سایت بوف بوفی در نظر دارد مدیر ِ جدیدی را به کادر مدیران انجمن❶ اضافه نماید ❷ (با حقوق مکفی ). لذا از تمام علاقمندانی که در گروه کاربران پیشرفته قرار دارند و حضور فعالی در انجمن داشته اند، دعوت میشود که در این تاپیک ثبت نام نموده و آمادگی خود را برای مدیریت انجمن اعلام نمایند.❸
__________________________________ ❶مدیران انجمن کاربرانی هستند که قابلیت مدیریت بر روی تاپیکها، پستها و انجمنها را دارا هستند. ❷نحوه انتخاب مدیر مورد نظر متعاقباً اعلام خواهد شد. ❸این تاپیک تا روز جمعه 20 آبان 1390 ساعت 12 برای ثبت نام باز خواهد بود.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اول شدم مدیر شدم البته مدیر اصلی سایت نمیخوام بشم نه تورو خدا اصرار نکنین آخه نتایج صندلی داغ امروز اعلام میشه سرم شلوغ میشه اسم منو هم ثبت نام کن امین جان به پولش خیلی احتیاج دارم
میگم امین جان اگه ثبت نام کنیم عضو تعاونی مسکن بوفی لندمون میکنید؟ مسکن مهر هم میدین؟ وام خود اشتغالی چی؟ زمین ویلایی چی؟ مزایاش چیه؟ حقوق ماهیانه چقدره؟ ارتقای شغلی چقدر میدین؟ بدی آب و هوا عیدی و پاداش و حق اولاد چقدره؟ راستی بیمه هم میکنید؟
اول شدم 1114 مدیر شدم 852 البته مدیر اصلی سایت نمیخوام بشم نه تورو خدا اصرار نکنین آخه نتایج صندلی داغ امروز اعلام میشه سرم شلوغ میشه اسم منو هم ثبت نام کن امین جان 1078 به پولش خیلی احتیاج دارم
نقل قول: Kishe Mehr
میگم امین جان اگه ثبت نام کنیم عضو تعاونی مسکن بوفی لندمون میکنید؟ مسکن مهر هم میدین؟ وام خود اشتغالی چی؟ زمین ویلایی چی؟ مزایاش چیه؟ حقوق ماهیانه چقدره؟ ارتقای شغلی چقدر میدین؟ بدی آب و هوا عیدی و پاداش و حق اولاد چقدره؟ راستی بیمه هم میکنید؟
راستی سلام به روی ماهت به چشمای سیاهت
شما ۲ تا واقعأ لیاقتشو دارید مخصوصأ مجی مهربون و البته برادر مهدی
حيف كه وقت ندارم و گرنه در خدمت دوستان و عليرضا جان بودن باعث افتخاره. فقط اميدوارم كساني كانديد بشن كه حداقل نيمي از پتانسيل گيلاسي رو در خودشون ببينند ممنون امين بي همتا
مهمترین مزیتش خدمت به خلق خداست یه ویلای اختصاصی هم داریم که هر کس مدیر بشه درخدمتیم حقوقش هم خوبه، مزایا هم بستگی به فعالیت مدیر داره! خلاصه هرکی مدیر شده راضیه
نقل قول: m3hrdad
نمیشه فقط کلاهمو عوض کنین؟
به قول مدیر گیلاسی : noch
ممنون از همه دوستان! لطفاً ثبت نام خود را به صورت واضح اعلام نمایید! تا الان فقط هاچو هاچو ثبت نام کرده! بشتابید که غفلت موجب پشیمانیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
شاخص های اصلیش پست ها و کامنت های کاربر در انجمن میتونه باشه! مثلاً یه جوری نباشه که یک هفته بیاد و سه هفته نیاد! به هر حال هر کس فکر میکنه میتونه قسمتی از وقتش رو به سایت اختصاص بده و علاقه به مدیریت انجمن دارد ثبت نام کند.
بچه مثبت
ღ✿ღ سلام بر تمام دوستان و اهالی بوفیلند ღ✿ღ
سایت بوف بوفی در نظر دارد مدیر ِ جدیدی را به کادر مدیران انجمن❶ اضافه نماید ❷ (با حقوق مکفی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
mz56mz
دوستان عزيز بفرماييد ثبت نام كنيد مدير بشيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييد
Kishe Mehr
aliiiiiii
bad jor lazem daram
sib
چکاوک
شما ۲ تا واقعأ لیاقتشو دارید مخصوصأ مجی مهربون و البته برادر مهدی
هاچو هاچو
مرسی آبجی مهربون
علیرضا
m3hrdad
gilas
The one
حيف كه وقت ندارم و گرنه در خدمت دوستان و عليرضا جان بودن باعث افتخاره.
فقط اميدوارم كساني كانديد بشن كه حداقل نيمي از پتانسيل گيلاسي رو در خودشون ببينند
ممنون امين بي همتا
gilas
امروز بار هندونه ات مال منه
نمایش یا پنهان متن
ای جاانم نازی لطف داری یکی یه دونه منالان یه عاالمه اجالت کشیدم
دلشاد
malakeh
سلام و سپاس
دوم اينكه شاخص هاي حضور فعال رو نگفتين
بچه مثبت
ممنون از همه دوستان!
لطفاً ثبت نام خود را به صورت واضح اعلام نمایید! تا الان فقط هاچو هاچو ثبت نام کرده! بشتابید که غفلت موجب پشیمانیست
بهونه
فکر کنم حقوقش خوب باشه منم هستم
gilas
صبحونه رو یادت رفت بگی
هر کی هم صبح زود بیاد صبحونه هم میدن
بچه مثبت
به هر حال هر کس فکر میکنه میتونه قسمتی از وقتش رو به سایت اختصاص بده و علاقه به مدیریت انجمن دارد ثبت نام کند.
بهونه
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→