میگم من امروز پی به این بردم که مدیر بودن چقدر خوب بوده همه زیر پست علی کارلوس توی نت روی دیوار بهش تبریک گفتن الّا من الان به عمق فاجعه پی بردم منم مدیر میخوام بشم ما فقیل هستیم
نمایش یا پنهان متنولی من که مدیریت خوندم همینه که میگن پست ها و افراد سر جاشون نیستن دیگه
میگم من امروز پی به این بردم که مدیر بودن چقدر خوب بوده همه زیر پست علی کارلوس توی نت روی دیوار بهش تبریک گفتن الّا من الان به عمق فاجعه پی بردم منم مدیر میخوام بشم ما فقیل هستیم
آره به نظر من که این تبعیضه .. تازه زیر نتها ی منم همیشه رو دیوار چیز می نویسن شیطونه می گه برم پاکشون کنم سلام بر مدیران مرگ برگ ضد...
دقيقاً زدي توو خال، توو سربازي به وضوح از اين جور موارد ديدم! راننده نگهبان شده بود، سرباز صفر دفتر دار شده بود، رشته كامپيوتر دژبان شده بود، آشپز رفته بود اتاق كامپيوتر، خلاصه يه شلم شورباوي بود كه نگو!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دقيقاً زدي توو خال، توو سربازي به وضوح از اين جور موارد ديدم! راننده نگهبان شده بود، سرباز صفر دفتر دار شده بود، رشته كامپيوتر دژبان شده بود، آشپز رفته بود اتاق كامپيوتر، خلاصه يه شلم شورباوي بود كه نگو!
خب توی سربازی که نمیشه این چیزا رو تغییر داد حداقل اینجا که میشه قانون و عدالت و انصاف رو رعایت کرد دیگه
شنبه تاپیک رأی گیری در بخش مدیران گذاشته میشه! و بعد از اخذ رأی از مدیران فعلی نتایج اعلام می شود!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
شنبه تاپیک رأی گیری در بخش مدیران گذاشته میشه! و بعد از اخذ رأی از مدیران فعلی نتایج اعلام می شود!
دیشب که اون تاپیک رو محسن اورد بالا دیدم که آیدی من قرمزی نشده گفتم پس از ما که گذشت حالا ببینیم کیا مدیر شدن نمایش یا پنهان متنمیگم از مدیران قعلی کسی هم چیز میشه؟ یعنی میرن مسافرت و هوا خوری؟
میگم از مدیران قعلی کسی هم چیز میشه؟ یعنی میرن مسافرت و هوا خوری؟
به گروه مدیران قبلی منتقل خواهد (شایدم خواهم ) شد!
نخبه
من
منو کاندید ریاست جمهوری کنید مدیریت دوس ندارم
METALLICA
شما از طرف مجلس منفعت نظام رد صلاحیت شدید ،
بعدی لطفا !
نخبه
بعدی لطفا !
نه بابا من از طرف مجلس زنونه مورد تاییدم شدیدا
پرو اون چه اواتاریه گذاشتی؟
METALLICA
مجلس زنونه اونور پرده ست خواهر من ، استغفرالله ، بفرمایید اون سمت خواهر
این یه کاور معروفه از گروه نیروانا ، گیر دادیا ،
باشه عوضش میکنم الان
Kishe Mehr
الان به عمق فاجعه پی بردم
نمایش یا پنهان متن
ولی من که مدیریت خوندمThe one
الان به عمق فاجعه پی بردم منم مدیر میخوام بشم ما فقیل هستیم
آره به نظر من که این تبعیضه .. تازه زیر نتها ی منم همیشه رو دیوار چیز می نویسن
Kishe Mehr
شما این نوشته رو خوندین؟ ...... ولی من که مدیریت خوندم
اون شیطون نیست که میگه اون جبرئیل خودمونه
بعدشم این مدیران زیر پست هیفا چیز ننویسید ماست هم بنویسید
هاچو هاچو
اینو خیلی باحال گفتی
The one
بعدشم این مدیران زیر پست هیفا چیز ننویسید ماست هم بنویسید
arash52
انا اومدم توی صف ، ثبت نامم کنین
مدیریت واله چوخ باحال دی !
gilas
انا اومدم توی صف ، ثبت نامم کنین
مدیریت واله چوخ باحال دی !
آقا جون شما لهجه گرفتی یا چشای من لهجه دار شده
نخبه
سنیچین چوخ.. بونو هامی بیلر
Life Dream
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
خب توی سربازی که نمیشه این چیزا رو تغییر داد حداقل اینجا که میشه قانون و عدالت و انصاف رو رعایت کرد دیگه
بهونه
نتایج کی اعلام میشه مثبت جان
بچه مثبت
Kishe Mehr
دیشب که اون تاپیک رو محسن اورد بالا دیدم که آیدی من قرمزی نشده گفتم پس از ما که گذشت حالا ببینیم کیا مدیر شدن
نمایش یا پنهان متن
میگم از مدیران قعلی کسی هم چیز میشه؟بچه مثبت
Kishe Mehr
ایشالله که همگی دور هم مدیر باشید (شایدم باشیم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→