آخه زمستونه..بعدشم اینجا شیراز است....اندازه ی 50 تا کو بالا رفتن باید انرژی مصرف کنم تا بکشونمشون بالای کوه راستش اونروز که رفتم اون بالا شهر حسابی ساکت و آروم بود...از اون بالا داد زدم..همشهریای عزیزم آسوده بخوابید که ماهی گلی بیدار است
نقل قول: هاچو هاچو
همش فتوشاپه 453
اگر مسابقات پارسال تشریف داشتید می دیدید که اون آرم بوف بوفی سرویس سه تیکه آشپز خونه ست که توی مسابقات پارسال شرکت دادم
سلام در این لحظات ملکوتی قبل از اذان صبح گفتم بیام این عکسها رو با اجازه ی بزرگترا و مامی مریمی (رض) بذارم اینجا تا شاید هدایت شویم
این عکسها رو امروز جای همگی خالی در کنار حضرت حافظ گرفتم... البته چون قرار بود جایی رو فتح بکنیم دیگه برای بار اول بود که کسی اینجا رو فتح میکرد. که دیگه دیگه امروز منو بوف بوفی جون افتتاحش کردیم
پیشاپیش در صورت نامطلوب بودن عکسها پوزش می طلبم چون هم هوا بارونی بود و هم دست تنها بودم و هم اینکه هوا یه نموره تاریک بود.. راستی عکسها با گوشی نوکیا N8 گرفته شده
به داداش مجی خوشگلو خوشتیپمون رو ببین 1153 راستشو بگو یره کی ازت عسک گرفت؟
اوخ مو مخلصتوم یره چیشمات خشگل و خوش تیپ می بینه گلو راستش عکسها رو خودم گرفتم از خودم یعنی همه ی عکسها رو خودم گرفتم یه کم سخت بود ولی دیگه گرفتیده کردم
نقل قول: هاچو هاچو
میبینم که زدی دهن مَهَنه بوف بوفی رو هم آسفالت کردی 390 حواست کجا بود .... ؟
اره یره افتاد زمین و... راستش حواسم پیش تو بود حواس که نمی ذاری واسه ادم
نقل قول: ماهی
وای چقدر الان دلم خواست..تو این هوای بارونی خیلی خوشگل بودن مجی گلووووو
اتفاقا خواستم بگم شما هم بیایید گفتم شاید هم وقت نداشته باشی هم اینکه افتخار ندید مخلصم ماهی گل گلو
bijjan
bijjan
بهونه
منظورم دوست متی بود
شرمنده اشتباه شد برا امتحانات
هاچو هاچو
چه گوشه کفشه خوشگلی داری
بوف بوفی کجاست! خوردش؟
آخرش کسی با هات نیومد مجبور شدی با بوف بوفی بری؟
هاچو هاچو
همش فتوشاپه
هاچو هاچو
فتوشاپ
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردم خیلی خوبهاچو هاچو
خیلی آرم بوف بوفیت خوب بود
آفرین عمو
بهونه
اینجا مسول داره
نمایش یا پنهان متن
ماهی
از خوشگلی گوشه کفش خودتونه
آخه زمستونه..بعدشم اینجا شیراز است....اندازه ی 50 تا کو بالا رفتن باید انرژی مصرف کنم تا بکشونمشون بالای کوه
راستش اونروز که رفتم اون بالا شهر حسابی ساکت و آروم بود...از اون بالا داد زدم..همشهریای عزیزم آسوده بخوابید که ماهی گلی بیدار است
اگر مسابقات پارسال تشریف داشتید می دیدید که اون آرم بوف بوفی سرویس سه تیکه آشپز خونه ست که توی مسابقات پارسال شرکت دادم
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستنیس نیس نیس
هاچو هاچو
پس واقعا شیرازیا اون موقع روز خوابن ؟
پارسال تو مسابقه عکسو میگی؟
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
پس مدیا پلیره
Kishe Mehr
این عکسها رو امروز جای همگی خالی در کنار حضرت حافظ گرفتم... البته چون قرار بود جایی رو فتح بکنیم دیگه برای بار اول
پیشاپیش در صورت نامطلوب بودن عکسها پوزش می طلبم
The one
Kishe Mehr,
mz56mz
كاكو داشتيم ؟؟؟ پاى دوم بوفى كو؟
Kishe Mehr
بلی نازی
جیگر خودومامممممممممممممممممممم
راستش کاکو دقیقا یک سال سالم نگهش داشته بودم امروز که داشتم عکس میگرفتم از دستم افتاد و...
EVANESCENCE
مسافرت با بوف بوفی
عکسا عالی بودن بسی لذت بردیم
هاچو هاچو
میبینم که زدی دهن مَهَنه بوف بوفی رو هم آسفالت کردی
ماهی
وای چقدر الان دلم خواست..تو این هوای بارونی
Kishe Mehr
اوخ
اره یره افتاد زمین و...
اتفاقا خواستم بگم شما هم بیایید گفتم شاید هم وقت نداشته باشی هم اینکه افتخار ندید
ژنرال
حافظیه . . اونم تو هوای بارونی . . . مارو هوایی کردی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→