₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » @جوایز مسابقات بوف بوفی آماده شد@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » @جوایز مسابقات بوف بوفی آماده شد@
1 2 3 4 5 6

بدون عکس

@جوایز مسابقات بوف بوفی آماده شد@

2327 بازدید، 104 پست، نویسنده: arash52

• نخبه

نقل قول: ماهی
    حالا چیکار کنیم؟

خب ادرس خونه داداشمون رو بدیم:23:

• ماهی

نقل قول: نخبه
    خب ادرس خونه داداشمون رو بدیم:23:

آخه داداشمون این روزا سرش شلوغه همش تو آزمایشگاه و اینا می چرخه برا امر خیر ..حالا چیکار کنیم؟ :23:

• ژنرال

ماهی,
    خوب آدرس محل کارتو بده :4:

• نخبه

آخه داداشمون این روزا سرش شلوغه همش تو آزمایشگاه و اینا می چرخه برا امر خیر ..حالا چیکار کنیم؟ :23:

خب ادرس خونه پدر رو بده یا ادرس خونه دائی یا عمو:4:

• ماهی

نقل قول: ژنرال
    خوب آدرس محل کارتو بده :4:

نقل قول: نخبه
    خب ادرس خونه پدر رو بده یا ادرس خونه دائی یا عمو:4:

لابد روشم بنویسه برس بدست فرحناز ملقب به ماهی گلی... :23: وای خاک به سرم قیافه داداشم و بابام رو تصور می کنم :83:

• بهونه

به همه برندگان تبریک میگویم :78:

• بچه مثبت

ماهی,
    من حاضرم از جان گذشتگی کنم و جایزه شمارو دریافت کنم :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    من حاضرم از جان گذشتگی کنم و جایزه شمارو دریافت کنم :4:

مرسی امین جان بر کف ! :4: من که در هر حال آدرس خواهم داد.فقط می خواستم کفارشو بدونم...پرداخت کنم :83:

• malakeh

خيلي خيلي سپاس. :24:

• حورا

مبارک همه دوستان باشه 826 826 826
    دست همگی درد نکنه
    نمایش یا پنهان متن
    طرح و اجرا رو حورا خوندم 643

• نخبه

لابد روشم بنویسه برس بدست فرحناز ملقب به ماهی گلی.

واسه منو اشکالی نداره بنویسید برسد به دست یگانه نخبه عالم:4: همه میدونن من نخبه ام :9:

• The one

ماهی,
    گلی جون میخوای من ادرس بدم که جایزتو یه چرخ تو بلاد کفر بگردونم دیگه خودش نقش کفاره رو میگیره :23:

• ژنرال

جایزه ماهی رو بفرستید کانادا :4:

اینم ادرس :93:

نمایش یا پنهان متنکانادا - ونکوور - میدان ویشمستر - بلوار جیمز - خیابان هفتم - پلاک B16

:9:

• arash52

بسيار بسيار متشكرم از نظر لطف همه دوستان :46:

• Kishe Mehr

حضرت کربلایی سلام گرم منو به خانم پوررحمتی رسوندید؟ :9:

• arash52

نقل قول: بچه مثبت
    تقارن آماده شدن جوایز با سالروز تولد علیرضا (معمار کبیر سایت) را به فال نیک گرفته

پ ن پ فكر كردي اين تقارن الكيه :4:

نقل قول: mz56mz
    از تمام عزيزان شرك كننده و برندگان و اسپانسرها و مديران تشكر ميكنم

كي جرات كرده :83:

ماهی,
    حضرت كربلايي آرش در پاسخ به اين استفتا فرمودند : احوط واجب است كه اين خانم قِرنيايد و آدرس را سريعا پخ كند ، كفاره اش هم بليت سينماست كه نبايد بگيرد و برود سينما :4:

لابد روشم بنویسه برس بدست فرحناز ملقب به ماهی گلی... :23: وای خاک به سرم قیافه داداشم و بابام رو تصور می کنم :83:

يادش به خير قرار اول سايت يك بزرگواري به گوشي گيلاس زنگ زد و يك بنده خدايي كه گوشي رو جواب داد فرمود با گيلاس كار دارين و ... 264
    و بازهم يادش به خير در حرم ائمه معصومين عليهماالسلام ، ميخواستم براي بچه ها دعا كنم اجبارا آيديشان را مي گفتم و همزمان ميخنديدم 270

• arash52

نقل قول: Kishe Mehr
    حضرت کربلایی سلام گرم منو به خانم پوررحمتی رسوندید؟ :9:

هم به ايشون و هم به بغل دستيشون 348 398

• بندری

اولا دست تون درد نکنه خیلی کار جالب انگیزناک بود :46:
    دوما فلش هایی رو که بنده قول داده بودم هم آماده است و اگه اسامی رو اعلام بفرمائید من در خدمتم برا ارسال

تصویر در دسترس نیست

• N.e.D.a

مبارك برنده ها باشه 282

• ماهی

نقل قول: The one
    گلی جون میخوای من ادرس بدم که جایزتو یه چرخ تو بلاد کفر بگردونم دیگه خودش نقش کفاره رو میگیره :23:

قربونت برم من آدرسو می دم جایزه مو هم می گیرم ولی یه فکری به حال کفاره ش کن... :83:
    جایزه ماهی رو بفرستید کانادا :4:

اینم فکریه ها :83:
    کانادا - ونکوور - میدان ویشمستر - بلوار جیمز - خیابان هفتم - پلاک B16

:23: اون جیمز که گفتی همسایه بغلیمه اسم بلوارش بولوقد دو ژیم هست :23: ( باید فزانسه بلد باشی اینو بخونی :23: )
    نقل قول: arash52
    احوط واجب است كه اين خانم قِرنيايد و آدرس را سريعا پخ كند ، كفاره اش هم بليت سينماست كه نبايد بگيرد و برود سينما :4:

به من ربطی نداره.بله برون داداشمه قر تو کمرم فراوونه.243.ولی من از اون بلیط سینما نمی گذرم..بالاخره می آم می گیرمش :4:
    نقل قول: arash52
    و بازهم يادش به خير در حرم ائمه معصومين عليهماالسلام ، ميخواستم براي بچه ها دعا كنم اجبارا آيديشان را مي گفتم و همزمان ميخنديدم

فکرشو بکن توی حالت عرفانی و ملکوتی دستاتو بگیری بالا بگی ای خدا تو را به حق جلالت حاجت ماهی گلی رو روا دار :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: