₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی ماهی
1 2 ... 26 27 28 29 30 31

بدون عکس

صفحه شخصی ماهی

2508 بازدید، 614 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    خودت و م. امین و نفس خوبین؟

من راجع به نفس اینجت حرف زدم؟:83:
    آره خدا رو شکر خوبیم. :4:
    ایشون فعلا می رن کمپ تابستونی با نفس خانوم استخر و کلی سرگرمی :4:
    خب خدا رو شکر برای پسرم خیلی خوشحالم.
    کارنامه شو پریروز گرفتم همهش A بود.خیلی سریع داره زبان رو یاد می گیره.
    ریاضیش هم که هنوز از سطح ریاضی اینجا بالاتره ولی خب باید زبان ریاضی رو هم به انگلیسی و فرانسه یاد بگیره بیشتر زبان یاد می گیره تا مطالب جدید.ولی خب عجله ای نیست.اینجا به بچه ها استرس نمی دن واقعا.تابستون هم براشون برنامه ریزی کردند.کمپهای تابستونی بچه های رو با خیلی چیزا آشنا می کنن.ایران که بودم تابستون عزا م یگرفتم که چه جوری وقتشو پر کنم.به هر حال ممنون از دولت کانادا به فکر مردمش خیلی هست.
    ایشون غیر از نفس سه چارتا دوست دیگه از ملیت های مختلف دارن :4: ولی بچم خیلی سر به راهه به خدا ..هنوز براش زوده :10:
    خودمم خوبم .خدا رو شکر.تنها مشکل دوری از خانواده ست.

5 سپاس: بچه مثبت، garfild، jaj، zrnznn، ژنرال

• بچه مثبت

خیلی هم عالی :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: ماهی

• بندری

به به ماهی خانوم خوش برگشتین :46: صفا اوردین

• تنها

ماهی,
    سلام ماهی جون خوش اومدی :11:

• دلشاد

آبجی ماهی خوش اومدی
    تصویر در دسترس نیست
    786 786 786

• ماهی

بندری,
    تنها,
    دلشاد,
    ممنون ممنون از همگی ممنونم :8:

1 سپاس: تنها

• zrnznn

ماهی جون شیرینی پزیتو چی کار کردی ؟ برا قنادیه انجام دادی؟
    چیزای جالب و اتفاقات جالب چی برات پیش اومده؟ :65: از اونها بگو.....
    راحتی ماهی خانمی؟ :5:

2 سپاس: jaj، ماهی

• ماهی

zrnznn,
    والا شیرینی پزی رو نه ادامه ندادم اونموقع ایام عید بود بعدش دیگه بازار شیرینی راکد میشه اینجا. بعدشم اینقدر کارای دیگه داشتم که واقعا نمیشد وقت بگذارم.
    چیزای جالب برام خیلی پیش اومده خب :4:
    از چی بگم ازکجا بگم؟
    خب هوا الان خیلی خوبه همین الان داره بارون میاد ولی سرد نیست تابستونا مثل شمال ایرانه
    همه جا سبز و قشنگ شده الان
    اینجا یه شهر توریستی هست با ساختمونهای خیلی قدیمی و کلیساهای خیلی خیلی زیبا
    توی ناه جون وجولای فستیوالهای مختلف برگزار میشه مثل فستیوال جاز فستیوال شراب و ابجو فستیوال اتشبازی و..
    خیلی دیدنی هست. تا اونجا که بتونم میرم :4:
    کلاسمون که تموم شد روز أخر جشن داشتیم هر کسی باید غذای سنتی کشورش رو درست می کرد و نی اورد . من ته چین درست کردم و حلوای هویج. زعفرون و گلاب رو به همه معرفی کردم. غذاهای بقیه ملیتها چینی کره ای برزیلی روس سریلانکایی و.. رو خوردم. خیلی خیلی خوش گذشت بعد از اینکه نمره ها رو اعلام کردند هدیه هایی که بچه ها برای استاد تهیه کرده بودند بهشون دادیم بعدش نهار خوردیم و بعدش کلی رقصیدیم.. دارم رقص اسپانیولی یاد می گیرم. :4:

می تونم بگم این کلاس بچه ها استاد و کل اکیپ رو هرگز فراموش نمی کنم. خاطره انگیز ترین دوره ای بود که توی زندگیم دیدم. :8:

7 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، ژنرال، تنها، zrnznn، jaj، garfild

• 8 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، ژنرال، تنها، zrnznn، jaj، garfild، هاچو هاچو

• ژنرال

ماهی,
    خوش اومدی :24:

خوب خدارو شکر که همه چیز خوبه :24:

یه سوال دارم!
    کلاس هایی که میری مربوط به تحصیله؟ یا مربوط به اقامت و اینهاس؟
    هدفم فضولی نیست، میخوام کمی اطلاعات بگیرم از اونجا و قوانینش.

2 سپاس: ماهی، jaj

• ماهی

ژنرال,
    ممنونم :46:
    این یکی کلاس زبان بود ولی کلاسای مربوط به دوره های تخصصی خودم جداست.

3 سپاس: zrnznn، jaj، ژنرال

• zrnznn

ای جانم چه باحال......خیلی هم خوببببببببببببببببببب :93:
    نقل قول: ماهی
    چیزای جالب برام خیلی پیش اومده خب:4:

خوب از همون جالباش بگوووووووووو :4:
    خاطرات کلاست خیلی خوب بود.... و باید کلاس بیاد موندنی باشه و چون خوب اولین دوره ای بوده که تو کشور دیگه میگذرونی و حتما زیاد تلاش کردی و قطعاً به یاد ماندنی تر خواهد بود...یه طورایی مثل همون عشق اول و ایناااااااااااا:4:

ماهی جون خوب فسنجون درست میکردی دیگههههههههه....که اول بشی :6:

ماهی جون از پسرتون بگید.....اون به کجا رسید:4:

• ماهی

zrnznn,
    آره خیلی کلاس خوبی بود. معلم خیلی با حال بود. اتفاقا اینجا سیستم أموزشی بدون استرس هست . البته نظر قطعیمو در این مورد ۸ ماه دیگه می دم چون جدی ترین دوره ای که می خوام برم سپتامبر شروع میشه . نمیدونم شاید اونجا نظرم عوض شه نسبت به این مدضوع. أدمای زیادی رو دیدم که اینجا دو سال میرن دانشگاه و کم میارند و نمی تونند ادامه بدند. زبان شرط اول موفقیت هست و بعدشم بالاخره باید کشش باشه. توی این کلاس زبان خود کاناداییهای انگلیسی زبان هم بودند ولی خب شکر خدا سه تا امتحان دادم یکیشو ماکزیموم شدم و اون دوتا رو هم نزدیک ماکزیموم . نه اینکه توی خونه زیاد وقت گذاشته باشم برای اینکه روش أموزششون درسته.
    درمورد پسرم هم همینه . توی ایران ۱۴ تا کتاب درسی داشت که فقط چهارتاش به درد می خورد اون ده تای دیگه همه ی انرژی بچه رو می گرفت. اینجا ۴ تا کتاب درسی داره من که اصلا ندیدم خونه درس بخونه. نگران شدم رفتم مدرسه ش معلمش اینقدر ازش تعریف کرد که نمی دونستم چی بگم
    تا الان استرسی توی محیط أموزشی احساس نکردم.
    البته توی این چندتا پست همه ش دارم تعریف می کنم ولی اینجا هم اشکال و ایراد وجود داره اشتباه هم می کنند فقط نحوه ی برخوردشون با اشتباهاتی که می کنند با ایران متفاوته :4:

6 سپاس: zrnznn، jaj، بچه مثبت، ژنرال، تنها، هاچو هاچو

• zrnznn

ماهی,
    که اینجا دو سال میرن دانشگاه و کم میارند و نمی تونند ادامه بدند.

مطمئنم شما جزئشون نیستیییییییی............شما با انگیزه رفتی و همین طوری ادامه خواهی داد تا به اون چیزی که میخواهید برسید.........موفق میشید شما :72: مطمئنم 1153

2 سپاس: jaj، ماهی

• jaj

ماهی خانم قرار بود بعد از اینکه ستاپ شدید برای منو عمو محمود ویزا بفرستید که بیام یک دونه مستراح دلواز از اونا که مربعی بود میرفت پایین ته حیاطتون براتون بسازیم
    چی شد پس :22:
    الان که تابستونه ما بیکاریم میتونیم بیایم
    اگه میخوای زودتر تصمیمتو بگیر :74:

• ماهی

zrnznn,
    ممنونم نجمه جون.خدا کنه که اینطوری باشه.یه ذره می ترسم خودم ولی بهش فکر نمی کنم :10:
    نقل قول: jaj
    ماهی خانم قرار بود بعد از اینکه ستاپ شدید برای منو عمو محمود ویزا بفرستید که بیام یک دونه مستراح دلواز از اونا که مربعی بود میرفت پایین ته حیاطتون براتون بسازیم

:83:
    برای دستشویی راه حل پیدا کردم :4: یه دونه آب پاش خریدم از اینا که به گلدوناشون آب میدن :83: مشکل فعلا مرتفع شده :9:
    قدم شما و عمو محمود و همه دوستان بر چشم..این حرفا چیه شما تشریف بیارید ما خوشحال میشیم :10:

یه چیز جالب دیگه که الان یادم اومد تعارف کردن ما ایرانیاست..دو سه تا سوتی دادم که بعدا فهمیدم الان هر وقت یادم می افته خجالت می کشم.. :23: منشعش هم تعارف کردم ایرانی ماست :10:

6 سپاس: مگس، zrnznn، jaj، بچه مثبت، ژنرال، تنها

• zrnznn

یه چیز جالب دیگه که الان یادم اومد تعارف کردن ما ایرانیاست..دو سه تا سوتی دادم که بعدا فهمیدم الان هر وقت یادم می افته خجالت می کشم.. منشعش هم تعارف کردم ایرانی ماست

ماهی جونننننننننننننننننننننننننننننننننننن :93: جون من تعریف کننننننننننننن :93:
    قول میدم نخندیمممممممممم..... :48:

• jaj

منم همینی که نجمه گفت :93:
    2 سپاس: ماهی، ژنرال

• بچه مثبت

اگر تعریف کنی من قول نمیدم نخندم :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: ماهی، ژنرال

• zrnznn