▧ تصویر در دسترس نیستاینجا رنگین کمانی ست به نام ایران...▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستورود زردها،سبزها سرخ ها،آبی ها .. ورود برای همه... آزاد است.▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدر پس ِ رنگین کمان و در پس ِ دلهای رنگین کمانی ببینید؛▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستهدف ما دوستی ست و رویه ی ما لبخند زدن به یکدیگر ... اینجا مرا با عقیده ی تو کاری نیست ... دلت را به من بسپار ...▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاینجا جایی ست که من به تو و تو به من هدیه ای تقدیم میکنیم از جنس دل ...یک شعر، یک جمله، یک عکس ، یک کاریکاتور ، یا هر چیز دیگری که تو بخواهی ... برای استحکام دوستی ها و یاد آوری اینکه دلهایمان برای هم می تپد...▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست کاش می شد می توانستم به تو بدهم آسمانی پر شده با هر چه تو بخواهی و ابرهایش همه ی رویا هایی باشند که می خواستی واقعی باشند... و بتوانی رویشان سواری کنی...
آرام بگيرید هیچ چیز این جهان جز احساس شما واقعی نیست...
نمایش یا پنهان متن▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست آرام بنشین مگذار موج های نگاهت تمرکز آبی افکارم را بمیراند
آرام سکوتت را بیدار کن مگذار هجوم وحشی سرد واژه هایت دل رنگین کمانی چشم دخترک بودنم را بترساند
آرام بنشین در تکاپوی بی قانون باد غرق نشو که زوزه سردش بشکند حریم متعالی خواستن های مرا
نمایش یا پنهان متننمیدونم تا چه اندازه به ارتباط قلبها اعتقاد داری ولی دلم میخواد باور کنی که من وتو شاید هرگز در طول عمرمون همدیگه رو نبینیم ,ولی من خیلی خیلی خودمو بهت نزدیک میدونم .من خواهر ندارم اما خیلی دوست دارم خواهری خودم
خیلی تاپیک قشنګیه نازنین جان مرسی .. راستش خیلی وقت بود دلم میخواست به هر کدوم از عزیزان دوبیتی تقدیم کنم که متاسفانه هر کاری می کنم وقت نمیشه..پس فعلا این رو داشته باشید تقدیم به همه ی عزیزان..
دوستت دارم عزیز بوفلند از برای قلبم و قلبت بخند
خون من قاه و نفسهایت قه است خونم از آنت نفسهایت بلند
لازمه یک توضیحی در معنی این دو بیتی بدم.. معمولا خنده ی از ته دل رو قهقهه زدن میګن یه کم زیاده از حد باشه مثل خنده ی خودم میشه قاه قاه خندیدن. خب قلب هم برای زنده موندن نیاز به خون داره و اکسیژن نفس که اینجا تشبیه شدن به خنده.. حالا من همین تغذیه ی خنده رو هم هدیه می کنم به قلب دوستان...
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا یک هدیه ی اختصاصی هم تقدیم به اونی که منو تا عرش برد تو آغوش خدا سپرد و فراموش نشدنیه..
از خدا دوری ګزیدم بی سبب آنچنان که نام تو بودم چو رب!!
ناګهان ګفتی که مهرت ناقص است مهر دنیا را فقط از او طلب
نمایش یا پنهان متنګفتم نزدیکی ګفتی اوست که از رګ ګردن به تو نزدیکتر است ګفتم حرف تازه ای بزن شعار وبلاګی خفه ام می کنه!! مثل همیشه شارژحرفت هم بی موقع تموم شد که من فکر کنم و مثل همیشه خواب رو به اندیشیدن ترجیح دادم تا پس ګردنی روزګار منو به رګ ګردنم نزدیکتر کنه!! همون موقع که دستم رو بر ګردنم کشیدم و ...نه تو حوصله ی خوندن داری و نه من حرف تازه ای برای ګفتن..فقط اګه تو نبودی نه درد پس ګردنی بود و نه نزدیک شدنی..
اينم از طرف من تقديم به آبجي آرامش و تمامي بچه هاي گل بوف بوفي
نمایش یا پنهان متن ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
نقل قول: چکاوک
آرامشم اون دست منو شیرین جونه که بستی به هم جمله بندیم ضعیف شده بدجور
نمایش یا پنهان متنبرو شیطون بلا...
برای مجید عزیز
▧ تصویر در دسترس نیست
بیا قولی بدهیم..
من سیب نچینم تو هم گنجشک ها را نزنی..
من بادبادکم را هوا کنم تو فرفره ات را بچرخانی..
بهشت هم بماند زیر پاهایمان بزرگ نشویم.. زمین نرویم...
برای حورای عزیز
▧ تصویر در دسترس نیست
احساس توطراوت باران است.. برزخم شکوفه های گل درمان است.. هر وقت که در هوای تو میچرخم, انگارنفس کشیدنم آسان است....
نمایش یا پنهان متن
نقل قول: حورا
نمیدونم تا چه اندازه به ارتباط قلبها اعتقاد داری ولی دلم میخواد باور کنی که من وتو شاید هرگز در طول عمرمون همدیگه رو نبینیم ,ولی من خیلی خیلی خودمو بهت نزدیک میدونم .من خواهر ندارم اما خیلی دوست دارم خواهری خودم
نمایش یا پنهان متنخیلی خوشحالم که این حس رو تو هم نسبت به من داری خوشبختی را در همین لحظه باور کن ، لحظه ای که دلی به یاد توست . . .
ماندگار نیستند ، روزهایی خسته و خمود ... ماندگار نیستند ، بالهای بی تفاوت پرندگان در هوای دوری از چشمان منتظر ما ، و پاهای خیس دریا ، در شتاب گریز ، از قدمهای آماس کردهء ما ... ماندگار نیستند ، نگاه روشن خورشید ، به پشت جامه ی چرکین ابرهای سیاه ... ماندگار نیستند ، ثانیه هایی که در لحظه های خویش میمانند ... ماندگار نیستند ، سردی تنی از برای آغوش پتویی هرزه که هردم تنی را در آغوش دارد ...
Aramesh
▧ تصویر در دسترس نیستاینجا رنگین کمانی ست به نام ایران...▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستورود زردها،سبزها سرخ ها،آبی ها .. ورود برای همه... آزاد است.▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدر پس ِ رنگین کمان و در پس ِ دلهای رنگین کمانی ببینید؛▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستهدف ما دوستی ست و رویه ی ما لبخند زدن به یکدیگر ... اینجا مرا با عقیده ی تو کاری نیست ... دلت را به من بسپار ...▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاینجا جایی ست که من به تو و تو به من هدیه ای تقدیم میکنیم از جنس دل ...یک شعر، یک جمله، یک عکس ، یک کاریکاتور ، یا هر چیز دیگری که تو بخواهی ... برای استحکام دوستی ها و یاد آوری اینکه دلهایمان برای هم می تپد...▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
حتماً اسم مخاطبتون رو در بالای نوشته یا پستتون قرار بدید. ممنون▧ تصویر در دسترس نیستچکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
این قلبها هم برای همه فندق کوچولوهای سایت و البته فندقهایی که حالا بزرگ شدن
Aramesh
کاش می شد
می توانستم
به تو بدهم
آسمانی
پر شده
با هر چه
تو بخواهی
و
ابرهایش
همه ی
رویا هایی باشند
که می خواستی
واقعی
باشند...
و بتوانی
رویشان
سواری کنی...
آرام بگيرید
هیچ چیز این جهان
جز احساس شما
واقعی نیست...
ماهی
▧ تصویر در دسترس نیست
حسیه که با هر بوی نم بارون یا با هر صدای چک چک قلبت رو تکون میده...
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
اينم از شعر من:
ميازار موري كه دانه كش است، كه جان دارد و جان شيرين خوش است!
تقديم به هموني كه باعثمون شد!
مرسي آبجي آرامش گلم
bijjan
[/center[center]▧ تصویر در دسترس نیست
ali0073
بیا نرفتید کنار قلبم افتاد شکست.
Aramesh
دستت را به من بده
نترس با هم خواهیم پرید..
حضور و حیات و حوصله ی من از تو..
درد و بلا و بی کسی های تو از من..
برای مازیار عزیز
من خدایی دارم، که در این نزدیکی است
نه در ان بالاها
مهربان، خوب، قشنگ
چهره اش نورانیست
گاهگاهی سخنی می گوید، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من
او مرا می فهمد
او مرا می خواند، او مرا می خواهد!
برای و ali0073 و بیژن عزیز
تو شاهکار خالقی....
تحقیر را باور نکن....
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش.......
زیبا و زشتش پای توست......
تقدیر را باور نکن.....
تصویر اگر زیبا نبود.......
نقاش خوبی نیستی . . . .
از نو دوباره رسم کن.......
تصویر را باور نکن....
خالق تو را شاد آفرید.....
آزاد آزاد آفرید......
پرواز کن تا آرزو........
زنجیر را باور نکن........!
Life Dream
من خدایی دارم، که در این نزدیکی است
نه در ان بالاها
مهربان، خوب، قشنگ
چهره اش نورانیست
گاهگاهی سخنی می گوید، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من
او مرا می فهمد
او مرا می خواند، او مرا می خواهد!
آخي چقدر زيبا و دلنشين بود، مرسي آبجي آرامش
اينم از طرف من تقديم به آبجي آرامش و تمامي بچه هاي گل بوف بوفي
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
آرامشم اون دست منو شیرین جونه که بستی به هم
MAJID ART
ஜღஜღ مرســـ
▧ تصویر در دسترس نیست
حورا
نمایش یا پنهان متن
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیستآرام بنشین
مگذار موج های نگاهت
تمرکز آبی افکارم را بمیراند
آرام سکوتت را بیدار کن
مگذار هجوم وحشی سرد واژه هایت
دل رنگین کمانی چشم دخترک بودنم را بترساند
آرام بنشین
در تکاپوی بی قانون باد غرق نشو
که زوزه سردش بشکند حریم متعالی خواستن های مرا
نمایش یا پنهان متن
نمیدونم تا چه اندازه به ارتباط قلبها اعتقاد داری ولی دلم میخواد باور کنی که من وتو شاید هرگز در طول عمرمون همدیگه رو نبینیم ,ولی من خیلی خیلی خودمو بهت نزدیک میدونم .من خواهر ندارم اما خیلی دوست دارم خواهری خودمThe one
راستش خیلی وقت بود دلم میخواست به هر کدوم از عزیزان دوبیتی تقدیم کنم که متاسفانه هر کاری می کنم وقت نمیشه..پس فعلا این رو داشته باشید تقدیم به همه ی عزیزان..
از برای قلبم و قلبت بخند
خون من قاه و نفسهایت قه است
خونم از آنت نفسهایت بلند
لازمه یک توضیحی در معنی این دو بیتی بدم..
حالا من همین تغذیه ی خنده رو هم هدیه می کنم به قلب دوستان...
حالا یک هدیه ی اختصاصی هم تقدیم به اونی که منو تا عرش برد تو آغوش خدا سپرد و فراموش نشدنیه..
آنچنان که نام تو بودم چو رب!!
ناګهان ګفتی که مهرت ناقص است
مهر دنیا را فقط از او طلب
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
ګفتم نزدیکی ګفتی اوست که از رګ ګردن به تو نزدیکتر است ګفتم حرف تازه ای بزن شعار وبلاګی خفه ام می کنه!!مثل همیشه شارژحرفت هم بی موقع تموم شد که من فکر کنم و مثل همیشه خواب رو به اندیشیدن ترجیح دادم تا پس ګردنی روزګار منو به رګ ګردنم نزدیکتر کنه!! همون موقع که دستم رو بر ګردنم کشیدم و ...نه تو حوصله ی خوندن داری و نه من حرف تازه ای برای ګفتن..فقط اګه تو نبودی نه درد پس ګردنی بود و نه نزدیک شدنی..
Aramesh
نمایش یا پنهان متن
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
برو شیطون بلا...برای مجید عزیز
بیا قولی بدهیم..
من سیب نچینم
تو هم گنجشک ها را نزنی..
من بادبادکم را هوا کنم
تو فرفره ات را بچرخانی..
بهشت هم بماند زیر پاهایمان
بزرگ نشویم..
زمین نرویم...
برای حورای عزیز
احساس توطراوت باران است..
برزخم شکوفه های گل درمان است..
هر وقت که در هوای تو میچرخم,
انگارنفس کشیدنم آسان است....
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
خیلی خوشحالم که این حس رو تو هم نسبت به من داریAramesh
ماندگار نیستند ،
روزهایی خسته و خمود ...
ماندگار نیستند ،
بالهای بی تفاوت پرندگان
در هوای دوری از چشمان منتظر ما ،
و پاهای خیس دریا ،
در شتاب گریز ، از قدمهای آماس کردهء ما ...
ماندگار نیستند ،
نگاه روشن خورشید ،
به پشت جامه ی چرکین ابرهای سیاه ...
ماندگار نیستند ،
ثانیه هایی که در لحظه های خویش میمانند ...
ماندگار نیستند ،
سردی تنی از برای آغوش پتویی هرزه
که هردم تنی را در آغوش دارد ...
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
Aramesh
يك نفر گفت به من
خانه دوست كجاست
من نگاهش كردم
گفتمش چشم شماست؟
خنده اي كرد و گذشت
آنطرف تر ايستاد