من زنم… بی هیچ آلایشی… حتی بی هیچ آرایشی ! او خواست که من زن باشم … که بدوش بکشم،بار تو را که مردی ! و برویت نیاورم که از تو قویترم ... آری من زنم... او خواست که من زن باشم ... همچنان به تو اعتماد خواهم کرد ... عشق خواهم ورزید ... به مردانگی ات خواهم بالید ... با تمام وجود از تو دفاع خواهم کرد ... پشتیبانت خواهم بود ... و تو ... مرد بمان! این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت
و تو ... مرد بمان! این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت
منم به هیچ کس نگفتم . فقط دارم به شما میگم . دیروز قاطعانه به همسرم نشون دادم که من مردترم . البته بگذریم از اینکه الآن کتفم کبود شده و درد میکنه . احساس میکنم کلیه ام داغون شده و بدنم حسابی کوفته است ...
پشتیبانت خواهم بود ... و تو ... مرد بمان! این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت
خیلی شعر زیبایی بود مژده جون بیشتر از 5 بار خوندمش
نقل قول: soheyla
دیروز قاطعانه به همسرم نشون دادم که من مردترم 802 .
سهیلا جان! قرار شد شما یه دوره آموزشی بذاری برا خانوما..چی شد؟
نقل قول: aac198000
من برام یک سوال پیش اومده طعم جدایی چجور طعمی است؟
طعمش مَــــــــلَــــــــــسه.... خب بستگی به حس بعدش داره برا من اینجوری بوده و هرگز پشیمون نشدم مرسی مژده عزیز ! از همین جا می خوام یه پیغام بدم به خانوما و آقایون جوونتر... از طلاق نترسید ..اگر بد بود خداوند متعال حرامش می کرد.توی زندگی تحت هر شرایطی سختی وجود داره ..چه مجرد چه متاهل چه مطلقه و یا هر جور دیگه که باشی.به پسرم یاد دادم زندگی رو تحت هیچ شرایطی تحمل نکنه..اون باید خودشو دوست داشته باشه و وقتی چیزی خیلی براش آزار دهنده ست ازش فاصله بگیره..از کارمم پشیمون نیستم. اول با لطف خدا و بعد با برنامه ریزی و مدیریت درست بچه های طلاق هم که اینقدر در موردشون شعر و داستان درست میکنن می تونن بهترین باشن.همونطور که پسر من تا حالا بوده و به خاطر همین از خدای خودم همیشه ممنونم و ازش م یخوام تا آخر راه باهام باشه
مژده خانم شعری زیبا و پر معنی رو زحمت کشیدی ولی من یک نکته رو اضافه کنمنمایش یا پنهان متن [b]ای زنی که مثل یک مرد قدرت داری ولی بدان نوع قدرت تو کاملا با قدرت مرد فرق میکنه جنس قدرت مرد خشن هست او دوست دارد بجنگد ، دعوا کند ، کارهای خشن انجام بدهد، کار خانواده رو بدوش بکشد، تکیه گاه باشد و.... ولی تو زن عزیز قوی هستی و در بعضی مواقع خیلی بیشتر از یک مرد قدرت داری ولی اگر فکر میکنی قدرت تو مشابه قدرت یک مرد و هم جنس قدرت اوست دیر یا زود خواهی فهمید که راه را اشتباه رفتی تو باید بیشتر تکیه کنی تا تکیه گاه باشی[/b]
مژده خانم شعری زیبا و پر معنی رو زحمت کشیدی ولی من یک نکته رو اضافه کنمنمایش یا پنهان متن [b]ای زنی که مثل یک مرد قدرت داری ولی بدان نوع قدرت تو کاملا با قدرت مرد فرق میکنه جنس قدرت مرد خشن هست او دوست دارد بجنگد ، دعوا کند ، کارهای خشن انجام بدهد، کار خانواده رو بدوش بکشد، تکیه گاه باشد و.... ولی تو زن عزیز قوی هستی و در بعضی مواقع خیلی بیشتر از یک مرد قدرت داری ولی اگر فکر میکنی قدرت تو مشابه قدرت یک مرد و هم جنس قدرت اوست دیر یا زود خواهی فهمید که راه را اشتباه رفتی تو باید بیشتر تکیه کنی تا تکیه گاه باشی[/b]
نقل قول: ماهی
از طلاق نترسید ..اگر بد بود خداوند متعال حرامش می کرد.توی زندگی تحت هر شرایطی سختی وجود داره ..چه مجرد چه متاهل چه مطلقه و یا هر جور دیگه که باشی.به پسرم یاد دادم زندگی رو تحت هیچ شرایطی تحمل نکنه..اون باید خودشو دوست داشته باشه و وقتی چیزی خیلی براش آزار دهنده ست ازش فاصله بگیره..از کارمم پشیمون نیستم. اول با لطف خدا و بعد با برنامه ریزی و مدیریت درست بچه های طلاق هم که اینقدر در موردشون شعر و داستان درست میکنن می تونن بهترین باشن.همونطور که پسر من تا حالا بوده و به خاطر همین از خدای خودم همیشه ممنونم و ازش م یخوام تا آخر راه باهام باشه
ماهی جان ای کاش در این وانفصایی که طلاق بیداد میکند این نکات رو با توضیح کامل و اینکه یک زندگی مشترک در چه شرایطی باید متلاشی شود میدادی توضیح میدادی با داشتن فرزند تا کجا باید تحمل کرد هم میدادی اینکه اگر شرایط قابل تحمل ما نبود باید طلاق گرفت خیلی کلی هست باید باز شود ، چه شرایطی ، در چه سطحی، خدا خیر مژده خانم رو بده که با انصاف کامل موضوع طلاق خودش و اینکه بارها سعی کرد ه این زندگی رو حفظ کند و نظر فرزندش رو توضیح داد اینجا باید از ایشان تشکر ویژه بکنم . زندگی مشترک بر خلاف دوستی های پسر و دختر و حتی ازدواج موقت بسیار فرق دارد نوعی خشونت خاص در یک زندگی مشترک دائم وجود دارد باید کسی که وارد این نوع زندگی میشود قدرت تحمل خودش رو بسیار بالا ببرد ، و به راحتی با هر نسیمی فرو نریزد .
منم عرضم همین بود...تحمل زندگی تحت هر شرایطی رو قبول ندارم
نقل قول: محسن صائب
باید باز شود ، چه شرایطی ، در چه سطحی،
من همیشه با مطالبی که توی رسانه ها راجع به بچه های طلاق مطرح شده و توی فرهنگ ما وجود داره مخالف بودم.اگر خداوند همیشه با من باشه همونطور که تا حالا بوده و اگر روزی پسرم رو موفق ببینم دوست دارم یه جوری و به یه طریقی پیامم رو به دنیا بدم که اگر مجبور به طلاق شدید نباید فکر کنید بچه ی طلاق نابود میشه.ما ها هم که پدر و مادر بالای سرمون بوده خیلی وقتا خیلی کمبودا داشتیم.این کمبودا برا ما پیدا نمیشه و دیده نمیشه.اما یه بچه ی طلاق اگر به هر دلیلی براش مشکلی پیش بیاد ربطش می دیم به طلاق. من منظورم این نیست که آدم توی زندگیش گذشت نداشته باشه.منظورم اینه که برای کسی که لیاقتش رو نداره زندگیتو نابود نکن.
ای زنی که مثل یک مرد قدرت داری ولی بدان نوع قدرت تو کاملا با قدرت مرد فرق میکنه جنس قدرت مرد خشن هست او دوست دارد بجنگد ، دعوا کند ، کارهای خشن انجام بدهد، کار خانواده رو بدوش بکشد، تکیه گاه باشد و.... ولی تو زن عزیز قوی هستی و در بعضی مواقع خیلی بیشتر از یک مرد قدرت داری ولی اگر فکر میکنی قدرت تو مشابه قدرت یک مرد و هم جنس قدرت اوست دیر یا زود خواهی فهمید که راه را اشتباه رفتی تو باید بیشتر تکیه کنی تا تکیه گاه باشی
هی خواستم هیچی نگم دیدم نمیشه دارم خفه میشم مطلب رو اشتباه متوجه شدید کسی منکر این موضوع نیست که قدرت زنانه و مردانه باهم تفاوت داره و همین تفاوت که باعث میشه زن و مرد مکمل هم باشن و باهم زندگی کنن منظور اینکه تویی که ادای مردید گوش فلک رو کر کرده بفهم که قدرت مردی به قطر بازوت نیست بفهم که من زن دارم تو این جامعه جور تورو میکشم که تو بتونی به قطر بازوت پز بدی
نمایش یا پنهان متنالبته دور از جون همه آقایون سایت کلی گفتم
ممنون خاله مژده الهى هيچ عزيزى طمع جدايى با خداوند رو نچشه , به كسى عشق بورز كه لايق عشق تو باشد نه تشنه عشق ... چون تشنه عشق روزي سيراب ميشود ........
منظور اینکه تویی که ادای مردید گوش فلک رو کر کرده بفهم که قدرت مردی به قطر بازوت نیست بفهم که من زن دارم تو این جامعه جور تورو میکشم که تو بتونی به قطر بازوت پز بدی
mojde
من زنم…
بی هیچ آلایشی…
حتی بی هیچ آرایشی !
او خواست که من زن باشم …
که بدوش بکشم،بار تو را که مردی !
و برویت نیاورم که از تو قویترم ...
آری من زنم...
او خواست که من زن باشم ...
همچنان به تو اعتماد خواهم کرد ...
عشق خواهم ورزید ...
به مردانگی ات خواهم بالید ...
با تمام وجود از تو دفاع خواهم کرد ...
پشتیبانت خواهم بود ... و تو ...
مرد بمان!
این راز را که من مرد ترم
به هیچ کس نخواهم گفت
ژنرال
بر منکرش لعنت !
نخبه
منم زنم
mojde
aac198000
من برام یک سوال پیش اومده طعم جدایی چجور طعمی است؟
soheyla
سلام و سپاس
خیلی زیبا بود
مرد بمان!
این راز را که من مرد ترم
به هیچ کس نخواهم گفت
منم به هیچ کس نگفتم . فقط دارم به شما میگم
دیروز قاطعانه به همسرم نشون دادم که من مردترم
البته بگذریم از اینکه الآن کتفم کبود شده و درد میکنه
mojde
اگه بگم اينجوري ميشي
نمایش یا پنهان متن
gilas
امیدوارم هیچ کس هیچ وقت مجبور نشه طعم جدایی رو بچشه
دلشاد
من مردم تقدیم میکنم به تمام مردایی که طعم جدایی رو چشیدن
پری سا
یاد یک اهنگ از زیبا شیرازی افتادم که خیلی دوسش دارم
ماهی
مرد بمان!
این راز را که من مرد ترم
به هیچ کس نخواهم گفت
خیلی شعر زیبایی بود مژده جون بیشتر از 5 بار خوندمش
سهیلا جان!
طعمش مَــــــــلَــــــــــسه....
خب بستگی به حس بعدش داره
برا من اینجوری بوده
و هرگز پشیمون نشدم
مرسی مژده عزیز ! از همین جا می خوام یه پیغام بدم به خانوما و آقایون جوونتر...
از طلاق نترسید ..اگر بد بود خداوند متعال حرامش می کرد.توی زندگی تحت هر شرایطی سختی وجود داره ..چه مجرد چه متاهل چه مطلقه و یا هر جور دیگه که باشی.به پسرم یاد دادم زندگی رو تحت هیچ شرایطی تحمل نکنه..اون باید خودشو دوست داشته باشه و وقتی چیزی خیلی براش آزار دهنده ست ازش فاصله بگیره..از کارمم پشیمون نیستم. اول با لطف خدا و بعد با برنامه ریزی و مدیریت درست بچه های طلاق هم که اینقدر در موردشون شعر و داستان درست میکنن می تونن بهترین باشن.همونطور که پسر من تا حالا بوده و به خاطر همین از خدای خودم همیشه ممنونم و ازش م یخوام تا آخر راه باهام باشه
محسن صائب
شعری زیبا و پر معنی رو زحمت کشیدی
ولی من یک نکته رو اضافه کنم
نمایش یا پنهان متن
[b]ای زنی که مثل یک مرد قدرت داری ولی بدان نوع قدرت تو کاملا با قدرت مرد فرق میکنه
جنس قدرت مرد خشن هست او دوست دارد بجنگد ، دعوا کند ، کارهای خشن انجام بدهد، کار خانواده رو بدوش بکشد، تکیه گاه باشد و....
ولی
تو زن عزیز
قوی هستی و در بعضی مواقع خیلی بیشتر از یک مرد قدرت داری
ولی اگر فکر میکنی قدرت تو مشابه قدرت یک مرد و هم جنس قدرت اوست
دیر یا زود خواهی فهمید
که
راه را اشتباه رفتی
تو باید بیشتر تکیه کنی تا تکیه گاه باشی
محسن صائب
شعری زیبا و پر معنی رو زحمت کشیدی
ولی من یک نکته رو اضافه کنم
نمایش یا پنهان متن
[b]ای زنی که مثل یک مرد قدرت داری ولی بدان نوع قدرت تو کاملا با قدرت مرد فرق میکنه
جنس قدرت مرد خشن هست او دوست دارد بجنگد ، دعوا کند ، کارهای خشن انجام بدهد، کار خانواده رو بدوش بکشد، تکیه گاه باشد و....
ولی
تو زن عزیز
دیر یا زود خواهی فهمید
که
راه را اشتباه رفتی
ماهی جان
ای کاش در این وانفصایی که طلاق بیداد میکند
این نکات رو با توضیح کامل و اینکه یک زندگی مشترک در چه شرایطی باید متلاشی شود میدادی توضیح میدادی با داشتن فرزند تا کجا باید تحمل کرد هم میدادی
اینکه اگر شرایط قابل تحمل ما نبود باید طلاق گرفت
خیلی کلی هست
باید باز شود ، چه شرایطی ، در چه سطحی،
خدا خیر مژده خانم رو بده که با انصاف کامل موضوع طلاق خودش و اینکه بارها سعی کرد ه این زندگی رو حفظ کند و نظر فرزندش رو توضیح داد
اینجا باید از ایشان تشکر ویژه بکنم
.
زندگی مشترک بر خلاف دوستی های پسر و دختر و حتی ازدواج موقت بسیار فرق دارد
نوعی خشونت خاص در یک زندگی مشترک دائم وجود دارد
باید کسی که وارد این نوع زندگی میشود قدرت تحمل خودش رو بسیار بالا ببرد ، و به راحتی با هر نسیمی فرو نریزد
.
ماهی
منم عرضم همین بود...تحمل زندگی تحت هر شرایطی رو قبول ندارم
من همیشه با مطالبی که توی رسانه ها راجع به بچه های طلاق مطرح شده و توی فرهنگ ما وجود داره مخالف بودم.اگر خداوند همیشه با من باشه همونطور که تا حالا بوده و اگر روزی پسرم رو موفق ببینم دوست دارم یه جوری و به یه طریقی پیامم رو به دنیا بدم که اگر مجبور به طلاق شدید نباید فکر کنید بچه ی طلاق نابود میشه.ما ها هم که پدر و مادر بالای سرمون بوده خیلی وقتا خیلی کمبودا داشتیم.این کمبودا برا ما پیدا نمیشه و دیده نمیشه.اما یه بچه ی طلاق اگر به هر دلیلی براش مشکلی پیش بیاد ربطش می دیم به طلاق.
من منظورم این نیست که آدم توی زندگیش گذشت نداشته باشه.منظورم اینه که برای کسی که لیاقتش رو نداره زندگیتو نابود نکن.
gilas
ولی
تو زن عزیز
دیر یا زود خواهی فهمید
که
راه را اشتباه رفتی
هی خواستم هیچی نگم دیدم نمیشه دارم خفه میشم
مطلب رو اشتباه متوجه شدید
کسی منکر این موضوع نیست که قدرت زنانه و مردانه باهم تفاوت داره و همین تفاوت که باعث میشه زن و مرد مکمل هم باشن و باهم زندگی کنن
منظور اینکه تویی که ادای مردید گوش فلک رو کر کرده بفهم که قدرت مردی به قطر بازوت نیست بفهم که من زن دارم تو این جامعه جور تورو میکشم که تو بتونی به قطر بازوت پز بدی
نمایش یا پنهان متن
البته دور از جون همه آقایون سایت کلی گفتمmz56mz
الهى هيچ عزيزى طمع جدايى با خداوند رو نچشه , به كسى عشق بورز كه لايق عشق تو باشد نه تشنه عشق ... چون تشنه عشق روزي سيراب ميشود ........
mojde
عاشق آدماييم كه منظورمو ميگيرن
gilas
منم عاشقت خاله جونم
Holtek
مبارك اينايي كه نوشتي باشه
نمایش یا پنهان متن
اشتباه نوشتم نه ؟آخه تاپيك كه تقديم ميكنن اينجوري مينويسن ئديگه
arash52
بی هیچ آلایشی…
حتی بی هیچ آرایشی !
کو ببینم