₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ ثبت نام برای مدیریت انجمن ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ ثبت نام برای مدیریت انجمن ๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5 6 7

بدون عکس

๑۩۞۩๑ ثبت نام برای مدیریت انجمن ๑۩۞۩๑

5705 بازدید، 126 پست، نویسنده: بچه مثبت

• The one

نمایش یا پنهان متنgilas,
    اخه مشتري سابقم خودكفا شده خودش هندونه هاشو تامين ميكنه اونهم از نوع درشتتر :23:
    ولي بي شوخي كفايتت ثابت شده هست عزيزم :8:

• حورا

چقدر خوب ...با اینکه فضا مجازی هست ولی تجربه خوبیه جدی میگم شرکت کنید 280

• maryamlondon1

چکاوکم بیا ثبت نام کن جات خالیه :2:

• ماهی

امین جان خسته نباشید... :3:

• Life Dream

نقل قول: هاچو هاچو
    اسم منو هم ثبت نام کن امین جان به پولش خیلی احتیاج دارم

از صداقتت خوشم اومد :23: :23:
    نقل قول: Kishe Mehr
    میگم امین جان اگه ثبت نام کنیم عضو تعاونی مسکن بوفی لندمون میکنید؟ مسکن مهر هم میدین؟ وام خود اشتغالی چی؟ زمین ویلایی چی؟ مزایاش چیه؟ حقوق ماهیانه چقدره؟ ارتقای شغلی چقدر میدین؟ بدی آب و هوا عیدی و پاداش و حق اولاد چقدره؟ راستی بیمه هم میکنید؟

شما هم با صداقت پا پيش گذاشتي! :23: :23:

دوستان ثبت نام كنيد پولش خوبه ها، تعارف نكنيد :4:

• carlos

پیشاپیش تبریک میگم به مدیران جدید :24:
    همچنین پیشاپیش تبریک میگم به ساحت مقدس ولی فقیه سایت و پیروان حقیقی آن ! و همچنین تبریک و تهنیت خصوصی و زیرمیزی عرض میکنم خدمت با سعادت آن کاربر فرهیخته که بزودی مدیری بزرگ میشود که از تبار نور میباشد ! و میتواند مشت محکمی بر فک و صورت استکبار جهانی علل خصوص آمریکای جنایتکار و انگلیس آب زیرکاه ! بزند تا همگان بدانند چه مشت محکمی دارد نامرد ! :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: بچه مثبت
    تا الان فقط هاچو هاچو ثبت نام کرده!

1026

• هاچو هاچو

نقل قول: Life Dream
    از صداقتت خوشم اومد :23:

ممنونم :83: چیکار کنم خب پول لازمم :4:

• ژنرال

مبارک مدیر جدید باشه :46:

• MAJID ART

تصویر در دسترس نیست

مرســـ:46:ـــــی فکر خوبیست :52:

• The one

Kishe Mehr,
    مجي شما كانديد نميشي عزيزم؟
    به نظرم اگه بتوني بيشتر حضور داشته باشي ايده هاي قابل توجهت براي سايت مفيد ميشه.. :24:

با ارزوي موفقيت براي تمامي دوستان.. :4:

• نخبه

به به پیشا پیش تبریک میگم به مدیران جدید
    منم که صبح تا شب تو سایت پلاسم ولی دوست دارم همون کاربر پیشرفته باشم :24: پیشرفته بودن خیلی خوبه ادم پیشرفت میکنه :83:

• gilas

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: The one
    ولي بي شوخي كفايتت ثابت شده هست عزيزم

الان از اجالت آب شدم تصویر در دسترس نیست

• ژنرال

نقل قول: The one
    مجي شما كانديد نميشي عزيزم؟
    به نظرم اگه بتوني بيشتر حضور داشته باشي ايده هاي قابل توجهت براي سايت مفيد ميشه.. :24:

مجی جون! عزیز دل هیفا کاندید شو ! :4:

• Life Dream

نقل قول: Gabriel
    مجی جون! عزیز دل هیفا کاندید شو ! :4:

واي خدا اين باز شروع كرد! يكي جلوي منو بگيره :23: :23: :23: :23:

• ژنرال

نقل قول: Life Dream
    واي خدا اين باز شروع كرد! يكي جلوي منو بگيره :23: :23: :23: :23:

پستمو ویرایش کردم 781

• بچه مثبت

تا الان هاچو هاچو و بهونه ثبت نام کرده اند :39:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

قال حضرت آیة الله الظعمی سعید مجی مجتبی کیش مهر دامت برکاته : ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت... ایهیم ایهیم :84:

فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر بنا به تقاضاهای 3هزار میلیارد نفری و ایمیل و اسمس و مسیج و زنگ پشت زنگ و تشرف حضوری و ارسال واسطه و خلاصه سرتون رو درد نیارم بنا به پیشنهاد دوستان ِ جان ، کاندیدایی را جهت شرکت در انتخابات بصورت رسمی اعلام کرد. در این اطلاعیه آمده است بنا به شایستگی ها و لیاقتهای :50: مشخص شده ی جناب آقای پروفسور فوق دکترا جناب آقای سعید مجی مجتبی را جهت احراز این پست کاندیدا می فرماید.

گرچه پست مدیریت قبلا توسط معمار کبیر سایت جناب آقای علیرضا خان به این کاربر قول داده شده بود ولی هر چه از دوست رسد نکوست :4:

پیشاپیش از لطف و توجه خاص افرادی که به نوعی این فرهنگستان و این شخص شخیص را شامل عنایات خاصه ی خویش قرار داده اند تشکر ویژه می شود و امید است که ایشان در صورت انتخاب دوستان ِ جان لایق لطف ایشان باشد :9: و من الله توفیق... و السلام علی من التبع الهدی

d

• Kishe Mehr

نقل قول: چکاوک
    شما ۲ تا واقعأ لیاقتشو دارید مخصوصأ مجی مهربون و البته برادر مهدی 533

:9: میسی ترگلی مهربونی :9: نظر لطفتونه 1189 ایشالله لیاقت لطف شما و دیگر دوستان رو داشته باشم 311
    نقل قول: هاچو هاچو
    منو مجی نداریم 354

یره مهدی زنگ اخر وایسا کارت دارم 315
    نقل قول: بچه مثبت
    مهمترین مزیتش خدمت به خلق خداست :4: یه ویلای اختصاصی هم داریم که هر کس مدیر بشه درخدمتیم :4: حقوقش هم خوبه، مزایا هم بستگی به فعالیت مدیر داره! خلاصه هرکی مدیر شده راضیه :4:

میگم نمیشه منو بعنوان رئیس کل بانک مرکزی بوفی لند انتخاب کنید؟ :65: بانک ملی چی؟ :17:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: