دستت طلا حضرت عمو اقا جون ارش حسين كربلايى تبريزى(ص) عالى شده كيتووووس از تمام عزيزان شركت كننده و برندگان و اسپانسرها و مديران تشكر ميكنم همچنين خانم پوررحمتی
خیلی خیلی زحمت کشیدی آقا جون آرش تقارن آماده شدن جوایز با سالروز تولد علیرضا (معمار کبیر سایت) را به فال نیک گرفته و از همه دوستان مخصوصا شرکت کنندگان، رأی دهندگان، اسپانسرها و همه مدیران صمیمانه تشکر میکنم.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مجدداً از آقا جون آرش تشکر میکنم! با اینکه در جریان امور بودم اما با دیدن تاپیک، سورپرایز شدم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هااا نه مرسي شيرين جان والا كارتها كه روش چيزي ننبشته بود منظورت اون ورق سولاخ داراست؟
اوهوم همون ورق سولاخی رو گفتم
نقل قول: arash52
از برندگان عزيز خواهشمندم نشاني خود را برايم پخ كنند
نمیشه واسه من رو بدین به گیلاسی هفته بعد دوشنبه میام تهران اگر هم نه که بگید ادرس بدم خدمتتون با دسته گل و شیرینی بیایید نمایش یا پنهان متنخب از ما که گذشت ولی دخمل که دارم بیایید خواستگاریش
از برندگان عزيز خواهشمندم نشاني خود را برايم پخ كنند
می گم آقا آرش!!! اگر از یه خانوم با شخصیت آدرس بخوان؟ آیا جواب دادن جایز است؟ لازم به ذکره جواب به اون آقا اضطرار دارد یعنی ضروری می باشد چون در غیر این صورت خوف ضرر و زیان مالی و شایدم جانی وجود دارد. آیا جواب دادن به اون آقا اشکال ندارد؟ قول می دهیم ناز نکنیم صدامونم کلفت کنیم..سبیل هم نداریم ولی حالا با مداد سبیل می گذاریم... اگر هم آدرس دادن به نا محرم اون هم از طریق پخ که یک جورایی فضای خصوصی است و آدم یک جورهایی مورمورش میشود گناه دارد آیا کفاره ای وجود دارد که گناه رو پاک کنه؟ اگه داره قیمتش چنده؟ در ضمن اون آقا ضمن پرسیدن آدرس چنان نیشخند می زنند که برق چشمانشون شیطان رجیم رو کور می کنه... حالا چیکار کنیم؟
The one
هاچو هاچو
کجا یره ؟
arash52
The one
هااا نه مرسي شيرين جان والا كارتها كه روش چيزي ننبشته بود منظورت اون ورق سولاخ داراست؟
Kishe Mehr
هاچو هاچو
Kishe Mehr
ولی اشکال نداره چون من خراب کن رفیق هستم،
sib
دست همگی درد نکنه.ممنون از زحماتتون
mz56mz
از تمام عزيزان شركت كننده و برندگان و اسپانسرها و مديران تشكر ميكنم همچنين خانم پوررحمتی
هاچو هاچو
راست میگی
دلشاد
من آدرسم را گم کردم
بچه مثبت
تقارن آماده شدن جوایز با سالروز تولد علیرضا (معمار کبیر سایت) را به فال نیک گرفته و از همه دوستان مخصوصا شرکت کنندگان، رأی دهندگان، اسپانسرها و همه مدیران صمیمانه تشکر میکنم.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
یارو میره تلویزیون بخره کنترلشو در میاره به فروشنده میگه اقا این موبایلتون داخلش جا مونده بود ، حروم خوری به ما نیومده
ژنرال
بعد از دور برگردون اول
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
مجدداً از آقا جون آرش تشکر میکنم! با اینکه در جریان امور بودم اما با دیدن تاپیک، سورپرایز شدم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
همچی حال کــِــردی؟
نمایش یا پنهان متن
البته هر چیزی رو نمیشه اینجا گفتهاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ما گفتیم شد
نخبه
اوهوم همون ورق سولاخی رو گفتم
نمیشه واسه من رو بدین به گیلاسی هفته بعد دوشنبه میام تهران اگر هم نه که بگید ادرس بدم خدمتتون با دسته گل و شیرینی بیایید
نمایش یا پنهان متن
خب از ما که گذشت ولی دخمل که دارم بیایید خواستگاریشماهی
می گم آقا آرش!!!
لازم به ذکره جواب به اون آقا اضطرار دارد یعنی ضروری می باشد چون در غیر این صورت خوف ضرر و زیان مالی و شایدم جانی وجود دارد.
اگر هم آدرس دادن به نا محرم اون هم از طریق پخ که یک جورایی فضای خصوصی است و آدم یک جورهایی مورمورش میشود
در ضمن اون آقا ضمن پرسیدن آدرس چنان نیشخند می زنند که برق چشمانشون شیطان رجیم رو کور می کنه...
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→