ممنون از آرش عزیز و دیگر دوستان که با زحمات فراوانشون به این مسابقات اعتبار بخشیدن. جوایز در سطح حرفه ای تدارک دیده شدند. خسته نباشید. واقعا هیچ دلیلی باقی نمی مونه تا در دورهای بعدی کسی بتونه و در مسابقات شرکت نکنه. من خودم کلی افسوس می خورم که از دست دادم..
از شرکت کنندهای عزیز هم تشکر می کنم یک بار دیگه و به همه برندگان صمیمانه تبریک میگم.
باز هم دست کربلایی آرش عزیز و خسرو خان، مامان مریم، عمو محمود، بهروز (دلشاد) جان، ماهی عزیز،حورا جان، مژده عزیز و بچه مثبت نازنینم درد نکنه. از همه تون سپاسگزارم
دوما فلش هایی رو که بنده قول داده بودم هم آماده است و اگه اسامی رو اعلام بفرمائید من در خدمتم برا ارسال
خسروجان ميخواي بفرست براي خودم همه رو تا زمانيكه دارم كارتهارو ميفرستم اوناروهم بفرستم ، ميخواي هم از اين افراد آدرس بگير و براشون بفرست خلاصه اختيار با خودته 1 ماهي گلي : 8 گيگ 2- سيب : فلش 4 گيگ و 3- هاچوهاچو : فلش 2 گيگ
نقل قول: ماهی
فکرشو بکن توی حالت عرفانی و ملکوتی دستاتو بگیری بالا بگی ای خدا تو را به حق جلالت حاجت ماهی گلی رو روا دار
توجه كن چه جوري روم شد بگم حاجت گيلاس و سيب و نخبه و هاچو هاچو و .... رو رواكن . ائمه فكر مي كردند خُل وضعم
علیرضا, به به صفاآوردي عليرضاجان درود برشما كه چنين فضايي رو بوجود آوردي
به جون خودم آخ جون.... من مُردم از خوشی داداش خسرو دست شما درد نکنه خیلی خوشحالم که یه یادگاری از طرف شما دارم....من عاشق دریا و بندر و ...مخصوصا اگر دریاش توی جنوب کشور باشه هستم از آرش خان هم برای همه ی زحمتاشون ممنون
گفتم همین آقاهه که هی بهمون زنگ میزنه و حالمون رو میپرسه شوخی کردم میگفتم عمو محمود ، چون تو توکشور عربی هستی همه خوب میشناختنت ، البته اولش با احمدی نژاد اشتباه گرفته بودنت ها ولی من سریع درستش کردم
هاچو هاچو
فلش فانتزی
حورا
نمایش یا پنهان متن
منم کارت یادگاری بوفی میخوامپولشو بدم به منم میدین
علیرضا
از شرکت کنندهای عزیز هم تشکر می کنم یک بار دیگه و به همه برندگان صمیمانه تبریک میگم.
باز هم دست کربلایی آرش عزیز و خسرو خان، مامان مریم، عمو محمود، بهروز (دلشاد) جان، ماهی عزیز،حورا جان، مژده عزیز و بچه مثبت نازنینم درد نکنه. از همه تون سپاسگزارم
هاچو هاچو
ما هم از شما ممنونیم،تولدتونم مبارک
دلشاد
داداش خسرو دستت درد نکنه
چه فلش های قشنگی
علیرضا,
علیرضای عزیز منم از تمامی زحمتهای شما تشکر میکنم
arash52
خسروجان ميخواي بفرست براي خودم همه رو تا زمانيكه دارم كارتهارو ميفرستم اوناروهم بفرستم ، ميخواي هم از اين افراد آدرس بگير و براشون بفرست
1 ماهي گلي : 8 گيگ 2- سيب : فلش 4 گيگ و 3- هاچوهاچو : فلش 2 گيگ
توجه كن چه جوري روم شد بگم حاجت گيلاس و سيب و نخبه و هاچو هاچو و .... رو رواكن . ائمه فكر مي كردند خُل وضعم
علیرضا,
به به صفاآوردي عليرضاجان
درود برشما كه چنين فضايي رو بوجود آوردي
ماهی
به جون خودم آخ جون....
داداش خسرو دست شما درد نکنه خیلی خوشحالم که یه یادگاری از طرف شما دارم....من عاشق دریا و بندر و ...مخصوصا اگر دریاش توی جنوب کشور باشه هستم
از آرش خان هم برای همه ی زحمتاشون ممنون
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
ممنونم
Holtek
حالا زمان ائمه كه جي اس ام نبوده ف ببين چقد برات خنديدن
حالا كبلايي جان لطفا شما ادرس مرقوم بفرمائيد تا ما خدمت برسيم
نخبه
arash52
در خدمتيم :
تهران - بعد از دور برگردون اول - در سبزه
gilas
نه احتمالا گفتم این کهولت سن داره اینجوری اسم میبره مال سنشه سخت نگیرید
تازشم مگه گیلاس چشه به این خوشملی
KuRoSh
حاجت خودمون رو نمی ده خدا ،منو قسم میدی که حاجت شما رو بده
چه روزگاری شده تو گرفتن حق خودمون مونیدم ما رو واسطه می کنند حقشون رو بگیرم
bijjan
mz56mz
حضرت(ص) mz56mz رو چه جورى گفتى
ماهی
نه دیگه با نمک تر نیستم این خاصیت نمک شیرازه
والله این جمله ی مامانمه..وقتی دعا می کنه می گه خدایا تو رو به حق جلالت ..راستیما چرا نمی گه کمالت؟
بیژن جان ایشاله فرصت بسیاره بازم مسابقه خواهیم داشت..آخ جون مسابقه
KuRoSh
برای اینه که آوازه جهان هستم برای همین که همه نام مرا صدا می زنند
بگه کمال هم فرقی نداره داداشمه
بگه کمال یا جلال فرق نداره مهم اینه که پای ما در میانه ما نباشیم ارتباط شما بی نتیجه هست
مهم اینه
مخصوصان این که مدیرش ماهی باشه
arash52
گفتم همین آقاهه که هی بهمون زنگ میزنه و حالمون رو میپرسه
شوخی کردم میگفتم عمو محمود ، چون تو توکشور عربی هستی همه خوب میشناختنت ، البته اولش با احمدی نژاد اشتباه گرفته بودنت ها ولی من سریع درستش کردم
sib
Galexy
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→