد ا... اوصيكم بتقوا.... و طرح سوال
    برادر مجتبي لوح زرين ما يادتان نرود بأشد كه رستگأر و خواستگأر شويد
    تا حق تعالي يوخده در دنيا و هيچ در عقبي بر شما گراني كند
    برگرفته إز دعاي رفع ألواح ختم كرسي هات :24:
    :23:

• gilas

گیلاسی حالا که ما دیدیم اما حفظ نکردیم . بذار حال کنیم لاقل با جوایزمون

نوچ :5:

• بچه مثبت

بذار حال کنیم لاقل با جوایزمون :4:

سفره ای پهن بوده و مجی گفته همه بهره مند شن :4: اما نمیدوسته که مدیر عامل صندلی داغ (گیلاس) و رئیس هیئت مدیره و سخنگوی امروز صندلی داغ ( خودمو میگما :83:) جلوی اختلاس را خواهیم گرفت! و حکم بوفیلندی خواهیم داد :23:
    تمام عوامل پشت پرده را شناسایی و مجازات خواهیم کرد! این بوفی ها پول بوف بوفی بزرگ است و جزء بیت البوفی می باشد! تحقیقات ما نشاد داده این مجی سه ملیتی هست و قرار بود به کانالند فرار کند که به دست سربازان گمنام بوفیلند بازداشت و با قرار وثیقه آزاد شد :83:

• ژنرال

نقل قول: بچه مثبت
    سفره ای پهن بوده و مجی گفته همه بهره مند شن :4:

من ندیدم :2:

خانواده های کارلوس و حومه . . .

حومه کارلوس اسمش خیلی آشناس :37: فکر میکنم از نقاط گرمسیری هم باشه :4: :4:

• carlos

نقل قول: gilas
    نوچ :5:

:84:
    سفره ای پهن بوده و مجی گفته همه بهره مند شن :4:

ظاهرن مسئولین هم در جریان بودن :4: لاکن خود در جریان نبوده :50:
    شاید دیده مملکت شیر تو شیره پول های بوفی لند رو زده تو گوشش :83:
    فکر میکنم از نقاط گرمسیری هم باشه :4:

داغه داغه :9:

• ژنرال

منم میتونم حال کنم با جوایز؟ :9:

• نخبه

تمام عوامل پشت پرده را شناسایی

1019 1019 1019 1019 1019 1019 1019 1197

• gilas

ظاهرن مسئولین هم در جریان بودن لاکن خود در جریان نبوده

شدیدا تکذیب میکنم در جریان بودم به شرط تغییرات :4:

• Kishe Mehr

نمایش یا پنهان متنبا سلام مجدد خدمت شما دوستان عزیز :84: و به قول مسعود طلا، خشگلای سایت چطورن :4: همونطور که مستحضر هستید عوامل استکبار جهانی و نفوذی های سازمان سیاه و زرد و آبی :50: و قرمز :50: و رنگای دیگه توطئه کردند تا این موفقیت غرور آفرین ملت بوفی را به زیر سوال ببرند. ضمن محکوم کردن این عمل دشمنشانه 314 دشمششانه 314 آهان ددمنشانه ی این افراد ، مجددا اسامی ترینها رو در این اینجا به سمع و نظر مخاطبان گرامی می رسانیم :4: گفتنیست ملت شهید پرور بوفی هفته ی آینده جلوی سر در سایت تجمع اعتراضین خواهند نمود و این عمل را محکوم خواهند کرد. اینم بگم که در انتخاب قبلی همه ی اعضای بوفی رو برنده انتخاب کرده بودم و نفری سه چهار دور قرار بود دکترا ( از دانشگاه آکسفورت ) و لیسانس و کاپ جام جهانی و... بدیم ولی اینها نذاشتن :22: خلاصه اینکه برید تجمع بکنید بگید منو مدیر بکنن تا به همه تون یکی یه شمش طلا و بوفی و زر و این چیزا بدم :74: در ضمن اگه کسی اعترضی داشت بره یقه ی سخنگو :50: و عضو هیئت مدیره و اینا بگیره :50:
    البته واقعا انتخاب خیلی سختی بود ، بخصوص الان که قرار شد تعداد کمتری رو بگم، انتخاب سخت تر هم شد. بهرحال این شما و این هم برنده ها :9:
    دوستتون دارم اختلاس تاااااااااااااااااا 1153 786

1244 با سلام و درود خدمت کاربران گرامی سایت :84: و خدمت روح و روان پرفتوح و داغ شده ی خودم :4: و با تشکر از اینکه بنده ی حقیر رو طی این چند روز تحمل فرمودید :11: 1153 همچنین از همه ی دوستان عزیزی که این حقیر رو شامل عنایات و توجهات و الطاف بیکران خویش قرار دادند :90: واقعا از این مسابقه لذت بردم :8: شاید بشه گفت بهترین خاطره ی عمرم از اینترنت همین صندلی داغ باشه. خیلی چیزا یاد گرفتم خیلی جاها خودمو بیشتر شناختم خیلی جاها درس گرفتم و خلاصه خیلی خیلی خیلی.. دوستانی که بنده ی ناقابل رو به القاب مثبت و خوبی ملقب کردند کمال قدردانی و تشکر رو میکنم و به قول "چینگ" که میگه تا صفتی رو در خودت نبینی اون رو در دیگران نخواهی دید! ، حتما چنین هست که منو لایق این صفات دیدید :84: همونطور که میدونید قراره در اینجا ترینها رو انتخاب کنم و سوالاتی رو از شما گلهای روزگار بپرسم :82: پس بیشتر منتظرتون نمی ذارم و این هم..... 1244

الف-

اول بریم خدمت انتخاب ترینها! این ترینها رو در زیر لیست کردم که عناوینش رو خودم با توجه به سوالاتی که دوستان عزیز کردند طرح کردم :4: که به نفرات برتر 15 بوفی و یک عدد دیپلم افتخار، بعلاوه لوح زرین این سری مسابقات بعنوان یادوگاری اهدا خواهد شد :84: البته نفرات برتر در کمیسیون چهار نفره انتخاب گردیده اند تا جای شک و شبهه و اعتراضی نباشد :50: که مرکبند از دبیر این همایش، جناب آقای کیش مهر (نماینده ی رسمی فرهنگستان فرهنگ و ادب و هنر کیش مهر)، آقای مجتبی مسئول تدارکات، جناب آقای سعید مسئول هماهنگی و برگزار کننده ی این مراسم آقای مجی 824

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین خلاقانه ترین سوالها تعلق میگیرد به کاربران گرامیان آرش فیفتیتو و بهروز یره مشدی

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین بهترین سوالها تعلق میگیرد به کاربران گرامیان هیفای بیردانا و علی کارلوس بخاطر پرسیدن این سوالات :
    نمایش یا پنهان متنپیشنهادت برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم چیه ؟ یعنی چه طرح هایی رو میتونی ارائه بدی که عامه پسند و پرسود باشه برای مردم ؟(فک کن رئیس جمهوری )

نمایش یا پنهان متناگه بخوای یک کار خیریه در آینده ت انجام بدی چه پروژه ای به نظرت مفیدتره ؟

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به تفکر برانگیزترین سوالات تعلق میگیرد به کاربر گرامی امین بچه مثبت نژاد

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین داغ ترین سوالات به کاربر گرامی هیفای بیردانا

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین خنده دارترین سوالات به کاربران گرامیان هاچوهاچو یره و نخبه بچه پرو

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین به رمانتیک ترین سوالات به کاربر حورا

نمایش یا پنهان متنضمنا بدلیل اماده نشدن لوح زرین یادبود که طلای 39 عیار بود و دیپلم افتخار ، این دو هدیه ی گرانبها همزمان با جشنواره ی فیلم فجر و پس از وقت گلی نی خدمت شما عزیزان اهدا خواهد شد :84:

ب- سوالات مربوط به پاسخ و جواب هایی که در طی این صندلی داغ عنوان شده است :

1. یکی از جک هایی که توی تاپیک گفتم رو با رسم نمودار شرح دهید و بگید که خطاب به کی گفتم؟ :4:
    نمایش یا پنهان متنتا ببینم جک هایی که میگم رو می خونید یا نه؟ :43:

2. در پاسخ به سوالی که گفتند برداشتم از زندگی چیه؟ ، پرسش کننده کی بود و من چه جوابی دادم؟ :86:

3. در سوال کاکو محمود گلو :50: که گفتند یک نصیحت برادرانه بکن؟ ، پرسش کننده و پرسش شونده چه کسانی بودند :86: و من چه جوابی دادم؟ :4:

ج- و آمـــــا میریم سر اصل مطلب :4:

همونطور که قبلا هم عرض شد برنامه ریزی کرده بودم که همچینی یه نموره اینجا داغتون بکنم که شما هم شریک داغ شدن من باشید :74:
    اول اینو بگم به گیلاسی گفته بودم که به افراد جوایز بیشتری بدهند ولی قبول نکردند و گفتند که 5 بوفی بیشتر نمیدیم :9: حالا دلیلش رو نمی دونم ولی فکر کنم دلیلش اینه که نرخ تورم توی بوفی لند میره بالا :4:

البته اینم بگم که اگه جواب دوستان عزیز خیلی مورد قبول بود و خیلی حض حظ حز حذ کردم خودم هم بهشون بوفی برنز میدم :9: پس بشتابید :82:

سوال یک) ممکنه این جمله از سید جمال الدین اسد آبادی رو شنیده باشید که میگه " به غرب رفتم اسلام دیدم مسلمان ندیدم به شرق رفتم همه مسلمان دیدم اسلام ندیدم!!! نظرتون راجع به این جمله چیه؟ البته اگه یادتون باشه گفتم بهترین فیلم ایرانی که دیدم فیلم کتاب قانون بوده. که در جوابم میتونید از این فیلم هم استفاده بکنید. هر چند شرح همین جمله هم کافیه :3:

سوال دوم) رابطه جنسی قبل از ازدواج، مخالف یا موافق؟ مسئله اینست! نظرتون چیه؟ :65:

سوال سوم) پیشنهاد و انتقاد سازنده ای که میتونید از بنده ی حقیر سراپا تقصیر بکنید چیه؟ :9:

تمامی جوابها در همین تاپیک بایستی جواب داده شوند :4:

نمایش یا پنهان متندر ضمن اینجانب از گرفتن هرگونه رشوه، شیرینی، پول چایی، زیر میزی، رو میزی و... معذورم و کسانی که این عمل قبیح را انجام دهند دست بسته به مدیره گیلاسی تقدیم خواهند شد تا اعمال قانون شوند :86: و همچنین مبلغ رشوه ضمیمه ی پرونده خواهد شد. البته شماره تلفنم رو هر کسی خواست بهش میدم تا بیرون از سایت اگه کاری داشت خدمت برسیم :50:

و من الله توفیق :84: 311

• نخبه

اهدای 15 بوفی + یک عدد دیپلم افتخار + لوح زرین خنده دارترین سوالات به کاربران گرامیان هاچوهاچو یره و نخبه بچه پرو

نمیشه به من دکترای افتخاری بدین.. بعد هم منو صدا کنین دکتر نخبه:4:

خسته نباشی مجی جان صندلی داغت یکی از بهترین صندلی داغهای سایت بود واقعا لذت بردم حیف که خیلی وقت نداشتم که همه سوال و جوابها رو بخونم هفته گذشته سرم خیلی شلوغ بود کلی سوال باحال و خنده دار ناک هم داشتم که حیف شد روز اخر شارژم تموم شد و نتونستم نوشته هامو ارسال کنم خیلی دوست داشتم بدونم چی جواب میدی:4:
    جواب سوالا رو هم یادم نمیاد چون همه سوال و جوابها رو نخوندم و یه سریاشو هم بدیو بدیو ولی قول میدم بعد از ازاد سازی تاپیکت همشو بخونم
    یه تقلب به بقیه برسونم که معمولا جکهایی که تعریف کردی خطاب به من بوده یا به هیفا:23:

• نخبه

:
    در سوال کاکو محمود گلو :50: که گفتند یک نصیحت برادرانه بکن؟ ، پرسش کننده و پرسش شونده چه کسانی بودند :86: و من چه جوابی دادم؟ :4:

یعنی پرسش کننده و اونی که رو صندلی داغ نشسته بود کی میتونه باشه :23:

• بچه مثبت

Kishe Mehr,
    ممنون مجی جان!
    منتظر جواب های دوستان میمانیم :buff:

• Kishe Mehr

نخبه,
    خواهش میشه :9: واقعا خیلی خوشحال شدم که اینقدر این صندلی روم تاثیر مثبت گذاشته. اگه میدونستم اینجوریه خودمو میکشتم تا زودتر منو بنشونن رو صندلی :83:
    اره حیف شد که نتونستی بیای صندلی ولی کنجکاو شدم ببینم سوالت چیه :37: حالا میتونی برام پی ام بفرستی :5:
    بهرحال از تو و دیگر دوستان بازم موتشکرم :11:
    نقل قول: نخبه
    یه تقلب به بقیه برسونم که معمولا جکهایی که تعریف کردی خطاب به من بوده یا به هیفا:23:

خو اگه راست میگی جکشو بگو :23:

راستی وایسا ببینم زود برو اون جوابا رو بده ببینم :43:

یعنی پرسش کننده و اونی که رو صندلی داغ نشسته بود کی میتونه باشه :23:

نمیدونم :66: اگه میدونی بگو تا بریم برنده بشیم :23:
    نمیشه به من دکترای افتخاری بدین.. بعد هم منو صدا کنین دکتر نخبه:4:

اگه کم و زیاد کردی اون لیسانستم ازت میگیریما :23:

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون مجی جان!
    منتظر جواب های دوستان میمانیم

خواهش میشه امین جان! :11: پس خودتون چی؟ :66:

• نخبه

اره حیف شد که نتونستی بیای صندلی ولی کنجکاو شدم ببینم سوالت چیه :37: حالا میتونی برام پی ام بفرستی

فردا میام میگم بهت الان باید برم لالا1097

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: