ممنونم انشالله منم یه روز خبر عروسی تو و علی رو بشنوم و بعد هم نی نی دار شدنتون
نقل قول: maryamlondon1
ن هم اشکم در امد الان خبر شنیدم انشالله به سلامتی شیرین جون مواظب خودت باش .به همسرتون تبریک میگم ارش جون مواظب شیرین ونی نی باش . انشالله به خوشی 9 ماه به پایان برسونی وشماره بندی بعد شروع کنی هر 9 ماه یکی انشالله نوبت میوهای سایت که زنبیل زمین گذشتن ..سیب گیلاسی بجنبید
ممنون مامان مریم گل .. قراره منم مثل شما شماره بزارم رو بچه این فعلا شماره یک
چرا منو خبر نکردی شیرین ترسیدی بیام نی نیت رو بدوزدم همیشه آخرین نفر خوب شد وحید بهم گفتم وگر نه نمی دونستم ولی قبلان یه حدس هایی زده بودم که خبریه شیرین
خیلی خوشحالم به آرش تبریک میگم به شیرین هم تبریک میگم که باعث خیر شد و دل عمه خو خاله عمو دایی ها رو شاد کرد یعنی با این همه دایی و عمو من چیکارش میشمآهان فهمیدم داداشش مامی حواست به آبجی کوچولو و داداش کوچولوم باش شیرین الان دیگه فکر کنم نشه از جلوی آینه جمعت کرد میری هی جلوی آینه این کارو می کنی ببینم از بچه چیزیش باقی می مونه به ما برسه هرکی اومد یک جاش رو برداش رفت
نقل قول: ماهی
نه ماه و نه روز و نه ساعت دیگه چه خبره؟
چه خبره ماهی جان زود تر از این ها به دنیا میاد میگی نه نگاه کن ببین من کی گفتم
بله امشب خبرش به منم رسيد! البته رسوننده خبر يکم ضايع شد ميخواست منو سر کار بذاره نميدونس ما قبلش با خود مامان صحبت کرديم و تبريک گفتيم! خيلي خيلي مبارک باشه نخبه خانم... از طرف من به حاج آقا آرش هم تبريک بگين... هموني که نيکو بهت گفت... بچه به داييش ميره... جدآ خبر مسرت بخشي بود... دست گيلاسم درد نکنه دست ماهي خانمم درد نکنه با اين تاپيک پر زرق و برق که رفته به استقبال نخبه کوچولو...
ای جانم ای جانم...........چه خبری خوشگل و لایتی بم دادی شیرین جونم ایشالا که مبارک باشه فامیل جون......خیلی خوشحال شدم به آرش خان هم تبریک بگو،بگو فامیل گفته امیدوارم بابای لایتی باشی نمایش یا پنهان متنای جااااااااااااااااااانم فامیل خودم که داره مامی میشه...........الااااااااااااااااااااااهی
نخبه
من میشنوم خیلی قشنگه تازه باهاش دارم میخونم عین صدای خودش
ظاهراً چندتا از خونه های اطراف آزمایشگاه هم شیشه هاش شکسته
ما اول فکر کردیم، زاغه مهمات ملارد دوباره منفجر شده
تو توی شرق چیکار میکردی خالی بند..
شيرين جان خيلي خيلييييييييييييييييييي تبريك مي گم ايشالا به سلامتي
به شما و آقا آرش تبريك مي گم
ممنونم گلم
انشالله خدا یک نی نی خوشگل و توپول موپول و سالم بهت بده
ممنونم عزیزم
قرار با کریم جوووووووووووووون بریم بیمارستان تا اولین نفر باشم که نی نی رو میبینم
همینو بگو والا .. تو گفتی لپش مال منه نی نی گفت نه لپش مال منه گفتم خب یه لپ تو یه لپ نی نی حتما به منم لپ کو..ش میرسه
ممنون عمو جون.. یادتون نره من پسمل عمو میخام
اميدوارم يه بچه سالم و صالح و ناز خداوند به اين دو عزيزمون اهدا كنه مباركتون باشه شيرين و ارش عزيز
چه خبر خوش مزه اییییییییییییییی
واسه خودتو اون نینی خوشمزه ت ارزوی سلامتی میکنم عزیزم 786 786 786 786 786
1153 1153
ممنونم انشالله منم یه روز خبر عروسی تو و علی رو بشنوم
ممنون مامان مریم گل .. قراره منم مثل شما شماره بزارم رو بچه این فعلا شماره یک
gilas
پــَ نه پــَ توقع داری لپ کو..ش مال ما باشه
مادری گفتن خاله ای گفتن بابا
محسن صائب
manoto
بهونه
بندری
شیرین جان خیلی خیلی مبارک باشه .
mz56mz
پری سا
KuRoSh
همیشه آخرین نفر
خوب شد وحید بهم گفتم وگر نه نمی دونستم
ولی قبلان یه حدس هایی زده بودم
خیلی خوشحالم به آرش تبریک میگم به شیرین هم تبریک میگم که باعث خیر شد و دل عمه خو خاله عمو دایی ها رو شاد کرد
یعنی با این همه دایی و عمو من چیکارش میشم
مامی حواست به آبجی کوچولو و داداش کوچولوم باش
شیرین الان دیگه فکر کنم نشه از جلوی آینه جمعت کرد میری هی جلوی آینه این کارو می کنی
ببینم از بچه چیزیش باقی می مونه به ما برسه هرکی اومد یک جاش رو برداش رفت
چه خبره ماهی جان زود تر از این ها به دنیا میاد میگی نه نگاه کن ببین من کی گفتم
maryamlondon1
فدات بشم من
ای بابا گیلاسی جون موقعیت به این خوبی .سفارت انگلیسی هم بسته شد
ژولي پولي
خيلي خيلي مبارک باشه نخبه خانم... از طرف من به حاج آقا آرش هم تبريک بگين...
هموني که نيکو بهت گفت... بچه به داييش ميره...
جدآ خبر مسرت بخشي بود... دست گيلاسم درد نکنه
دست ماهي خانمم درد نکنه با اين تاپيک پر زرق و برق که رفته به استقبال نخبه کوچولو...
Galexy
آخیییییی
من گراند فادر شدم
همشهری ما به زنش میگه اگه بچمون پسر شد اسم پدر منو روش میذاریم، اگه دختر شد اسم پدر تو رو
Galexy
آخیییییی
من گراند فادر شدم
همشهری ما به زنش میگه اگه بچمون پسر شد اسم پدر منو روش میذاریم، اگه دختر شد اسم پدر تو رو
ساحل ناقلا
SaMaN TaJ
ایشالا که مبارک باشه فامیل جون......خیلی خوشحال شدم
به آرش خان هم تبریک بگو،بگو فامیل گفته امیدوارم بابای لایتی باشی
نمایش یا پنهان متن
ای جااااااااااااااااااانم فامیل خودم که داره مامی میشه...........الااااااااااااااااااااااهیhosseinhn82
MAJID ART
ماهی
بفرما عزیزم:
ماهی سرخ کوچولو
عروسک
آهو
نی نی
ای کورش فسقلی فضول..
قابلی نداشت حسین آقا
gilas
همین دیگه چشم امیدمون به همین سفارت بود که بسته شد
بدجنس
خوب شیرین گفت نیکو جواب نداده ظاهرا گوشیش همراهش نیست به ژولی هم روم نمیشه بگم گفتم اشکال نداره من میگم
اما 1- 0 رو داشتی
بمون تا صحنه آهسته
خواهش داریم
الهام
شما چقد زود متحول شدين
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→