محسن ! سرعت پایینه.حالا اینجا هم یه آهنگ دیگه می گذارم به افتخار خودم..
آهنگ ماهی سرخ کوچولو برا این که این ترانه رو براش بخونی تا نی نی مون خاله ماهیشو زودتر از همه بشناسه
ماهی کوچولو
از راه دور اومدی چشمه به چشمه جو به جو
با بالهای نازکت ماهی سرخ کوچولو دلت می خواست بزرگ بشی تو دریاها شنا کنی پایین بری بالا بیای موجارو جابه جا کنی بگو چی شد یه مرتبه افتادی تو تنگ بلور نباشه دستی که بخواد بمونی از ماهیا دور غصه نخور نمی زارم بمونی تو تنگ خونه برت می گردونم یه روز دوباره توی رودخونه
مبارررررررررررررررررکه یه دنیای زیاد خوشحال شدم شیرین توپولچه فکرشو بوتون شیرین توپولچه با شیمکی توپولی ایشالا که مثل من خوشملی و با مزه و گاز گازی باشه یادته بهت میگفتم کی میخوای مامان بشی الان چه احساسی داری؟ 304 راستی ایشالا دوقلو باشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه بیام هر دو تاشونو گاز گازی بوتونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
اوهوم میخام نخبه ثانی به دنیا بیارم بشه لنگه خودم شیتمو بعد همش مردم رو اذیت کنه سر به سرشون بزاره فکر کن بیچاره ارش منو به زور تحمل میکرد حالا یکی از من بدتر بیاد الان احساس مادر شدن دارم لپاشو قبل از همه خودم گاز گاز میکنم
خواهش می کنم شیرینم..تا باشه خبر شادی و خوشحالی باشه.. یاد اون روزای خودم افتادم...من از همین موقع ها تو دلم با بچم حرف می زدم.باور کن.. بعد چند وقت وقتی تکون می خوره نم یدونی چه حالی میشی. لحظه ای که اولین صدای ضربان قلبشو تو مطب می شنوی ضبط کن.. تازه بعد چند وقت اگه فیلمای ترسناک یا صحنه های چندشی ببینی یا حتی یه آهنگ شاد و رقص دار بشنوی تکون م یخوره... الهی من فدای همه ی بچه ها بشم
از صمیم قلب بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم دلم میخواد از طریق تایپ خوشحالیمو بهت نشون بدم ولی تو کتابخونه دانشگاهم نمیدونی چه سخته دلم پر از شورو غوغا ولی با ظاهر آروم
خیلی مواظب خودتو نی نی باش به آرش خان هم تبریک بگو دیگه باید وقتو محبتتو نثار همسر و نی نی خاله بکنی از الان خیلی چیزها درون نی نی شکل میگیره که تو آیندش بسیار تاثیر گذاره . مثل مامان بزرگا حرف زدم خوب چیکار کنم تاثیر محیط کتابخونه ست . ولی جدی مامانم چند وقت یکبار به من گوشزد میکنن : حورا جون من تقریبا تو تربیت بچه الگوی خیلیها شدم ولی تو باید بیشتر از من زحمت بکشی اول باید توکلت بخدا باشه بعد تمام وجودت چشم و گوش باشه برای مراقبت و تر بیت فرزندت. یه کتابی برام خریده که قراره با جهیزیه بهم بدن .البته 2 تا خریده وپنهان کرده که اگه یادش نیومد کجاست ,جایگزین داشته باشه امبدوارم خدا یکی از گلهای قشنگ دنیا رو بهت ببخشه
خواهش می کنم شیرینم..تا باشه خبر شادی و خوشحالی باشه.. 243 243 یاد اون روزای خودم افتادم...من از همین موقع ها تو دلم با بچم حرف می زدم.باور کن.. بعد چند وقت وقتی تکون می خوره نم یدونی چه حالی میشی. لحظه ای که اولین صدای ضربان قلبشو تو مطب می شنوی ضبط کن.. تازه بعد چند وقت اگه فیلمای ترسناک یا صحنه های چندشی ببینی یا حتی یه آهنگ شاد و رقص دار بشنوی تکون م یخوره... 256 256
اخی عزیزم من بار اول که صدای قلب بچه خاهرم رو شنیدم از خوشحالی زدم زیر گریه .. کلا اشکم همیشه امادس واسه سرازیر شدن وای چه حس خوبیه
نقل قول: حورا
از صمیم قلب بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم دلم میخواد از طریق تایپ خوشحالیمو بهت نشون بدم ولی تو کتابخونه دانشگاهم نمیدونی چه سخته دلم پر از شورو غوغا ولی با ظاهر آروم
ممنونم عزیزم
نقل قول: حورا
امبدوارم خدا یکی از گلهای قشنگ دنیا رو بهت ببخشه
ساپساگذارم برای اینمهمه لطفی که به من داشتین .. کتاب رو که گرفتی به ما هم تقلب برسون
منم از این ور اشکم در اومده بود اگه بدونی خیلی خودمو کنترل کردم جیغ مزنم
من هم اشکم در امد الان خبر شنیدم انشالله به سلامتی شیرین جون مواظب خودت باش .به همسرتون تبریک میگم ارش جون مواظب شیرین ونی نی باش . انشالله به خوشی 9 ماه به پایان برسونی وشماره بندی بعد شروع کنی هر 9 ماه یکی انشالله نوبت میوهای سایت که زنبیل زمین گذشتن ..سیب گیلاسی بجنبید
aac198000
مبارک باشه
ولی به شیرین خانم گفتین وام 1 میلیونیه هنوز قطعی نیست
ماهی
آهنگ ماهی سرخ کوچولو برا این که این ترانه رو براش بخونی تا نی نی مون خاله ماهیشو زودتر از همه بشناسه
ماهی کوچولو
از راه دور اومدی
چشمه به چشمه جو به جو
با بالهای نازکت
ماهی سرخ کوچولو
دلت می خواست بزرگ بشی
تو دریاها شنا کنی
پایین بری بالا بیای
موجارو جابه جا کنی
بگو چی شد یه مرتبه
افتادی تو تنگ بلور
نباشه دستی که بخواد
بمونی از ماهیا دور
غصه نخور نمی زارم
بمونی تو تنگ خونه
برت می گردونم یه روز
دوباره توی رودخونه
نخبه
یه دنیای زیاد خوشحال شدم شیرین توپولچه فکرشو بوتون شیرین توپولچه با شیمکی توپولی
ایشالا که مثل من خوشملی و با مزه و گاز گازی باشه
یادته بهت میگفتم کی میخوای مامان بشی
الان چه احساسی داری؟ 304
راستی ایشالا دوقلو
اوهوم میخام نخبه ثانی به دنیا بیارم بشه لنگه خودم شیتمو
الان احساس مادر شدن دارم
لپاشو قبل از همه خودم گاز گاز میکنم
نخبه
ولی به شیرین خانم گفتین وام 1 میلیونیه هنوز قطعی نیست
اوه راست میگی یعنی برش گردونم
ای جانم چقدر اهنگها قشنگن.. دستت درد نکنه خاله ماهی جونم
sib
ژنرال
من کرجم، زودتر از همتون میرم لپای نی نی رو میخورم
ژنرال
من کرجم، زودتر از همتون میرم لپای نی نی رو میخورم
فرحناز!
الان هر دوتا آهنگارو میشنوم.
اهنگ دومی خیلی قشنگ بود
ماهی
خواهش می کنم شیرینم..تا باشه خبر شادی و خوشحالی باشه..
یاد اون روزای خودم افتادم...من از همین موقع ها تو دلم با بچم حرف می زدم.باور کن..
بعد چند وقت وقتی تکون می خوره نم یدونی چه حالی میشی.
لحظه ای که اولین صدای ضربان قلبشو تو مطب می شنوی ضبط کن..
تازه بعد چند وقت اگه فیلمای ترسناک یا صحنه های چندشی ببینی یا حتی یه آهنگ شاد و رقص دار بشنوی تکون م یخوره...
الهی من فدای همه ی بچه ها بشم
sib
حورا
خیلی مواظب خودتو نی نی باش به آرش خان هم تبریک بگو
ولی جدی مامانم چند وقت یکبار به من گوشزد میکنن : حورا جون من تقریبا تو تربیت بچه الگوی خیلیها شدم ولی تو باید بیشتر از من زحمت بکشی اول باید توکلت بخدا باشه بعد تمام وجودت چشم و گوش باشه برای مراقبت و تر بیت فرزندت. یه کتابی برام خریده که قراره با جهیزیه بهم بدن .البته 2 تا خریده وپنهان کرده که اگه یادش نیومد کجاست ,جایگزین داشته باشه
امبدوارم خدا یکی از گلهای قشنگ دنیا رو بهت ببخشه
نمایش یا پنهان متن
ببخشید یه کوچولو ذوق کنم تا بعدنخبه
یاد اون روزای خودم افتادم...من از همین موقع ها تو دلم با بچم حرف می زدم.باور کن..
بعد چند وقت وقتی تکون می خوره نم یدونی چه حالی میشی.
لحظه ای که اولین صدای ضربان قلبشو تو مطب می شنوی ضبط کن..
تازه بعد چند وقت اگه فیلمای ترسناک یا صحنه های چندشی ببینی یا حتی یه آهنگ شاد و رقص دار بشنوی تکون م یخوره... 256 256
اخی عزیزم من بار اول که صدای قلب بچه خاهرم رو شنیدم از خوشحالی زدم زیر گریه .. کلا اشکم همیشه امادس واسه سرازیر شدن
وای چه حس خوبیه
ممنونم عزیزم
ساپساگذارم برای اینمهمه لطفی که به من داشتین .. کتاب رو که گرفتی به ما هم تقلب برسون
ماهی
الان درست هفت ماه داره
خوشگله و با نمکه
روی لپش یه خال داره
موهاش صاف و طلایی
چشاش درشت و روشنه
دل میبره با اون لباش
وقتی که لبخند میزنه
همیشه توی دهنش
یه شیشه یا پستونکه
نی نی کوچولو فقط کمی
بزرگتر از عروسکه
بابایی اسم باباشه
اسم مامانش مامانی
یکی یدونست چون نداره
خواهری یا برادری
ماهی
maryamlondon1
من هم اشکم در امد
EVANESCENCE
همین الان سر کلاس اس مس شیرینو خوندم برق از سرم پرید
وای نمیدونی چقدر ذوق کردممممممممممم
اخی الهیییییییییییییی مامان شیرین
چه خبر خوش مزه اییییییییییییییی
واسه خودتو اون نینی خوشمزه ت ارزوی سلامتی میکنم عزیزم
mz56mz
عمو گيلاسى من زودتر فهميده بودم
اميدوارم يه بچه سالم و صالح و ناز خداوند به اين دو عزيزمون اهدا كنه مباركتون باشه شيرين و ارش عزيز
ژنرال
آره صدای گریه ت تا شرق تهران هم شنیده شده
ظاهراً چندتا از خونه های اطراف آزمایشگاه هم شیشه هاش شکسته
ما اول فکر کردیم، زاغه مهمات ملارد دوباره منفجر شده
gilas
یه لحظه فکر کن من گذاشتم تو دست به این نی نی قشنگه بزنی
قرار با کریم جوووووووووووووون بریم بیمارستان تا اولین نفر باشم که نی نی رو میبینم
ای جاااان دلم
صدا شو ضبط کن بزار
ای جاااااانم
من میشنوم پس درلسته
ای بابا چرا منو تو موقعیت قرار میدین بابا امکاناتم کجا بود مامان بشم
عمو شما علم غیب داری دیگه من اطلاع بدون داشتن امکانات خاص رو گفتم
پری سا
انشالله خدا یک نی نی خوشگل و توپول موپول و سالم بهت بده
baron jon
شيرين جان خيلي خيلييييييييييييييييييي تبريك مي گم ايشالا به سلامتي
به شما و آقا آرش تبريك مي گم
آخرین ورود: