میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
راستی این پای بوفی مگه جنسش چی بوده که شکسته؟ من فکر کردم پلاستیکه!! حالا که همه دعوات کردن انگار فقط من موندم.. مجی خشملو چرا زدی پای بچه رو ناقص کردی هان؟ اونهم کنار حضرت حافظ!! مرتکب عنف شدی وایییی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام دوستای گلم امروز جمعه 23 دیماه هستش من به همراه همسر و فندق کوشمولو تصمیم گرفتیم منطقه ای رو در کرج فتح کنیم که اسمش هست اتشگاه حالا چرا این اسم روشه نمیدونم فقط میدونم یه جای کوهستانی و تفریحی خیلی باحال هستش که یه جاده هم از اونجا میره به سمت برغان که پر از باغ و رودخونه خوشمل خوشمل هست ما جاده اتشگاه رو انتخاب کردیم و با فندق کوشمولو رفتیم اونجا برای گرفتن عکس با ارم بوفی..
اخه برای چی منو توی این موقعیت قرار میدین که با یه ذره فندقم برم همچین جائی راستی قبل از رفتن هم صبح زود خونه خواهرم به صرف کله پاچه دعوت شدیم و اول کله پاچه رو زدیم به بدن و بعد عازم کوهنوری شدیم
اینجا تقریبا اولای جاده بودیم که جو زده شدیم فکر کردیم همین یه ذره برفه و اول عکس گرفتیم ▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا هم دیدیم تعدادی ماشین ایستادن ما هم پیاده شدیم و رفتیم رو به پایین و بعد دیدیم اوه چه خبره دارن تیوپ سواری میکنن رو برفا چه جیغ و دادی هم میکشیدن از خوشحالی.. منم دلم خاست ولی فندق گفت نه نرو
این هم از فتوحات فندق و مادرش شیلین امیدوارم خوشتون بیاد
خوشمان آمد. روحمان شاد شد
بسیار زیبا بودن عکس همه دوستان از همت شیرین هم سپاسگذارم که با اون وضعی که داره رفته فتح درود بر همتت واقعا لیاقت این رو داشتی که تاپیک آی شیرین جونم رو بهت تقدیم کنم
بسیار زیبا بودن عکس همه دوستان از همت شیرین هم سپاسگذارم که با اون وضعی که داره رفته فتح درود بر همتت واقعا لیاقت این رو داشتی که تاپیک آی شیرین جونم رو بهت تقدیم کنم
ممنونم ... کدوم تاپیک؟ من چرا ندیدم بزار بیام ببینم چی هست راستی دست شما هم درد نکنه برای تاپیک شیرین جون
مامان شیرین ! فندقو برداشتی بردی اسکی؟ عزیزم..چه حالی کرده خب بوف بوفی بازم امروز با ماهی خانوم رفته گردش توی هوای بارونی و حسابی حال کرده..بعدا می آم گزارش می دم ..الان خسته ام
ماهی
وای این چه حرفیه داداشم...در این که واقعا وقت همیشه تنگ هست برام شکی نیست و این از کم سعادتی خودمه
بهونه
بچه مثبت
آفرین آفرین
چرا زدی پای بوف بوفی رو شکوندی؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
The one
منظورم دوست جناب فرشته سان خوشتیپ بیوتی فولبوفی هستش
راستی این پای بوفی مگه جنسش چی بوده که شکسته؟ من فکر کردم پلاستیکه!!
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
shaparak64
استارت اول خودت بزن
:الهــــی
shaparak64
WoOoOoOoOoW
چه کردیـــــــــــــــد
بابا من فکر میکردم باید جای خاصی رو بریم بفتحیم
هرجایی میشه پس
نمایش یا پنهان متن
حالا نیست که میرمshaparak64
آفرین
maryamlondon1
موفق باشی ایت الله مجتبی سعید کیش مهر دامت برکاته
The one
نخبه
اخه برای چی منو توی این موقعیت قرار میدین که با یه ذره فندقم برم همچین جائی
راستی قبل از رفتن هم صبح زود خونه خواهرم به صرف کله پاچه دعوت شدیم و اول کله پاچه رو زدیم به بدن و بعد عازم کوهنوری شدیم
اینجا تقریبا اولای جاده بودیم که جو زده شدیم فکر کردیم همین یه ذره برفه و اول عکس گرفتیم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد بوف بوفی رو سوار لودر کردیم که خودش بیاد بالا و ما هم پشت سرش بریم
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا هم بالای منطقه اتشگاه هستش یعنی بعد از اون رو دیگه نمیشه با ماشین رفت و جاده بسته شده
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بوف بوفی در سرما و برف
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا هم دیدیم تعدادی ماشین ایستادن ما هم پیاده شدیم و رفتیم رو به پایین و بعد دیدیم اوه چه خبره دارن تیوپ سواری میکنن رو برفا چه جیغ و دادی هم میکشیدن از خوشحالی.. منم دلم خاست ولی فندق گفت نه نرو
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا هم بوف بوفی گشت نامحسوسه.. قایم شده کنار جاده که راننده های بد رو جریمه کنه
▧ تصویر در دسترس نیست
راستی اینجا هم یه جاده و مسیر دیگه هست که بعد از اتشگاه بود مسیر روستایی به نام نوجان
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست توی عکس اخری اون دور دورا یه گروهی چادر زده بودن و بساط غذا و بعد هم تیوپ سواری..
این هم از فتوحات فندق و مادرش شیلین امیدوارم خوشتون بیاد
بچه مثبت
Life Dream
نخبه,
شيرين اين چه عكس وحشتناكي هست كه گرفتي؟!
hadi04
نخبه
متوجه نشدم مگه چیه که وحشتناکه؟
ممنونم ... کدوم تاپیک؟ من چرا ندیدم بزار بیام ببینم چی هست راستی دست شما هم درد نکنه برای تاپیک شیرین جون
خدا بیامرزدت
Life Dream
وا مگه نديدي! دقت كن اون قسمت رو علامت زدم!!
نخبه
میبینم ولی مگه چیز وحشتناکیه که یه قسمتی از برف اب شده باشه
Life Dream
نه بايد اونطور كه من نگاه ميكنم شما هم نگاه كني!
ماهی
والله بات این تهمتاشون
مامان شیرین ! فندقو برداشتی بردی اسکی؟
خب بوف بوفی بازم امروز با ماهی خانوم رفته گردش توی هوای بارونی و حسابی حال کرده..بعدا می آم گزارش می دم ..الان خسته ام
نخبه
منتظر گزارشات تصویری هستیم
این حرفا چیه به یه زن فندق دار میگی .. فندق میترسه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→