▧ تصویر در دسترس نیست ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدر این مسابقه شرکت کنندگان عزیز میتوانند اماكن شهرخود مانند: كوه , جنگل ,دريا , دشت و كوير و صحرا و بيابان , مكانهاى توريستى و تاريخى و ... را فتح كنند .
▧ تصویر در دسترس نیست
1- 2 تا 3 عكس از محل همراه با ارم بوفى ( ارم بوفى روى كاغذ يا پارچه بستگی به سلیقه فردی) توجه فرمایید عکس هایی که همراه با آرم بوفی نباشد در مسابقه شرکت داده نمیشود .
2-توضيح كوتاه از محل فتح شده.مثلا اسم محل و اگر قدمت تاریخی دارد.
3-فتح اماكن مورد نظر به صورت فردى يا گروهی بلامانع است.
4-تعداد فتح كردن اماكن و شركت در مسابقه نا محدود.
▧ تصویر در دسترس نیست
به تمام کسانی که درمسابقه شرکت کنند 20 بوفی اهدا میشود. حداکثر به سه نفر از برگزیدگان جوایزی که در تاپیک اصلی مسابقه بزرگ بوف بوفی وعده داده شده تعلق میگیرد.
- 2 تا 3 عكس از محل همراه با ارم بوفى ( ارم بوفى روى كاغذ يا پارچه بستگی به سلیقه فردی) توجه فرمایید عکس هایی که همراه با آرم بوفی نباشد در مسابقه شرکت داده نمیشود .
این یعنی چی؟ یعنی اون مکانی که رفتی و میخای عکس بگیری یه گوشه یه کاغد بزاری بنویسی بوفی که مطمئن بشید عکس رو خود طرف گرفته و به قصد شرکت در مسابقه سایت؟
این یعنی چی؟ یعنی اون مکانی که رفتی و میخای عکس بگیری یه گوشه یه کاغد بزاری بنویسی بوفی که مطمئن بشید عکس رو خود طرف گرفته و به قصد شرکت در مسابقه سایت؟
نه شیرین جان مثلا اون دسته کیلیدی که حسین ژولی پولی داد بهمون اونم تو عکس باشه یا توی عکس کاغذ یا پارچه آرم بوفی هم نمایان باشه
نقل قول: نازدونه
بهونه جان ؟ مسابقه اسونتر نبودددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نازدونه عزیز قشنگیش به سختیشه دیگه جایزه داره
نقل قول: حورا
لطفش به سختیشه نازدونه جان
درست حالا حورا شرکت میکنه
نقل قول: کوروش فسقلی
بهونه خودت که می دونی من چی تو این مسابقه که مدیرش باشی شرکت نمی نمایم
مرسی اما من نمیتونم شرکت کنم چون عکسارو خودم گرفتم از مکانها و خودم توی عکسا نیستم تازه من نمیتونم از آرمای بوفی استفاده کنم و فقط از آپلود سنتر معمولی میتونم استفاده کنم
مرسی اما من نمیتونم شرکت کنم چون عکسارو خودم گرفتم از مکانها و خودم توی عکسا نیستم تازه من نمیتونم از آرمای بوفی استفاده کنم و فقط از آپلود سنتر معمولی میتونم استفاده کنم
مهتوب خانوم چند نکته:1- لازم نیست عکس خودت هم باشه 2-منظور از آرم بوفی وقتی که عکس میخوای بگیری باید آرم بوفیلند باشه نه از آپلودسنتر متوجه شدی؟
بهونه
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدر این مسابقه شرکت کنندگان عزیز میتوانند اماكن شهرخود مانند: كوه , جنگل ,دريا , دشت و كوير و صحرا و بيابان , مكانهاى توريستى و تاريخى و ... را فتح كنند .
▧ تصویر در دسترس نیست
1- 2 تا 3 عكس از محل همراه با ارم بوفى ( ارم بوفى روى كاغذ يا پارچه بستگی به سلیقه فردی) توجه فرمایید عکس هایی که همراه با آرم بوفی نباشد در مسابقه شرکت داده نمیشود .
2-توضيح كوتاه از محل فتح شده.مثلا اسم محل و اگر قدمت تاریخی دارد.
3-فتح اماكن مورد نظر به صورت فردى يا گروهی بلامانع است.
4-تعداد فتح كردن اماكن و شركت در مسابقه نا محدود.
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
ماهی
نازدونه
حورا
KuRoSh
Mahboob
mz56mz
كجا بررررررررررررررررم فتح كنم؟
بهونه
نه شیرین جان مثلا اون دسته کیلیدی که حسین ژولی پولی داد بهمون اونم تو عکس باشه یا توی عکس کاغذ یا پارچه آرم بوفی هم نمایان باشه
نازدونه عزیز قشنگیش به سختیشه دیگه جایزه داره
درست حالا حورا شرکت میکنه
شما شرکت نکن من با شما کار دارم
ارههههههه
عمو همون صحرایی که همیشه میری
بندری
نخبه
متوجه شدم .... چشم بزار ببینم با این فندق تو این سرما باید برم کجا رو فتح کنم
بهونه
موارد فتح رو نوشتم بندری جان
تو میتونی من میدونم
ژنرال
mati
بهونه
مهتوب خانوم چند نکته:1- لازم نیست عکس خودت هم باشه
2-منظور از آرم بوفی وقتی که عکس میخوای بگیری باید آرم بوفیلند باشه نه از آپلودسنتر متوجه شدی؟
mati
ما میکشیم کنار بزرگان فیض ببرن از مسابقه
بهونه
ما میکشیم کنار بزرگان فیض ببرن از مسابقه
متی این کارو نکن جایزه خیلی خوبی داره
حالا عکس جدید بنداز از مکان دیدنی شهرتون جای زیبای شهرتون هر چی تونستی سخت نیست والا
carlos
ببينيم چي ميشه
اما عكسهاي قشنگي داريم كه آرم نداره حيف ميشه
shaparak64
برم بفتحم
mati
بستگی به اون موضوعی داره که هی اذیتم میکنی نمیگی چیه اگه بگی شاید شرکت کنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→