ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هاچو هاچو
hadi04
تو به اندازه كافي به اطراف گند زدي نميشه ببريمت (ماي بي بي كم داريم فقط ايزي لايف مونده
The one
چیکار کردید دارم میمیرم از خنده .. وای خدا دلمممم
hadi04
چیکار کردید دارم میمیرم از خنده .. وای خدا دلمممم
تاپيك پر محتوا ميكنيم آب حوض خالي ميكنيم پيرزن خفه ميكنيم ...
The one
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
الان خودت چی استفاده میکنی؟
hadi04
داريم كتابش ميكنيم قراره علي كارلوس بفروشه بين من و ژنرال تقسيمش كنيم آخه علي گفته من از اين نونا نميخورم
The one
کاش همه ی گندها اینقذه خوش بودددد
hadi04
اي بابا ما بزرگ شديم ديگه داريم از ايزي لايف استفاده ميكنيم ولي تو كوچولويي ماي بيبي تموم كرديم نميتونيم ببريمت همشو بايد واضح توضيح بديم عجبا
The one
hadi04
هاچو هاچو
باشه
The one
اخه گفتی علی از نونتون نمیخوره گفتم حتما وضعش خرابه.. شایدم غذاش نونی نیست..برنجیه ..
hadi04
باشه ولي تا فردا كه تاپيك ميزنم نريزي تو خودتا
اخه گفتی علی از نونتون نمیخوره گفتم حتما وضعش خرابه.. شایدم غذاش نونی نیست..برنجیه ..
shaparak64
اینم شکلش ---->
هاچو هاچو
پس کجا بریزم؟
The one
هاا من تازه دوزاریم افتاد چرا بهت برخورد میتی یره.. دوقلوها فقط واسه خودشون خوبن..به درد ماماناشون نمیخورن تازه به درد همدیگه هم نمیخورن .. ببین الان دو ساعته میخوای اشغالو بذاری دم در یا هر جای دیگه جا پیدا نمیکنی داداشتم به دادت نمیرسه
hadi04
همينجا همينجا اينجا ميون سبزه ها ...
The one
قر که بد نیست یره نریز تا فردا نذری بدیش تاپیک بغلی. که بچه ها جای حلیم صبحونش کنن.. لازمشون میشه .. ثوابم میبری
هاچو هاچو
خودت میدونی اینجور مواقع من چی میگم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→