میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اجاق گازای اینجا برقی هست.حتما خودتون م یدونید.شعله نداره.نمی دونستم روی درجه کم رو شنه.دستم چسبید بهش.. یه تاول کوچولو زد.ولی الان خوب شده
اوخ اوخ وقتی دستت میسوزه فورا روغن زیتون بزن اول کمی میسوزه ولی بعد با برخورد آب یا حرارت دیگه نمیسوزه و زود خوب میشه این گازها بعد چند ساعت هم داغ میمونند منم بارها بعد از استفاده که دیگه گاز خاموش بود میخواستم گاز رو تمیز کنم دستم سوخته و همین که شعله نداره فراموش میکنی خاموش کنی
این میوه جزو میوهای استوایی. راستی ماهی گلی خرچنگ که خیلی ظاهر وحشتناکی داره در مورد حلال حرومیش هم جایی خوندم که خرچنگ حرامه البته نه این فقط. نوشته بود هر موجود دریایی بدون فلس. البته دیگه صحتش رو نمیدونم
هويالا رو يادته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا چه درواني بود يادش هزاران بار به خير، هيچ وقت اون روزاي زيبا رو فراموش نميكنم، واقعاً اون روزا سايت توو اوج بود، هر كاربري از يه گوشه دنيا، نميدونم چرا الان اينقدر كاربرا محدود شدن!
وخ اوخ وقتی دستت میسوزه فورا روغن زیتون بزن اول کمی میسوزه ولی بعد با برخورد آب یا حرارت دیگه نمیسوزه و زود خوب میشه این گازها بعد چند ساعت هم داغ میمونند منم بارها بعد از استفاده که دیگه گاز خاموش بود میخواستم گاز رو تمیز کنم دستم سوخته و همین که شعله نداره فراموش میکنی خاموش کنی
آره خیلی بد سوخت..جیگرم کباب شد ولی الان خوب شده دیگه
ژنرال
دکتر رضا حرف بد زد
بچه مثبت
دکتر رضای پاستوریزه نما
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
ژنرال
دکتر رضای پاستوریزه نما
ماهی هم که حرفای مارو باور نمیکنه که
دکتر رضای پاستوریزه نمایِ هموژنیزه نما
ماهی
خب می ترسم ریا شه
کانادا! عزیز دل خواهر!
ای بابا دعوا نکنید حالا...
Life Dream
پس بايد چكاوك رو هم ببيني، آخه اونم كانادا هست، با هم در ارتباط هستيد؟ خدا خيرم بده واست دوست قديمي پيدا كردم
ژنرال
چکاوک تا جایی که یادمه استرالیا بود! رفته کانادا؟
hadi04
آره ترگل سیدنی بودا نکنه رفته کانادا ؟؟
Life Dream
hadi04,
اوه ماي گاد، خاك وچوك، آره شما درست ميگيد من اشتباه گفتم، ايشون استراليا بود، پس كي كانادا بود؟؟ مطمعنم كانادايي هم داشتيم
mz56mz
من من كويتا بر وزن كانادا
Life Dream
نه خوب اوني كه شما ميگيد كويتادا هست، بعدش مردمش اونجا هي يه ترانه ميخونن ميگن كُوِي كُوِي
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
KuRoSh
مازی ترگل سیدنی بود با دوست من یه ساعت فاصله دارن اونم سیدنی هست ولی شهر هاشون با هم فرق داره
اون هیولا بود که کانادا بود
نغمه
اوخ اوخ وقتی دستت میسوزه فورا روغن زیتون بزن اول کمی میسوزه ولی بعد با برخورد آب یا حرارت دیگه نمیسوزه و زود خوب میشه این گازها بعد چند ساعت هم داغ میمونند منم بارها بعد از استفاده که دیگه گاز خاموش بود میخواستم گاز رو تمیز کنم دستم سوخته و همین که شعله نداره فراموش میکنی خاموش کنی
نغمه
این میوه جزو میوهای استوایی. راستی ماهی گلی خرچنگ که خیلی ظاهر وحشتناکی داره در مورد حلال حرومیش هم جایی خوندم که خرچنگ حرامه البته نه این فقط. نوشته بود هر موجود دریایی بدون فلس. البته دیگه صحتش رو نمیدونم
Life Dream
هويالا رو يادته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا چه درواني بود يادش هزاران بار به خير، هيچ وقت اون روزاي زيبا رو فراموش نميكنم، واقعاً اون روزا سايت توو اوج بود، هر كاربري از يه گوشه دنيا، نميدونم چرا الان اينقدر كاربرا محدود شدن!
ماهی
آره خیلی بد سوخت..جیگرم کباب شد
هاچو هاچو
این خیارا خیلی گنده بودند...آدم تعجب می کرد..با اون نارگیلای پایین مقایسه کنین
خیار گنده با نارگیل پایینش!! راحت حرفتو بزن خجالت نکش...
ژنرال
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→