₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » @جوایز مسابقات بوف بوفی آماده شد@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » @جوایز مسابقات بوف بوفی آماده شد@
1 2 3 4 5 6

بدون عکس

@جوایز مسابقات بوف بوفی آماده شد@

2327 بازدید، 104 پست، نویسنده: arash52

• هاچو هاچو

نقل قول: بندری
    دوما فلش هایی رو که بنده قول داده بودم هم آماده است و اگه اسامی رو اعلام بفرمائید من در خدمتم برا ارسال

فلش فانتزی :93: راستی آقا آرش فرمودن فلشارو بدین من خودش بعدا میاد میگیره :5:
    نقل قول: ماهی
    فکرشو بکن توی حالت عرفانی و ملکوتی دستاتو بگیری بالا بگی ای خدا تو را به حق جلالت حاجت ماهی گلی رو روا دار

:23: یا فرض کن گفته خدایا حاجات هاچوهاچو رو بده،ملائک همه زدن زیر خنده :23:

• حورا

نقل قول: arash52
    ميخواستم براي بچه ها دعا كنم اجبارا آيديشان را مي گفتم و همزمان ميخنديدم 270

:56:

نمایش یا پنهان متنمنم کارت یادگاری بوفی میخوام :79:
    پولشو بدم به منم میدین 648

• علیرضا

ممنون از آرش عزیز و دیگر دوستان که با زحمات فراوانشون به این مسابقات اعتبار بخشیدن. جوایز در سطح حرفه ای تدارک دیده شدند. خسته نباشید. واقعا هیچ دلیلی باقی نمی مونه تا در دورهای بعدی کسی بتونه و در مسابقات شرکت نکنه. من خودم کلی افسوس می خورم که از دست دادم..

از شرکت کنندهای عزیز هم تشکر می کنم یک بار دیگه و به همه برندگان صمیمانه تبریک میگم.

باز هم دست کربلایی آرش عزیز و خسرو خان، مامان مریم، عمو محمود، بهروز (دلشاد) جان، ماهی عزیز،حورا جان، مژده عزیز و بچه مثبت نازنینم درد نکنه. از همه تون سپاسگزارم :58:

• هاچو هاچو

علیرضا,
    ما هم از شما ممنونیم،تولدتونم مبارک 826

• دلشاد

بندری,
    داداش خسرو دستت درد نکنه :6:
    چه فلش های قشنگی :93:
    علیرضا,
    علیرضای عزیز منم از تمامی زحمتهای شما تشکر میکنم :6:

• arash52

نقل قول: بندری
    دوما فلش هایی رو که بنده قول داده بودم هم آماده است و اگه اسامی رو اعلام بفرمائید من در خدمتم برا ارسال

خسروجان ميخواي بفرست براي خودم همه رو تا زمانيكه دارم كارتهارو ميفرستم اوناروهم بفرستم ، ميخواي هم از اين افراد آدرس بگير و براشون بفرست :46: خلاصه اختيار با خودته
    1 ماهي گلي : 8 گيگ 2- سيب : فلش 4 گيگ و 3- هاچوهاچو : فلش 2 گيگ :11:

فکرشو بکن توی حالت عرفانی و ملکوتی دستاتو بگیری بالا بگی ای خدا تو را به حق جلالت حاجت ماهی گلی رو روا دار :83:

توجه كن چه جوري روم شد بگم حاجت گيلاس و سيب و نخبه و هاچو هاچو و .... رو رواكن . ائمه فكر مي كردند خُل وضعم :4:

علیرضا,
    به به صفاآوردي عليرضاجان
    درود برشما كه چنين فضايي رو بوجود آوردي :46:

• ماهی

1 ماهي گلي : 8 گيگ

به جون خودم آخ جون.... 391 391 من مُردم از خوشی :4:
    داداش خسرو دست شما درد نکنه خیلی خوشحالم که یه یادگاری از طرف شما دارم....من عاشق دریا و بندر و ...مخصوصا اگر دریاش توی جنوب کشور باشه هستم :8:
    از آرش خان هم برای همه ی زحمتاشون ممنون :46:

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متن
    توجه كن چه جوري روم شد بگم حاجت گيلاس و سيب و نخبه و هاچو هاچو و .... رو رواكن . ائمه فكر مي كردند خُل وضعم :4:

:23: وای خدا :23: قربونشون برم :24:

به جون خودم آخ جون.... 391 391

نمایش یا پنهان متن :23: شما که از منم با نمک ترین 806

3- هاچوهاچو : فلش 2 گيگ :11:

ممنونم 256

• Holtek

حالا زمان ائمه كه جي اس ام نبوده ف ببين چقد برات خنديدن 245
    حالا كبلايي جان لطفا شما ادرس مرقوم بفرمائيد تا ما خدمت برسيم :1:

• نخبه

توجه كن چه جوري روم شد بگم حاجت گيلاس و سيب و نخبه و هاچو هاچو و .... رو رواكن . ائمه فكر مي كردند خُل وضعم

:23: همین اتفاق واسه منم افتاده البته خدا رو شکر اسم کوچیکشون رو میدونستم و شرمنده ملائک نشدم و سوتی ندادم دستشون :9:

• arash52

نقل قول: Dr.GSM
    حالا كبلايي جان لطفا شما ادرس مرقوم بفرمائيد تا ما خدمت برسيم :1:

در خدمتيم :
    تهران - بعد از دور برگردون اول - در سبزه :4:

• gilas

توجه كن چه جوري روم شد بگم حاجت گيلاس و سيب و نخبه و هاچو هاچو و .... رو رواكن . ائمه فكر مي كردند خُل وضعم

نه احتمالا گفتم این کهولت سن داره اینجوری اسم میبره مال سنشه سخت نگیرید :23: :23:
    تازشم مگه گیلاس چشه به این خوشملی :5:

• KuRoSh

فکرشو بکن توی حالت عرفانی و ملکوتی دستاتو بگیری بالا بگی ای خدا تو را به حق جلالت

حاجت خودمون رو نمی ده خدا ،منو قسم میدی که حاجت شما رو بده :23:
    چه روزگاری شده تو گرفتن حق خودمون مونیدم ما رو واسطه می کنند حقشون رو بگیرم :23:

• bijjan

بچه ها خیلی کارتون عالی بود به خدا اگه میدونستم منم مشارکت میکردم اگه الانم قابل میدونین بهم پیام بدین تا اسپانسر بشم البته اگه دیر نشده

• mz56mz

حضرت(ص) mz56mz رو چه جورى گفتى 314 247

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    شما که از منم با نمک ترین 806

نه دیگه با نمک تر نیستم این خاصیت نمک شیرازه :10: :8:
    نقل قول: کوروش فسقلی
    حاجت خودمون رو نمی ده خدا ،منو قسم میدی که حاجت شما رو بده :23:806

والله این جمله ی مامانمه..وقتی دعا می کنه می گه خدایا تو رو به حق جلالت ..راستیما چرا نمی گه کمالت؟ :4:
    نقل قول: bijjan
    اگه الانم قابل میدونین بهم پیام بدین تا اسپانسر بشم البته اگه دیر نشده

بیژن جان ایشاله فرصت بسیاره بازم مسابقه خواهیم داشت..آخ جون مسابقه :93:
    نقل قول: mz56mz
    حضرت(ص) mz56mz رو چه جورى گفتى

:23:

• KuRoSh

والله این جمله ی مامانمه..وقتی دعا می کنه می گه خدایا تو رو به حق جلالت

برای اینه که آوازه جهان هستم برای همین که همه نام مرا صدا می زنند:5:
    ..راستیما چرا نمی گه کمالت؟

بگه کمال هم فرقی نداره داداشمه :4:
    بگه کمال یا جلال فرق نداره مهم اینه که پای ما در میانه ما نباشیم ارتباط شما بی نتیجه هست :4:
    مهم اینه :95:
    بیژن جان ایشاله فرصت بسیاره بازم مسابقه خواهیم داشت

مخصوصان این که مدیرش ماهی باشه :50:

• arash52

نقل قول: mz56mz
    حضرت(ص) mz56mz رو چه جورى گفتى 314 247

گفتم همین آقاهه که هی بهمون زنگ میزنه و حالمون رو میپرسه :1: :46:
    شوخی کردم میگفتم عمو محمود ، چون تو توکشور عربی هستی همه خوب میشناختنت ، البته اولش با احمدی نژاد اشتباه گرفته بودنت ها ولی من سریع درستش کردم :4:

• Galexy

مبارک همه ی برندگان بادا بادا مبارک باداااااااا :82: :84:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: