arash52, آقا جون شنیدم دلت برام خیلی تنگ شده! هر وقت، فرصت داشتی قراری بذار برای تجدید دیدار!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
وای خدا من الان این تاپیکو دیدم ممنون از همه ی اونایی که واسه مسابقه ها و جوایز زحمت کشیدن از عمو آرش هم تشکر ویژه واسه تاپیک قشنگش و عمو علیرضا که واقعا همه ی خوشی هایی که توی سایت داریم رو مدیون ایشون هستیم
ديروز فلش مموريهاي زيبايي كه عمو بندري فرستاده بود به دستم رسيد
چه خوشگلن منم ميخوام ، آرش يكي خودت بگير بغل اونيكي بفرست برام پولشو از كارتم كم كن آها راستي ، يه ويروس تقريبا جديد اومده فلش ها رو ميسوزونه ، البته نمي ذاره روش چيزي بنويسي يا پاك كني ، هيچ جوره فورمت هم نميشه ، خلاصه فلش اصلن چيزه خوبي نيست
دوستان گلم ، امروز همه جوايز (به جز اونايي كه قراره حضوري تحويل بگيرن) ارسال شد . ازتون خواهش مي كنم هروقت به دستتون رسيد به صورت مصور توي همين تاپيك ، اطلاع رساني كنيد . هرچند خود من هم اينترنتي وصول جوايز رو از طريق سايت اداره پست ، پيگيري خواهم كرد .
در یک حرکت خودجوش، امروز جوایزمو از آقاجون گرفتم! جاتون خالی 6تا بوسم ازش گرفتم بجاش 6تا بوس تحویلش دادم سعی میکنم تا شب عکس جوایزمو اینجا بذارم!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
جاي شما خيلي خاليست
بچه مثبت
آقا جون شنیدم دلت برام خیلی تنگ شده!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mati
arash52
ديروز فلش مموريهاي زيبايي كه عمو بندري فرستاده بود به دستم رسيد
Holtek
چه خوشگلن
منم ميخوام ، آرش يكي خودت بگير بغل اونيكي بفرست برام پولشو از كارتم كم كن
آها راستي ، يه ويروس تقريبا جديد اومده فلش ها رو ميسوزونه ، البته نمي ذاره روش چيزي بنويسي يا پاك كني ، هيچ جوره فورمت هم نميشه ، خلاصه فلش اصلن چيزه خوبي نيست
sib
arash52
دوستان گلم ، امروز همه جوايز (به جز اونايي كه قراره حضوري تحويل بگيرن) ارسال شد .
ازتون خواهش مي كنم هروقت به دستتون رسيد به صورت مصور توي همين تاپيك ، اطلاع رساني كنيد .
هرچند خود من هم اينترنتي وصول جوايز رو از طريق سايت اداره پست ، پيگيري خواهم كرد .
ژنرال
دستت درد نکنه
sib
دست تمامی دست اندر کاران درد نکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
حورا
ماهی
بچه مثبت
سعی میکنم تا شب عکس جوایزمو اینجا بذارم!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
ژنرال
پولاشو خرج نکنیا
malakeh
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
ایناهاشن
حورا
arash52