₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن
1 2 3 4

بدون عکس

من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن

1272 بازدید، 72 پست، نویسنده: mojde

• The one

نقل قول: Life Dream
    واي چه جلافتا!! يعني بايد بهشون نهار و شام هم بديد؟!!

آره خیلی جلافت باره .. البته من عصرونه هم میدم .. واسه همینه که مژده جون جایزه ی جلافت باری رو به من تقدیم کرد :23:

• Life Dream

نقل قول: The one
    آره خیلی جلافت باره .. البته من عصرونه هم میدم .. واسه همینه که مژده جون جایزه ی جلافت باری رو به من تقدیم کرد

اين ديگه خيلي غير قابل تحمه (قولي قولي قول) چه كار جلفي، صبحانه نهار شما، عصرانه هم!! :87:
    نمایش یا پنهان متن :23: :23:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    مهمتر از همه اینه که ادم از هر طرف تخت که دلش بخواد می تونه بیاد پایین اینو یادت رفت بگی

ساری من این پستتو ندیده بودم اخه یه راست میومدم صفحه سوم.. :9: خب بستگی داره تختت وسط اتاق باشه یا چبسیده به دیوار :4:

نقل قول: Life Dream
    اين ديگه خيلي غير قابل تحمه (قولي قولي قول) چه كار جلفي، صبحانه نهار شما، عصرانه هم!!

:23: ...

نمایش یا پنهان متناون شما ی اون وسطو جدا خوندم انگار منم وعده غذاییم یه چیزی بین عصرونه و ناهار :23: :24:

• Life Dream

نقل قول: The one
    اون شما ی اون وسطو جدا خوندم انگار منم وعده غذاییم یه چیزی بین عصرونه و ناهار

اشتباه تايپي بود منظورم شام بود :9:

• KuRoSh

مرسی مژده جان شعر زیبایی بود :1:
    نمی تونم نظری بدم چون تجربه نکردم ولی حرف های دیگران رو شنیدم که تقریبا 99 درصدشون آخرین راه براشون به طلاق ختم شده .

The one,
    نخبه,
    بیچاره آقاتون و آقاشون :23: چی کشید و چی میکشه :23: از دست شما

• بچه مثبت

به یک جایی از زندگی که رسیدی می فهمی رنج را نباید امتداد داد، باید مثل یک چاقو که چیزها را میبرد و از میانشان میگذرد از بعضی آدمها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی.
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mojde

همينجا از همه مخصوصا قهقرا برندگان عزيز يكتا و نخبه تشكر ميكنم :83:
    نقل قول: بچه مثبت
    به یک جایی از زندگی که رسیدی می فهمی رنج را نباید امتداد داد، باید مثل یک چاقو که چیزها را میبرد و از میانشان میگذرد از بعضی آدمها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی.

عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالي بود عالي عالي :110:

• boof divoone

درسته ادم برای انجام کارهای درستی که انجامشون سخته باید جسارت و جرات داشته باشه
    اما یادمون نره اگر کار مهم و بزرگ و سختی انجام دادیم غرور باعث نشه از اونطرف بوم بیافتیم باعث نشه فکر کنیم بهترین راهکار در مواقع بروز مشکلات راهکاری که ما رفیتم مراقب باشیم غرورمون جلوی عقلمون رو نگیره:1:
    خدا کنه منظورم رو رسونده باشم :48:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• ari 93

مرسی مژده جان....ومرسی ماهی و گیلاس عزیز که این مسائل رو اینجوری میبینید خیلی با حرفای سه تاتون حال کردم ...وحقا که شیرزن هستید اقعا احساساتم رو برانگیخته کردی...میشه گفت یه جورایی با این مسئله اشنام ولی این خلا رو که محسن خان میگه اصلا قبول ندارم چون زندگی همیشه اونجوری پیش نمیره که ما میخوایم و این نباید باعث بشه ما تسلیم زندگی بشیم. اگه یه خلایی به وجود بیاد میشه با خیلی فکرای درست پرش کرد....ماهی جون حرفات منو یاد اندیشه و طرز فکر مادر خوبم انداخت که همیشه با این فراز و نشیب ها پشتیبانم بوده و حمایتم کرده.....کاش یه روز بتونم زحمتاشو جبران کنم!!!در ضمن اقا محسن یه زن خیلی مردتر از اونیه که شما فکر میکنی از هر نظر اگه اراده کنه از نظر قدرت هم شما رو میذاره تو جیبش!!!!ببخشید یهو سردرد دلم واشدخیلی خیلی عالی بود :1:

• ماهی

نقل قول: ari 93
    ماهی جون حرفات منو یاد اندیشه و طرز فکر مادر خوبم انداخت که همیشه با این فراز و نشیب ها پشتیبانم بوده و حمایتم کرده.....کاش یه روز بتونم زحمتاشو جبران کنم!!!

اگر منظورتو درست فهمیده باشم آری عزیز! بهترین شکلی که می تونی خستگی رو از تنش بیرون کنی اینه که موفق باشی و سعیتو برای بهتر بودن بکنی :1:
    امیدوارم خدا مادرتو برات حفظ کنه :8:

• mojde

ari 93
    خدا مادرتو سالهاي سال برات نگه داره و بهت كمك كنه با تلاش و موفقيتهاي پي در پي خستگيشو در كني

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: