ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هاچو هاچو
واااااای
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
ما اگه خيلي قات بزينم بهش ميگيم ميس... اح
الهي مامان مريمي
maryamlondon1
koorosh kabir
ترجمه : خفه شو و منو ببوس ... دی
فنلاندی
The one
كاكو خو معلومه همه ي دنيا مال خدا جونه ديگه
قشنگي از خودته گلوي خوشذوق
The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else
سخت ترین چیز این است که ببینی کسی را که دوست داری عاشق فرد دیگری است
خدا اين بلا رو سر كسي نياره كه داغون كننده ست!!
hadi04
تا كار به جاهاي باريكتر نرسيده لپتو بيار جلو وگرنه باقي كارها رو نميشه بي صدا انجام داد
hadi04
عشق اقیانوس وسیعی است که دو ساحل رابه یکدیگر پیوند میدهد
The one
دل منم تنگ شده بود
به جاي سرچ فحش تو گوگل برو درس بخون. از داداشت ياد بگير هر وقت منو ميبينه ياد درسهاي عقب افتادش ميفته!!
Life Dream,
maryamlondon1,
اره ميدونستم منم خوشم مياد باحاله
The one
مرسي خيلي باحال بود
The one
ديگه ذ وان تو نت نبيد؟
بازم جمله هات خوشملن عزيز ابجي حتي بدون يكتا و دو تا!!
hadi04
يعني منظورت خدا جون بيد؟
اين حرفها چيزي از قشنگي تو كم نميكنه
گريه نكن ديگه اينم يه رسم دنياست
صداش بيشتر از اين حرفهاست
نه ديگه .... نكنه دوست داري توي همه جملات باشه؟
بي تو هرگز، با تو بابام نميذاره
mojde
باران ميبارد امشب دلم غم دارد امشب .....
maryamlondon1
فدای my son مازی برم الهی بدبختی انجا تو کلاسم روبروم دوستم شهناز ایرانیه سمت چپ یک عراقیه سمت راستم یک خانم سوریه هستش .وقتی با شهتاز فارسی حرف میزنم اونا هم طوطی وار فارسی تقلید میکنن .چند وقت پیش خانم سوری به شوهر چند کلمه فارسی حرف زده شوهر ه بهش گفته چشمم روشن من تورا فرستادم انگلیسی یاد بگیری یا فارسی
hadi04
در انتظار کسی باش که بی وقفه به یاد تو بیاورد که تا چه اندازه برایش مهم هستی و نگران توست و چقدر خوشبخت است که تو را در کنارش دارد
carlos
يعني :
باز هم شراره دلا رو دیوونه کرده/مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده/رنگ چشای شراره قشنگ و نازه .../شراره چه آسون دلشو به من میبازه
carlos
يعني :
باز هم شراره دلا رو دیوونه کرده/مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده/رنگ چشای شراره قشنگ و نازه .../شراره چه آسون دلشو به من میبازه
hadi04
به افتخار شراره بزن زنگو
ژنرال
کامل ترجمه کن!
ادامه ش اینه: برای دیدن تو بیقرارُم تا بیام از سفر / بیامو حلقه بر در بزنُم که اومدُم این خبر (بی خبر)/ بیا تا سر بذارم روی سینه ت
الهی من فدات . . . فدای اون چشات . . .
چقدر متنت طولانیه علی
hadi04
با جداييات كرده بودي داغم/چرا اومدي دوباره سراغم /واي نگو نگو نگو ديگه از گذشته/ ديگه نميخوام يادم بياد چي به من گذشته
ترياك و بنگ امونمو برونده /عرق سگي سينمو سوزونده/واي نگو نگو نگو ديگه از خماري/ ديگه نميخوام نشعه بشم با يه نخ سيگاري
carlos
ژنرال,
hadi04,
اينا همه ترجمه Puppet The shoulder هست ؟؟؟؟؟؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→