₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن
1 2 3 4

بدون عکس

من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن

1272 بازدید، 72 پست، نویسنده: mojde

• محسن صائب

نقل قول: ماهی
    من همیشه با مطالبی که توی رسانه ها راجع به بچه های طلاق مطرح شده و توی فرهنگ ما وجود داره مخالف بودم.اگر خداوند همیشه با من باشه همونطور که تا حالا بوده و اگر روزی پسرم رو موفق ببینم دوست دارم یه جوری و به یه طریقی پیامم رو به دنیا بدم که اگر مجبور به طلاق شدید نباید فکر کنید بچه ی طلاق نابود میشه.ما ها هم که پدر و مادر بالای سرمون بوده خیلی وقتا خیلی کمبودا داشتیم.این کمبودا برا ما پیدا نمیشه و دیده نمیشه.اما یه بچه ی طلاق اگر به هر دلیلی براش مشکلی پیش بیاد ربطش می دیم به طلاق.
    من منظورم این نیست که آدم توی زندگیش گذشت نداشته باشه.منظورم اینه که برای کسی که لیاقتش رو نداره زندگیتو نابود نکن.

کاملا با فرمایشات شما موافق هستم
    البته باید گفت مسیر دشوار و بسیار سختی رو پیش رو دارید
    هر چه سن فرزند بالا تر برود این سختی قابل لمس تر خواهد بود
    اگر اینچنین هدفی رو دارید که امیدوارم موفق بشوید خواهش میکنم به هیچ عنوان به داشته ها و اموخته های خودتون تکیه نکنید بلکه لحظه به لحظه با کارشناسی خبره به مشورت بنشنید
    هزار نکته بارکتر از مو اینجاست..................................
    و اما در مورد اینکه هر بچه ای امکان داره به مشکل بر بخورده ولی چرا اینهمه روی بچه های طلاق زوم شده
    شاید این موضوع کمک بیشتر بکند
    پسری که پدرش در تصادف فوت کرده بود ، دائم به مادر سر کوفت میزد که اگر من پدر داشتم حتما وضع زندگیم بهتر بود حتما در کارهام موفق تر بودم
    من به پسر گفتم تو چرا اینهمه روی این موضوع تکیه میکنی مگر افرادی که پدر دارند مثلا پسر عموی تو چقدر جلوتر از تو هستند
    گفت ، راستش حرف شما بنظرم منطقی هست
    ولی همیشه یک کمبودی تو وجودم احساس میکنم ، در هر کاری که موفق نشدم نا خوداگاه همین کمبود ملکه ذهنم میشه به خودم میگم شاید اگه پدرم بود وضع بهتر میشد
    نقل قول: gilas
    کسی منکر این موضوع نیست که قدرت زنانه و مردانه باهم تفاوت داره و همین تفاوت که باعث میشه زن و مرد مکمل هم باشن و باهم زندگی کنن
    منظور اینکه تویی که ادای مردید گوش فلک رو کر کرده بفهم که قدرت مردی به قطر بازوت نیست بفهم که من زن دارم تو این جامعه جور تورو میکشم که تو بتونی به قطر بازوت پز بدی

حرفت رو کاملا قبول دارم
    ولی اگه در جامعه نگاه کنی تعداد خانمهایی که دوست دارند مثل یک مرد عمل کنند هر روز بیشتر و بیشتر میشود
    خانمهایی که دوست دارند کارهای مردانه انجام دهند ، مشکلات زندگی رو به تنهایی به دوش بکشند، تکیه گاه باشند،ووو
    صحبت من در مورد اون دسته از خانمها بود

• gilas

نقل قول: محسن صائب
    ولی اگه در جامعه نگاه کنی تعداد خانمهایی که دوست دارند مثل یک مرد عمل کنند هر روز بیشتر و بیشتر میشود
    خانمهایی که دوست دارند کارهای مردانه انجام دهند ، مشکلات زندگی رو به تنهایی به دوش بکشند، تکیه گاه باشند،ووو
    صحبت من در مورد اون دسته از خانمها بود

هی میخوام بحث نکم نمیزارید که :101:

بله شاید به آمار شما دارن تعدادشون زیاد میشه اما چرااااااا؟
    برای اینکه تیکه گاهی دیگه وجود نداره که بهش تکیه کنه
    اما چون نمیتونه زمین بشینه و زانوی غم بغل بگیره خودش رو تیکه گاه میکنه هم برای خودش هم فرزندش و هم حتی برای همونی که باید تکیه گاه میبوده و نیست

پس این تنها تقصیر یه زن نیست که میخواد مرد باشه تیکه گاه صخره ای پیدا نمیشه همشون شنی شدن که با اولین باد و طوفان از هم می پاشن

• ماهی

لی چرا اینهمه روی بچه های طلاق زوم شده

منم عرض کردم ..اگر مدیریت و برنامه ریزی و مدیریت درست وجود داشته باشه بچه مسیرش رو درست طی می کنه.و البته لطف خدا از هر دوتاش مهمتره که به آدم کمک کنه :1:
    فرزند طلاقی که پدر می ره برا خودش مادر هم برا خودش بــــــــــــــــــله...حتما مشکل پیدا می کنه.
    همین زوم کردن اشتباهه.من قبولش ندارم. :1:
    وکیلی داشتم که خودش بچه ی طلاق بود.ولی یه آدم فوق العاده موفق بود تازه زیر دست عمه بزرگ شده بود.ولی با دلسوزی و توجه و درست و حسابی :1:
    قول می دم اگر کارشناسان مسائل اجتماعی بگردن دنبال چنین کیس هایی خیلی زیاد پیدا می کنند.ولی همیشه همه دنبال اثبات برعکسش بودن
    نمایش یا پنهان متنخدا بیامرزدش وی یه تصادف جونشو از دست داد :79:

• محسن صائب

نقل قول: gilas
    هی میخوام بحث نکم نمیزارید که

شانس ما رو ببین وقتی میخوای با ما حرف بزنی اینجوری میای یک تخته هم جلوی صورتت میگیره و حی سرت رو به تخته میزنی
    اقا ما مخلصیم ، اصلا هر چی شما بگی 287
    .
    دیشب خونه یکی از اشنا ها بودم با پسر خانواده که نمیخواست ازدواج کنه صحبت میکردم ، یکسره تکرار میکرد اقا محسن بخدا میترسم ، دختر خو ب و پاک وجود نداره ،خیلی ناراحت شدم ، بیچاره یخورده هم ترسید :4: گفتم اخه مسلمون با دوتا دختر خراب دیدی که نباید به همه دخترها انگ بزنی
    و کلی حرف دیگه
    این مصیبت این دوره و زمونه شده
    من دلم برای شما دختر و پسرهای پاک، میسوزه
    چرا دیواری بی اعتمادی اینهمه بالا رفته ، چرا دخترها جرات نمیکنند جواب بله بدهند
    گیلاس جان
    قبول کن هم مرد خوب زیاده و هم زن خوب بیشمار ،در جامعه وجود داره
    فقط باید یخورده فتیله خواسته های خودمون رو پایین بیاریم
    با توکل به خدای بزرگ حتما میشه برای مرد یک زن که مایه ارامشش و برای زن مردی که تکیه گاهش باشد پیدا کرد
    قول می دم اگر کارشناسان مسائل اجتماعی بگردن دنبال چنین کیس هایی خیلی زیاد پیدا می کنند.ولی همیشه همه دنبال اثبات برعکسش بودن

ببین ماهی جان
    من با کلیت حرفهات کاملا موافق هستم
    عرض من این بود
    شما با خوشبینی دنبال هدفی که دارید یعنی تربیت فرزندی صالح جلو بروید ولی در این راه از مشورت و راهنمایی افراد خبره هم غافل نمونید
    چون دوره ای که اون اقا زندگی کرده و وکیل شده زمین تا اسمون با دوره ما فرق کرده و باید هر لحظه بقول معروف ابدیت شده باشیم

،

• gilas

شانس ما رو ببین وقتی میخوای با ما حرف بزنی اینجوری میای یک تخته هم جلوی صورتت میگیره و حی سرت رو به تخته میزنی

خوب من بحث نمیکنم معمولا بلکه دیگه واقعا در حد خفگی باشم :4:

گیلاس جان
    قبول کن هم مرد خوب زیاده و هم زن خوب بیشمار ،در جامعه وجود داره
    فقط باید یخورده فتیله خواسته های خودمون رو پایین بیاریم
    با توکل به خدای بزرگ حتما میشه برای مرد یک زن که مایه ارامشش و برای زن مردی که تکیه گاهش باشد پیدا کرد

بر منکرش لعنت
    من کی بی اعتماد بودن به آقایون
    خوبه اینقدری که من دوستای آقا دارم خانم دیگه نیست :23: :23:
    فیتیله خواسته هام هم سر جاشه نه زیاد نه کم :4:
    من در مقابل آماری که شما دادین این حرفو زدم
    وگرنه خود من مخالف سر سخت آماری منفی شما هستم برها هم در این باره بحث کردیم :3:

• ماهی

شما با خوشبینی دنبال هدفی که دارید یعنی تربیت فرزندی صالح جلو بروید ولی در این راه از مشورت و راهنمایی افراد خبره هم غافل نمونید

اگر منظورتون مشاور هست که نه.به دو دلیل 1- زمانیکه یه خانوم 19 ساله توی غربت تهران بودم اگر به حرف مشاور گوش کرده بودم خدا می دونه سر از کجا در می آوردم.مشاوری که نظرش اینه که طلاق نگیر و بزار اون زندگیشو بکنه و تو هم برا خودت زندگی کن...بگذریم..
    حالا که بزرگتر شدم بعضی وقتا فکر می کنم چه آدمایی هستن این مشاورا :1:
    شاید همه اینجوری نباشن.ولی من دیگه اعتماد نمی کنم :1:
    تازه این مرکز وابسته به دانشگاه تهران یا شهید بهشتی بود..یادم نیست درست.منظورم اینه که معتبر بود :1:
    2- تا حالا شکر خدا مشکل خاصی پیدا نکردم. :1:
    اما اگر لازم بشه حتما از افرادی که شبیه خودم بودن و تجربیاتشون استفاده می کنم. :1:

• دیااکو

نقل قول: mojde
    من زنم…
    بی هیچ آلایشی…
    حتی بی هیچ آرایشی !

منم مردم، قبولت دارم بدون آلایش ولی جون مادرت آرایش را ازم دریغ مدار آخه من قلبم ضعیفه!!!
    و خداوند مرد را آفرید نگاهی به مخلوق خود افکند و فرمود فتبارک الله احسن الخالقین، و سپس از دنده چپ مرد زن را آفرید و نظری به مخلوق خود افکند و فرمود عیب نداره آرایش می کنه خوشگل میشه!!!

• بچه مثبت

.به پسرم یاد دادم زندگی رو تحت هیچ شرایطی تحمل نکنه
    453

من زنم
    من زن نیستم ولی زنها را دوست دارم :4:

شعر قشنگی بود! مبارک باشه و برای همه شما آرزوی موفقیت دارم.:46:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• bijjan

ممنون فکر کردم یه جور دیگه خوندمش :4:

• بهونه

من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن

خیلی متاسف شدم من خاله مژده و مستانه رو میدونستم اما یکتا و ماهی گلی رونه اندکی ناراحت شدم :2:
    ولی نمیدونم این ریشه نفاق برا چیه بعضی وقت ها بر سر لج و لج بازی میشه که من این مورد دوست ندارم
    بعضی وقتا که مشکل خاله مژده میشه من این نوع جدایی درک مینک و به خاله مژده جونم حق میدم که چه کار خوبی کردی جدا شدی 786

• حورا

آدما تا در شرایط مشابه قرار نگیرن نمیتونن از رخدادها درک درستی داشته باشن
    ومن با تمام بی تجربگیم معتقدم وقتی زن ومردی مخل امنیت عاطفی هم باشن حالت وزنه ای رو دارن که صدای خشن کشیده شدنش روی زمین ,
    فقط جنگ اعصاب در پی داره حتی اگه گوشامونو بگیریم پس بهتره جدا بشن.

واقعا به کی میشه تکیه کرد؟
    :46:

• حورا

:83: :83:
    به مامانم گفتم تاپیکو بخون نظرتو بهم بگو

میگن فقط میتونم بگم دیوارتم دخی :83:

• maryamlondon1

با سخني از الگوي صداقت, صادق آل محمد (صلي الله عليه و آله) بياراييم كه فرمود:
    خداوند خانه‌اي را كه در آن مراسم عروسي باشد, دوست مي‌دارد و خانه‌اي را كه در آن طلاق باشد, دشمن مي‌دارد و هيچ چيزي در پيشگاه خداوند, منفورتر از طلاق نيست.

«طلاق عرش خدا را مي‌لرزاند.»
    من از اسم طلاق بدنم میلرزه :17: .ولی وقتی زندگی جهنمی دیگران میبینم بهشون حق میدم که ازادیشون به هر قیمتی بخرن ولی ایکاش بچه در میان نباشه .

• mojde

نقل قول: دیااکو

منم مردم، قبولت دارم بدون آلایش ولی جون مادرت آرایش را ازم دریغ مدار آخه من قلبم ضعیفه!!!
    و خداوند مرد را آفرید نگاهی به مخلوق خود افکند و فرمود فتبارک الله احسن الخالقین، و سپس از دنده چپ مرد زن را آفرید و نظری به مخلوق خود افکند و فرمود عیب نداره آرایش می کنه خوشگل میشه!!!

نقل قول: بچه مثبت
    من زن نیستم ولی زنها را دوست دارم

خدا خفتون نكنه

منم به روح معتقد نيستم اما معتقدين به روح رو دوست دارم :23:

• ماهی

453::

منظورم شرایط غیر قابل تحمل بود خب :7:
    من زن نیستم ولی زنها را دوست دارم :4:

بازم جای شکرش باقیه.. :58: این خیلی اصل مهمیه :4:
    نقل قول: بهونه
    خیلی متاسف شدم من خاله مژده و مستانه رو میدونستم اما یکتا و ماهی گلی رونه اندکی ناراحت شدم :2:

بهونه جان دوست ندارم برام اظهار تاسف کنی.البته می دونم که از روی محبته.اما من اگر قرار بود ادامه بدم یا از افسردگی می مردم یا به انحراف کشیده می شدم :1:
    نقل قول: بهونه
    بعضی وقتا که مشکل خاله مژده میشه من این نوع جدایی درک مینک و به خاله مژده جونم حق میدم که چه کار خوبی کردی جدا شدی 786

طرز فکرت اشتباهه.بعدا یک تاپیک در این مورد می زنم.فقط تنها دلیل غیر قابل تحمل بودن زندگی اعتیاد نیست. :1:
    نقل قول: حورا
    واقعا به کی میشه تکیه کرد؟

به عقلت عزیرم.توی ازدواج احساساتی نشو و عقلت رو به کار بنداز.در ضمن یه کمی هم باید به شانست تکیه کنی چون خیلی چیزاست که تا نرید زیر یک سقف کشف نمیشه :1:
    نقل قول: maryamlondon1
    من از اسم طلاق بدنم میلرزه :17:

مامان مریم.این حرفا مال نسلای قبله.چرا تنت میلرزه؟ باور کن اینقدر که ازش یه غول بیابونی ساختند ترسناک نیست.
    این خیلی خوبه که آئم نگذاره زندگیش خراب شه ولی وقتی نمیشه و ادامه ی زندگی مشترک هزارتا مسئله دیگه به وجود می آره چه اشکالی داره که آدم جلوگیری کنه.
    نمی خوام دوستان رو تشویق به طلاق کنم اما رفتار شما درست مثل این می مونه که شخصی دو تا پاشو از دست داده باشه و خودش با این قضیه کنار اومده باشه و مشکلی نداشته باشه ولی هر کی می بیندش با نگاه خاصی بهش دلداری می ده و می گه : واااااااااااااای خدا کمکت کنه...
    این رفتار بیشتر براش آزار دهنده ست. :1:

• mojde

من با نظرت موافقم ماهي عزيز البته من به همه دوستام توصيه ميكنم اگر هر راهي تاكيد ميكنم هر راهي به نظرشون ميرسه براي اصلاح زندگيشون و حفظش انجام بدن اما وقتي چيزي اصلاح شدني نيست چيكار بايد كرد ؟حالا اين فقط اعتياد نيست .هرزگي و فساد و بد اخلاقي مفرط و هزار مسئله ديگه هم هست كه زوجين رو با مشكل مواجه ميكنه و بيشترين آسيب رو به بچه ها ميزنه بنابراين من فكر ميكنم با همه قبحي كه طلاق داره اما يه جاهايي اين بدترين و تلخ ترين حلال خدا بهترين و نجات بخش ترين راه براي آدما ميشه

• محسن صائب

حالا که بزرگتر شدم بعضی وقتا فکر می کنم چه آدمایی هستن این مشاورا
    شاید همه اینجوری نباشن.ولی من دیگه اعتماد نمی کنم

باز خدا خیرت بده که گفتی شاید همه اینجوری نباشند در مورد افراد مذهبی که این شاید رو هم استفاده نمیکنی :4:
    .
    متاسفانه توی ایران خیلی چیزها سر جای خودش نیست
    یک دکتر عمومی مینویسه متخصص درد کمر معده روده سردرد اطفال زنان و ختنه و در صورتی که تمام این دردها بایستی متخصص خودش رو پیدا کرد و نکته مهمتر دکتری باشه که علاوه بر تخصص از تجربه بلایی هم برخوردار باشه
    ما در زمینه روانشناسی ، وکالت ، پزشکی، اقتصادی و............ همیشه به همین روش عمل کردیم، و متاسفانه گرفتار افرادی شدیم که خودشون رو همه فن حریف جا زدند
    .
    من عرض کردم فردی خبره
    این فرد میتونه روانشناسی باشه که هم تحصیلاتش و هم تجربه اش مطابق با نیاز ما باشه
    مثلا وقتی یک پسر 10 ساله رو میخواهیم واکاوی کنیم باید دنبال فردی باشیم که تخصص و تجربه اش در این زمینه باشد
    .
    میتونه یک کتاب خوب باشه
    میتونه استفاده از تجربیات افرادی که زندگی مشابه دارند باشه
    منظور من این بود که تنها نباید به داشته های خودمون تکیه کنیم
    بعدا یک تاپیک در این مورد می زنم.فقط تنها دلیل غیر قابل تحمل بودن زندگی اعتیاد

خدا خیرت بده
    این بهترین کاری هست که میتونی برای دیگران انجام بدی
    باید تا جایی که امکان داره و البته کلی علت طلاق و تلاشهای که برای حفظ زندگیت کردی رو توضیح بدی
    این جوری کمک بزرگی به دوستان خواهی کرد
    ؟حالا اين فقط اعتياد نيست .هرزگي و فساد و بد اخلاقي مفرط و هزار مسئله ديگه هم هست كه زوجين رو با مشكل مواجه ميكنه و بيشترين آسيب رو به بچه ها ميزنه بنابراين من فكر ميكنم با همه قبحي كه طلاق داره اما يه جاهايي اين بدترين و تلخ ترين حلال خدا بهترين و نجات بخش ترين راه براي آدما ميش

کاملا موافق هست
    م

• ماهی

باید تا جایی که امکان داره و البته کلی علت طلاق و تلاشهای که برای حفظ زندگیت کردی رو توضیح بدی

تاپیک در مورد خودم نمی زنم که....به طور کلی منظورم بود :66:
    این جوری کمک بزرگی به دوستان خواهی کرد

حالا چرا اینقدر دوستان در عذاب و سختی هستن ...مشکل دیگه ای جز اینکه دلیل جدایی منو بفهمند ندارند؟ :4:

باز خدا خیرت بده که گفتی شاید همه اینجوری نباشند در مورد افراد مذهبی که این شاید رو هم استفاده نمیکنی :4:

:23:
    آقا محسن می دونم.من شرمنده شما هستم.بعضی وقتا خیلی تند میشم.ولی خب ...حالا بگذریم... :1:

• maryamlondon1

مامان مریم.این حرفا مال نسلای قبله.چرا تنت میلرزه؟ باور کن اینقدر که ازش یه غول بیابونی ساختند ترسناک نیست.

ماهی جون من 3 سال ونیم طعم جدا شدن از همسرم کشیده ام .اون سه سال رفت خارج ومن با چهار بچه تنها گذشت . هم مادر بودم وهم پدر برا بچه هاش واونوقت فهمیدم یک مرد تو زندگی زن چه مفهومی داره چه از نظر اقتصادی وچه از نظر عاطفی . وقتی بچه ای در میان باشه نباید خودمون گول بزنیم که اره جدائی غول بیابان نیست .. طلاق براى مرد و زن تجربه اى تكان دهنده و براى كودكان خاطره اى تلخ و ماندگار است. بچه هايي كه فقط با پدر يا مادر خود زندگي مي كنند، اغلب دستخوش اختلالات عاطفي و رواني مي شوند. به نظرم هیچکدام جای دیگری را نمیگیره :2:

مثل این می مونه که شخصی دو تا پاشو از دست داده باشه و خودش با این قضیه کنار اومده باشه و مشکلی نداشته باشه ولی هر کی می بیندش با نگاه خاصی بهش دلداری می ده و می گه : واااااااااااااای خدا کمکت کنه..

اعتماد عمومي جامعه به زنان مطلقه كم است؛ به همين دليل زنان بعد از طلاق با مشكلات زيادي مواجه مي‌شوند و به دليل نگاه نامناسب جامعه به زنان مطلقه، آثار سوء طلاق بيشتر در جامعه خود را نمايان مي‌كند. :2: من این تجربه کردم هر چقد عفیف ونجیب باشی باز حرف حرف مردم درسته . :2: نمی دونم والله ارزوی خوشیختی را همه جوانا دارم :8:

یادم رفت این اضافه کنم :9:

راساس قوانين اجتماع احترام به آزادي هاي فردي ضرورتي اجتناب ناپذير است ولي قبل از هر جدايي به ميوه هاي نارس درخت زندگي بينديشيم، نگذاريم ناهنجاري هاي جامعه آنها را مسموم كند. تعجيل در داشتن فرزند در سال هاي خطر زندگي مشترك (سال هاي اول و دوم اصولاً سال هاي خطر براي زوج هاي جوان به شمار مي رود)

• ماهی

بچه هايي كه فقط با پدر يا مادر خود زندگي مي كنند، اغلب دستخوش اختلالات عاطفي و رواني مي شوند. به نظرم هیچکدام جای دیگری را نمیگیره

مریم جان! تمام بچه ها و کلا همه ی آدما از اختلالات روانی برخوردارند.اما مال بچه های طلاق تو چشه452
    کسی به این مسئله توجه نمی کنه.شما دور و برت نگاه کن.همه ی بچه ها بی مشکل هستن؟
    جالبه برات بگم یه روز معلمش صدام کرد و گفت این بچه چشه؟
    خیلی ترسیده بودم.به خاطر همین ذهنیات.همیشه منتظرم اتفاق خاصی بیفته.
    گفتم چی شده مگه؟
    گفت به کوچکترین چیزی می خنده :56: و کلاسو به هم می ریزه.بعضی وقتا که محدودش م یکنم اونقدر نمی تونه خنده شو نگه داره که کبود میشه.بعد خودمم می خندم که بخنده راحت شه
    خلاصه وقتی با هم صحبت کردیم بهم گفت: ماشالله خیلی شاد و پر انرژیه ولی کلاسو به هم می ریزه :4:
    پس عمومیت نداره.در مورد تجربه شما 4 تا بچه خب مدیریتش خیلی سخت و وحشتناکه.من توی همین یکیش دیگه پدرم در اومده.
    من این تجربه کردم هر چقد عفیف ونجیب باشی باز حرف حرف مردم درسته . :2:

در مورد این مسئله هم من خیلی اوایل مشکل داشتم.مثلا تازه که خونه خریده بودم همسایه روبرو پزشک بود و خانومش ماما و شب کاری داشت.این زن وحشت عجیبی از من داشت اینو کاملا می فهمیدم.حتی نمی ذاشت پسرش که همسن پسر منه باهاش بازی کنه.اما این فقط یکی دو ماه اول بود.وقتی منو شناخت و اعتماد کرد به جایی رسید که یه روز ازم خواهش کرد عصرا برم پیشش یا اجازه بدم پسرم با پسرش بازی کنه....جالبه بهت بگم همین خانواده پسرشون بیش فعاله ..از اونایی که دارو مصرف می کنه.و من اجازه نمی دم به پسرم زیاد نزدیک شه چون کارای خطرناک می کنه.حالا اگر پسر من بصورت ژنتیکی هم بیش فعال بود همه می گفتن...مال طلاقه دیگه :66:
    وای انگشتم درد گرفت..ببخشید سر شما رو هم درد آوردم :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: