₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن
1 2 3 4

بدون عکس

من زنم تقديم به ماهي ويكتا و مستانه وهمه خانومايي كه طعم جدايي روچشيدن

1272 بازدید، 72 پست، نویسنده: mojde

• Kishe Mehr

ایشالله که هیچ کس هیچ نوع جدایی ای رو تجربه نکنه :17: جدایی از هر نوعش رو دوست ندارم. هر چند گاهی برای بودن باید جدا شد. گفتنی ها رو گفتن فقط یه جمله میخواستم بگم ؛؛؛ گاهی برای تا همیشه بودن باید رفت، گاهی از قلب کسی ، گاهی به قلب کسی!

• maryamlondon1

نقل قول: ماهی
    خلاصه وقتی با هم صحبت کردیم بهم گفت: ماشالله خیلی شاد و پر انرژیه ولی کلاسو به هم می ریزه

الهی که همیشه شاد وخندان باشه ولیییییییییی بهتره ادمه ندم :2: انشالله تجربه جدائی شما بهترین باشه :8:
    نقل قول: ماهی
    وای انگشتم درد گرفت..ببخشید سر شما رو هم درد آوردم

الهی قربون انگشتت برم من ببخشی تقصیر خودم بود :9:

• Life Dream

اي بابا اين تاپيك رو تقديم كردن، چرا دعوا راه انداختيد آخه!!! 390 390
    مبارك ماهي ويكتا و مستانه و خود مژده جان باشه، اميدوارم كه خدا كسي رو كه واقعاً لياقتتونو داشته باشه سر راهتون قرار بده :48:
    وقتي اسم جدايي رو ميشنوم خيلي ناراحت ميشم :12:

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    الهی قربون انگشتت برم من ببخشی تقصیر خودم بود :9:

:56:

• Life Dream

roman,
    ااااااااااااا رومان جان شما چقدر قديمي هستيد، :13: فكر كنم ركوردار هستيد! چرا اين قدر كم ميايي!! :43:

• The one

قربانت خوشگل خانم خیلی چسبید و زیبا و با محتوا بود :8: :11:

در مورد جدایی هم عرض شود که خیلی خوبه هم ماشین لباسشویی انرژی کمتری مصرف میکنه هم بیماری واگیر دار نمیگیرید وقتی به کسی چسب دوقلو نزده باشید.. هم تخت آدم خیلی بزرگه خواب آدم بهتره.. هم وقتش بیشتره.. :23: خلاصه توصیه م به نسل جوان هم اینه که حتی اگه مجردید جدا شید چون هر چی باشه از جلافت چسبندگی بهترتره :23:

• نخبه

نقل قول: The one
    هم تخت آدم خیلی بزرگه

اااااااااااااااا منم سر همین مسئله تفاهم ندارم فکر کنم باید برم طلاقش بدم :4: هی خط میکشم رو تخت که از این خط بیای این ور تر :94: اخ صبحها که میره سر کار اونقده خوبه کل تخت مال خودته هی کج و کوله بخاب افقی بخاب عمودی بخاب سرو ته بخاب :23: چقدر خواب صبح میچسبه890 اخه یکی نیس بگه دختر نونت نبود ابت نبود تختت نبود علوس شدنت چی بود :83:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    اااااااااااااااا منم سر همین مسئله تفاهم ندارم فکر کنم باید برم طلاقش بدم هی خط میکشم رو تخت که از این خط بیای این ور تر اخ صبحها که میره سر کار اونقده خوبه کل تخت مال خودته هی کج و کوله بخاب افقی بخاب عمودی بخاب سرو ته بخاب چقدر خواب صبح میچسبه اخه یکی نیس بگه دختر نونت نبود ابت نبود تختت نبود علوس شدنت چی بود

نميري شيرين، آخه اين چيه نوشتي :23: :23: :23: :23: واي خدا يكي منو بگيره 967

• Kishe Mehr

خیلی خوبه هم ماشین لباسشویی انرژی کمتری مصرف میکنه هم بیماری واگیر دار نمیگیرید وقتی به کسی چسب دوقلو نزده باشید.. هم تخت آدم خیلی بزرگه خواب آدم بهتره.. هم وقتش بیشتره.

مهمتر از همه اینه که ادم از هر طرف تخت که دلش بخواد می تونه بیاد پایین :25: اینو یادت رفت بگی :1:

• The one

نخبه,
    :23: آره همینو بگو درکت می کنم حالا اونهایی که تختشون یه نفر و نیمه هست رو نمیفهمم چطوری زنده میمونن؟!! :23:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    نميري شيرين، آخه اين چيه نوشتي :23: :23: :23: :23: واي خدا يكي منو بگيره

:9:
    خب چیکار کنم راست میگم دیگه به درد من گرفتار میشی میفهمی چی میگم .. حالا بزار یه چیز دیگه بگم بیشتر بخندی من از عنفوان کودکی به این مسئله حساسیت داشتم که کسی تو صورتم نفس بکشه(نه اینکه دهن بخواد بو بده کلا از بادی که موقع تنفس ایجاد میشه بدم میاد اگر نفس کسی بهم بخوره تا چند دقیقه نفس خودم رو حبس میکنم :4: حالا این مشکل رو هم دارم تا نفس میکشه میگم آیییییییییییی نفست خورد به من مسیر نفست رو عوض کن:23: میگه رو تخت که جا نمیدی نفس هم میکشم میگی نفس نکش.. پس من چیکار کنم :4: به نظر شما حالا که نفسش به من میخوره طلاقش بدم راحت شم؟ :4: مهرم حلال نفسم ازاد :4:

• نخبه

آره همینو بگو درکت می کنم حالا اونهایی که تختشون یه نفر و نیمه هست رو نمیفهمم چطوری زنده میمونن؟!!

اونا مردن منتها گرمن هنوز نفهمیدن :23:

• The one

به نظر شما حالا که نفسش به من میخوره طلاقش بدم راحت شم؟ مهرم حلال نفسم ازاد

اخ اخ منم همینجوریم ..ولی نه که همیشه رو شکم میخوابیدم زیاد حالیم نمیشد :23:

اونا مردن منتها گرمن هنوز نفهمیدن

:23: خوشبحالشون چه هاتن :23:

• نخبه

اخ اخ منم همینجوریم ..ولی نه که همیشه رو شکم میخوابیدم زیاد حالیم نمیشد :23:

خب منم رو شکم میخابم منتها قبل از اینکه به خواب برم یه دو ساعتی فک میزنم رو تخت:23: کافیه این وسط یه لحظه یه نفس به من بخوره بیچاره مسیر تنفسش رو رو یه فرکانس دیگه تنظیم میکنه:23:

• The one

کافیه این وسط یه لحظه یه نفس به من بخوره بیچاره مسیر تنفسش رو رو یه فرکانس دیگه تنظیم میکنه

خب با گوشی حرف بزنین بهتره :4: یه دوست داشتم شوهرش که از خواب عصر پا میسشد بهش اس میداد که چای درست کنه :23:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    خب با گوشی حرف بزنین بهتره :4: یه دوست داشتم شوهرش که از خواب عصر پا میسشد بهش اس میداد که چای درست کنه :23:

نه بابا فیس تو فیس بهتره اگه چشاشو ببنده که باید جریمه بده:23:اتفاقا منم صبحا که میره سر کار از رو تخت زحمت میکشم با صدای خواب الود میگم شیر و خرما تو یخچاله بخور:23: صبحانه سر کار میخوره منتها همیشه به من میخنده میگه خیلی پروئی مگه خودم نمیدونم تو یخچاله که ادرس میدی .. اگه راست میگی پاشو صبحانه بده.. منم میگم واااااااا مگه دور از جون دیوانه ام که بعد از چند سال بگی همون سال اول فقط صبحانه داد بعدش دیگه نه ،خب از اولش یه کاری رو نمیکنم خیال جفتمون رو راحت میکنم(اخه اینجا مده از همه مردهایی که چند ساله ازدواج کردن شنیدم که میگن صبحانه فقط همون سال اول بهمون دادن بعدش دیگه خبری از صبحانه نیست.. منم گفتم چه کاریه زحمتش بدم از اول صبحانه تعصیل فقط روزهای جمعه تازه اونم چائی رو باید خودش دم کنه:4: چقدر من زن خوبی ام فداکارم :9:

• The one

نخبه,
    :23: خوب کاری می کنی به این مردا نباید رو داد اونوقت ناهار و شامم میخوان :23:

• نخبه

خوب کاری می کنی به این مردا نباید رو داد اونوقت ناهار و شامم میخوان :23:

همینو بگو والا ناهار و شام چه حرفا :23: چه کارا که از ادم نمیخان .. ناراحتن برن خونه ننشون :83:

• Life Dream

میگه رو تخت که جا نمیدی نفس هم میکشم میگی نفس نکش.. پس من چیکار کنم به نظر شما حالا که نفسش به من میخوره طلاقش بدم راحت شم؟ مهرم حلال نفسم ازاد

طفلي ارش چي ميكشه از دست تو! نفس كشيدن رو هم براش ممنوع كردي!! :23: الان هي داره اينطوري ميكنه :62: آخ چيكار كردم با خودم!! :101:
    :23: :23:
    خوب کاری می کنی به این مردا نباید رو داد اونوقت ناهار و شامم میخوان

واي چه جلافتا!! يعني بايد بهشون نهار و شام هم بديد؟!! :23:

مژده جان تاپيكت به قهقرا رفت!! :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: