به به مبارک باشه شیرین جون یه عالم تبریک خیلی شاد شدم .ایشالا با اومدن نینی زندگی زیباتون زیباتر هم بشه .هدیه الهی برای تو و همسرت مبارک باشه . چه خبر خوبی ....فرحناز جون و گیلاس خوشمزه ..هر دو تون خوش خبر باشین .ایشالا همیشه هم خبرای خوب بدین ..هم خبرای خوب بشنوید نمایش یا پنهان متنراستی اگه بدونم واسه ما هم از این تاپیک خوشگلا میزنین ..سعی میکنم یه تجدید نظر تو تعداد بچهها بکنم ..مثلا ۳ یا ۴ هم خوبه!!
راستی اگه بدونم واسه ما هم از این تاپیک خوشگلا میزنین ..سعی میکنم یه تجدید نظر تو تعداد بچهها بکنم ..مثلا ۳ یا ۴ هم خوبه!!
آخ جون ! همکلاسی من می خواد نی نی بیاره آخ جوووووووووووون قرمه جون می خواد سعی خودشو بکنه نمایش یا پنهان متنقرمه جونم نمی گی همکلاسیات اینجا دلشون برات تنگ میشه خانومم؟
قربونت برم عزیزم....خیلی در گیر بودم سرم خیلی شلوغ بود ..زن و زندگی !!مگه میذاره آدم به کار دیگه هم برسه نمایش یا پنهان متنضمنا داشتم سعی هم میکردم ..ولی هی سیستم ارور میده ..لامصب از کار افتاده فک کنم !!!!
استی اگه بدونم واسه ما هم از این تاپیک خوشگلا میزنین ..سعی میکنم یه تجدید نظر تو تعداد بچهها بکنم ..مثلا ۳ یا ۴ هم خوبه!!
آخ جون نی نی تو ایران جمعیت کاهش می یابه شما اونور جمعیت ایرانیان مقیم رو افزایش بدید شاید فرجی شد این طرفی ها هم دست به کار شدن یک دفعه دیدی نسلمون منقرض شد مثل دایناسور ها
ايشالا به سلامتي و با تن درست واقعا خوشحال شدم به شيرين و آرش عزيزم تبريك ميگم اميدوارم كه با ورودش به زندگيتون هر روزتون رو از ديروزتون بهتر و زيبا تر كنه كه حتما هم همين طوره ايشالا فقط تو رو خدا شيرين خيلي توي اين چند ماه باقيمانده تا روز موعود مراقب باش
چرا منو خبر نکردی شیرین ترسیدی بیام نی نیت رو بدوزدم همیشه آخرین نفر خوب شد وحید بهم گفتم وگر نه نمی دونستم
نی نی کجا بود هنوز جوجه هم نیست خب میدونستم میای سایت میفهمی
نقل قول: کوروش فسقلی
ولی قبلان یه حدس هایی زده بودم که خبریه شیرین
من خودم دو روزه فهمیدم اون وقت تو از رو چی حدس زدی
نقل قول: کوروش فسقلی
شیرین الان دیگه فکر کنم نشه از جلوی آینه جمعت کرد میری هی جلوی آینه این کارو می کنی 11171117111711171117 ببینم از بچه چیزیش باقی می مونه به ما برسه هرکی اومد یک جاش رو برداش رفت
اتفاقا هنوز هیچ حسی ندارم فقط جو گیرم به خوشحالی دیگرون هنوز باورم نمیشه
نقل قول: Galexy
آخیییییی 256 من گراند فادر شدم همشهری ما به زنش میگه اگه بچمون پسر شد اسم پدر منو روش میذاریم، اگه دختر شد اسم پدر تو رو 245
اوهوم به مامی اس دادم گفتم بهتون بگه که گرند فادر شدید مامی گفت دو قلو باشه لطفا که یکیش مال شما یکیشم مال مامی که دعواتون نشه منم که کشکم
نقل قول: SaMaN TaJ
ای جانم ای جانم...........چه خبری خوشگل و لایتی بم دادی شیرین جونم ایشالا که مبارک باشه فامیل جون......خیلی خوشحال شدم به آرش خان هم تبریک بگو،بگو فامیل گفته امیدوارم بابای لایتی باشی
ممنون فامیل جان .. باشه به ارش میگم بابای لایتی باش و الا دائی سامان دعوات میکنه
آخیس آخرس سوهرمنم بدنیا اومد خاله دنیس رو بدین بغل من به کسی ندین نزارین موج منفی نگاس کنه سبیل کلفت میشه دماغس میسه عینهو موج مینگولی خاله بغلش کنم؟
خاله هنوز که نمیدونم شوهره یا هووی تو اخه اگه دخمل باشه باید بدمش به اصغر مماق که با هم هوو بشید اگه پسر شد حتما تو علوس من میشی و از اون اصغر مماق مماقو طلاق بگیر.. با اون بابای مینگولش
نقل قول: ژولي پولي
بله امشب خبرش به منم رسيد! البته رسوننده خبر يکم ضايع شد ميخواست منو سر کار بذاره نميدونس ما قبلش با خود مامان صحبت کرديم و تبريک گفتيم! خيلي خيلي مبارک باشه نخبه خانم... از طرف من به حاج آقا آرش هم تبريک بگين... هموني که نيکو بهت گفت... بچه به داييش ميره... جدآ خبر مسرت بخشي بود... دست گيلاسم درد نکنه دست ماهي خانمم درد نکنه با اين تاپيک پر زرق و برق که رفته به استقبال نخبه کوچولو...
ممنون ژولی پولی عزیز هم برای تبریک هم برای اینکه نیکو جون زحمت کشیدن تماس گرفتن و تبریک گفتن . خیلی خوشحال شدم صداشون رو شنیدم البته صدای شما هم از اون طرف شنیده میشد میگفتین بچه به دائیش میکشه
فدات بشم من انشالله زیر سایه شما وپدرش بزرگ بشه وعروس شدنش ببینی وای راستی از کجا معلومه دختره ؟؟
مامان مریم مگه من گفتم دختره؟ ولی فکر کنم پسمل باشه چون از حالا علائمم مثل خاهرمه و تو جدول چینی تعیین جنسیت هم نگاه کردم با توجه به یه سری چیزا بچه من پسمل میشه تازشم کارلوس گفته باید پسر بیاری
ممنون .. الهام جان بدون برنامه متحول نشدیم دلایل بسیاری داشت که خب ترجیحا بهتر بود زودتر نی نی بیاریم
نقل قول: Gormesabzi
به به مبارک باشه شیرین جون یه عالم تبریک خیلی شاد شدم .ایشالا با اومدن نینی زندگی زیباتون زیباتر هم بشه .هدیه الهی برای تو و همسرت مبارک باشه .
ممنون خاله لیلا دارم برا دنیز یه همبازی میارم.. اگه دخمل بشه که هم اسم دنیز شما میشه راستی دنیز کوچولو رو از طرف من یه عالمه بوسش کنین
EVANESCENCE
مرسی عزیزممممممممممم
مخلوط کن
شیرین جون یه عالم تبریک خیلی شاد شدم .ایشالا با اومدن نینی زندگی زیباتون زیباتر هم بشه .هدیه الهی برای تو و همسرت مبارک باشه .
چه خبر خوبی ....فرحناز جون و گیلاس خوشمزه ..هر دو تون خوش خبر باشین .ایشالا همیشه هم خبرای خوب بدین ..هم خبرای خوب بشنوید
نمایش یا پنهان متن
راستی اگه بدونم واسه ما هم از این تاپیک خوشگلا میزنین ..سعی میکنم یه تجدید نظر تو تعداد بچهها بکنم ..مثلا ۳ یا ۴ هم خوبه!!ماهی
آخ جون ! همکلاسی من می خواد نی نی بیاره آخ جوووووووووووون
قرمه جون می خواد سعی خودشو بکنه
نمایش یا پنهان متن
قرمه جونم نمی گی همکلاسیات اینجا دلشون برات تنگ میشه خانومم؟gilas
شما دست بکار بشو من خودم قول میدم ماهی یه دونه تاپیک برات بزنم تا نی نی به دنیا بیاد
مخلوط کن
قربونت برم عزیزم....خیلی در گیر بودم سرم خیلی شلوغ بود ..زن و زندگی !!مگه میذاره آدم به کار دیگه هم برسه
نمایش یا پنهان متن
ضمنا داشتم سعی هم میکردممخلوط کن
باشه
بذار اول نینی شیرین بیاد ،اینجوری قاطی میشه
ماهی
خیلی خوبه ...پشتکار داشته باش
منم قول می دم برات تاپیک بزنم مثل ماه
احتمالا از نوسانات برقه..یه کم صب کن درس میشه..نا امید نشو
gilas
با این وضع که شما میگی از الان برو تو کارش تا نی نی شیرین به دنیا بیاد مال شما هم جواب میده
نمایش یا پنهان متن
ببشخیدمخلوط کن
gilas,
والا راستش اشکال نه از برق نه خود سیستم !!!فک کنم مشکل از دیتا هست
سیستم و چک کردم این ساعت کار میکنه .
gilas
سیستم و چک کردم این ساعت کار میکنه .
الان آقایون میام بهت میگن ماشالا همه متخصص تشریف دارن
KuRoSh
از کجا فهمیدی من فضول شدم تازگی ها
این بچه هایی که من میشناسم شما بگی از شیرین خبری شده همه تا آخرش می خونند
ما هم که کشکیم
KuRoSh
تو ایران جمعیت کاهش می یابه شما اونور جمعیت ایرانیان مقیم رو افزایش بدید شاید فرجی شد این طرفی ها هم دست به کار شدن
یک دفعه دیدی نسلمون منقرض شد مثل دایناسور ها
mz56mz
شركت مهندسى ديتا عمو محمود در خدمت عموم
▧ تصویر در دسترس نیست
اوهم اوهم با ما تمام مشكلها اسان خواهد شد
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
واقعا خوشحال شدم به شيرين و آرش عزيزم تبريك ميگم اميدوارم كه با ورودش به زندگيتون هر روزتون رو از ديروزتون بهتر و زيبا تر كنه كه حتما هم همين طوره ايشالا
فقط تو رو خدا شيرين خيلي توي اين چند ماه باقيمانده تا روز موعود مراقب باش
نخبه
شیرین جان خیلی خیلی مبارک باشه .
ممنونم عمو جون
نخبه
همیشه آخرین نفر
خوب شد وحید بهم گفتم وگر نه نمی دونستم
نی نی کجا بود هنوز جوجه هم نیست
من خودم دو روزه فهمیدم اون وقت تو از رو چی حدس زدی
ببینم از بچه چیزیش باقی می مونه به ما برسه هرکی اومد یک جاش رو برداش رفت
اتفاقا هنوز هیچ حسی ندارم فقط جو گیرم به خوشحالی دیگرون
من گراند فادر شدم
همشهری ما به زنش میگه اگه بچمون پسر شد اسم پدر منو روش میذاریم، اگه دختر شد اسم پدر تو رو 245
اوهوم به مامی اس دادم گفتم بهتون بگه که گرند فادر شدید مامی گفت دو قلو باشه لطفا که یکیش مال شما یکیشم مال مامی که دعواتون نشه
ایشالا که مبارک باشه فامیل جون......خیلی خوشحال شدم
به آرش خان هم تبریک بگو،بگو فامیل گفته امیدوارم بابای لایتی باشی
ممنون فامیل جان .. باشه به ارش میگم بابای لایتی باش و الا دائی سامان دعوات میکنه
نخبه
خاله هنوز که نمیدونم شوهره یا هووی تو اخه اگه دخمل باشه باید بدمش به اصغر مماق که با هم هوو بشید اگه پسر شد حتما تو علوس من میشی و از اون اصغر مماق مماقو طلاق بگیر.. با اون بابای مینگولش
خيلي خيلي مبارک باشه نخبه خانم... از طرف من به حاج آقا آرش هم تبريک بگين...
هموني که نيکو بهت گفت... بچه به داييش ميره...
جدآ خبر مسرت بخشي بود... دست گيلاسم درد نکنه
دست ماهي خانمم درد نکنه با اين تاپيک پر زرق و برق که رفته به استقبال نخبه کوچولو...
ممنون ژولی پولی عزیز هم برای تبریک هم برای اینکه نیکو جون زحمت کشیدن تماس گرفتن و تبریک گفتن . خیلی خوشحال شدم صداشون رو شنیدم البته صدای شما هم از اون طرف شنیده میشد میگفتین بچه به دائیش میکشه
نخبه
مامان مریم مگه من گفتم دختره؟ ولی فکر کنم پسمل باشه چون از حالا علائمم مثل خاهرمه و تو جدول چینی تعیین جنسیت هم نگاه کردم با توجه به یه سری چیزا بچه من پسمل میشه تازشم کارلوس گفته باید پسر بیاری
پری سا
ماهی سرخ کوچولو
عروسک
آهو
نی نی
مرسی ماهی جونم
نخبه
شما چقد زود متحول شدين
ممنون .. الهام جان بدون برنامه متحول نشدیم دلایل بسیاری داشت که خب ترجیحا بهتر بود زودتر نی نی بیاریم
شیرین جون یه عالم تبریک خیلی شاد شدم .ایشالا با اومدن نینی زندگی زیباتون زیباتر هم بشه .هدیه الهی برای تو و همسرت مبارک باشه .
ممنون خاله لیلا دارم برا دنیز یه همبازی میارم.. اگه دخمل بشه که هم اسم دنیز شما میشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→