ماهی, من حاضرم از جان گذشتگی کنم و جایزه شمارو دریافت کنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تقارن آماده شدن جوایز با سالروز تولد علیرضا (معمار کبیر سایت) را به فال نیک گرفته
پ ن پ فكر كردي اين تقارن الكيه
نقل قول: mz56mz
از تمام عزيزان شرك كننده و برندگان و اسپانسرها و مديران تشكر ميكنم
كي جرات كرده
ماهی, حضرت كربلايي آرش در پاسخ به اين استفتا فرمودند : احوط واجب است كه اين خانم قِرنيايد و آدرس را سريعا پخ كند ، كفاره اش هم بليت سينماست كه نبايد بگيرد و برود سينما
نقل قول: ماهی
لابد روشم بنویسه برس بدست فرحناز ملقب به ماهی گلی... وای خاک به سرم قیافه داداشم و بابام رو تصور می کنم
يادش به خير قرار اول سايت يك بزرگواري به گوشي گيلاس زنگ زد و يك بنده خدايي كه گوشي رو جواب داد فرمود با گيلاس كار دارين و ... و بازهم يادش به خير در حرم ائمه معصومين عليهماالسلام ، ميخواستم براي بچه ها دعا كنم اجبارا آيديشان را مي گفتم و همزمان ميخنديدم
اولا دست تون درد نکنه خیلی کار جالب انگیزناک بود دوما فلش هایی رو که بنده قول داده بودم هم آماده است و اگه اسامی رو اعلام بفرمائید من در خدمتم برا ارسال
نخبه
خب ادرس خونه داداشمون رو بدیم
ماهی
آخه داداشمون این روزا سرش شلوغه همش تو آزمایشگاه و اینا می چرخه برا امر خیر ..حالا چیکار کنیم؟
ژنرال
خوب آدرس محل کارتو بده
نخبه
خب ادرس خونه پدر رو بده یا ادرس خونه دائی یا عمو
ماهی
لابد روشم بنویسه برس بدست فرحناز ملقب به ماهی گلی...
بهونه
بچه مثبت
من حاضرم از جان گذشتگی کنم و جایزه شمارو دریافت کنم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
مرسی امین جان بر کف !
malakeh
حورا
دست همگی درد نکنه
نمایش یا پنهان متن
طرح و اجرا رو حورا خوندم
نخبه
واسه منو اشکالی نداره بنویسید برسد به دست یگانه نخبه عالم
The one
گلی جون میخوای من ادرس بدم که جایزتو یه چرخ تو بلاد کفر بگردونم دیگه خودش نقش کفاره رو میگیره
ژنرال
اینم ادرس
نمایش یا پنهان متن
کانادا - ونکوور - میدان ویشمستر - بلوار جیمز - خیابان هفتم - پلاک B16arash52
Kishe Mehr
arash52
پ ن پ فكر كردي اين تقارن الكيه
كي جرات كرده
ماهی,
حضرت كربلايي آرش در پاسخ به اين استفتا فرمودند : احوط واجب است كه اين خانم قِرنيايد و آدرس را سريعا پخ كند ، كفاره اش هم بليت سينماست كه نبايد بگيرد و برود سينما
يادش به خير قرار اول سايت يك بزرگواري به گوشي گيلاس زنگ زد و يك بنده خدايي كه گوشي رو جواب داد فرمود با گيلاس كار دارين و ...
و بازهم يادش به خير در حرم ائمه معصومين عليهماالسلام ، ميخواستم براي بچه ها دعا كنم اجبارا آيديشان را مي گفتم و همزمان ميخنديدم
arash52
هم به ايشون و هم به بغل دستيشون
بندری
دوما فلش هایی رو که بنده قول داده بودم هم آماده است و اگه اسامی رو اعلام بفرمائید من در خدمتم برا ارسال
▧ تصویر در دسترس نیست
N.e.D.a
ماهی
قربونت برم من آدرسو می دم جایزه مو هم می گیرم ولی یه فکری به حال کفاره ش کن...
اینم فکریه ها
به من ربطی نداره.بله برون داداشمه قر تو کمرم فراوونه.
فکرشو بکن توی حالت عرفانی و ملکوتی دستاتو بگیری بالا بگی ای خدا تو را به حق جلالت حاجت ماهی گلی رو روا دار
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→