₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
1 2 3 4 ... 12 13

بدون عکس

غذا بیار ! بوفی ببر!

18289 بازدید، 243 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان خوبم 266

از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون :4: دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند :10:

تصویر در دسترس نیست

می پرسید کسب و کار چیه؟
    الان براتون توضیح می دم..286
    در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. :5: تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند :4: هم می تونند از آشپزی والده مکررمه227 یا همسر دلبندشون 1242 :4: عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی336

تصویر در دسترس نیست

سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .

تصویر در دسترس نیست

جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..

1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه 1084

2- محاسبه امتیاز به عهده مسئول این تاپیک می باشد :15:

3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...800

4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.

5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.

6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.

7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.

8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.

9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..852

10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت :4:

بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..243 243

بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!852

3 سپاس: علیرضا، farzane، LIFE

• mz56mz

ممنون عمو جان حتما شركت ميكنم :82:

• sotude

ایده ی جالبیه ممنون ماهی جان :9: :8:

• دلشاد

ممنون آبجی ماهی قرمزی دستت درد نکنه منم قول میدم برای تست غذاها شرکت کنم :10: :6:

• arash52

شصت درصد شركت خواهم كرد :4:

• farzane

مقسی مقسی ماهی جووووووووووووونم عالیه عزیزم 322 786 1189

نزدیکه عیده کجایی ماهی گلی نانازی مهمون همه میشی تو هفت سینشون :65: 979

• ماهی

نقل قول: mz56mz
    ممنون عمو جان حتما شركت ميكنم :82:

عمو جونم خیلی دوس دارم بدونم چیکار می کنید :93:
    نقل قول: sotude
    ایده ی جالبیه ممنون ماهی جان :9: :8:

مرسی دوست خوبم.شما هم شرکت کن امتیاز بگیر.خلی راحته :11:
    نقل قول: دلشاد
    ممنون آبجی ماهی قرمزی دستت درد نکنه منم قول میدم برای تست غذاها شرکت کنم :10: :6:

حتما لازم نیست غذای خیلی سختی باشه.می تونه حتی یه جور نوشیدنی یا یه دسر ساده باشه بهروز جان :buff:
    نقل قول: arash52
    شصت درصد شركت خواهم كرد :4:

شصت درصد احتمال خیلی کمیه ها.. :37: ما ز یاران چشم یاری داشتیم :24:
    ولی دستتون درد نکنه... :buff:
    نقل قول: farzane
    نزدیکه عیده کجایی ماهی گلی نانازی مهمون همه میشی تو هفت سینشون :65: 979

ماهی گلی اینجا ..ماهی گلی اونجا ..ماهی گلی همه جا852
    زیر سایتون هستم فرزانه جان...این روزا توی خیابونا پر از ماهی گلیه...سر سفره هفت سین برام دعا کنید دوستان! :79:

• sotude

نقل قول: ماهی
    شما هم شرکت کن امتیاز بگیر.خلی راحته

میدونم راحته :1: چشم حتما شرکت میکنم :8: نیمرو درست کنم :23: عکس بگیرم:23:امتیاز میاره:23:

• sib

اونایی که آشپزی بلد نیستن مثل من هم میتونن بیان تماشا کنن فقط :23: :4:
    دستت درد نکنه ماهی گلی :11:

• gilas

فکر کن گیلاس آشپزی کنه :4:

• ماهی

نقل قول: sotude

میدونم راحته :1: چشم حتما شرکت میکنم :8: نیمرو درست کنم :23: عکس بگیرم:23:امتیاز میاره:23:

آره..هر چیزی درست کنی امتیاز می آره..باور کن :5:
    نقل قول: sib
    اونایی که آشپزی بلد نیستن مثل من هم میتونن بیان تماشا کنن فقط :23: :4:

ساناز جونم از آشپزی مامانت برامون گزارش کن..مهم اینه که یه پست آموزشی داشته باشیم..بگو یکی از دوستام طرز تهیه ... رو خواسته می خوام براش ای میل کنم.بگو شیرازیه آشپزی بلد نیست :83:

• ali0073

خيلي خوبه حتما شركت ميكنم. 491 1010

• ماهی

نقل قول: gilas
    فکر کن گیلاس آشپزی کنه :4:

گیلاس مگه چیش از ماهی قرمز کمتره؟ :23:
    مرسی گیلاسم.برامون دسر بستنی با گیلاس و خامه رو یاد بده :4:
    نقل قول: ali0073
    خيلي خوبه حتما شركت ميكنم. 491 1010

مرسی ..مرسی ..منتظرم :93:

• علیرضا

من با کباب تابه ای به پیشواز رفتم ماهی جان..
    حتما شرکت می کنممممم و امیدوارم هر 50 بوفی رو کسب کنم... :82:

از دوستان دیگه هم خواهش می کنم شب عیدی که انواع و اقسام غذا ها درست میشه تو خونه ها، ازشون عکس و رسپت تهیه کنن و به این فستیوال جالب ماهی جان هر چه بیشتر شور و حال بدن...

• هاچو هاچو

953 خیلی تاپیک خوبییه 1244 من که الان چندین روزه سوء تغذیه گرفتم 668 برم چایی دم کنم بد میام میگم چطوری چایی دم میکنن351 اون 50 تای ما رو حاضر کنین الان میام 351

• ماهی

نقل قول: علیرضا
    من با کباب تابه ای به پیشواز رفتم ماهی جان..

به جون خودم آخ جون.310 ممنون علیرضا جان..خیلی دوس دارم بدونم چطوری کباب تابه ای درست کردید :93:
    نقل قول: علیرضا
    حتما شرکت می کنممممم و امیدوارم هر 50 بوفی رو کسب کنم...

افتخار دادید علیرضا جان :24: با همه ی وقتی که روی بروز رسانی سایت می گذارید ، ازتون ممنونم که برای این برنامه وقت گذاشتید علیرضا جان :93: :46:
    نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی تاپیک خوبییه

:93:
    من که الان چندین روزه سوء تغذیه گرفتم

:2:
    برم چایی دم کنم بد میام میگم چطوری چایی دم میکنن

:43:
    اون 50 تای ما رو حاضر کنین الان میام

آماده ست :4:

نمایش یا پنهان متن 913

نمایش یا پنهان متنجایزه کسی که چایی آموزش می ده همینه دیگه :83:

• gilas

گیلاس مگه چیش از ماهی قرمز کمتره؟

چش نیست میوه است :23: :23:
    یه لحظه تصور کردم یه گیلاس قرمز :5: با پیشبند و کلا وایسه آشپزی کنه :23: :23:

برامون دسر بستنی با گیلاس و خامه رو یاد بده

تابستون :10: الان بستنی بخوری سردت میشه :4:

• ژنرال

همین چند روز پیش عصری اومدم خونه واسه شام ، کته استانبولی درست کردم :9:

نمیدونستم همچین تایپیکی میخوای بذاری وگرنه عکس میذاشتم 50 بوفی میگرفتم :62: :62: :62:

یه غذایی هم هست که کمتر کسی بلده :4: :4: :4:

• حورا

عالیه دستتون درد نکنه ماهی خانم :1:

چقدر خوبه که اینجا آشپزی رو با عشق یاد میگیریم :5:

• ali41

این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری

تو عکس خیلی جوون به نظر میرسید :4:

نمیشه بوفی بدیم شما به ما غذا بدید :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: