₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ღ☆ღاگه گفتین نه ماه و نه روز و نه ساعت دیگه چه خبره؟ღ☆ღ
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ღ☆ღاگه گفتین نه ماه و نه روز و نه ساعت دیگه چه خبره؟ღ☆ღ
1 2 3 4 5 6 7

بدون عکس

ღ☆ღاگه گفتین نه ماه و نه روز و نه ساعت دیگه چه خبره؟ღ☆ღ

509 بازدید، 138 پست، نویسنده: ماهی

• EVANESCENCE

نقل قول: نخبه
    ممنونم انشالله منم یه روز خبر عروسی تو و علی رو بشنوم :8: و بعد هم نی نی دار شدنتون

مرسی عزیزممممممممممم :11: 1153 1153 1153 1153 1153

• مخلوط کن

به‌‌‌ به‌‌‌ مبارک باشه
    شیرین جون یه عالم تبریک خیلی‌ شاد شدم .ایشالا با اومدن نی‌نی زندگی‌ زیباتون زیباتر هم بشه .هدیه الهی برای تو و همسرت مبارک باشه .
    چه خبر خوبی ....فرحناز جون و گیلاس خوشمزه ..هر دو تون خوش خبر باشین .ایشالا همیشه هم خبرای خوب بدین ..هم خبرای خوب بشنوید
    نمایش یا پنهان متنراستی‌ اگه بدونم واسه ما هم از این تاپیک خوشگلا میزنین ..سعی‌ می‌کنم یه تجدید نظر تو تعداد بچه‌ها بکنم ..مثلا ۳ یا ۴ هم خوبه!! :4:

265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265

• ماهی

نقل قول: Gormesabzi
    راستی‌ اگه بدونم واسه ما هم از این تاپیک خوشگلا میزنین ..سعی‌ می‌کنم یه تجدید نظر تو تعداد بچه‌ها بکنم ..مثلا ۳ یا ۴ هم خوبه!!

آخ جون ! همکلاسی من می خواد نی نی بیاره آخ جوووووووووووون 256 256 256 256
    قرمه جون می خواد سعی خودشو بکنه :83: 256 256 256 256
    نمایش یا پنهان متنقرمه جونم نمی گی همکلاسیات اینجا دلشون برات تنگ میشه خانومم؟ :2:

• gilas

راستی‌ اگه بدونم واسه ما هم از این تاپیک خوشگلا میزنین ..سعی‌ می‌کنم یه تجدید نظر تو تعداد بچه‌ها بکنم ..مثلا ۳ یا ۴ هم خوبه!!

شما دست بکار بشو من خودم قول میدم ماهی یه دونه تاپیک برات بزنم تا نی نی به دنیا بیاد :4:

• مخلوط کن

نقل قول: ماهی
    قرمه جونم نمی گی همکلاسیات اینجا دلشون برات تنگ میشه خانومم؟

قربونت برم عزیزم....خیلی‌ در گیر بودم سرم خیلی‌ شلوغ بود ..زن و زندگی‌ !!مگه میذاره آدم به کار دیگه هم برسه :38:
    نمایش یا پنهان متنضمنا داشتم سعی‌ هم می‌کردم :9: ..ولی‌ هی‌ سیستم ارور میده ..لامصب از کار افتاده فک کنم !!!! :4:

• مخلوط کن

نقل قول: gilas
    شما دست بکار بشو من خودم قول میدم ماهی یه دونه تاپیک برات بزنم تا نی نی به دنیا بیاد

باشه :4:
    بذار اول نینی شیرین بیاد ،اینجوری قاطی‌ می‌شه

• ماهی

ضمنا داشتم سعی‌ هم می‌کردم :9:

خیلی خوبه ...پشتکار داشته باش :4: و کارو نصفه نیمه رها نکن :32:
    منم قول می دم برات تاپیک بزنم مثل ماه :23:
    هی‌ سیستم ارور میده ....

احتمالا از نوسانات برقه..یه کم صب کن درس میشه..نا امید نشو :23:

• gilas

بذار اول نینی شیرین بیاد ،اینجوری قاطی‌ می‌شه

ضمنا داشتم سعی‌ هم می‌کردم ..ولی‌ هی‌ سیستم ارور میده ..لامصب از کار افتاده فک کنم !!!!

با این وضع که شما میگی از الان برو تو کارش تا نی نی شیرین به دنیا بیاد مال شما هم جواب میده :23:

نمایش یا پنهان متنببشخید 824

• مخلوط کن

ماهی,
    gilas,
    والا راستش اشکال نه از برق نه خود سیستم !!!فک کنم مشکل از دیتا هست :4: بگید اونو چیکار کنم
    سیستم و چک کردم این ساعت کار می‌کنه . :83:

• gilas

بگید اونو چیکار کنم
    سیستم و چک کردم این ساعت کار می‌کنه .

الان آقایون میام بهت میگن ماشالا همه متخصص تشریف دارن :23: :23:

• KuRoSh

ای کورش فسقلی فضول..

از کجا فهمیدی من فضول شدم تازگی ها :74:
    عمدا اینطوری نوشتم که دوزاری بچه ها بیفته قضیه مربوط به نی نی هست

این بچه هایی که من میشناسم شما بگی از شیرین خبری شده همه تا آخرش می خونند :83:
    قرمه جونم نمی گی همکلاسیات اینجا دلشون برات تنگ میشه خانومم؟

ما هم که کشکیم :4: نه دوغیم دل ما دل نیست سنگ پاهه :83:

• KuRoSh

استی‌ اگه بدونم واسه ما هم از این تاپیک خوشگلا میزنین ..سعی‌ می‌کنم یه تجدید نظر تو تعداد بچه‌ها بکنم ..مثلا ۳ یا ۴ هم خوبه!!

:93: آخ جون نی نی
    تو ایران جمعیت کاهش می یابه شما اونور جمعیت ایرانیان مقیم رو افزایش بدید شاید فرجی شد این طرفی ها هم دست به کار شدن
    یک دفعه دیدی نسلمون منقرض شد مثل دایناسور ها:83:

• mz56mz

فک کنم مشکل از دیتا هست

شركت مهندسى ديتا عمو محمود در خدمت عموم :4:
    تصویر در دسترس نیست
    نقل قول: gilas
    الان آقایون میام بهت میگن ماشالا همه متخصص تشریف دارن

اوهم اوهم با ما تمام مشكلها اسان خواهد شد :15:
    تصویر در دسترس نیست

• hadi04

ايشالا به سلامتي و با تن درست
    واقعا خوشحال شدم به شيرين و آرش عزيزم تبريك ميگم اميدوارم كه با ورودش به زندگيتون هر روزتون رو از ديروزتون بهتر و زيبا تر كنه كه حتما هم همين طوره ايشالا
    فقط تو رو خدا شيرين خيلي توي اين چند ماه باقيمانده تا روز موعود مراقب باش :46:

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    انشاا... مبارک باشه
    ممنون:46:
    نقل قول: manoto
    ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺟﺎﻥ ﺍﻧﺸﺎﻻﻩ ﺑﻪ سلامتی :46: :35:
    نقل قول: بهونه
    شیرین 979 یعنی دایی شدم 1244 خیلی خوشحال شدم تبریک میگم بهت
    ممنونم دائی قرمزی:46:
    نقل قول: بندری
    وای . عمو خیلی خیلی خوشحال شدم . ان شا الله به سلامتی و میمنت و مبارکی باشه .
    شیرین جان خیلی خیلی مبارک باشه .

ممنونم عمو جون :46:

• نخبه

نقل قول: کوروش فسقلی
    چرا منو خبر نکردی شیرین ترسیدی بیام نی نیت رو بدوزدم :2:
    همیشه آخرین نفر :101:
    خوب شد وحید بهم گفتم وگر نه نمی دونستم

نی نی کجا بود هنوز جوجه هم نیست :56: خب میدونستم میای سایت میفهمی

ولی قبلان یه حدس هایی زده بودم :100: که خبریه شیرین :93:

من خودم دو روزه فهمیدم اون وقت تو از رو چی حدس زدی :7:

شیرین الان دیگه فکر کنم نشه از جلوی آینه جمعت کرد میری هی جلوی آینه این کارو می کنی 11171117111711171117
    ببینم از بچه چیزیش باقی می مونه به ما برسه هرکی اومد یک جاش رو برداش رفت

اتفاقا هنوز هیچ حسی ندارم فقط جو گیرم به خوشحالی دیگرون:23: هنوز باورم نمیشه :34:

نقل قول: Galexy
    آخیییییی 256
    من گراند فادر شدم :111:
    همشهری ما به زنش میگه اگه بچمون پسر شد اسم پدر منو روش میذاریم، اگه دختر شد اسم پدر تو رو 245

اوهوم به مامی اس دادم گفتم بهتون بگه که گرند فادر شدید مامی گفت دو قلو باشه لطفا که یکیش مال شما یکیشم مال مامی که دعواتون نشه:4: منم که کشکم:23:

نقل قول: SaMaN TaJ
    ای جانم ای جانم...........چه خبری خوشگل و لایتی بم دادی شیرین جونم :8:
    ایشالا که مبارک باشه فامیل جون......خیلی خوشحال شدم :35:
    به آرش خان هم تبریک بگو،بگو فامیل گفته امیدوارم بابای لایتی باشی

ممنون فامیل جان .. باشه به ارش میگم بابای لایتی باش و الا دائی سامان دعوات میکنه :4:

• نخبه

نقل قول: ساحل ناقلا 
    آخیس آخرس سوهرمنم بدنیا اومد :98: خاله دنیس رو بدین بغل من به کسی ندین نزارین موج منفی نگاس کنه سبیل کلفت میشه دماغس میسه عینهو موج مینگولی :4: خاله بغلش کنم؟

خاله هنوز که نمیدونم شوهره یا هووی تو اخه اگه دخمل باشه باید بدمش به اصغر مماق که با هم هوو بشید اگه پسر شد حتما تو علوس من میشی و از اون اصغر مماق مماقو طلاق بگیر.. با اون بابای مینگولش:23:

نقل قول: ژولي پولي
    بله امشب خبرش به منم رسيد! البته رسوننده خبر يکم ضايع شد ميخواست منو سر کار بذاره :4: نميدونس ما قبلش با خود مامان صحبت کرديم و تبريک گفتيم! :10:
    خيلي خيلي مبارک باشه نخبه خانم... از طرف من به حاج آقا آرش هم تبريک بگين... :84:
    هموني که نيکو بهت گفت... بچه به داييش ميره... :4:
    جدآ خبر مسرت بخشي بود... دست گيلاسم درد نکنه :3:
    دست ماهي خانمم درد نکنه با اين تاپيک پر زرق و برق که رفته به استقبال نخبه کوچولو... :46:

ممنون ژولی پولی عزیز هم برای تبریک هم برای اینکه نیکو جون زحمت کشیدن تماس گرفتن و تبریک گفتن . خیلی خوشحال شدم صداشون رو شنیدم البته صدای شما هم از اون طرف شنیده میشد میگفتین بچه به دائیش میکشه :83:

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    فدات بشم من :6: انشالله زیر سایه شما وپدرش بزرگ بشه وعروس شدنش ببینی :6: وای راستی از کجا معلومه دختره ؟؟ :7:

مامان مریم مگه من گفتم دختره؟ ولی فکر کنم پسمل باشه چون از حالا علائمم مثل خاهرمه و تو جدول چینی تعیین جنسیت هم نگاه کردم با توجه به یه سری چیزا بچه من پسمل میشه تازشم کارلوس گفته باید پسر بیاری :83:

• پری سا

ماهی سرخ کوچولو
    عروسک
    آهو
    نی نی

مرسی ماهی جونم :6: :11: :11: :11: :11: :11:

• نخبه

نقل قول: hosseinhn82
    تبریک عرض میکنم . انشاءالله به سلامتی .

نقل قول: الهام
    مباركاااااااا باشه :46:
    شما چقد زود متحول شدين :4:

ممنون .. الهام جان بدون برنامه متحول نشدیم دلایل بسیاری داشت که خب ترجیحا بهتر بود زودتر نی نی بیاریم :3:

به‌‌‌ به‌‌‌ مبارک باشه
    شیرین جون یه عالم تبریک خیلی‌ شاد شدم .ایشالا با اومدن نی‌نی زندگی‌ زیباتون زیباتر هم بشه .هدیه الهی برای تو و همسرت مبارک باشه .

ممنون خاله لیلا دارم برا دنیز یه همبازی میارم.. اگه دخمل بشه که هم اسم دنیز شما میشه :8: راستی دنیز کوچولو رو از طرف من یه عالمه بوسش کنین

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: