تا الان شش نفر ثبت نام نموده اند هاچو هاچو بهونه Kishe Mehr lion1360 ساحل ناقلا soheyla
نمایش یا پنهان متن
نقل قول: Dr.GSM
حقوق مكفي اش چند بود ؟
اول کار، دریافتی 40 بوفی می باشد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اول سلام به همه تون دوم اینکه خیلی دوست داشتم این یکی کار رو توی بوف بوفی تجربه کنم ولی حیف نمیشه چون اوضاعم خیلی بهم ریخته . ان شا الله هر کی شد موفق باشه .
تا الان هفت نفر ثبت نام نموده اند هاچو هاچو بهونه Kishe Mehr lion1360 ساحل ناقلا soheyla METALLICA (فعلا پاره وقت)
دوستانی که ثبت نام نموده اند میتوانند توضیحاتی را که فکر میکنن در انتخابشون به عنوان مدیر انجمن موثر خواهد بود، در چند سطر در همین تاپیک بنویسند. (از جمله متوسط ساعاتی که میتوانند روزانه در سایت باشند، هدف از کاندید شدن و ...)
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دوستانی که ثبت نام نموده اند میتوانند توضیحاتی را که فکر میکنن در انتخابشون به عنوان مدیر انجمن موثر خواهد بود، در چند سطر در همین تاپیک بنویسند. (از جمله متوسط ساعاتی که میتوانند روزانه در سایت باشند، هدف از کاندید شدن و ...)
خوب چی بگم منو میشناسید دیگه گفتن از خود ریا میشه خوب من کل هفته شب ها تو سایت هستم دیگه گفتن نداره خوب روزها هم 3روز تو هفته یه چند ساعتی هستم اینم گفتن نداره همه هستن بلکه سابقه عضویتم مهمه که اینم گفتن نداره مشخص دیگه این بقل نوشته کلا وحید بهونه ای شفاف نیاز به گفتن نداره
راستش من در روز ساعت ها تو سایتم واسه همین گفتم یک استفاده ای بکنم از این بیکاریم در ضمن یک دلیل دیگم این بود که گیلاسی رو از شر بستن تاپیکای تکراریم راحت کنم و خودم زحمتشو بکشم
اصولا 90% پست هایی که میذارم بعدش میبینم چقدر بی مزه بوده!
الان پست خودمو خوندم خودمم نفهميدم چي گفتم! دوباره ويرايشش كردم! خوب حالا از اول دوباره گفتي خونت پاي خودته! خوب كجاش بيمزه بود، كلي هم حال داد اين قده خوبه آدم خونش پاي خودش باشههههههه نمایش یا پنهان متن
Holtek
حقوق مكفي اش چند بود ؟
از شوخي بگذريم ، منم فكر ميكنم كساني كه واقعا وقت كافي و اعصابي آرام دارن بايد داوطلب بشن
بچه مثبت
هاچو هاچو
بهونه
Kishe Mehr
lion1360
ساحل ناقلا
soheyla
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
نمایش یا پنهان متن
Mahboob
carlos
اگه من این عکس لوگوی گوگل رو بذارم ویرایشش میکنین یا نه ؟
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنخبه
نه خیالت تخت خواب یه نفره اخه اگه مجی و هاچو مدیر بشن خودشون بدترن
gilas
علییییییییییییییی
carlos
تخت خواب یه نفره کوچیکه
خداروشکر مدیران اهل حال زیادن پس
پیشاپیش و پساپس عذر خاهی میکنم
آخه بچه مثبت میگه اگه بذاری ویرایش نمیکنم
gilas
من که ویرایش میکنم
بهونه
METALLICA
البته فعلا پاره وقت میتونم بیام
بندری
دوم اینکه خیلی دوست داشتم این یکی کار رو توی بوف بوفی تجربه کنم ولی حیف نمیشه چون اوضاعم خیلی بهم ریخته . ان شا الله هر کی شد موفق باشه .
بچه مثبت
هاچو هاچو
بهونه
Kishe Mehr
lion1360
ساحل ناقلا
soheyla
METALLICA (فعلا پاره وقت)
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
اين كه گفتي مازيار خونت پاي خودته؟!
ديوار موش داره موش هم گوش داره
نمایش یا پنهان متن
پرووووووووووووووووووووووووووووووووو
اااااا ساحل فسقلي اينجاست، كجاي تو اخه
شما كه همين الانشم تاج سري
بهونه
خوب چی بگم
خوب من کل هفته شب ها تو سایت هستم دیگه گفتن نداره خوب
روزها هم 3روز تو هفته یه چند ساعتی هستم اینم گفتن نداره همه هستن
بلکه سابقه عضویتم مهمه که اینم گفتن نداره مشخص دیگه این بقل نوشته
کلا وحید بهونه ای شفاف نیاز به گفتن نداره
ژنرال
ديوار موش داره موش هم گوش داره
داری یه دستی میزنی؟!
نه مازیار جان اینا بنود.
در مورد شما هم نبود.
یه چیزی گفتم بعد دیدم بی مزه س، ویرایش کردم.
فکر کنم امین دید اون پست رو.
پری سا
من از پست و مقام خوشم نمیاد واسه همین ثبت نام نمی کنم
هاچو هاچو
راست میگه خب
نمایش یا پنهان متن
گفتم مدیر بشم میذارمهاچو هاچو
راستش من در روز ساعت ها تو سایتم واسه همین گفتم یک استفاده ای بکنم از این بیکاریم
Life Dream
نه مازیار جان اینا بنود.
در مورد شما هم نبود.
یه چیزی گفتم بعد دیدم بی مزه س، ویرایش کردم.
فکر کنم امین دید اون پست رو.
الان پست خودمو خوندم خودمم نفهميدم چي گفتم!
خوب حالا از اول دوباره
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→