همین دیگه چشم امیدمون به همین سفارت بود که بسته شد
وای از دست چشم ما به کشورهای همسایه بود مثل ( المان فرانسه وهلند) اونا هم سفارتشون تا اطلاع ثانوی بسته شد . دیگه تو خواب ایران ببینیم
نقل قول: Gormesabzi
ضمنا داشتم سعی هم میکردم ..ولی هی سیستم ارور میده ..لامصب از کار افتاده فک کنم !!!!
وای از زبونت
نقل قول: نخبه
مامان مریم مگه من گفتم دختره؟ ولی فکر کنم پسمل باشه چون از حالا علائمم مثل خاهرمه و تو جدول چینی تعیین جنسیت هم نگاه کردم با توجه به یه سری چیزا بچه من پسمل میشه تازشم کارلوس گفته باید پسر بیاری
من نگفتم شما گفتی . من ارزوی عروس شدنش کردم .بعد از خودم پرسیدم راستی مگه دختره ؟؟. پسر ودختر باشه فرق نمی کنه تنش سالم باشه همش یکی .هیچکس پیش وپدر ومادر تا اخر عمر نمی مونه
وای چه اهنگهای قشنگی اینا رو گوش میدم همیشه که نی نی هم بشنوه
می شنوه..باور کن البته الان هنوز زوده.ولی وقتی وول بخوره با ناراحتی یا خوشحالی تو تکون میخوره. .از دست تو شیرین نمی دونی دیشب چه خوابایی می دیدم.. برات که این پستا رو می گذارم چون بر می گردم به گذشته ذهنم مشغول شده.. دیشب خواب دیدم یه نی نی تو دلمه بعد توی خواب از خودممی پرسیدم پس باباش کو اینقدر نگران بودم هی می گفتم چرا مامانم اینا ازم نمی پرسن این بچه کجا بوده؟
می شنوه..باور کن البته الان هنوز زوده.ولی وقتی وول بخوره با ناراحتی یا خوشحالی تو تکون میخوره.
میدونم واسه همین گفتم همیشه گوش میدم تا وقتی که اونم بتونه بشنوه
نقل قول: ماهی
شیرین نمی دونی دیشب چه خوابایی می دیدم.. برات که این پستا رو می گذارم چون بر می گردم به گذشته ذهنم مشغول شده.. دیشب خواب دیدم یه نی نی تو دلمه بعد توی خواب از خودممی پرسیدم پس باباش کو اینقدر نگران بودم هی می گفتم چرا مامانم اینا ازم نمی پرسن این بچه کجا بوده؟
زن داداشم به برادر زادم گفته که من نی نی تو دلمه بعد اون روز میپرسه عمه تو دلت چیه؟ میگم غذا ابروهاشو میندازه بالا میگه نه تو دلت نی نیه
باحالتر از اون اینه که برادر شوهرم که 17 سالشه میپرسه حالت تهوع داری گفتم نه میگه پس از کجا فهمیدی باردار شدی موندم چی بگم گفتم خب رفتم دکتر گفت خب چه جوری فهمیدی بعد رفتی دکتر گفتم سرم درد میکرد بعدا به ارش گفتم به این داداشتون یه چیزایی رو توضیح بدین در خنگولیت نمونه
شیرین یادت باشه موقعی که به سلامتی بچه خواست به دنیا بیاد نامحرم تو اتاق نباشه بچه خجالت میکشه
موقع به دنیا اومدن هم کلی هله هوله براش بذار تا دنیا رو روی سرش نذاره
ولی من شرط می بندم کمتر از 9 ماه و 9 روز و 9 ساعت دیگه بشه هر کی قبول نداره شرط ببنده :47:
با افتخار میگم که اینجانب اولین مردی می باشم که جریان رو فهمیدم حتی از اقاجون اقاتون اقاشون هم زودتر فهمیدم
این بچه پرو رو ببیننننننننننننننننن همون روز اول منو کشونده اینجا ، مجیییییییییییی بدو بدو بدو یه چیز میخوام بگم منم اومدم گفتم چیهههههههههههه چیییی شدههههههههههه گفت میخوام یه راز بگم گفتم چی؟؟؟؟؟ گفت قول میدی اصلا به کسی نگییییییییییی؟ گفتم اره گفت قول میدی به هیشکیییییییی نگی؟ منم گفتم ارههههههههههه قول میدم به هیشششششکی نگم گفت قراره من 9 ماه دیگه مامان بشم بعد فرداش دیدم اومده به همه گفته بچه پروووووووو
نقل قول: maryamlondon1
من نگفتم شما گفتی . من ارزوی عروس شدنش کردم .بعد از خودم پرسیدم راستی مگه دختره ؟؟. پسر ودختر باشه فرق نمی کنه تنش سالم باشه همش یکی .هیچکس پیش وپدر ومادر تا اخر عمر نمی مونه
به یکی میگن دوست داری بچه ات پسر باشه یا دختر؟ میگه بچه ، پسر باشه ، سالم باشه، (بلانسبت شما) س گ باشه
شیرین یادت باشه موقعی که به سلامتی بچه خواست به دنیا بیاد نامحرم تو اتاق نباشه بچه خجالت میکشه
اره میخام بگم بچه خودش دنیا بیاد دکتر میخاد چیکار
نقل قول: Kishe Mehr
با افتخار میگم که اینجانب اولین مردی می باشم که جریان رو فهمیدم حتی از اقاجون اقاتون اقاشون هم زودتر فهمیدم
کی گفته تو اولین مرد تو سایت بودی که فهمیدی البته بعد از عمو محمود. چون عمو محمود تو چت دید که من نوشتم مشکوکم البته اون موقع خودمم مطمئن نبودم
این بچه پرو رو ببیننننننننننننننننن همون روز اول منو کشونده اینجا ، مجیییییییییییی بدو بدو بدو یه چیز میخوام بگم منم اومدم گفتم چیهههههههههههه چیییی شدههههههههههه گفت میخوام یه راز بگم گفتم چی؟؟؟؟؟ گفت قول میدی اصلا به کسی نگییییییییییی؟ گفتم اره گفت قول میدی به هیشکیییییییی نگی؟ منم گفتم ارههههههههههه قول میدم به هیشششششکی نگم گفت قراره من 9 ماه دیگه مامان بشم بعد فرداش دیدم اومده به همه گفته بچه پروووووووو
گیلاسی دقیقا زمانی که جواب ازمایش دستم بود زنگ زد.. خاله ماهی هم موقعی که مشکوک بودم ازش سوال پرسیده بودم.. بعد که مطمئن شدم خاله ماهی گفت به بقیه بگم گفتم بگو اشکالی نداره.. عجب هم توی پرو حرف تو دهنت موند
به یکی میگن دوست داری بچه ات پسر باشه یا دختر؟ میگه بچه ، پسر باشه ، سالم باشه، (بلانسبت شما) س گ باشه
بازم اومدم تبريك بگم، آخه ميدونم اين روزا برات خيلي با ارزشه نري الكي دارو مارو بخوري ها!! بچت مثل خودت خنگول ميشه!! پس بهتره اصلاً مريض نشي كه مجبور بشي دارو بخوري! چقدر بامزه هست واقعاً، زندگي سرنوشت ادما رو چطور رقم ميزنه! تا ديروز يه نخبه خپله بودي در بين دوستان الان داري مامان شيرين ميشي! كي اون موقع فكر اين روزا رو ميكرد، منظورم تقدير، سرنوشت و قسمت هست كه اين طور مسير زندگي انسان رو انتخاب ميكنن و تغييرش ميدن! كرم و بزرگي خدا رو شكر راستي ميدونستي من الان 3 ماه هست دايي شدم، يه خواهر زاده كوچولو و ماه دارم به اسم مبينا، خيلي دوسداشتني و خوش خنده هست خواهرم تا وقتي كه بدنيا اومد براش قرآن ميخوند و يا اينكه با صداي بلند قران رو براش پخش ميكرد، چشماش به من رفته
شيرين جان مواظب خودت و كوچولو باش، به اميد اون روز كه تاپيك تولد كوچولو رو بزاري و همه اونجا برات يه جشن قشنگ بگيريم
بازم اومدم تبريك بگم، آخه ميدونم اين روزا برات خيلي با ارزشه تا وقتی دکتر نرم و معاینه نشم خودم کامل باورم نمیشه دارم مامان میشم هنوز شوکه ام نري الكي دارو مارو بخوري ها!! بچت مثل خودت خنگول ميشه!! پس بهتره اصلاً مريض نشي كه مجبور بشي دارو بخوري! قبل از اینکه بدونم شنبه سرمای بدی خوردم ولی خب چون مشکوکات بودم دارو مصرف نکردم و سعی کردم با اب میوه و استراحت حالم بهتر بشه.. چقدر بامزه هست واقعاً، زندگي سرنوشت ادما رو چطور رقم ميزنه! تا ديروز يه نخبه خپله بودي در بين دوستان نخیرم نخبه شیکمو بودم .. البته نه به اندازه بقیه ولی خب بس که گفتم همه چی قورت میدم اسمم شد شکمو اخرشم بچه رو رو هم قورت دادم الان داري مامان شيرين ميشي! كي اون موقع فكر اين روزا رو ميكرد، منظورم تقدير، سرنوشت و قسمت هست كه اين طور مسير زندگي انسان رو انتخاب ميكنن و تغييرش ميدن! كرم و بزرگي خدا رو شكر اره واقعا فکر نمیکردم به این زودی مامی بشم ولی خیلی خوشحالم راستي ميدونستي من الان 3 ماه هست دايي شدم، يه خواهر زاده كوچولو و ماه دارم به اسم مبينا، خيلي دوسداشتني و خوش خنده هست نه نمیدونستم خدا حفظش کنه لپاشو ماچ گنده بکن از طرف من خواهرم تا وقتي كه بدنيا اومد براش قرآن ميخوند و يا اينكه با صداي بلند قران رو براش پخش ميكرد، چشماش به من رفته منم هی بهش یاد میدم جای خوراکیا کجاست و ادرس سوپرمارکتها رو بهش اموزش میدم شيرين جان مواظب خودت و كوچولو باش، به اميد اون روز كه تاپيك تولد كوچولو رو بزاري و همه اونجا برات يه جشن قشنگ بگيريم
چشم.. مواظبت خودم و نی نی هستم .. امیدوارم تا نی نی من دنیا بیاد شما هم دوماد بشی
خيلي خيلي خيلي هوار تا به توان هوار تا خوشحال شدم اجي جونم سرفرازمون كرد ي.. ايشالا خدا بهت يه دخمل ناز ماماني مثل خودت بهت بده.. ميگن كه اگه بچه شبيه مامانش بشه يعني باباهه مامانو خيلي دوست داره و برعكس .. مثلا بچه ي خودم كه مخلوط من و مامانمه نشون ميده كه باباش عاشق زن و مادرزنش بوده نعوذ با... ولي بيشوخي بهترينها رو برات ارزو دارم گلم خيلي مواظب خودت باش...
KuRoSh
بعضی موقع حس ششم انسان فراتر از چیزی که فکر می کنی عمل می کنه برای من اکثرن همین طوره شما رو نمی دونم
آخه هنوز به قول خودته جوجه هم نست
نخبه
اتفاقا بعد از گرفتن جواب ازمایش با دوستم میگفتیم الان به بعضیا بگم میگن اره ما میدونستیم اصلا چهرت نورانی شده بود
KuRoSh
مثل اون آقاهه که می گفت چهرم نورانی شده بود دیگه :
ماهی
نخبه
نخبه
maryamlondon1
وای از دست
وای از زبونت
من نگفتم شما گفتی . من ارزوی عروس شدنش کردم .بعد از خودم پرسیدم راستی مگه دختره ؟؟.
نخبه
اوهوم مامی مریم
ماهی
می شنوه..باور کن البته الان هنوز زوده.ولی وقتی وول بخوره با ناراحتی یا خوشحالی تو تکون میخوره.
دیشب خواب دیدم یه نی نی تو دلمه
نخبه
میدونم واسه همین گفتم همیشه گوش میدم تا وقتی که اونم بتونه بشنوه
دیشب خواب دیدم یه نی نی تو دلمه
زن داداشم به برادر زادم گفته که من نی نی تو دلمه بعد اون روز میپرسه عمه تو دلت چیه؟ میگم غذا
باحالتر از اون اینه که برادر شوهرم که 17 سالشه میپرسه حالت تهوع داری گفتم نه میگه پس از کجا فهمیدی باردار شدی
Kishe Mehr
موقع به دنیا اومدن هم کلی هله هوله براش بذار تا دنیا رو روی سرش نذاره
ولی من شرط می بندم کمتر از 9 ماه و 9 روز و 9 ساعت دیگه بشه
با افتخار میگم که اینجانب اولین مردی می باشم که جریان رو فهمیدم
این بچه پرو رو ببیننننننننننننننننن
نخبه
اره میخام بگم بچه خودش دنیا بیاد دکتر میخاد چیکار
کی گفته تو اولین مرد تو سایت بودی که فهمیدی البته بعد از عمو محمود. چون عمو محمود تو چت دید که من نوشتم مشکوکم البته اون موقع خودمم مطمئن نبودم
گیلاسی دقیقا زمانی که جواب ازمایش دستم بود زنگ زد.. خاله ماهی هم موقعی که مشکوک بودم ازش سوال پرسیده بودم.. بعد که مطمئن شدم خاله ماهی گفت به بقیه بگم گفتم بگو اشکالی نداره.. عجب هم توی پرو حرف تو دهنت موند
پرو چرا به نی نی من فحش میدی
bijjan
به سلامتی مبارک باشه
Galexy
maryamlondon1
بیمزه
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
چقدر بامزه هست واقعاً، زندگي سرنوشت ادما رو چطور رقم ميزنه! تا ديروز يه نخبه خپله بودي در بين دوستان
راستي ميدونستي من الان 3 ماه هست دايي شدم، يه خواهر زاده كوچولو و ماه دارم به اسم مبينا، خيلي دوسداشتني و خوش خنده هست
خواهرم تا وقتي كه بدنيا اومد براش قرآن ميخوند و يا اينكه با صداي بلند قران رو براش پخش ميكرد، چشماش به من رفته
شيرين جان مواظب خودت و كوچولو باش، به اميد اون روز كه تاپيك تولد كوچولو رو بزاري و همه اونجا برات يه جشن قشنگ بگيريم
نخبه
چقدر بامزه هست واقعاً، زندگي سرنوشت ادما رو چطور رقم ميزنه! تا ديروز يه نخبه خپله بودي در بين دوستان
راستي ميدونستي من الان 3 ماه هست دايي شدم، يه خواهر زاده كوچولو و ماه دارم به اسم مبينا، خيلي دوسداشتني و خوش خنده هست
خواهرم تا وقتي كه بدنيا اومد براش قرآن ميخوند و يا اينكه با صداي بلند قران رو براش پخش ميكرد، چشماش به من رفته
منم هی بهش یاد میدم جای خوراکیا کجاست و ادرس سوپرمارکتها رو بهش اموزش میدم
چشم.. مواظبت خودم و نی نی هستم .. امیدوارم تا نی نی من دنیا بیاد شما هم دوماد بشی
Life Dream
خدا خفت نكنه دختر
gilas
The one
ولي بيشوخي بهترينها رو برات ارزو دارم گلم خيلي مواظب خودت باش...
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→